ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ! Η ΜΕΝΔΩΝΗ ΠΟΖΑΡΕΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΠΟΡΤΡΕΤΟ ΤΟΥ ΣΦΑΓΕΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ – Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΕ ΤΗ ΣΤΕΚΑ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΜΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΣΥΡΟ, ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΗ ΦΩΤΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΥΠΠΟ

Κοινοποίηση:
ΦΒΦΔΒΔΦΒ

Συναισθήματα οργής προκαλεί η προκλητική κίνηση της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη να ποζάρει μπροστά στο πορτρέτο του σφαγέα των Ελλήνων, κατά την επίσκεψή της στην Κωνσταντινούπολη.

Χωρίς ίχνος αιδούς, η χειρότερη υπουργός Πολιτισμού που τσιμέντωσε την Ακρόπολη και δήλωνε ότι εξαπατήθηκε από τον Λιγνάδη, η υπουργός που απείλησε με μηνύσεις δημοσιογράφους αντί να δώσει εξηγήσεις για τις καταγγελίες στη Νίσυρο σε βάρος του υπαλλήλου του ΥΠΠΟ, πόζαρε μπροστά από το πορτρέτο του σφαγέα του Μικρασιατικού Ελληνισμού, Κεμάλ Ατατούρκ!

Μάλιστα, η φωτογραφία δημοσιεύθηκε στον επίσημο λογαριασμό του υπουργείου Πολιτισμού στο Instagram, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων από τους χρήστες που μιλούν για «ντροπή» και «εξευτελισμό».

Σημειώνεται ότι η Λίνα Μενδώνη επισκέφθηκε την Κωνσταντινούπολη, για να παρακολουθήσει μαζί με τον Τούρκο ομόλογό της την πρεμιέρα της παράστασης «Ρωμαίος και Ιουλιέτα», μετά από συνεργασία των Κρατικών Θεάτρων της Τουρκίας και του Οργανισμού Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, ωστόσο σε κανένα στιγμιότυπο δεν προβάλλεται η ελληνική σημαία.

Αμετακίνητη στη θέση της, η Λίνα Μενδώνη επιμένει

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

28 Σχόλια

  1. Ο (επίσημος) υποψήφιος της ΝΔ για το Δήμο Θεσσαλονίκης, Νίκος Ταχιάος δεν έχει κρύψει τις κοσμοπολίτικες απόψεις που έχει, οι οποίες επί της ουσίας δεν διαφέρουν από τον εθνομηδενισμό των μαρξιστών.

    Αυτές οι απόψεις είναι που προφανώς τον ώθησαν να επισκεφθεί το τουρκικό προξενείο της Θεσσαλονίκης και να φωτογραφηθεί σφίγγοντας το χέρι του τούρκου πρόξενου, κάτω από το κάδρο με την φωτογραφία του γενοκτόνου του Μικρασιατικού και Ποντιακού Ελληνισμού Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ!

  2. Τετοια πατσαβούρα λερώνει και χέστρα. Για τέτοιο απόπατο μιλάμε.
    Σκατα στα μούτρα των 41+% και όχι μόνο των νεοανθελληνοπαράσιτων.

  3. Η ” Π Α Τ Σ Α Β Ο Υ Ρ Α ” !!!
    ΤΗΣ ” Π Α Τ Σ Α Β Ο Υ Ρ Α Σ ” !!!
    Ω ” Π Α Τ Σ Α Β Ο Υ Ρ Α ” !!!
    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ” Π Α Τ Σ Α Β Ο Υ Ρ Α ” !!! ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΙΜΙΝΟ..ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΟΠΑΝΟ !!
    ΓΑΜΙ€ΤΑΙ ΤΟ 41% ΣΤΑ 50% !!! ΕΛΛΗΝΟΚΟΜΜΑΤΟΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ !!!

  4. Οσοι είναι του πατριωτικού χώρου γνωρίζουν το ποιόν των βουλευτών του συνταγματικού τόξου και περισσότερο του ανθελληνικού καθεστώτος Μηζοτάκη, ας ανοίξει τα μάτια του το 41% να δει τι το περιμένει.

  5. θυμαστε που το ανδρικο του φαρσοκ καταβασε το πορτραιτο του Κολοκοτρωνη στο ξενοδοχειο μεγαλη βρεττανια για χαρη του τουρκου ΓΚΙΟΥΛ?

  6. Απλά για να καταλάβεις ο Έλληνας την μεγάλη διαφορά μεταξύ των Τούρκων πολιτικών και τα σκυβαλα των Ελλήνων !!!!!
    Δεν είναι μόνο αυτή, αλλά σχεδόν όλοι οι πολιτικοί είναι πολύ χαμηλού επιπέδου για το μόνο που νοιάζονται είναι ο μισθός τους και οι μίζες τους !!!!
    Για πατρίδα……χεστικαν !!!!!

  7. ΜΕ ΤΕΤΤΟΙΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑΡΘΟΥΝ ΕΔΩ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΗ ΣΚΟΥΠΗΔΙΑ ΨΙΦΗΖΕΤΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΤΗΣ ΝΔΟΥΛΑΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΚΥΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΟΛΟ

  8. Εντομεταξύ αυτοί που σχολιάζουν ήταν πρώην νεοδημοκράτες μέχρι κόκκαλο.
    Τώρα κάθονται και βρίζουν, γιατί η κουτάλα στέρεψε γι’αυτους.

    1. Οι πατριώτες δεν είναι σάν τά μούτρα σου παλιογλυφτη ποτέ δεν ήταν στο κόμμα τών άθεων τών ανώμαλων καί παιδεραστών καί τών προδοτών. Η ΝΔ αντιπροσωπεύει κοπρόσκυλα σάν εσένα πού πέφτουν στα τέσσερα για ένα ρουσφέτι.

  9. Η ΓΝΩΣΤΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΔΑ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΗ ΤΣΙΜΕΝΤΩΝΗ Η ΓΡΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΕΚΑ… ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΠΙ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΩΘΟΜΑΝΙΚΟ ΚΑΤΑΛΟΙΠΟ ΓΙΑ ΩΘΟΜΑΝΙΚΟ ΚΑΤΑΛΟΙΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΕΙ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ..ΠΟΙΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙ ΑΥΤΗ…..???

    1. Και σκεψου της παρεχουμαι μοντελακια σοφερομπατσους και κρατικο θηρειοδες ντζιπ με φιμε ντζαμεια για να σουλατσαρει στα περιξ μαζι με την αμοισθη συμβουλο της Αννα Παναγιωταρεα τη αμησθιη δηλαδη 100 ευρο την μερα τσεπωνει εκτος τα ντζαμπα ταξιδια της στα εξωτερικα μαζι της

  10. Krino ntas mono th Fotografia, pistebeis oti blepeis mono tourkous. Na ti kanan Kai Tha kanoun sto Mellon oi ellhnopoihseis.to sundromo tou ragia upirxe uparxei Kai Tha uparxei. H nea dhmokratia apodeixthke aristerh oso o thiasos tou tziriza dinontas bizes se tourkous xepoulontas dinontas th dunatothta h oikonomia mas xoris polemo na perase sta xeria ton extro ntropi loipon Gia ethika de milame upoxorhseis ktl… Gia th nomimopoihsh lathro allo Pali.

  11. Πουτανογρια γαμο τα μπάσταρδα σού.
    Να σας κρεμάσουν οικογενειακώς στην ομόνοια.

  12. Και έχεις και κάποιους νουδούλους βλαμμένους που το παίζουν και πατριώτες χαχαχ

  13. Ένας ας της βάλει τη στέκα στο κ@λο…της σκατόψυχης κ@λογριας να τελειώνουμε με δαυτη τη κ@ριολ@ επιτέλους ..! Άντε να χαθείς ξεπλυστρα όλης της βρωμιάς… βρωμιάρα !!!
    Γ@μω τη Νέα Μιζοκρατια σας μουνοπ@ν@ !!!

  14. Αντε Μιχαλακηδες και Σωτηροπουλαιοι,μιληστε μου για τον πατριωτισμο της συμμοριας Μητσοτακη.

Leave a Response