ΤΙΝΑΞΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟΝ ΑLPHA Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΒΕΡΥΚΙΟΣ!! ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΑ «ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ» Ο ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ «ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ»! ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΙΕΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

    Κοινοποίηση:
    αλφα βερυκιος

    «Συνιδιοκτησία» στον Μέγα Αλέξανδρο φαίνεται πώς αξιώνει ο Ζόραν Ζάεφ πίσω από το γλυκανάλατο μετριοπαθές ύφος με το οποίο περιφέρεται. Όταν η Αθήνα είπε ότι υπάρχουν πολλοί που αξιώνουν μερίδιο στην κληρονομιά του Μεγάλου Αλεξάνδρου, όπως για παράδειγμα οι Καλάς στο Αφγανιστάν και άλλες φυλές της Ασίας, ήταν σαφής: Η Αθήνα αναφέρθηκε στην «κληρονομιά», όχι στην ταυτότητα ή στην εθνικότητα του Αλεξάνδρου.

    Διότι ο Μέγας Αλέξανδρος, όπως και όλοι οι Μακεδόνες, ήταν Έλληνες. Η Ελλάδα έχει τα «δικαιώματα» στον Αλέξανδρο, όχι ο πονηρούλης Ζάεφ ούτε η βουλγαρόφωνη ράτσα του, ώστε να εμφανίζεται πρόθυμος να «μοιραστεί» την κληρονομιά του Αλέξανδρου μαζί μας λες και είναι δικός του και μας… παραχωρεί κι εμάς μερίδιο από την κληρονομιά του.

    Η Ελλάδα έχει καταστήσει σαφές, σε όλους τους τόνους, ότι δεν έχει πρόβλημα και με άλλους να θέλουν να έχουν «κληρονομιά» από τον Αλέξανδρο, με την προϋπόθεση να αναγνωρίζουν ότι ο Αλέξανδρος ήταν Έλληνας.

    Όποιος θεωρεί ότι ο Μέγας Αλέξανδρος δεν ήταν Έλληνας, αλλά κάτι άλλο, αυτομάτως είναι εχθρός της Ελλάδας. Και αυτό πρέπει να το καταλάβουν οι Σκοπιανοί και να το ξεκαθαρίσουν με δημόσιες δηλώσεις πριν βρεθούν μπροστά σε δυσάρεστες εξελίξεις.

    Διότι όχι μόνο δεν ακούσαμε από τον Σκοπιανό πρωθυπουργό να παραδέχεται ότι ο Αλέξανδρος ήταν Έλληνας αλλά σε νέες του δηλώσεις, στην τηλεόραση του ALPHA μιλώντας στον Δήμο Βερύκιο, είπε:

    «Ταυτόχρονα δήλωσα χωρίς προκαταλήψεις, όταν σχολίασε ο πρωθυπουργός Α. Τσίπρας ότι εάν η κυβέρνηση των Σκοπίων επιθυμεί να κάνει ένα βήμα παραπάνω στην κατεύθυνση επίλυσης του προβλήματος, το πρώτο που πρέπει να κάνει είναι να αποποιηθεί ότι είναι η μοναδική κληρονόμος του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Εγώ το δήλωσα δημόσια επειδή πιστεύω περισσότερο στο μέλλον [σ.σ. και όχι γιατί έτσι είναι] του δικού μας κράτους, από το να είμαι περιχαρακωμένος στις προκαταλήψεις [σ.σ. προκαταλήψεις;] του παρελθόντος, γιατί ο γνωρίζω ότι ο Μέγας Αλέξανδρος θα αποτελούσε το στοιχείο εκείνο που θα μας ενώσει και όχι το στοιχείο διαίρεσης. Έχοντας υπόψη ότι είναι πιο σημαντικό το μέλλον του κράτους μου…».

    Υπενθυμίζουμε ότι ο Ζάεφ είπε στα τέλη Δεκεμβρίου, ως απάντηση στον Αλέξη Τσίπρα, ότι κληρονομιά του Αλεξάνδρου εκτός από τη χώρα του έχουν πιθανόν η Ελλάδα αλλά και η… Βουλγαρία:

    «Εάν η κυβέρνηση παραιτηθεί από το δικαίωμα να είναι ο μόνος κληρονόμος του Μεγάλου Αλεξάνδρου, υπάρχει πιθανότητα να λυθεί το θέμα, είχε πει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας», δήλωσε τότε ο Ζάεφ και υπογράμμισε πως «εγώ εκ μέρους της κυβέρνησης παραιτούμαι από το να θεωρώ την «Μακεδονία» τον μοναδικό κληρονόμο του Μεγάλου Αλεξάνδρου, που έφθασε στην Ινδία , στην Περσία…».

    Και συνέχισε προκλητικότατος:

    «Η ιστορία ανήκει επίσης σε μας, πιθανόν ένα κομμάτι αυτής της ιστορίας ανήκει επίσης στην Ελλάδα, μέρος της στη Βουλγαρία και σε πολλές άλλες χώρες».

    Είχε πει «πιθανόν», δηλαδή μας είπε ότι υπάρχει κάποια πιθανότητα να έχει η Ελλάδα αλλά και η… Βουλγαρία κληρονομιά του Αλεξάνδρου όπως και πολλές άλλες χώρες. Αν είναι δυνατόν!

    Η Ελλάδα -σύμφωνα με εκείνη την απαράδεκτη δήλωση Ζάεφ που παρουσιάστηκε ως δήθεν δείγμα μετριοπάθειας- είναι στην ίδια κατηγορία «κληρονόμου» με τη… Βουλγαρία (sic) και με «πολλές άλλες χώρες» που «πιθανόν» έχουν δικαίωμα στην κληρονομιά του Αλέξανδρου.

    Και αυτή η δήλωση είχε χαιρετιστεί ως «υποχώρηση». Σε τι υποχώρησε; Ότι μας εμπαίζει κανονικά; Ή ότι βάζει και τη Βουλγαρία να έχει αξιώσεις στον Μέγα Αλέξανδρο;

    Πόσο πιο κατανοητό; Όχι μόνο δεν αναγνωρίζει ότι ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν Έλληνας, αλλά και εμφανίζεται ως κάποιος μεγαλόκαρδος που μας κάνει και τη χάρη ή -ακόμα χειρότερα- επειδή τον πιέζουμε, κάνει μια μικρή παραχώρηση και «αναγνωρίζει» κάτι και σε εμάς από τη σκιά του Αλέξανδρου και το κάνει για το μέλλον του κράτους του. Μας λέει και εκβιαστές!

    Να του γίνει σαφές, δεν ξέρουμε με ποιον τρόπο, να τον βρουν οι αρμόδιοι διαπραγματευτές, ότι εάν δεν δηλώσει επίσημα ότι ο Αλέξανδρος ήταν Έλληνας δεν υπάρχει καμία λύση για τα Σκόπια.

    Διότι εδώ δεν ξέρουμε εάν γίνονται κάποια πράγματα κατανοητά, αλλά οι Σκοπιανοί μας δουλεύουν κανονικά. Αφού σφετερίστηκαν τα δικά μας, τώρα εμφανίζονται ως δήθεν πρόθυμοι -ή λόγω πίεσης- να μας δώσουν και εμάς κάτι, ένα κομματάκι κληρονομιάς κοινό με «πολλές άλλες χώρες». Σαν να ήταν από πάντα δικά τους τα δικά μας και να είμαστε εμείς οι σφετεριστές.

    Τι είπε στον ALPHA:
    Ο κ. Ζάεφ ξεκαθάρισε πως η χώρα του έχει κόκκινες γραμμές στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων, λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «δεν χρησιμοποιώ κόκκινες γραμμές, γιατί αποτελούν εμπόδιο στην εξεύρεση μιας λύσης. Θα χρησιμοποιήσω άλλες μεθόδους, προκειμένοι οι όποιες κόκκινες γραμμές να γίνουν το φώς εκείνο που θα μας βγάλουν από το σκοτάδι του προβλήματος. Αν υπάρξουν «κόκκινες γραμμές», δεν θα φτάσουμε ποτέ στην επίλυση του ζητήματος. Είμαι αισιόδοξος πως το θέμα μπορεί να έχει λυθεί, μέχρι το τέλος του πρώτου εξαμήνου του 2018».

    Το μήνυμα που θέλει να στείλει ο κ. Ζάεφ στην ελληνική κυβέρνηση, αλλά και την αντιπολίτευση είναι πως «πρέπει να υπάρχει καλό πνεύμα και καλή βούληση προκειμένου να αναπτυχθούν φιλικές διμερείς σχέσεις».

    Σχετικά με το αεροδρόμιο των Σκοπίων, στο οποίο η κυβέρνηση Γκρουέφσκι είχε ονομάσει «Μέγας Αλέξανδρος», ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ έριξε και πάλι τις βολές του στην προηγούμενη κυβέρνηση, χαρακτηρίζοντας την ως «φερόμενη από εθνικισμό», ενω δήλωσε πρόθυμος να συζητήσει το θέμα της ονομασίας, «αν αυτό ειναι ενα θέμα που ενοχλεί την ελληνική κυβέρνηση. Θέλω ο Μέγας Αλέξανδρος να λειτουργήσει ενοποιητικά κι όχι διχαστικά ανάμεσα στους δυο λαούς», τόνισε.

    Δείτε το βίντεο:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    28 Σχόλια

    1. Ο ΒΕΡΥΚΟΚΟΣ Ο ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ Ο ΓΛΥΦΤΗΣ Ο ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ Ο ΑΣΧΗΜΟΣ Ο ΤΕΝΕΚΕΣ Ο ΛΥΓΟΥΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΑΕΦ ΠΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΤΟΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΚΟΥ.

    2. ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ-ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ ΓΡΑΜΜΗ ΣΚΟΠΙΩΝ ΤΗΡΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΛΟΓΩ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ
      ΠΟΥΛΑΝΕ ΨΥΧΗ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΕΝΩ Ο ΧΑΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΘΥΡΑΣ
      Ο ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ Κ ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΗΓΑΙΝΑΝ Κ ΨΩΝΙΖΑΝ Κ ΕΝΙΣΧΥΑΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ Κ ΟΧΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΥΣ ΛΕΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ?
      ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΑ ΑΓΚΑΘΙΑ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Κ ΕΤΣΙ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ ΟΣΟΙ ΗΤΑΝ Κ ΕΝΟΙΩΘΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ-ΕΛΛΗΝΕΣ
      Η ΩΡΑΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΜΕΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ Κ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ

    3. Αν προσέξετε ακούγοντας την γλώσσα του, όταν ο Ζάεφ αναφέρεται στη χώρα του την αποκαλεί ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ αλλά στους ελληνικούς υπότιτλους ο μεταφραστής γράφει ” η χώρα μου ή “το κράτος μου”, ώστε να μην προκληθεί η αντίδραση των Ελλήνων τηλεθεατών… Μεγάλοι πατριώτες εκεί στον Αlpha…

    4. ΣΥΝΘΕΤΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ! NOVA ME KIDONIA

    5. Δηλαδή μας κάνουν χάρη που μας επιτρέπουν να έχουμε ΚΑΙ εμείς σχέση με τον Μέγα Αλέξανδρο; Η πιο απλή ερώτηση που θα έπρεπε να του κάνει είναι Ποια είναι η καταγωγή του Μεγάλου Αλεξάνδρου με απτές αποδείξεις; Όχι ποια πήδηξε και ποια όχι αυτός και οι πολεμιστές του. Αυτό με τους Κάλας ως παράδειγμα είναι άσχετο. Δηλαδή όποιος πάνω σε μία εκστρατεία ξεχαρμάνιαζε με αλλοδαπές αυτομάτως αλλάζει και εθνικότητα, παύει να είναι Έλληνας; Ή επειδή το Βασίλειο της Μακεδονίας είχε κομμάτια απο τα σημερινά Σκόπια και την Βουλγαρία θα τον μοιράσουμε στα τρία ως κληρονόμοι του; Αρα μας χρωστάνε εδάφη και το παραδέχονται έμμεσα. Να γίνει δημοψήφισμα στην Ελλάδα και να τους βρούμε εμείς όνομα που να ταιριάζει στην απατεωνιά τους και το θράσος τους.

    6. Τεράστιος ρουφιάνος και γλύφτης του Κοντομηνά ο Συριζαίος Βερύκιος. Μαζί με την πρώην κλεφτοπασόκα και νύν Συριζαία Καλογεροπούλου είναι οι πιό συχαμένοι και ελεεινοί δημοσιογράφοι.

    7. «Η χρήση του όρου Μακεδονία θα έχει ολέθριες συνέπειες» – Αυτόν θα τον ακούσουν;

      Δευτέρα, 08 Ιανουάριος 2018 13:51
      media/k2/items/cache/763ad23240fc16c9f0cc4f41d8584e25_XL.jpg?t=-62169984000
      Ο μουσικοσυνθέτης, Μίκης Θεοδωράκης, είδωλο για τους αριστερούς, αναφέρθηκε στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.

      Ζητά να μην υπάρξει παρέκκλιση από την απόφαση του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών του 1992, που καθόρισε την εθνική γραμμή για το Σκοπιανό, σύμφωνα με το οποίο δεν θα πρέπει να περιλαμβάνεται ο όρος Μακεδονία στην ονομασία των Σκοπίων.

      «Τυχόν υποχώρηση από αυτή τη γραμμή θα έχει ολέθρια αποτελέσματα για το μέλλον της χώρας μας, δεδομένου ότι μετά την οκταετή καταλήστευση του ελληνικού λαού που μας οδήγησε στην σημερινή δραματική κατάσταση, το μόνο που μας απομένει είναι η διαφύλαξη της εθνικής μας ακεραιότητας» αναφέρει και συνεχίζει:

      «Με όχημα το όνομα «Μακεδονία» και παραμορφώνοντας τα ιστορικά γεγονότα σε βαθμό γελοιότητας επιδιώκει την επέκταση των συνόρων της εις βάρος των δικών μας για τη δημιουργία της λεγόμενης «Μακεδονίας του Αιγαίου». Ο στόχος αυτός λειτουργεί εδώ και δεκαετίες ως βασικός εθνικός στόχος της γειτονικής χώρας, με αποτέλεσμα να έχουν γαλουχηθεί γενιές Σκοπιανών με την ιδέα αυτή και να έχουν σήμερα την πεποίθηση ότι είναι κατ’ ευθείαν απόγονοι των Βασιλέων της Μακεδονίας Φιλίππου και Μεγάλου Αλεξάνδρου. Με μια κολοσσιαία πραγματικά προπαγάνδα, κατόρθωσαν να παρασύρουν σ’ αυτή την ιστορική γελοιότητα μεγάλο αριθμό κρατών».

      Αυτόν θα τον ακούσουν, μιας και τον επικαλούνται συνεχώς;

      Αναλυτικά η επιστολή του Μίκη Θεοδωράκη:

      «Το Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών στα 1992 αποφάσισε για μια εθνική κοινή γραμμή πλεύσης σε μια ονομασία στην οποία δεν θα περιέχεται η λέξη «Μακεδονία».

      Τυχόν υποχώρηση από αυτή τη γραμμή θα έχει ολέθρια αποτελέσματα για το μέλλον της χώρας μας, δεδομένου ότι μετά την οκταετή καταλήστευση του ελληνικού λαού που μας οδήγησε στην σημερινή δραματική κατάσταση, το μόνο που μας απομένει είναι η διαφύλαξη της εθνικής μας ακεραιότητας. Η Κυβέρνηση των Σκοπίων απειλεί χωρίς προσχήματα την ακεραιτότητα της πατρίδας μας. Με όχημα το όνομα «Μακεδονία» και παραμορφώνοντας τα ιστορικά γεγονότα σε βαθμό γελοιότητας επιδιώκει την επέκταση των συνόρων της εις βάρος των δικών μας για τη δημιουργία της λεγόμενης «Μακεδονίας του Αιγαίου».

      Ο στόχος αυτός λειτουργεί εδώ και δεκαετίες ως βασικός εθνικός στόχος της γειτονικής χώρας, με αποτέλεσμα να έχουν γαλουχηθεί γενιές Σκοπιανών με την ιδέα αυτή και να έχουν σήμερα την πεποίθηση ότι είναι κατ’ ευθείαν απόγονοι των Βασιλέων της Μακεδονίας Φιλίππου και Μεγάλου Αλεξάνδρου. Με μια κολοσσιαία πραγματικά προπαγάνδα, κατόρθωσαν να παρασύρουν σ’ αυτή την ιστορική γελοιότητα μεγάλο αριθμό κρατών επωφελούμενοι συγχρόνως και από τη στάση των Ελλήνων υπευθύνων που δεν έκαναν καμμία προσπάθεια να ανασκευάσουν στα μάτια των ξένων αυτή την χονδροειδή παραποίηση της Ιστορίας.

      Και φτάσαμε στο θλιβερό σημείο που μας θίγει ως Λαό, να είμαστε αναγκασμένοι να απολογούμεθα για τον πατριωτισμό μας!

      Εάν υποχωρήσουμε αυτή τη στιγμή από την θέση μας για το όνομα είναι σαν να ανοίγουμε τους ασκούς του Αιόλου. Οφείλουμε να επαγρυπνούμε για την διαφύλαξη της εθνικής μας ακεραιτότητας, δεδομένου ότι υπάρχουν ισχυρές διεθνείς δυνάμεις που έχουν στόχο τους στην σαλαμοποίηση της περιοχής των Βαλκανίων. Η περίπτωση της Γιουγκοσλαυίας είναι νωπή. Το επόμενο θύμα θα είναι η χώρα μας. Τα μαύρα σύννεφα που μας απειλούν γίνονται κάθε μέρα και περισσότερο ορατά. Εάν υποχωρήσουμε τώρα στην ανοιχτή πρόκληση των Σκοπίων που χωρίς να έχουν παραιτηθεί από τον κύριο στόχο της εθνικής τους πολιτικής επιδιώκουν σήμερα να γίνουν μέλος του ΝΑΤΟ με την ψήφο τη δική μας για να μπορούν αύριο-μεθαύριο να μας απειλούν από μια θέση υψηλότερη και ισχυρότερη, τότε θα είμαστε άξιοι της Μοίρας μας.

      Κύριοι της ελληνικής κυβέρνησης, το βάρος που καλείσθε να σηκώσετε είναι ασήκωτο. Και γι’ αυτό μην το κάνετε. Μείνετε πιστοί στην κοινή εθνική γραμμή του 1992. Οι ευθύνες που φορτωθήκατε στον οικονομικό τομέα είναι μεγάλες. Όμως εκείνες που έχουν σχέση με την εθνική μας ασφάλεια και ακεραιότητα είναι συντριπτικές και το δυστύχημα είναι ότι δεν θα παρασύρουν μόνο εσάς αλλά ολόκληρη τη χώρα.

      Την ίδια έκκληση που απευθύνω στην Κυβέρνηση την απευθύνω και στον λαό μας που θα πρέπει να εγκαταλείψει την νάρκη στην οποία έχει περιπέσει αυτό τον καιρό.

      Το να μας οδηγούν στην πτώχευση και τη διάλυση του κοινωνικού μας ιστού, είναι ένα τεράστιο θέμα. Το να φτάνουμε όμως στο σημείο να απειλείται η ακεραιτότητα της χώρας μας, αυτό δεν είναι μόνο τεράστιο θέμα αλλά κανονικός θάνατος. Γιατί δεν θα μπορέσει να αντέξει η πατρίδα μας αν χάσει ακόμα και ένα τετραγωνικό μέτρο ελληνικής γης. Υπερβολή; Σκεφτείτε μόνο, ποιος αλήθεια θα μπορούσε να διανοηθεί τον διαμελισμό της άλλοτε ισχυρής Γιουγκοσλαυίας;

      Οι καιροί ου μενετοί.

      Όταν φοβάσαι να πεις ότι αγαπάς την πατρίδα σου κι όταν -ακόμα χειρότερα την ξεπουλάς- αυτό είναι ραγιαδισμός.

      Όταν δεν φοβάσαι να πεις ότι την αγαπάς και έχεις το θάρρος να το βροντοφωνάξεις, αυτό δεν είναι εθνικισμός, είναι πατριωτισμός!

      Και η Ελλάδα σήμερα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, έχει ανάγκη από πατριώτες!

      Αθήνα, 7.1.201

      Μίκης Θεοδωράκης”

    8. ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ ΟΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ : ΑΦΟΥ ΔΕΧΘΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ – ΚΡΑΤΟΣ, ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ (ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ) ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΛΑΒΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ.

    9. Πέρα του βερίκοκου, ο Ζαεφ μίλησε σε άπταιστα γυφτομακεδονικά

    10. ΠΗΡΕ Ο ΤΕΝΕΚΕΣ ΞΕΓΑΝΩΤΟΣ-ΔΗΜΟΣΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ-ΝΥΦΙΤΣΑ ΜΕ ΓΥΑΛΙΑ-ΓΛΥΦΤΗΣ ΒΕΡΥΚΙΟΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΖΑΕΦ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΑΠΕΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΡΟΙΤΕΡ ΚΑΙ ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΦΟΡΑΔΑ ΣΤΟ ΑΛΩΝΙ.ΣΙΓΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ.

    11. για να μην ξεχνιόμαστε τί είχε πει για τις χήρες, συγγνώμη με δάκρυα ζήτησε από τις χήρες που τις πρόσβαλε και τις εξευτέλισε κάποτε;

    12. Παίδες τον Κνίτη Βερύκοκο τον ξέρω από μικρό παιδί γιατί μεγαλώσαμε σε μια
      γειτονιά αν και αυτός δεν είναι γνήσιος Ελευσίνιος αλλά Λευκαδίτης στην καταγωγή.
      Ένα έχω να πω για αυτόν. Ας είναι καλά ο Άκης Τζοχατζόπουλος και όποιος κατάλαβε
      κατάλαβε…..

    13. Καλά ρε μάγκες ο Βερύκιος είναι δημοσιογράφος;για το διάγγελμα του σκοπιανού πήγε εκεί;3 ψεύτο ερωτήσεις σε μισή ώρα;Λοιπόν πρέπει να βγουν πατριώτες επιτέλους μπροστά!

    14. Δεν παρακολουθω τηλεοραση ( σπανια) αλλα οσο θυμαμια αυτος ο κακασχημος αριστερος δημοσιογραφακος της πλακας..μαι ζωη ετσι ηταν. Αποτυχημενος με μεσον και λιγουρακος..Κανονικα αυτος ουτε για να πλενει αυτοκινητα δεν κανει..

    15. Παραφουσκωμένος με σάλια γλοιώδης σάλιαγκας της παραπολιτικής.

    16. AYTO TO ΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΜΠΟΣΟ , ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΣΤΟΜΦΟ , ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΝΑΛΥΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ , ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΡΟΛΑΣ , ΟΤΙ
      ΕΙΝΑΙ Ο SUPER DUPER ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΠΟΥ Ο ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ . ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ , ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΑΜΕ , ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΕΔΩΣΕ ΡΕΣΤΑ . ΠΟΣΟ ΓΛΕΙΦΤΟΥΡΑΣ , ΠΟΣΟ ΓΥΦΤΟΥΛΑΣ , ΠΟΣΟ ΠΑΡΑΚΑΤΙΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ , ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΚΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΡΙΔΑ , ΘΡΗΣΚΕΙΑ , ΙΣΤΟΡΙΑ , ΑΞΙΕΣ . ΜΟΝΟΝ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΓΟΥΡΟΥΝΟΤΟ΄ΜΑΡΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΤΟΥΣ , ΤΟΥ΄Σ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ . ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΙΜΙΑ (ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ) . ΤΑ ΔΕΧΤΗΚΕ ΟΛΑ . ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ (ΒΕΡΥΚ) ΕΙΔΕ , ΒΡΗΚΕ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΓΑΛΛΙΑΣΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ . ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟ΄ΓΥΦΤΟΣ Ή ΟΒΡΕΙΚΗ ΡΙΖΑ ΝΑ ΕΧΕΙ .
      ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ . ΟΤΙ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣ , ΜΙΣΕΛΛΗΝΑΣ , ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΚΑΘΟΙΚΙ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ. ΑΊ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ . ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΚΑΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ . ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΟ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ . ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΠΑΡΑΚΑΤΙΑΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ ΣΚΑΤΙΑΝΑ ;
      ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΕΨΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΙΓΚΑ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΙ Σ΄ ΑΥΤΑ .

    17. ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ Η ΙΝΔΙΑ ,ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΝ ΒΕΡΥΚΙΟ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΟΥ ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ….

    18. Ο …ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ,,,,, ΓΟΝΥΠΕΤΗΣ ΣΤΑ “ΤΕΣΣΕΡΑ”….
      ,,,

    19. Από την μία παραδέχομαι το σφάλμα μου που στα παιδικά χρόνια στα “Ρώσικα ” ο Βερύκοκος (έτσι τον λέγαμε) έτρωγε σφαλιάρες μέχρι να κοκκινίσει ο σβέρκος του…από την άλλη καλά του κάναμε!!!

    20. Βερύκιος : γνήσιο αντιπροσωπευτικό δείγμα της άχρηστης μεταπολίτευσης , έρποντας και γλύφοντας μπορείς να ανέβεις και στην κορυφή των Ιμαλαΐων

    21. Βερύκιος : γνήσιο δείγμα της άχρηστης μεταπολίτευσης , έρποντας και γλύφοντας μπορείς να ανέβεις και στην κορυφή των Ιμαλαΐων

    22. Αν αυτη ηταν συνεντευξη…εγω ειμ’αστροναυτης!
      Μου θυμιζει ερωτησεις που εκαναν στον Τσιπρα δημοσιογραφοι της Αυγης…στην Εκθεση…!

    23. Βάζει ώμο κρέας ο βερύκοκος στον πάτο του…μπέσα τώρα!!!

      1. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΕΞΩ . ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ(ΒΛΕΠΕ ΒΡΩΜΟΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ, ΚΙ ΟΧΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ), ΑΦΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ (ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ) ΤΟΥΣ ΣΛΑΒΟΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”, ΚΑΤΟΠΙΝ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΕΞΩΘΕΝ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΝΕΚΡΟ (ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΑΜΕΝΟΣ ΕΚΕΙ). ΤΟΤΕ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΥΠΑΡΙΘΜ. ΕΝΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ (ΒΛΕΠΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ) ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΥΝΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ ΠΛΕΟΝ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ : ΣΥΡΙΚΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΜΕΣΩ ΞΕΝΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ(ΠΟΥ ΓΙΆΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗΤΗ ΚΡΙΣΗ) ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΣΟΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΙΟΤΙ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    24. Γυφτοσκοπιανοι ειστε βουλγαροι και σλαβοι παρτε το χαμπαρι!!!!
      ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    25. Ο βερυκιος θελει να γινει παπαπαχελας αλλα ειναι πολυ λιγος για δημοσιογραφος.Το αγαπημενο παιδι του τσοχατζο μπαινοβγαινε στο αμυνης και κανοντας στρατιωτικο ρεπορταζ-ο θεος να το κανει- εβγαζε το μεροκαμματο ,παρασιτολογοντας και γλειφοντας.Η εποχη συριζα τον βρηκε να αποθεωνει το λαζοπουλο και με τη φιλοκυβερνητικη γραμμη κοντομηνα (λογω τηλ/κων αδειων)γινετε σφιγγοκολαριος του καμμενου .Ο ανθρωπος νομιζει οτι κανει δημοσιογραφια

    26. Τα Σκόπια του Ζάεφ έχουν ιστορία ύπαρξης άντε ενός αιώνα βία… Η Ελλάδα κι η Μακεδονία έχουν ιστορία ύπαρξης 30 αιώνων και πάνω… πως μπορεί να υπάρξει.. συνιδιοκτησία με τον Μέγα Αλέξανδρο?
      Θα σηκωθεί απ τον τάφο του ο Μεγαλέξανδρος και θα τους πλακώσει δηλαδή και τους Σκοπιανούς και κάτι “Έλληνες” εφιάλτες της εποχής!
      Όλα τα αρχαία αγάλματα της Μακεδονίας έχουν ελληνικές επιγραφές επάνω τους… μην μας τρελάνουν κιόλας!
      ‘Αλλο θέμα αν οι “μεγάλες δυνάμεις” επιθυμούν διακαώς ν΄αλλάξουν πάλι τα σύνορα ερήμην των πολιτών… και θα το κάνουν… ερήμην των πολιτών… γιατί επικρατεί το δίκαιο του ισχυρού.
      Αλλά δεν μιλάνε ειλικρινά ούτε οι έξω ούτε οι μέσα.
      Άλλωστε ο τσίπραπρας πρωθυπουργός το 2007 δήλωνε στο περιοδικό Blow πως “Η δύναμη είναι στο παραμύθι” και το έκανε και άσκηση πολιτικής!

    Comments are closed.