Η ΛΑΙΔΗ ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΑ ΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ – Η ΓΚΡΑΜΠΟΦΣΚΙ ΝΤΥΘΗΚΕ… ΠΑΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΡΟΛΑΡΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ – ΒΡΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ “ΚΟΛΛΗΤΟΥ” ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ

    Κοινοποίηση:
    Messenger_creation_1638463d-9147-4694-aac8-3a8444b04bad

    Το θράσος αυτής της οικογένειας είναι τρομακτικά απύθμενο. Δεν βλέπουμε λάθος. Με Ιερατικό Σταυρό προσήλθε στην Ακολουθία του Επιταφίου χθες το απόγευμα η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα Γκραμπόφσκι. 

    Ο συγκεκριμένος Σταυρός αποτελεί μέρος της ιερατικής ενδυμασίας και κατά τους εκκλησιαστικούς κανόνες φέρεται από τους ιερωμένους με αξίωμα άνω του διακόνου.

    Η επιλογή της αρχιερέως της διαπλοκής στην Ελλάδα σίγουρα δεν ήταν ένα στυλιστικό ατόπημα. Ήξερε τι φόραγε και σκοπό είχε να προκαλέσει τον λαό και τους πιστούς. Τέτοιες “επιλογές” αφορούν πάντα τα ήθη, ΄τα έθιμα και τις παραδόσεις της Ελλάδας και ποτέ τα “αγαπημένα παιδιά” της κωλοικογένειας αυτής, όπως οι gay, ΛΟΑΤΚΙ, μουσουλμάνοι, γ@φτοι κτλ.

    Η επιλογή της συζύγου του πρωθυπουργού προκάλεσε πληθώρα αντιδράσεων στα social media.

    Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις από το «Χ» 

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Και δεν την πέταξαν έξω απ’ τον ναό;δεν μας τα λέει καλά το παπαδαριό. Όταν πάει μια κοπέλα με παντελόνι ή αμάνικο ή φούστα λίγο πάνω απ’ τα γόνατα εκεί την γυρνάνε πίσω να φορέσει κάτι πιο σεμνό ή μη προκλητικό. Αυτή η μούμια εδώ δεν γελοιοποιεί με την εμφάνιση της την λειτουργία;

    2. Πάμε δυνατά τώρα σε ένα μήνα που έχει εκλογές… 51% στην αγία οικογένεια.

    3. το σούργελο η πολωνέζα…
      η βρωμιάρα η κατίγκω που ειναι που εχει ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ???
      μπας και ψόφησε η βρώμα …

    Leave a Response