ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΙΜΟΧΑΡΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥ ΜΑΡΞΙΣΤΗ. “ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ ΟΙ ΡΟΥΒΙΚΩΝΕΣ”. ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑ ΣΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ, ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΡΕ ΒΟΥΤΣΗ; Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΕΞΙΣΟΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

Κοινοποίηση:
Voutsis

Ως προβοκάτσια ομάδων και πιθανόν “εναλλακτικών μειονοτήτων αυξημένης επικινδυνότητας”( κάτι που δεν το λέει ο κύριος Πρόεδρας, εμείς το λέμε) που στοχεύουν στην τεχνητή όξυνση του κλίματος χαρακτηρίζει το πρόσφατο δολοφονικό χτύπημα στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης ενώ παράλληλα σπεύδει να εντάξει τις ενέργειες του Ρουβίκωνα στον ακτιβισμό( με τα γνωστά πιστόλια στα χέρια που προβαίνουν σε εκκαθαριστικές επιχειρήσεις στον Όλυμπο και στην Γκιώνα των Εξαρχείων), κάτι που επίσης δεν μας λέει ο κ.Βούτσης.

Ο πρόεδρος της Βουλής σε συνέντευξή του σε καθεστωτική εφημερίδα,  και απαντώντας για το αν είναι «σοβαρό θέμα» το ζήτημα των πυροβολισμών έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ είπε: «Αυτό γίνεται τα τελευταία 20 χρόνια. Και ευτυχώς όποτε γίνονται τέτοιες ακραίες εγκληματικές ενέργειες, που δεν είναι βεβαίως ακτιβισμοί, δεν έχουν θύματα ανθρώπινα. Δεν υπάρχουν επ’ αυτών διαφορετικές αντιμετωπίσεις ως προς την ανάγκη ακραίας αποδοκιμασίας τους! Αυτό είναι σαφές. Δεν πρέπει όμως να διαλανθάνεται της προσοχής μας το πότε και πώς γίνονται τέτοιες ενέργειες ανάλογα και με το κλίμα που επικρατεί στη χώρα. Είμαι εναντίον της «προβοκατολογίας» αλλά δεν σημαίνει ότι είμαστε και αφελείς για το χρόνο που τέτοια συμπτώματα ξαφνικά οξύνονται!».

Ακτιβισμός η είσοδος μελών του Ρουβίκωνα στη Βουλή

Κληθείς δε να σχολιάσει τους ισχυρισμούς της ΝΔ ότι ο Ρουβίκωνας αποτελεί τον «προθάλαμο της τρομοκρατίας» ο κ. Βούτσης είπε: «Επειδή, δε, έχει γίνει μόνιμο τροπάρι να αναφέρονται στον Ρουβίκωνα και το γνωστό ακτιβισμό με το πέταγμα του τρικ για την Ηριάννα και τον Περικλή πριν από δύο μήνες στο προαύλιο της Βουλής, θέλω να σας παραπέμψω στην τρισέλιδη επιστολή μου στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και να επισημάνω ότι δεν μιλάω δημόσια για λεπτά επιχειρησιακά θέματα» ενώ υποστηρίζει ότι «στο συγκεκριμένο ζήτημα υπήρξε σαφώς μη εφαρμογή των δεδομένων που σύμφωνα με τον Κανονισμό της Βουλής υπάρχουν και εφαρμόζονται σε αυτές τις περιπτώσεις! Είναι λεπτά επιχειρησιακά ζητήματά και εγώ δεν συμπεριφέρομαι ανεύθυνα να τα ονοματίζω δημόσια, ακριβώς γιατί συμβαίνουν και αυτά, να υπάρχουν δηλαδή παρεξηγήσεις επιχειρησιακού χαρακτήρα ανάμεσα σε δυνάμεις της αστυνομίας που εντέλλονται υπό τον φρούραρχο στη βουλή και σε άλλες που ενδεχομένως απ’ έξω με άλλες εντολές κάνουν άλλες ενέργειες. Και ο νοών νοείτω….».

Δυστυχώς κύριε Πρόεδρα, δεν το πιάνουμε το τελευταίο γιατί μάλλον είμαστε χαζοί.

Αναφορικά, δε, με την χορήγηση 48ωρης άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα της 17Ν ο κ. Βούτσης λέει πως «Ο νομικός μας πολιτισμός δεν εφαρμόζεται αλά καρτ».

Για τον γιόκα του, δεν τον ρώτησαν τίποτε τα “βαποράκια” του μεγαλοεκδότη που έβγαλε την φυλλάδα στην οποία έδωσε συνέντευξη ο Βούτσης;

Ποιος είναι ο Γιώργος Βούτσης, ο γιόκας

Ο γνωστός στον αντιεξουσιαστικό χώρο, Γιώργος Βούτσης-Βογιατζής, έχει στο παρελθόν συλληφθεί (Οκτώβριος του 2007) και καταδικαστεί για τη ληστεία του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στην περιοχή του Γκύζη. Ο ίδιος είχε αναλάβει πλήρως την ευθύνη για τη ληστεία, όχι όμως και για τη χειροβομβίδα που βρέθηκε στην τσάντα του, λέγοντας ότι η ιδεολογία του δεν θα του επέτρεπε να θέσει σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.

Αποφυλακίστηκε τον Αύγουστο το 2010, έχοντας εκτίσει την ποινή του. Ο Νίκος Βούτσης, μάλιστα, είχε καταθέσει τότε ως μάρτυρας υπεράσπισης, αν και είχε δηλώσει πως έμεινε έκπληκτος με την ενέργεια του γιου του.

«Με τη ληστεία ήθελα να δείξω την αντίθεσή μου στο τραπεζικό σύστημα» φέρεται να είχε πει ο γιος του Νίκου Βούτση και της πρώην συζύγου του, Σοφίας Βογιατζή, τον Απρίλιο του 2008, ενώπιον του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, που θα αποφάσιζε για την παράταση ή όχι της προσωρινής κράτησής του.

Το γράμμα που απέστειλε στους συντρόφους του μέσα από τη φυλακή στις 19 Ιανουαρίου 2009 είναι ενδεικτικό της στάσης του «ιδεολόγου αναρχικού», που είχε κρατήσει όλο το προηγούμενο διάστημα. «Η επιλογή της ληστείας αποτελεί έναν σταθμό της πορείας μου προς την άρνηση» είχε γράψει χαρακτηριστικά.

Ο Γιώργος Βούτσης-Βογιατζής καταδικάστηκε σε οκτώ χρόνια φυλακή για τη ληστεία και αφέθηκε ελεύθερος, αφού εξέτισε 17 μήνες και έκανε 223 μεροκάματα στο τυπογραφείο των φυλακών.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της εποχής, ο Γιώργος Βούτσης παρέμενε ενεργός και εντός της φυλακής, όντας μάλιστα ένας εκ των πρωτεργατών της «εξέγερσης» του Νοεμβρίου του 2008, με τη συμμετοχή κρατουμένων από όλα τα σωφρονιστικά καταστήματα της χώρας. Το 2016, τέλος, ο Γιώργος Βούτσης είχε βρεθεί και πάλι στη δημοσιότητα, καθώς διαπίστωσε ότι ήταν καταχωρισμένος στις μαύρες λίστες των μυστικών υπηρεσιών της Δύσης -και συγκεκριμένα της βρετανικής MI6 και της CIA- καταγγέλλοντας «υπερατλαντική απαγωγή» στο ταξίδι του προς Μεξικό, με στάση στο Λονδίνο!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Ο Βουτσης νοιωθει ασχημα που ειναι ενας αποτυχημενος πατερας που ο γιος του κατεληξε στην πρεζα και να κανει ληστειες με καλασνικοφ. Ο Βουτσης παρατησε την οικογενεια και τα παιδια του για ενα μ@υνακι που γνωρισε στα γραφεια του τοτε συνασπισμου , 2-3 δεκαετιες νεοτερη απο αυτον./ Βασικα ο Βουτσης εγραψε στα αρχιδια του τον γιο του και προσπαθει να κανει και τα αλλα παιδια σαν την μουρη του γιου του για να νοιωθει ωραια.Ενας βλακας κομπλεξικος αποτυχημενος ειναι γεματος κομπλεξ και εμμονες. Απορω γιατι ασχολειστε με εναν καραγκιοζη μπετοβλακα εμμονικο. Αυτος ειναι ικανος να πιστευει πως τον παντρευτηκε η πιτσιρικα για την κορμοστασια του.

  2. Ετσι ηταν παντα οι κομμουνιστες
    Τα παιδια τους ειναι για αυτους αναλλωσιμα
    Οπως ακριβως και τα παιδια των ισλαμοπιθηκων .
    ΑΚΡΙΒΩΣ.

  3. Εαν δεν κλεισουμε την βουλη των δοσιλογων , εκατονταδες ελληνοφωνες γουρουνοκεφαλες και ανθελληνικα σκουληκια θα βγαζουν απο τους βοθρους οι αποικιοκρατες αφεντικα τους , για να εξαφανισουν τον Ελληνισμο .
    Ολα τα αλλα ειναι τριχες .
    Σαν το σκουληκι με κεφαλη γουρουνιου βρουτση , ειναι γεματο το κυνοβουλιο .
    Το μονο που τρεμουν και οι 300+1 δοσιλογοι και τα αφεντικα τους ειναι η εκ μερους μας σταση πληρωμων και η γενικη πολιτικη ανυπακοη στα καθηκια που παριστανουν την κυβερνηση και την αντιπολιτευση .
    Οταν ομως θα στησουν για ακομη μια φορα κατοχικες ( αρα ελεγχομενες καλπες ) οι ραγιαδες σκατοκεφαλοι θα τρεξουν να ψηφισουν την επομενη ομαδα της ιδιας συμμοριας για να συνεχιστει η γενοκτονια – Εθνοκτονια .
    .

  4. Ποσο δικιο ειχε ο Παπαδοπουλος, οταν ειπε “επρεπε να επεμβω, για να μην πεσει η Ελλαδα στα χερια των κομουνιστων”. Ποσο δικιο…………

  5. Αλλαξανε ονομα τα παστοκια και πρεπει να τους φυλανε και πιο πολλοι μπασκινες,γιαυτο εγινε το στημενο σκηνικο,μλκες θα ξαναφυλατε τον ουφοκαταστροφεα γκογκο.

  6. Κατα τα αλλα … η χα ειναι εγκληματικη οργανωση …!
    Πουστη βουτση βρωμικε εν δυναμει δολοφονε με τον μουλο σου τον λησταρχο!

  7. αυτο το μαμοθρεφτο που μεγαλωσε με φροντιδα,προδερμ και τα καπιταλιστικα λεφτα του μπαμπακα……..το επαιζε επαναστατης και ληστευε τραπεζες???……και ειναι εξω????………!!!!!…….γαμιετε η δικαιοσυνη της μεταπολιτευσης

  8. ΟΙ ΝΕΟΙ κΟΥΦΟΝΤΙΝΕς ΝΤΟΠΙΟΙ Κ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ? ΜΗΠΩς ΑΡΧΗΓΟς ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΝΤΙ ΤΟΥ ?Ουτε ο Κουφοντινας δεν ειχε διεθνες ενταλμα,σκεφτειτε τι κουμασι ειναι ο γυιος.
    να χαθειτε συριζα -ανελ τρομοκρατες του λαου, με παραβατικους εγκληματιες γυιους

  9. Σκεφτείτε τι θα γινοταν αν βουλευτης απ άλλο κομμα ειχε γιο ληστη,θα καιγοταν η Ελλαδα.

  10. ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΟ “ΠΑΙΝΤΙ” ΤΟΥ ΒΟΥΤΣΗ, ΝΑ ΜΗ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑΪΖΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ!!! ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΔΟΤΗ, ΚΑΙ ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΠΟ ΞΥΠΟΛΗΤΟΣ ΚΑΙ ΝΗΣΤΙΚΟΣ, ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΝΣΗΜΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ!!! ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΠΑΙΝΤΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!! ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΕΙ…ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ…ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ (ΒΛ.ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ), ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ (ΒΛ.ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ)!!! ΚΑΠΟΥ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ…ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ!!! ΜΑΣ ΤΗ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΒΟΥΤΣΗΣ, ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΑΚΟΥΕΙ!!!

  11. Α λα καρτ δικαιοσυνη δεν ειναι η αδεια του Κουφοντινα αλλα η μη συλληψη αναρχικων και αλλων που καινε την Αθηνα, βουτυροκεφαλε Βουτση.

Comments are closed.