ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΘΕΛΑΤΕ; ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ – ΑΦΡΙΚΑΝΟΣ ΛΗΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΝΙΞΕΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ – ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Κοινοποίηση:
listeia

Η γυναίκα προσπάθησε να αντισταθεί αλλά ο ληστής την έσυρε στο μπάνιο και την απείλησε με μαχαίρι.

Σοκαριστικό βίντεο κάνει το γύρο του Διαδικτύου, που δείχνει μια επίθεση ενός ληστή εναντίον μιας υπαλλήλου σε σούπερ μάρκετ της Ισπανίας.

 Στις εικόνες, που κατέγραψε η κάμερα κλειστού κυκλώματος του σούπερ μάρκετ της Ciudad Jardin στη Μάλαγα της νότιας Ισπανίας, διακρίνεται ο 40χρονος ληστής με καταγωγή από το Καμερούν να μπαίνει στο κατάστημα, να αρπάζει την ανυποψίαστη Παραγουανή ταμία και να της κάνει κεφαλοκλείδωμα προκειμένου να κλέψει χρήματα από το ταμείο.

 

 

Δείτε το βίντεο:

Η αβοήθητη γυναίκα προσπάθησε να αντισταθεί, αλλά ο ληστής την έσυρε στο μπάνιο και την απείλησε με μαχαίρι να του δώσει κι άλλα χρήματα. Η ταμίας προσπάθησε να του εξηγήσει ότι δεν υπήρχαν άλλα λεφτά, όταν την απείλησε με μαχαίρι. «Εκεί ήταν που πίστεψα ότι θα με σκότωνε», είπε η ίδια μετά το συμβάν.

Ο ληστής την κλείδωσε στο μπάνιο, επέστρεψε στο ταμείο και έφυγε ανενόχλητος.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Απλή μετάφραση του κειμένου της δεύτερης ανάρτησης “Μαντέψτε γιατί ούτε τα εργατικά συνδικάτα, ούτε η αριστερά, ούτε οι φεμινίστριές δεν πρόκειται να υπερασπιστούν αυτήν την γυναίκα”….αυτό είναι όλο το νόημα του περιστατικού!

  2. Υπέροχες εικόνες…. Η Ισπανία ως γνωστόν είναι μια μισελληνική κομμουνιστική σκατοχώρα, σύμμαχος των Τούρκων. Απολαμβάνουν ασφάλεια και ειρήνη αιώνες τώρα λόγω γεωγραφικής θέσης, και για πολλούς αιώνες απολάμβαναν και τα πλούτη που έκλεψαν από τους γηγενείς της αμερικής στις αποικίες…. Και μας κουνάνε το δάχτυλο ποιοι; Οι ανύπαρκτοι Ισπανοί που αν δεν είχαν τόσο ευνοϊκές συγκυρίες οι αρχιτεμπέληδες θα ήταν χειρότεροι από την Αλβανία… Κωλοέθνος πραγματικά, ούτε καν στους παγκοσμίους πολέμους συμμετείχαν για να βοηθήσουν τους συμμάχους, και στον 2ο ήταν ουσιαστικά ανεπίσημοι σύμμαχοι του Χίτλερ…. Το μόνο που τους αξίζει είναι να τους πνίξουν οι αφρικανοί και να τους εξαφανίσουν.

  3. Τι να περιμένει κανείς από έναν νέγρο; Οι άνθρωποι αυτοί πήγαν από το επίπεδο του τροφοσυλλέκτη στο επίπεδο του ανθρώπου που ζει σε πόλη του 21ου αιώνα μέσα σε μερικές δεκαετίες. Μέχρι να γίνουν άνθρωποι θα περάσουν 150-200 χρόνια, κι αυτά θα πρέπει να τους βοηθήσει η ιατρική επιστήμη και η ψυχολογία ώστε να καταφέρουν να φτάσουν την νόηση και την νοοτροπία του μοντέρνου ανθρώπου…

  4. αυτα δεν ειναι τιποτα…. αν δειτε τι κανουνε στις γυναικες κεκλεισμενων των θυρων και οχι μονο στις μουσουλμανες σε ολες τις γυναικες που πιανουνε θα αυτοκτονησετε οι περισσοτεροι και θα ψαχνετε τις φεμινιστριες που διαδηλωνουν αμα ριξει καμια σφαλιαρα λευκος για να κλεισει τη γυναικα του μεσα για να μην την πιασουν οι αραπηδες για να σκοτωσετε ολες τις φεμινιστριες τουα αλληλεγκυους τους κυβερνητικους και τις μκο υπο την αιγιδα των οποιων γινεται η γεννοκτονια των γηγενων της ευρωπης… που να δειτε τι κανουν σε παιδια και ποσα εκδιδουν και τι βασανιστηρια κανουν σε πολους μεγαλους μικρους που πιανουν…. η ευρωπη ηταν καποτε… τωρα ειναι ισλαμικες λεγομενες δημοκρατιες με εφαρμογη σαριας σε ολοκληρη την ευρωπη σας αρεσει δεν σας αρεσει και λευτερια στη παλαιστινη γιατι για την κυπρο και τη βορεια ηπειρο πεθανε η λευτερια… και για τη βασιλευουσα….. ολα υπο την αιγιδα των αμερικανικων και τουρκικων υπηρεσιων και των εκαστοτε κυβερνησεων που συνεργαζονται…

Leave a Response