ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΟ ΥΒΡΕΟΛΟΓΙΟ ΣΕ ΟΠΑΔΟ ΑΠΟ ΤΗ ΦΙΡΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΜΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ. ΒΑΡΥΤΑΤΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ

Κοινοποίηση:
Ioannidis_Fotis_Eurokinissi_2023

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα με 1-0 από τον Άρη με το τριφύλλι να χάνει τις όποιες ελπίδες είχε για κατάκτηση του τίτλου και υπήρξαν έντονες αποδοκιμασίες προς άπαντες.

Μάλιστα κατά την αποχώρηση του Φώτη Ιωαννίδη από το πάρκινγκ της Λεωφόρου υπήρξε φοβερή ένταση με οπαδό που κάτι είπε στον Έλληνα στράικερ και 24χρονο φορ μεταξύ άλλων να του απαντάει: “Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;”

Η ένταση δεν πήρε διαστάσεις με τον Ιωαννίδη μετά από παραίνεση και κάποιων ψυχραιμότερων να αποχωρεί.

Σε κάθε περίπτωση ο 24χρονος διεθνής επιθετικός έχει … ξεφύγει και παρουσιάζεται έντονα εκνευρισμένος… Ίσως να του έχει πάρει τα μυαλά και η κατά δέκα χρόνια μεγαλύτερή του , το αμόρε του, η Ελένη Βουλγαράκη.

Δείτε τα πιτσουνάκια:

 

 

Βασικά θα του λέγαμε να κατουρήσει και λίγο ο παλιοξεφτίλας που από την αφάνεια, έγινε πριμαντόνα ξαφνικά και πήραν τα μυαλά του παρέα.

Δείτε το παλικαράκι τι βρωμόστομα έχει απέναντι σε έναν φίλαθλο και όχι απέναντι στον Αλαφούζο και στον “Γκρίζο Λύκο” Φατίχ Τερίμ που διέλυσαν την ομάδα.

 

Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες για το απίστευτο περιστατικό στο patkiout.gr.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. το πρόβλημα ήταν και είναι η ιδιοκτησία της Ομάδος μας δυστηχώς χάθηκε το μέτρο και ο σεβασμός και βασικά οι ομάδες δεν ειναι Ελληνικές με όλους ξένους. Θα πρέπει να μάθει ο κάθε Φώτης οτι η ομάδα έχει ιστορία και θα πρέπει να ματώνει για την φανέλλα και να σκύβει το κεφάλι και να σέβεται τον κόσμο. Εαν ζούσε σε επαρχιακή πόλη θα έτρωγε φάπες για να στρώσει.

  2. Το άρθρο βάζελε το έγραψε άλλος και συμφωνώ μαζί του, όταν έχεις έπαρση τα μυαλά σου παίρνουν αέρα… Από πότε έγινε παιχταράς ο Ιωαννίδης ούτε ένα goal δεν έβαλε στην Γεωργία, αν παίξει έτσι και στον τελικό κυπέλλου θα μείνει άτιτλος…

    1. Το προβλημα δεν ειναι η επαρση, το προβλημα ειναι οτι ειναι ενας μετριος παικτης που τον επεβαλε ο Αλαφουζος μαζι με πληρωμενους δημοσιογραφους ως μεγαλο σεντερ φορ, και τον επεβαλε και στους προπονητες και στον Σερβο και στον Τουρκο (ειδικα στον Σερβο). Τωρα βεβαια ολοι θελουν τον Γιοβανοβιτς πισω τον οποιον εκραζαν ενα χρονο και κατι μηνες πριν που δεν ξεκινουσε τον Φωταρα βασικο.

    2. Aκριβώς δεν γίνεται ενώ δεν παίζει καλά στα derby να θεωρείται ο καλύτερος Έλληνας σέντερ φορ όπως νομίζεις… Όλα αυτά τα έκανε ο Αλαφούζος για να μπορέσει να τον πουλήσει ακριβά, το θέμα είναι ότι αυτό οδηγεί σε έπαρση με αποτέλεσμα να βρίζει αυτούς που τον στηρίζουν…

  3. Η καταντια σε ολο της το μεγαλειο. Αυτος ειναι ο Παναθηναϊκός πλεον. Τουρκοσποροι σε ποδοσφαιρο και μπασκετ. Συγχρονοι προδοτες και κερκοπορτες για να κανουν δουλειες οι τουρκοι. Ντροπη και μόνο ντροπηνσε αλαφουζο και γιαννακοπουλο

  4. Καλα τους έκανε. Και λίγα τους είπε.
    Βρήκαν να βρίσουν τον μακράν καλύτερο Έλληνα σέντερ φορ.

    1. Σαν να λεμε τον καλυτερο σεντερ φορ της Βραζιλιας!!!! Ακομη και αν ειναι ο καλυτερος, ειναι ο καλυτερος μιας χωρας που δεν πηγε Euro και αποκλειστηκε απο τους παλαιστες της Γεωργιας!!!!

    2. Τι άλλο θα δω ο καλύτερος Έλληνας σέντερ φορ είναι ο Παυλίδης που έχει βάλει 27 goal στην Ολλανδία και κόντεψε να βγει πρώτος σκόρερ…

  5. μου αρέσει η χρηση θυληκού γένους όταν βρίζουν οι αλβανοί άλλους αλβανούς ..
    δεν έχουν σχέση με ελληνισμό, αυτό το αίσχος που λέγεται Αθήνα πρέπει να σβήσει απο τον χάρτη…

  6. ΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΦΤΑΙΓΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΒΡΙΖΑΤΕ ΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΣΚΑ
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΝΑΤΕ ΘΕΟ ΟΤΑΝ ¨ΜΠΟΥΣΟΥΛΗΣΑΤΕ¨ΛΙΓΟ!!!!!!
    ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ!!!!!!!
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ!!!!!!!!
    ΠΑΡΤΕ ΠΑΛΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΟΡΟΪΔΙΑ!!!!!!
    ΞΥΠΝΑΤΕ…….ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΒΟΛΕΨΑΚΗΔΕΣ

    1. Τον Φωταρα τον επεβαλε ο Αλαφουζος, ο Γιοβανοβιτς που θελετε πισω αντι του Τουρκου, ΕΙΧΕ τον Ιωαννιδη και αγορασε τον Σποραρ.

  7. Σε λέγανε Φωτάρα χωρίς να πάρεις πρωτάθλημα. Και βρίζεις γυναίκες φωτάκη! Τώρα έρχεται κράξιμο που δεν φαντάζεσαι. Εσύ φωτάκη και ο γκρίζος λύκος Τερίμ είστε οι πιο αντιπαθείς.

  8. Aμόρφωτα και ασήμαντα παιδάκια, που νομίζουν ότι είναι θεοί γιατί είδαν λίγο δημοσιότητα!
    Η συγκεκριμένη φούσκα Ιωαννίδης, γιατί περί φούσκας πρόκειται,θα σκάσει με θόρυβο και δεν είναι μακρυά η ώρα…

  9. Η δημοσιογράφος έχει πολύ πλούσιο παρελθόν από το γυμναστήριο ήταν στο μάχιμο ρεπορτάζ Μ ένα μικρόφωνο στο χέρι…..

  10. Χίο άστο δεν το έχεις με τα αθλητικά (αν και είσαι πρώην αθλητικός συντάκτης). Μαλάκια έγραφες κατέβασε το άρθρο δεν έχει ούτε αρχή ούτε μέση ούτε τέλος

    1. Εγώ φίλε έχω να πατήσω στο γήπεδο 30 χρόνια
      Από την ομάδα της Ριζούπολης.
      Και από τότε που έκανα μεταδόσεις.
      Το τι σχέση έχει ο σημερινός ΠΑΟ με εκείνον, ούτε το γνωρίζεις.
      Οπότε ασε τις εξυπνάδες κι άσε να ξέρω περισσότερο από παικταράδες με ήθος. Που δεν υβρίζουν τον κόσμο που πληρώνει από το υστέρημά του εισιτήριο.
      ΣΧ.
      Υ.Γ
      Αν και δεν συνηθίζω να απαντάω.

Leave a Response