ΣΤΑ ΠΟΣΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ; ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑΞΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΛΕΦΤΑ – ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ

Κοινοποίηση:
xalkida-eforia-egklimatiki-ogranosi-spanakis-696x464-1

Μια σοκαριστική αποκάλυψη ήρθε στο φως της δημοσιότητας σήμερα σχετικά με το κύκλωμα των εφοριακών στην Χαλκίδα η οποία αν επιβεβαιωθεί θα αποδείξει πόσο αδίστακτα και «αχόρταγα» ήταν τα μέλη που το αποτελούσαν.

Σήμερα οι επτά που συνελήφθησαν, η 50χρονη προϊσταμένη της ΔΟΥ Χαλκίδας, ο 52χρονος υποδιευθυντής, τρεις υπάλληλοι, 67, 54 και 50 ετών, μία 56χρονη διεκπεραιώτρια καθώς και έναν 62χρονο λογιστή θα οδηγηθούν ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να απολογηθούν.

Στη δικογραφία περιλαμβάνονται ακόμα ένας υπάλληλος της εφορίας, τέσσερις λογιστές και ένας ιδιώτης που δε συνελήφθησαν καθώς είχε παρέλθει το αυτόφωρο.

Είχε αλλάξει ημερομηνία γέννησης!
Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Νίκο Αγγελή ο οποίος μίλησε νωρίτερα σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» η 67χρονη υπάλληλος στην οποία αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες είναι στην πραγματικότητα 70 ετών!

Η γυναίκα φέρεται να πήγε στο ληξιαρχείο της περιοχής όπου έχει δικά της άτομα και να άλλαξε την ημερομηνία της γέννησης της ώστε να παραμείνει στην θέση της ακόμα λίγα χρόνια πριν συνταξιοδοτηθεί για να «τσεπώσει» όσα περισσότερα λεφτά μπορέσει!

Σε μία από τις φερόμενες τηλεφωνικές συνομιλίες που είχε η διευθύντρια με τον λογιστή που συμμετείχε στο κύκλωμα, συζητούν ενδεχομένως αναφέρονται μεταξύ άλλων πως ο … έχει στην τράπεζα 75.000 ευρώ κι ότι «Α, έχει λεφτουδάκια».

Λογιστής: Ο … ήταν να έρθει, να πάρουμε τηλέφωνο τον … δεν ήρθε. Οπότε…
Διευθύντρια: Ο … έχει στην τράπεζα τώρα 75.000, ανοίξαμε τους λογαριασμούς.
Λογιστής: Πόσα έχει;
Διευθύντρια: 75
Λογιστής: Α, έχει λεφτουδάκια.
Διευθύντρια: Έχει λεφτουδάκια.
Λογιστής: Και 600 που θα πάρει;
Διευθύντρια: Ναι, έχει.
Λογιστής: Μήπως πρέπει να την πάρουμε την υπόθεση;
Διευθύντρια: Δεν ξέρω. Γι’ αυτό σου κρατάω ακόμα.
Λογιστής: Το ξανασκέφτομαι τώρα.
Διευθύντρια: Ναι, δεν ξέρω.
Λογιστής: Και εγώ αυτές τις επιφυλάξεις έχω.
Η επιχείρηση των Εσωτερικών Υποθέσεων και οι συλλήψεις έγιναν το πρωί της Τρίτης 21/5.

 

Σε άλλη συνομιλία καταγράφεται και ο πολυδάπανος τρόπος ζωής του υποδιευθυντή της ΔΟΥ, ο οποίος έκανε ακριβές αγορές και ακριβά ταξίδια που δε συμβάδιζαν με τον μισθό ενός δημοσίου υπαλλήλου και μάλιστα τόσο η «εγκέφαλος» όσο και άλλα μέλη του κυκλώματος είχαν αρχίσει να φοβούνται ότι θα γίνουν αντιληπτοί από τις δικές τους κραυγαλέες σπατάλες:

Διευθύντρια ΔΟΥ: Τι ευχάριστο; Δεν μου λες, ο υποδιευθυντής τι δουλειά έχει στο Σικάγο;
Υπάλληλος ΔΟΥ: Σικάγο πήγε;
Διευθύντρια ΔΟΥ: Ναι
Υπάλληλος ΔΟΥ: Εσύ να τα δεις και εγώ
Διευθύντρια ΔΟΥ: Ναι
Υπάλληλος ΔΟΥ: Εσύ να τα δεις και εγώ
Διευθύντρια ΔΟΥ: Έχει πάει σε ένα ξενοδοχείο που κάνει 500 ευρώ την ημέρα.
Υπάλληλος ΔΟΥ: Πω και θέλεις να του δώσεις και πολλά ε; Χίλια δώσε του. Θα σε πνίξω άμα του δώσεις περισσότερα.

Σε ορισμένες επικοινωνίες μάλιστα η προϊσταμένη εμφανίζεται να σχολιάζει την… πλούσια ζωή που κάνει συνεργός της.

  • ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ: Δε μου λες ο… τι δουλειά έχει στο Σικάγο;
  • ΜΕΛΟΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ: Σικάγο πήγε;
  • ΠΡOΪΣΤΑΜΕΝΗΝαι.
  • ΜΕΛΟΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ: Εσύ να δεις κι εγώ.
  • ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ: Έχει πάει σε ένα ξενοδοχείο που κάνει 500 ευρώ την ημέρα.
  • MEΛΟΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ: Πω… και θέλεις να του δώσεις και πολλά ε; Xίλια δώστου και βάστα το χιλιάρικο.
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. εκλεισαν την χρυση αυγη φυλακη για εναν καυγα οπαδων ενω αυτα τα λαμογια που αφαιμαξαν ολοκληρο νομο τους εδωσαν και παρασημα αντις να τους δωσουν καγγελα και χειροπεδες

  2. Αναροτιεμε πως αυτα τα σουργελα θα αγγαλιαζουν τα παιδια τους και τα εγγονια τους δεν εχουν τυψεις δεν τους κυνηγαν οι ερυνιες στον υπνο τους ο βελοπουλος εκανε τον κουλη να φυγει απο την βουλη οταν του εκανε πολιτικη ερωτηση για τα λαμογια της εφοριας ετσι εφυγε και ο πατερας του τοτε που τον εριξε ο σαμαρας πηγε να χτυπηση τον βελοπουλο για της επαγγελματικες του ιδιοτητες ο ανεπαγγελτος τεμπελης ο βελοπουλος δεν φτιαχνει φαρμακα αλλα φυτικα συμπληροματα αγνα οπος εφτιαχναν οι παλιοι οπως φτιαχνουν οι καλογεροι στο αγιο ορρος εδω οι καθε ψευτοσελεμπριτις φτιαχνου κραγιονια και μασκαρες τουλαχιστον ο βελοπουλος θα εχει ιδικους χημικους πιστοποιοιμενους και θα περνει αδεια απο τον εοφ

  3. Μου αρέσει που κάποιοι αναγνώστες λέτε για δήμευση/κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων στους επίορκους υπαλλήλους

    Αλήθεια γιατί να μην ξεκινήσει ο έλεγχος περιουσιακών στοιχείων πρώτα από τους πρώην/νυν πολιτικούς (βουλευτές) μετά να γίνει στους δημόσιους υπαλλήλους μετά να πιάσουμε τους δημοσιογράφους/εκδότες/επιχειρηματίες/δικηγόρους/ιατρούς/αγρότες

    Το αποτέλεσμα του ελέγχου δεν ξέρω αν θα σας αρέσει βέβαια

    Γιατί ότι είναι αυτοί που κυβερνούν την χώρα είναι και αυτοί που τους ψηφίζουν

    Ξυπνήστε από την φούσκα που ζείτε…

    αυτό που έγινε στην ΔΟΥ Χαλκίδας έχει γίνει για το θεαθήναι τίποτα δεν θα πάθουν οι υπάλληλοι για τον απλό λόγο ότι υπάρχουν και πιο ψηλά διαπλεκόμενοι…

  4. Mα βέβαια. Μη σας κάνει εντύπωση το ταξείδι στο Σικάγο,την πατρίδα των μαφιόζων. Πήγε εκεί για την . Συνάντησε εκεί και τον Laky loutsiano;

  5. Ωραία γυναίκα η Βουλευτής Εύβοιας…..

  6. Ολοι μαζι τα τρώτε…..και οι ισχυροτεροι τα περισσότερα……η σαπιλα του ανυπαρκτου κρατους δεν ξεπλένεται με τιποτα…..αξιοι!!! αξιοι!!!!!! Και εις ανωτερα!!!!!! Με τις υγιες σας!!!!!!

  7. Η ΜΟΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥNH ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΡΜΟΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΟΛΕΘΡΟΣ

  8. ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΟΟΟΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ !!
    ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ … ΟΧΙ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΪΖΟΥΜΕ …

    1. ……και να συμπληρώσω.
      Σίγουρα θα έχει παιδιά και εγγόνια, ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ μέχρι ΤΡΙΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ.
      Όχι μόνο γι’ αυτήν αλλά και για όλα τα λαμογια που δεν έχουν βρακι να βάλλουν και μπαίνοντας στην πολιτική λιγδωνει το αντερακι τους.
      Μόνο έτσι θα καταλάβουν τα λαμογια.
      Αλλά για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να υπάρχουν και ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ με ΚΑΚΑΛΑ.

  9. Στα χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ,δεν υπήρχε τετοισ διαφθορά. Δεξιά κοπρόσκυλα ολοι τους.

  10. Κατά τα αλλά σας έφταιγε ο Κασιδιάρη ρε λωποδιτες

  11. Ο Βασίλης Σπανάκης ήταν εφοριακός. Προ αρκετών ετών στα πάνελ των tv των νταβατζήδων καναλαρχών παρουσιάζετο
    υπ:’ την ιδιότητα.

  12. Οταν πανε στο δικαστηριο θα αμυνθουν με απλυτα αλλων που εχουν ανακαλυψει στο παρελθον που θα τα που στα αυτια του εισαγγελεα μεσω ενος δικηγορου τους και θα τους τιμωρησουν με μια απλη μεταθεση . Δε θα μαθει ποτε κανεις τι επαθαν. Φυσικα μπορει να τους ριξουν και για τα ματια μερικες ποινες εξαγωρασημες και εφεσημες. Αυτο ειναι το δικαστικο κυκλωμα του Ελλαδισταν. Μονο αν εισαι απλος πολιτης χωρις λεφτα πας μεσα για 1000 ευρω που χρωστας στην εφορια.

  13. Και οι ψηφοφοροι τους( ολων των κομματων λεγομενων “εξουσιας”) τετοιοι ειναι,γι αυτο τους ψηφιζουν, ομοιος ομοιω αει πελαζει ,λεγανε οι αρχαιοι, αει ψηφιζει,λεω εγω ,ο Μπαρδαβιλιας απο τα Βουρβουρα. Γι αυτο θα τους ξαναψηφισουν , ειδικα η Θεσσαλια ,και υστερα μερικοι θα τριβουνε τα ματια τους. Αμα κατεβαινε ξανας τιμιος,θα του ριχνανε ντοματες,που τις θαβουν,αντι να τις δωσουν σε φτωχο κοσμο. Τετοιοι ειναι,αποκτηνωμενα τομαρια και βγαινουνε στις εθνικες και κλεινουνε τους δρομους και φωναζουνε “πειναμε”, με κατι κοιλαρες σα βυτιοφορα βοθρων και το βραδυ ψενουνε μπριτζολες να κορακιασουνε. Γελοιοι και καταπτυστοι, σαν το γρλοιο Κουτσουμπα που παει και λεει μαλακιες για “αγροτια που πειναει” . Ναι, Δημητρακη, πεινανε μαζι σου,που τα ξυγκια σου τα αηδιαστικα κοντευουνε να κρεμαστουνε οξω απο τα προγουλια σου. Δεν ξερω αν οι παρατρεχαμενοι σου σου φορουνε παμπερς οταν ειναι να συναντηθεις με την αγγελοπουλου ,γιατι σιγουρα κατουριεσαι απανου σου απο την συγκινηση.

  14. Αθώοι όλοι θα βγούν, θα λαδώσουν τους αντίστοιχους δικαστικούς και θα τη βγάλουν καθαρή.

Comments are closed.