ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ ΣΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ – ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ – ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΦΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΤΟΥ

    Κοινοποίηση:
    ΩΣΔΩΣΔΩΔ

    Εικόνες που προκαλούν πολλά ερωτηματικά κυκλοφόρησαν από την Ιερουσαλήμ και συγκεκριμένα από τον Ναό της Αναστάσεως, όπου νωρίτερα έγινε η τελετή αφής του Αγίου Φωτός.

    Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδονται, κυρίως μέσω πολλών πηγών στα social media, η ισραηλινή αστυνομία συνέλαβε με τη βία έναν φρουρό του Έλληνα Πρόξενου.


    video capture

    Μάλιστα, κυκλοφόρησαν και σχετικά βίντεο, τα οποία δείχνουν τη στιγμή της σύλληψης και το πώς τον απομάκρυναν σχεδόν… σηκωτό!

    Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το τι ακριβώς έχει συμβεί και γιατί συνελήφθη, αλλά όπως άφησαν διπλωματικές πηγές να διαρρεύσει, ο φρουρός αφέθηκε λίγο αργότερα ελεύθερος, αφού όμως πρώτα απομακρύνθηκε από τον ναό και μεταφέρθηκε σε αστυνομικό τμήμα της Ιερουσαλήμ.

    Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το Υπουργείο Εξωτερικών  «διερευνά τις συνθήκες υπό τις οποίες διενεργήθηκε το περιστατικό και θα προβεί σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες»…

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Καλημέρα. Χρόνια πολλα. Χριστός Ανέστη. Υγεία, ειρήνη και αγαπη σε όλους. Τον χτύπησε η Εβραική αστυνομία, που τελεί υπό τις εντολές του Μπέν Γκβήρ. Έχουν λυσαξει οι Εβραίοι με το Αγιο Φως. Δυο μήνες κυριολεκτικα λυσαξανε με τις κόκκινες δαμαλίδες και το Μ. Σαββατο δημιούργησαν επεισόδιο, χωρις λόγο, επειδή επρόκειτο να βγει το Αγιο Φως, που είναι το μεγιστο Θαύμα της Ορθοδοξίας. Η ευλογία του Κυρίου. Η παρουσία του Αγίου Πνεύματος στη ζωή μας, διότι όπως είπε ο Κύριος στους Μαθητές του. Εγώ θα φύγω και θα στείλω αλλον Παρακλητο, το Αγιο Πνεύμα, το Πνεύμα της αληθείας που θα μείνει μαζί σας για παντα. Και λέει ο Απόστολος Παύλος στην Β΄ προς Θεσσαλονικείς επιστολή του, ότι για να έλθει ο αντίχριστος θα πρέπει να φύγει από τη μέση ο κατέχων, δηλαδή ο Παρακλητος, δηλαδή το Αγιο Πνεύμα. Το Αγιο Φως δείχνει την παρουσία του Αγίου Πνεύματος στη ζωή μας και για αυτό οι Εβραιοι λυσανε. Ο ανθρωπος αυτός, ο φρουρός δεν θα πρέπει να στενοχωρηθεί καθόλου. Πολέμησε με τις δυναμεις του σατανα και τον βοήθησε ο Θέος και βγήκε νικητής. Πήρε πολλα στεφανια από τον Κύριο. Και παλι Χριστός Ανέστη. Υγεία και Δύναμη σε όλους.

    2. Έκαναν ανταλλαγή πληροφοριών! Δεν μπορεί το προξενείο να τον εμπιστευτεί πια!

    3. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ -ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ…ΡΟΜΠΟΚΟΠ ΣΤΙΓΝΑ…ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΦΑΓΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ Ο ΜΠΑΤΣΟΣ…ΦΥΣΙΚΑ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΚΟΚΟΚΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΟΝ ΜΠΙΜΠΙ…ΕΠΙΣΗΣ: ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΡΟΜΠΟΚΟΠ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ;;; ΤΟΝ ΜΑΓΑΡΙΖΟΥΝ!!!

      1. ποια η ιδιότητα και η εθνικότητα του φρουρού; που υπηρετούσε πριν ή που υπηρετεί τώρα; σε ποιο υπουργείο υπάγεται;

    Leave a Response