ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ: ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ – ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΟΥ ΜΗΝΥΣΕ ΤΟΝ ΜΟΓΓΟΛΟ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΤΟΝ ΣΜΗΝΑΓΟ ΗΛΙΑΚΗ – «Η ΝΤΟΡΑ ΑΘΩΩΣΕ ΤΟN ΦΟΝΙΑ» – «Η ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΤΟΝ ΦΥΓΑΔΕΥΣΕ, Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕ, ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΔΕΝ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΠΟΤΕ, Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» – ΠΩΣ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕ Ο ΦΟΝΙΑΣ ΧΑΛΙ ΜΕ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑ

Κοινοποίηση:
teaser24-5

Διαβάστε σήμερα στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ για την Εθνική Απελευθέρωση:

«Η ΝΤΟΡΑ ΑΘΩΩΣΕ ΤΟN ΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΜΗΝΑΓΟΥ ΗΛΙΑΚΗ». Τι αποκαλύπτει ο δικηγόρος που μήνυσε τον Mογγόλο δολοφόνο εισβολέα που κατέρριψε τον Σμηναγό. Η ερήμην καταδίκη του και η προκλητική άρνηση του κουμπάρου Καραμανλή, να εκδοθεί στην Ελλάδα. “Η Μπακογιάννη τον φυγάδευσε, ο Δένδιας τον προστάτευσε, οι συνάδελφοι του ήρωα, δεν κατέθεσαν ποτέ”! Πως τα δύο κακουργήματα σε βάρος του Ιμπραήμ Χαλί έγιναν πλημμέλημα. 18 χρόνια μετά και ο Κωνσταντίνος δεν δικαιώθηκε

1.indd

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Παράδειγμα: πώς η ψυχή του ανθρώπου καθρεφτίζεται στο πρόσωπό του. Οταν είσαι κακόψυχος και χολερικός έχεις πρόσωπο στριφνό, άσχημο, άγριο. Κοιτάξτε και καμαρώστε πρόσωπα. Αδηφάγα,αγριεμένα χωρίς λείανση και φέγγος. Οι άνθρωποι αυτοί στην ιδιωτική τους ζωή πρέπει να υποφέρουν και να . Τί ζωή κι αυτή μεσ’τη κακομοιριά Θεέ μου!

  2. Τεράστια η ευθύνη του Κώστα Αλ. Καραμανλή να διορίσει την Ντόρα υπουργό Εξωτερικών το 2006 με την λήξη της θητείας ως μη Αθηναίας, δημάρχου Αθηναίων.
    Στην συνδιάσκεψη του ΝΑΤΟ στο Βουκουρέστι Ντόρα-Καραμανλής το αυτό έτος υπεστήριζαν ονομασίες δυνητικά Άνω, Κάτω ή Βόρειος Μακεδονία!
    Ο Γκρούεφσκι απαιτούσε μονολεκτικώς Μακεδονία, ούτω πώς δεν προέκυψε συμφωνία για ένταξη των βουλγοροΣκοπιανών στο ΝΑΤΟ.

  3. ντορα..μπακογιαννη..χαζαροεβραια..ανθελληνας..ο θεος τους ειναι μονο το χρημα..και να εξυπηρετουν..τα συμφεροντα εβραιων,τουρκων,και αμερικλανων..ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΘΕΣ ΜΩΡΗ ΚΑΡΙΟΛΑ!!..ΜΟΝΟ ΚΡΕΜΑΣΜΑ..!

  4. Ο οδηγός της σκύλας αυτης που σκότωσε το παλικάρι τον μοτοσικλετιστή

  5. Του εχουν δωσει θεση και στο υπουργειο αμυνας του Ελλαδισταν με αλλο επιθετο.Μεχρι εκει μπορει να φτασει η προδοσια τους. Τι νομιζετε οτι σας κυβερνουν βλακες ? ε βλακες. Ενταξει οι κρητικοι που ειναι 100% Τουρκοσποροι αλλα εσεις οι υπολοιποι τι κανετε γι αυτο ? Ξερω ξερω θα τους δωσετε ενα ηχειρο χαστουκι στις ευρωεκλογες .χα χα χα. Θα πεσει η ΝΔ απο το 41% στο 38,5% Καταστροφη .χα χα χα χα

  6. Εχουμε βάλει τους εχθρούς μας να μας κυβερνάνε. Τι περιμένετε; Οι …άνθρωποι…αυτοι μας μισούν, ποτέ επιτέλους θα το καταλάβουμε; Εμείς οι ίδιοι τους δίνουμε τα όπλα να μας πολεμούν, κάθε φορά που τους δινουμε την εξουσία. Και όσοι νομίζουν πως έχουν συμφέροντα και τους ψηφίζουν, μια μερα θα χάσουν κι αυτοι τα πάντα. Είναι αυτό που λένε οι χρήσιμοι ηλίθιοι του συστήματος. Είναι χρησιμοι όσο τους χρειάζονται, μετα θα φάνε τέτοια κλωτσιά που δεν θα καταλάβουν από που τους ήρθε.

  7. Η Ντόρα ήταν αυτή που πίεζε για αναγνώριση των Σκοπίων με την λέξη “Μακεδονία” και γεωγραφικό προσδιορισμό. Και μην ξεχνάτε, ο γεωγραφικός προσδιορισμός συσχετίζει δύο ή περισσότερες κοινές οντότητες που είναι χωρισμένες για άλλους λόγους, επομένως τους δίνει δικαίωμα για επανένωση! Το ότι οι Μητσοτάκηδες είναι καταγόμενοι από σόι με συγκεκριμένο θρήσκευμα που βρίσκουμε πλέον πολύ στο Ισραήλ και το ότι οι ισπανόφωνοι μη γηγενείς κάτοικοι της Θεσσαλονίκης ήθελαν να ανεξαρτητοποιήσουν την Μακεδονία και μισούσαν τους Έλληνες, ασχέτως αν θα ήταν μια μικρή μειονότητα είναι απλά τυχαία..

Comments are closed.