ΩΡΑ 10:30! ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΣΙΠΡΑ: ΕΡΧΕΤΑΙ ΘΡΥΑΛΛΙΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ – ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ

    Κοινοποίηση:
    tsipras-aleksis-ena

    Στο εκλογικό τμήμα που ψηφίζει στην Κυψέλη, έφτασε λίγο πριν από τις 10:30 το πρωί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. 2- 3 άτομα χαιρέτησαν τον Αλέξη Τσίπρα προτού μπει μέσα για να ψηφίσει . Το ερώτημα που τίθεται είναι μήπως τους πλήρωσε και αυτούς κανένα 25αρικάκι ευρώ ή ήταν τζάμπα;

    «Τώρα ψηφίζουμε, θα τα πούμε μετά», είπε στους δημοσιογράφους, ενώ ήταν ελάχιστοι οι πολίτες που τον χειροκρότησαν.

    «Σήμερα είναι μια όμορφη μέρα, Δημοκρατίας, που οι πολίτες αποφασίζουν. Είναι και μέρα ευθύνης των πολλών, του καθενός και της καθεμιάς να υπερασπιστεί τις θυσίες και τους κόπους, να επικυρώσει, να εγκρίνει, να προστατεύσει την πορεία ανάκαμψης της οικονομίας, αλλά και τα μέτρα στήριξης της οικονομίας και να μην επιτρέψει σε κανέναν, την επόμενη ημέρα να τα πάρει πίσω», είπε ο πρωθυπουργός.

    Όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο αν «θα τα ξαναπούμε σύντομα εδώ;», ο κύριος Τσίπρας απάντησε υπεκφεύγοντας: «Την άλλη Κυριακή σίγουρα», εννοώντας τον δεύτερο γύρο της εκλογικής διαδικασίας των Αυτοδιοικητικών εκλογών όπου απαιτηθεί.

    Όσο περίμενε να ψηφίσει ο  Τσίπρας συνομίλησε με πολίτες (δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν έχουν πληρωθεί την καθιερωμένη ταρίφα 25 ευρώ ή απλά περίμεναν να μιλήσουν μόλις ασκήσαν το εκλογικό τους δικαίωμα).

    Υπενθυμίζεται ότι το εκλογικό τμήμα που ψηφίζει ο Αλέξης Τσίπρας είναι ένα από τα οποία δεν έχει εμφανιστεί κανένα μέλος της εφορευτικής επιτροπής, αλλά η εκλογική διαδικασία διεξάγεται με τον δικαστικό αντιπρόσωπο και τους δύο γραμματείς.

    diavaste-makeleio

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ Κ ΓΩ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΩΝ ΜΙΑΣ Κ ΕΧΟΥΜΕ ΛΙΩΣΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ!…
      ΛΟΙΠΟΝ…

      ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ , ΛΟΓΙΚΑ, ΜΕ ΝΤΕΡΜΠΥ ΙΣΩΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ. ΜΕ ΝΤΕΡΜΠΥ ΜΙΑΣ Κ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ Κ ΟΧΙ ΜΕ ΜΠΑΛΑ….Κ ΤΟΝ ΔΙΝΕΙ ΜΕ 1,40… ΑΝ ΤΟΝ ΕΔΙΝΕ ΜΕ 1,35 ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΣΙΓΟΥΡΟ….
      ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ…. ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ 6 ΜΟΝΑΔΕΣ…. Κ ΟΧΙ…ΔΕΚΑΡΙΑ..ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΦΡΟΝΕΣ ΦΙΛΕΛΕΔΕΣ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ…
      ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ ΛΟΓΙΚΑ ΤΟ ΚΙΝΑΛ ΜΕ ΝΤΕΡΜΠΥ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ…… ΤΟ ΔΙΝΕΙ ΝΤΕΡΜΠΥ…. ΑΛΛΑ… ΕΙΔΑ ΕΝΑ 1,36 ΟΒΕΡ 7,0% ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΑΛ…. ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΣΙΓΟΥΡΑΚΙ ΠΛΕΟΝ…. ΜΙΑΣ Κ ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΟ 1,70!!!! ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΔΕ ΜΕ 7,50% ΑΛΛΑ ΜΙΑΣ Κ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ……ΘΕΩΡΩ ΣΙΓΟΥΡΟ ΤΟ ΚΙΝΑΛ ΤΡΙΤΟ ΕΣΤΩ Κ ΣΤΟ ΦΩΤΟ-ΦΙΝΙΣ…… ΟΙ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΝΕΟΙ,ΕΚΟΨΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΛΟΓΙΚΑ ΠΑΛΙ. ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΠΑΛΙ..ΔΕ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΝΕΝΑ ΡΟΛΟ ΣΤΗ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ…. ΤΙ ΣΑΛΒΙΝΙ Κ ΚΛΑΠΑΤΣΙΜΠΑΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ!!! ΧΑΑΧΑ ΕΛΕΟΣ. ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ..ΑΝ Κ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΠΛΕΟΝ Κ ΔΕ ΤΟ ΒΛΕΠΩ.

    2. ΝΔ 27,7-29% , ΣΥΡΙΖΑ 18-20%, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 9,3-11%, ΚΙΝΑΛ 6,8-8%, ΚΚΕ 5,8-6,8% ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ 2,3-3.2%
      ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ 2-3%, ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ 1,5-2%, ΑΝΕΛ 0,8-1,1%, ΛΑΕ 1,9-2,9%, ΠΛΕΥΣΗ 1,3-1,8%, ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ…

      1. απτο μυαλο μου κ γω ριχνω την Μονικα μπελουτσι….

    3. Ολοι οι εθνικιστες πατριωτες ενωμενοι ψηφιζουμε ΔΑΓΚΩΤΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στις ευροεκλογες ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!!ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΥΡΙΖΟΚΡΑΤΙΑ,
      ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.
      ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΙΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ.

    4. μπλα… μπλα…μπλα… να προτείνεται καποιος κατι υπάρχει;; η το καλυτερο του τσιπρα ειναι η “οικογενεια μητσοτακη”;;; γιατι τοτε πρεπει να κανουμε τεστ IQ… λυπαμαι εγω λεω οτι το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ειναι η “οικογενεια μητσοτακη”. μετα ερχεται ο τσιπρας με την κολεγιοπαρεα του. Η ελλαδα χρειαζεται α μ ε σ α ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ… πατριωτικο ομως οχι χιτλερικο.

      1. Να μην βλέπεις πολύ τηλεόραση γιατί θα βλέπεις όνειρα με Χίτλερ ςς κτλπ.Σαραντα χρόνια προπαγάνδα από την σταλινική τηλεόραση τελικά έπιασε τόπο.

      2. ποιο ειναι το χιτλερικο κομμα κ ποιες ιδεες του ” χιτλερ¨λεει κ τι εννοεις βασικα.. ΕΣΥ .. Ως ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΔΕ ΛΕΣ…..

    5. 12% μπροστά ο γουρλοματης…. τελικό….. ο νεραντζοκωλος αριστερό ρουφιάνος από την αρτα βαδίζει rather quickly προς το 3%…..

    6. Αντε Μοσχαρια σηκωθειτε φατε Σανο και τρεξτε να ψηφησετε τους Βιαστες σας…πρωτη φορα βλεπω τοσους μαλακες μαζεμενους σε ουρα….ΟΥΣΤ…Κοπριες…26 Μαιου ψηφηζουμε για την γουρουνοδημοκρατια….μια ειναι η ΛΥΣΗ….λιγοι στην εχουν δειξει με ψηφο δεν αλλαζει του Λυκου το μαλι..Σηκωθειται απο ντιβανια κρεβατια κρεβατοκαμαρες καρεκλες τραπεζια τραπεζαριες…..Αχ ψηφησα και τωρα? Οτι και αν ψηφησεις θα ψοφησεις….Δημοκρατια εχουμε.

    7. ΣΗΜΕΡΑ ΨΗΦΗΖΟΥΜΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΨΗΦΗΖΟΥΜΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΟΜΗΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ

    8. δηλαδη όταν όλοι πέρνανε τα στάνταρτ 25€ εσύ ρε ρουφιανάκο καθάρισες με …. 50άρικο;
      …..Παίρνεις πολλά,…όμως,…..

    9. Για να δούμε τα χρυσαύγουλα πόσο θα πονέσουν απόψε που θα πάρουν από τα τρία το μεσαίο.

      1. Πιτουλα ρουφα τις μιξες σου ρε λουγκρα..Πονας τρυπιε κοπρολαγνε λαθρολαγνε ..
        Ποσο ποναει οταν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΕ ΓΛΕΝΤΑΕΙ!!!

      2. Δεν βαριέσαι ρε πιτ έτσι είναι η ζωή,τι να κάνουμε.Κρατα βέβαια και καμιά πισινή γιατί καμιά φορά δεν ξέρεις………….πολλά συμβαίνουν στην ζωή.Με ελληνόφωνο πληθυσμό 70 τοις εκατό με μογγολικης,βουλγαρικής,αλβανικής,λίγες οι ελπίδες για τα πατριωτικά κόμματα….Να παρακαλάς μόνο μην γυρίσει η βίδα στο υπόλοιπο 30% γιατί σε 24 ώρες η πλατεία θα είναι πάρκο ανάπλασης,και οι “επαναστάτες σύντροφοι”λίπασμα….

    10. ρε στεφανε, θα μας πεις καμμια διαρροη εξιτ πολλ η κανα καλο νεο? αυτα περιμενουμε απο σεν κι οχι αυτα που ξερουμε ηδη!

    Comments are closed.