ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ… ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΕ ΡΟΛΟ “ΖΟΡΟ” ΣΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΩΝ ΤΖΑΜΠΟ ΤΟΥ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΥ ΒΑΚΑΚΗ. Ο ΝΕΟΣ “ΒΑΡΟΝΟΣ” ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΕ ΤΟΥΣ ΑΦΡΟΝΕΣ ΥΠΕΡ-ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΣ “ΛΑΪΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ”. ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΦΩΝΑΞΤΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΠΙΤΣΕΣ. H KATANTIA ENOΣ “ΠΑΤΡΙΩΤΗ”

    Κοινοποίηση:
    psomiadis

    Την αμοιβή του για να συμμετάσχει στη διαφήμιση των Jumbo αποκάλυψε σε δηλώσεις ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

    Μιλώντας στα ραδιόφωνα που έχει πάρει σβάρνα, ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η πορεία του Παναγιώτη Ψωμιάδη απέδειξε πως ό,τι κάνω, το κάνω γιατί το αγαπώ. Κανένα τίμημα δεν υπήρχε. Ήταν μια μεγάλη ευκαιρία για να βγω στο προσκήνιο. Κάποια ψιλοέξοδα μου κάλυψαν, γύρω στα 500 ευρώ. Αν με ενδιέφερε το τίμημα, σήμερα δεν είχα ένα τεράστιο οικονομικό πρόβλημα όπως ο ελληνικός λαός , ούτε θα πουλούσα το μοναδικό σπίτι της κόρης μου για να μπορέσω να πληρώσω τις υποχρεώσεις και τις τράπεζες».

    «Τίμημα δεν υπήρχε και ούτε στο μέλλον θα υπάρχει. Ό,τι αγαπώ και γουστάρω κάνω. Είμαι αυθεντικός και αληθινός, είμαι όπως με γέννησε η μάνα μου», τόνισε.

    «Ο Ζορό ήταν προστάτης των φτωχών και των αδυνάτων. Δέχθηκα μια πρόταση-πρόσκληση από το γραφείο που διαφημίζει τα Jumbo και από εκεί και πέρα έπειτα από κάποιες συζητήσεις και αλλαγές που κάναμε στο σενάριο, διότι κάποια πράγματα δεν με κάλυπταν, ξεκινήσαμε», υπογράμμισε ο κ. Ψωμιάδης.

    «Περίμενε η ΝΔ να κάνω αυτή την κίνηση για να με θυμηθεί;», διερωτήθηκε αναφορικά με το τραγούδι της ΝΔ που ακούγεται στη διαφήμιση. «Τέσσερα χρόνια δεν έχω δεχτεί ούτε ένα τηλέφωνο, ούτε ένα ευχαριστώ για τα 35 χρόνια προσφοράς μου στη ΝΔ», είπε. «Τι σχέση έχω με το τραγούδι; Δεν το επέλεξα εγώ. Το τραγούδι δεν είναι παρεξηγήσιμο», σχολίασε ο κ. Ψωμιάδης.

    «Είμαι καψούρης από τη φύση μου. Η καψούρα μου είναι η ΝΔ αλλά η ΝΔ δεν θέλει την καψούρα μου, άρα η καψούρα πρέπει να ψάξει κάτι άλλο. Αν δεχθώ τηλεφώνημα από τον κ. Μητσοτάκη, κάτω από κάποιες προϋποθέσεις, εγώ δηλώνω παρών. Άλλοι έφυγαν από τη ΝΔ, εγώ είμαι πιστός στις αξίες και τις αρχές της ΝΔ», κατέληξε.

    Κύριε Νομάρχα, άντε και μαζί με τον Φραγκούλη στη διαφήμιση της Πίτσα Χάτ.

    Αργότερα, μίλησε σε άλλο ραδιόφωνο: «Δεν περίμενα ότι θα προκαλέσω τέτοιο σεισμό. Πρέπει να σημειώσουμε ότι το χιούμορ είναι το αλατοπίπερο της ζωής. Αν ο πολιτικός δεν έχει χιούμορ είναι ”κενό” γράμμα. Εγώ έχω συνηθίσει τον ελληνικό λαό σε τέτοιες απρόβλεπτες καταστάσεις. Για να σας εξηγήσω, μου δόθηκε ένα σενάριο και κάναμε κάποιες μετατροπές σε κάποιες λέξεις. Δεν ήταν επιλογή μου η μουσική, που μας θυμίζει τα καλά, αξέχαστα χρόνια της μεγάλης Νέας Δημοκρατίας. Κακώς παρεξήγησαν κάποιοι τη μουσική αυτή. Αντιθέτως, έπρεπε να θυμηθούν τα νιάτα τους. Υπάρχουν πολλοί σοβαροφανείς και κομπλεξικοί μέσα σε αυτή την κοινωνία και στον πολιτικό στίβο και εγώ τέτοιους τίτλους δεν τους φέρω επάνω τους. Το αν θα αλλάξει η εταιρεία το σποτ δεν το ξέρω και δεν με αφορά. Εγώ, φυσικά, περίμενα θετικές αντιδράσεις από τη διαφήμιση».

    Ο πρώην Περιφερειάρχης εξαπέλυσε ευθείες βολές και κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης, αναφέροντας:
    «Εγώ δεν πήγα σε μπουρδέλο να ντυθώ μαντάμ και να κάνω δηλώσεις. δε ξεβρακώθηκα. Αυτούς τους έχουμε στο απυρόβλητο, προστατευόμενους. Αν αγωνιζόμουν για το κίνημα, τώρα θα είχα πολλά εκατομμύρια και δεν θα πουλούσα προχτές το μοναδικό σπίτι της κόρης μου για να πληρώσω κάποιες μεγάλες υποχρεώσεις οικονομικές που έχω».

    Φυσικά, τοποθετήθηκε και για το Σκοπιανό.

    «Δεν υπάρχει θέμα διαπραγμάτευσης για το Σκοπιανό. Οι Σκοπιανοί λένε ότι είναι Μακεδόνες. Ε, και… Και οι τραβεστί λένε ότι είναι γυναίκες. Η Μακεδονία δεν πωλείται, δε νοικιάζεται. Δεν υπάρχει αντικείμενο συζήτησης».

    «Θα κατέβω και εγώ στο συλλαλητήριο στις 4 του Φλεβάρη».

    Στο Σύνταγμα κυρ-Παναγιώτη, να κατέβεις με τον Ψαρρή και τον Ντορή. Θα χει πλάκα. Πιθανόν να γράψουν την επόμενη μέρα, για τον Μαρμαρωμένο Βασιλιά. 

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Είναι ηλίθιος αν νομίζει ότι ο Ζορό ενισχύει την πατριωτική του εικόνα. Όταν μάλιστα μάθει τι εστί Βαράκης θα μετανιώσει που δέχτηκε να ξεφτιλίσει την παράταξή του κατ’ αυτό τον τρόπο. Από την εταιρεία του κυρίου Βαράκη ο οποίος έχει αποκαλέσει τους Έλληνες πελάτες του αχάριστους γι αυτό και κάνει ανοίγματα στην ανατολική Ευρώπη θα δεχόμουν ευχαρίστως να αγοράσω για το καρναβάλι στολή φλεγόμενης πόρσε στην εθνική οδό.

    2. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ
      ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ

    3. ΣΤΟ .023 ΤΑ ΕΠΙΦΩΝΗΜΑΤΑ ΛΕΝΕ ”ΣΑΜΑΡΑ” ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΚΟΠΕΙ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΑΦΗΝΙΑΣΕ….

      Υ.Σ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΤΣΟΥΛΙ ΣΤΗ ΣΚΑΤΙΑΝΙΔΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΚΩΜΩΔΕΙ, ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΑ ΤΖΑΜΠΟ .

    4. ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ, ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ, ΕΚΕΙ ΝΑΙ ΗΤΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ.

    5. ΑΡΙΜΠΑ ΜΟΥΤΣΑΤΣΟ.
      ΡΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΙΣΑΜΕ,ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ,ΜΗΠΟΣ ΛΟΓΟ ΤΙΣ ΚΡΗΣΕΩΣ ΤΟ ΠΟΥΛΙΣΕ ΣΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΕΣ.
      ΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΖΟΡΟ ΕΙΝΑΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΣ ΞΕΓΕΛΑΣΕ.
      ΤΟ ΞΙΦΟΣ ΤΟ ΚΡΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΗ.
      ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΨΩΝΙΣΗ,ΕΥΤΙΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ,ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΗ ΠΙΟ ΗΡΕΜΟ.

    6. το jumbo στο επομενο διαφημιστικο να βγαλει τον μπουλη της ραφηνας και τον ανθιμο ghest stars διπλα στον ζορο

    7. Eχει καψουρα και με το πασοκ, προσφατα πηγε να ψηφισει φωφη, εχω φιλους στο πασοκ ειχε πει, τοσο καραγκιοζης και γελοιος, τσαρλατανος που παει με ολους και με το κκε και την αριστερα παει εχει πει, αρκει να χει μια καρεκλα

    8. Ειναι καψουρα με το μαγαζι γωνια της νου δου.. τι να σου κανουμε τωρα…. πηρες ποδι και αλλοι τη θεση. Μη κλαις αλλο εισαι γελοιος.

    9. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ ΣΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΟ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΛΑΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΣΑ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΧΝΑΜΕ. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ.

      ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΩΣ. 28\1\18.

      VLAD TSEPES – ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ MAKELEIO KAI MAKELEIO FOROUM.

    10. Ο Π.Ψωμιάδης παραδέχεται ότι «έχει καψούρα» με το κλεφτοκόμμα της Νδούλας, που ίδρυσε ο κωφός ολετήρ του Έθνους.
      Ως νομάρχης και περιφερειάρχης Κ.Μακεδονίας χρηματοδοτούσε και παρευρίσκετο σε τελετές των ανθελλήνων Εβραίων της Θεσσαλονίκης.
      Δείξτε μας φωτογραφίες από την παρουσία του στην συναγωγή μαζι με τον ραβίνο Ααρών Ισραέλι και τον πρόεδρο τους Δαβίβ Σαλτιέλ.

    Comments are closed.