“ΑΦΗΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΞΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΑΣ ΟΤΑΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΗΡΘΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ”. ΝΕΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΙΔΗΡΟΔΕΣΜΙΟΙ ΓΙΑ ΔΙΚΗ

    Κοινοποίηση:
    1

    5 παιδιά ηλικίας 17 – 20 ετών κρατούνται στην Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου και θα οδηγηθούν αύριο στο Δικαστικό Μέγαρο Μυτιλήνης ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου, κατηγορούμενοι για τα επεισόδια που προκλήθηκαν κατά τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κατοίκων της Λέσβου στην επίσκεψη του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

    Οι γονείς των παιδιών είναι αγανακτισμένοι, αφού όπως υποστηρίζουν τα παιδιά τους συμμετείχαν στη συγκέντρωση αλλά δεν προκάλεσαν τα επεισόδια.

    Μία μητέρα ενός παιδιού από τους συλληφθέντες μας λέει:

    «Έχουν τα παιδιά μας στα κρατητήρια και δεν μπορούμε ούτε να τα δούμε ούτε να τα πάρουμε τηλέφωνο… Η αστυνομία για να δικαιολογήσει τα επεισόδια έπιασε 8 αθώα παιδιά… Τα τρία μάλιστα ήταν ανήλικα και τα άφησαν… Τα άλλα 5 που θα δικαστούν είναι από 17 έως 20 χρονών… Αυτά θα πληρώσουν για ότι έγινε; Άκουσα με τα ίδια μου τα αυτιά από τον ασύρματο αστυνομικού των ΜΑΤ κάποιος αξιωματικός να φωνάζει… (Θέλουμε συλλήψεις)…  Τα παιδιά μας είναι τρομοκράτες; Ντροπή τους».

    Το θέμα έχει πάρει Πανελλήνιες διαστάσεις αφού προβλήθηκε από τα ΜΜΕ των Αθηνών.

    Οι γονείς των παιδιών με αναρτήσεις τους στο Facebook καλούν τους πολίτες της Μυτιλήνης να έρθουν αύριο στα δικαστήριο Μυτιλήνης και να συμπαρασταθούν στα παιδιά τους.

    Αυτή είναι μία από τις πολλές αναρτήσεις μίας μητέρας.

    1

    Πηγή: .lesvosnews.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. Την ωρα που συμμορίες και σκουπιδοαναρχοαπλυτοι κάνουν πάρτι ανενόχλητοι, βρήκε ο μπάρμπα Τόσκας να το παιξει μάγκας… Για τα Εξαρχεια και το Μενιδι ούτε λόγος, εκει ….κότες. Να τους ξαναψηφισετε, αυτούς θέλατε. Αυτα τα σκουπίδια…

    2. Μετά την απομάκρυνση εκ της καλπεως παίρνετε τ αρχιδια σας!

    3. Τα θέλατε και τα πάθατε. Οταν φωνάζαμε εμεις, εσεις μας λέγατε φασιστες και ρατσιστές, γιατι αυτο σας ελεγε το βρωμερο αριστερό Συριζαιικο κόμμα σας να λέτε. Τωρα γιατι κλαίτε;;;;; Αληθεια, τελικα σας έδωσαν το Νόμπελ;;; Χαχαχαχα. Καλα να πάθετε, δεν ειστε για λύπηση. Κρίμα μονο για το νησί. Ελληνικη γη που ειναι ηδη χαμένη και φταίτε κι εσεις γι αυτο, οποτε ετοιμαστείτε να γινεται προςφυγες μεσα στην ιδια την πατριδα σας. Σε λιγο δεν θα εχετε αλλη επιλογή.

    4. Τα έλεγε ο ΣΠΑΡΤΙΆΤΗΣ ΧΊΟΣ και όλοι τον κατηγορούσαν, Πόσο δίκιο είχε.

    5. Τα παιδιά πληρώνουν τις “αμαρτίες” των “προοδευτικών” και “φιλάνθρωπων” γονέων τους που από την μια ψηφίσαν με χέρια και πόδια τους προδότες πολιτικούς που ξεπουλάνε την Ελλάδα και κουβαλάνε στην Ελλάδα εκατομμύρια λαθροεισβολείς και από την άλλη υποδεχόντουσαν τους λαθροεισβολείς με ανοιχτές κωλοτρ…αγκάλες.
      Υ.Γ. Ας μην ξεχνάμε ότι οι “διαμαρτυρόμενοι” ψηφοφόροι των προδοτών πολιτικών ζητούν απλά να φύγουν οι λαθροεισβολείς από το νησί τους και να πάνε σε άλλα μέρη της Ελλάδος,δηλαδή να φύγει από αυτούς το πρόβλημα και να φορτωθεί σε κάποιους άλλους
      ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ: https://www.youtube.com/watch?v=kwQ4XI2Rt5o

    6. Οτι και να κανουν στην Λεσβο ειναι χαμενοι.Εβγαλαν πολλα λεφτα απο ΜΚΟ βοηθωντας τον εποικισμο νομιζωντας οτι θα μεινουν στο απυροβλητο τωρα θα πληρωσουν το τιμημα με το αιμα τους αδικα καναν μασουρια τα λεφτα των ΜΚΟ και τον εποικιστων τοσα χρονια γιατι θα τα φαει ο Τσιπρας για να ταιζει τους επιοκιστες

    7. Καλά να πάθετε Λέσβιοι στην αρχή τα καλοδεχτήκατε τα μεμέτια , θέλατε και Νόμπελ ειρήνης μη χέσω, κόκκινο νησί των κομουνιών ήρθε η τιμωρία σας.

    8. ΜΟΝΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ….ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ Κ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ…ΘΑ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΚΡΕΜΑΛΕΣ Κ ΘΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    9. Σιχαμα ανθελληνα αριστερε κομμουνι τσιπρα .σε σιχαίνεται ό Ελληνικός Λαός.

    10. Η ΜΗΤΕΡΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΚΟΥΣΕ ΝΑ ΛΕΝΕ: Θέλουμε συλλήψεις
      OTAN EINAI ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΛΕΝΕ: ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ.
      ΕΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΦΡΟΝΤΙΣΑΤΕ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΟΜΠΕΛ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ, ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ.
      ΚΑΙ ΜΗΝ ΝΟΜΙΣΕΤΕ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΟΜΩΣ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
      Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ Η΄ ΚΛΕΙΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΔΕ ΘΑ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΤΕ Η΄ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

    11. Τι θελετε ;;;; Δικαιοσυνη …. χα χα χαααα!
      Αυτη ειναι η δικαιοσυνη των κομμουνιστων !!!!!

    12. Πρωτη φορα αριστερα θελατε
      Καλεστε στο νησι σας την ΧΑ και σταθητε στο πλαι τους αντι να τους διωχνετε οταν ερχονται να σας υπερασπιστουν
      ΑΛΛΙΩΣ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ !!!!!!

        1. Χαχαχα χασισωμενος εισαι αδελφουλα αριστερη.

    13. Οι ένστολοι δημόσιοι κάνανε συλήψεις Ελλήνων πάλι.Στους Αλβανούς και τούρκους κότες όλοι ο κομάντος σε στρατό και αστυνομία.Εκτελέστε εντολές για 300ευρώ αλλά θα φάτε και ματσούκι κηφήνες

    14. Tι ανθελληνική χούντα είναι αυτή ! Όλα γιά τους λάθρο, τίποτε γιά τους Έλληνες.

    Comments are closed.