ΜΠΡΑΒΟ…!!! ΜΠΡΑΒΟ…!!! ΜΠΡΑΒΟ…!!! ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟ ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟ ΣΚΑΡΦΑΛΩΣΕ ΣΕ ΣΤΥΛΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΥΨΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ… ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΑΔΕΣ ΤΟΝ «ΠΑΡΑΣΗΜΟΦΟΡΗΣΑΝ» ΜΕ… ΑΠΟΒΟΛΗ…!!!

    Κοινοποίηση:
    ellada

    Διαβάστε όλη την ιστορία εδώ!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. Ρε Χιο που εισαι? εδω βραζει ο τοπος …..κανε ρεπορταζ και κανε εκπομπη το βραδυ να γινει μπ@ρδελο με τα καθαρματα, τραβα και βγαλε τη φατσα του καργιολη του καθηγητη που απεβαλε αυτον τον παλλικαρο!!!!! Ο μαθητης αυτος με κανει και νιωθω περηφανος!!! Περηφανοι να ναι κι οι γονεις του ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!

    2. που ειναι ο κατεξεφτελισμενος αστικος κοσμος να αντιδρασει που κρυβεται?????
      που ειναι η χαζοδεξια το κεντρο οι εθνικοπατιωτες οι φιλελευθεροι να βγουν στους δρομους τωρα σε ολη την ελλαδα ουρλιαζοντας για την καταφορη ρατσιστικη διωξη του παιδοιυ μας επειδη ειναι ελληνας?
      που κρυβονται ολα αυτα τα δειλα ανθρωπακια που βλεπουν αριστερο απο χιλιομετρα και τα κανουν πανω τους??????

    3. Τ Ω Ρ Α !!!!!!!!!!! ΣΤΕΦΑΝΕ ΣΑΝ ΕΝΔΕΙΞΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΜΑΘΗΤΗ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΗΣ ΣΚΥΛΑΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑΙΑΣ , ΟΛΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΨΑΛΛΑΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ.. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΕΤΣΙ , ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΡΕ.. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΜΟΥΝΙΑ.

    4. Ο/Η Υπάρχει έστω και ΕΝΑΣ Εισαγγελέας, να βάλει τάξη στην αταξία & την ανομία ; λέει:

      Σε κάθε Σχολείο, σε κάθε Δημόσια Υπηρεσία, σε κάθε Υπηρεσία Δήμου & Περιφέρειας, ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ & ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να είναι ανηρτημένη στον ιστό της, η Ελληνική Σημαία …
      Στο συγκεκριμέννο Σχολείο, η Ελληνική Σημαία δεν βρισκόταν στην θέση της, για τέσσερα χρόνια …
      Ποιός ευθύνεται γι΄αυτό ; Σαφώς την ευθύνη φέρει στο ακέραιο η διεύθυνση του Σχολείου …
      Ο διευθυντής, λοιπόν, ο οποίος με ΠΕΡΙΣΣΕΙΟ ΘΡΑΣΟΣ απέβαλε τον μαθητή και δηλώνει ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ότι δήθεν ενδιαφέρθηκε για την σωματική ακεραιότητα (!!!) τού μαθητή, είναι υπόλογος έναντι τής Πολιτείας, διότι εξέθεσε τον μαθητή σε κίνδυνο, με δεδομένο ότι ο μαθητής δεν θα αναγκαζόταν να αναρριχηθεί στον στύλο φωτισμού, για να αναρτήσει την Σημαία, η οποία έπρεπε να κυματίζει, όχι μόνον κατά την διάρκεια τού εορτασμού τής Εθνικής Επετείου, αλλά καθ΄όλον το διάστημα τού έτους …
      Εάν, όντως, ο διευθυντής και οι εκπαιδευτικοί του Σχολείου, ενδιαφέρονταν πραγματικά για την ασφάλεια τών μαθητών, τότε σίγουρα, ο επιβλέπων κατά τις ώρες προσέλευσης, διαλειμμάτων και αποχώρησης τών μαθητών (όπως επιβάλλει ο σχολικός κανονισμός), θα εμπόδιζε τον μαθητή να αναρριχηθεί και να κινδυνεύσει …
      Η τιμωρία τού μαθητή (διά της αποβολής), σηματοδοτεί την ΕΝΟΧΛΗΣΗ τών εκπαιδευτικών για την ανάρτηση τής Ελληνικής Σημαίας στον προαύλιο χώρο του Σχολείου … και όχι το όψιμο ενδιαφέρον τους για την ασφάλειά του …
      Γεμίσαμε ανθέλληνες ιδεοληψίες και υποκριτές σ΄αυτήν την Χώρα, τών οποίων η στάση είναι άκρως επικίνδυνη, εφ΄όσον, στην προκειμένη περίπτωση, οι εκπαιδευτικοί έχουν ταχθεί από την Πολιτεία, βάσει τού Συντάγματος, να καλλιεργούν την ηθική, πνευματική, επαγγελματική & φυσική αγωγή των Ελλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής & θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες.
      ΑΙΣΧΟΣ & ΝΤΡΟΠΗ για το συμβούλιο τών εκπαιδευτικών που απεφάσισαν την αποβολή τού μαθητή …
      ΑΞΙΟΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ & ΕΠΑΙΝΩΝ ο μαθητής, που έπραξε το αυτονόητο, με κίνδυνο, όχι μόνον τής σωματικής του ακεραιότητος, αλλά ακόμη και τής ζωής του …

    5. Ξυλο …πολυ ξυλο στους ανθελληνες ελληνοφωνους διευθυντες και δασκαλους …κλωτσες , γροδιες , χαστουκια , ροχαλες , κουτουκια και οτι αλλο μπορει ο καθενας μας .
      Θελουν πολυ ξυλο τα σιχαματα .
      ΕΥΓΕ σου Ελληνα κρητικε και στα υπολοιπα παιδια που στηριξαν τον συμμαθητη τους πηγαινοντας σχολειο με Ελληνικες σημαιες .

      Κωλοπαιδα ελληνοφωνα σκουληκια ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ και η ΕΛΛΑΣ ανηκει στους ΕΛΛΗΝΕΣ ξευτιλισμενα νεοταξικα σκουπιδια .

    6. Λεχριτες.. δασκαλοι και διευθυντης. Λεχριτες παντου. Μπραβο παιδι μου χιλια μπραβο.

    7. μπραβο στο παλληκαρι.γι αυτο η ΕΛΛΑΔΑ δεν προκειται να πεθανει.αν ημουν πατερας του θα ημουν περηφανος για το παιδι μου.ντροπη και αισχος στους καθηγητες του.

    8. Πού καταντησαμε !. Ακόμη καί 17-20 χρόνια πρίν, θά του έλεγαν μπράβο που ανέβασε την σημαία!, αποβολή θα έπαιρνε έαν κατέβαζε την σημαία !!!..απαραδεκτος Ο διευθυντής, έπρεπε η σημαία να είναι ανεβασμένη και να μήν χρειαστεί ο μαθητής να ανέβει τόν στυλό για να βρεθεί η σημαία στό μέρος που θα έπρεπε να είναι!!. Το δέν βαριέσαι και το ωχ…αδερφέ!!!!!. Μας έφτασε εδώ!. Κανονικά έπρεπε να του πούνε καί μπράβο που την ανέβασε!.

    9. Αν υψωνε την πακιστανικη η την αφγανικη σημαια στην μπανανια που ζουμε, θα ηταν ολα μια χαρα.

    10. μπραβο του….αξιος !!! Ο ΜΑΘΗΤΗΣ …πηρε αποβολη .Ο Σολωμός Σολωμου πηρε μια σφαίρα .Και ο Κουφοντινας αδεια.

      ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΘΗΤΑΔΕΣ.ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΠΟΡΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΥΤΕΥΣΟΥΝ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΙΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΝΤΡΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ..ΤΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΥΤΡΩΣΟΥΝ ΣΕ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ..ΘΕΛΟΥΝ ΧΩΜΑ ΠΟΤΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΡΙΖΕΣ

    11. μπραβο του….αξιος !!! Ο ΜΑΘΗΤΗΣ …πηρε αποβολη .Ο Σολωμός Σολωμου πηρε μια σφαίρα .Και ο Κουφοντινας αδεια.

      ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΘΗΤΑΔΕΣ.ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΠΟΡΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΥΤΕΥΣΟΥΝ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΙΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΝΤΡΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ..ΤΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΥΤΡΩΣΟΥΝ ΣΕ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ..ΘΕΛΟΥΝ ΧΩΜΑ ΠΟΤΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΡΙΖΕΣ

    12. Ε μα, κι αυτο το παιδι την Ελληνικη σημαια βρήκε να βάλει;;; Αν έβαζε το σφυροδρέπανο, θα του έδιναν και συγχαρητήρια. Δυςτυχως εδω και πολλα χρονια προωθουν τους αριςτερους καθηγητεσ στα σχολεία μας και να τα χαλια μας. Τα Ελληνόπουλα δεν ξερουν τι γιορτάζουμε την 25η Μαρτίου και τι την 28η Οκτωβρίου.

    13. Αυτα τα παιδια θα ειναι οι αρχηγοι μας στον ερχομενη μαχη με τα ορφανα του σταλιν.

    14. Το παιδί διώκεται από τον ΣΥΡΙΖΑ. Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί αδέρφια. Ο σύριζα είναι ένα ανθελληνικο ρατσιστικο μόρφωμα που δολοφονει Έλληνες εργαζόμενους όπως στην μαρφιν , σκοτώνουν παιδιά όπως τον Θάνο Αξαρλιαν. Ούτε ευρώ στο μπουρδέλο , η στάση πληρωμών όλων των Ελλήνων σε αυτό το ανθελληνικο μπουρδέλο του συριζα αποτελεί πατριωτικό καθήκον.

    15. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ! ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ……Κ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΚΟΠΕΛΙ!

    16. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ! ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ……Κ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ!

    Comments are closed.