ΜΑΖΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ – ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ

Κοινοποίηση:
default

Οι συγγενείς των θυμάτων της μαζικής σφαγής των Τεμπών, το πρωί της Μεγάλης Τρίτης (30/4), μετέβησαν στο Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας, και κατέθεσαν μήνυση κατά υπουργών αλλά και κατά του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η συμπληρωματική μήνυση έγινε ονομαστικά κατά των μελών της Συντονιστικής Ομάδας Πολιτικής Προστασίας που είχε αναλάβει τότε την διαχείριση του εγκλήματος.

Στη Συντονιστική Ομάδα Πολιτικής Προστασίας συμμετείχαν και πολιτικά πρόσωπα, ενώ, οι συγγενείς των θυμάτων κατέθεσαν μήνυση προσωπικά και ονομαστικά και κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη.

H μήνυση έρχεται σε συνέχεια της απόφασης, μέσω της οποίας έκανε δεκτή την προσφυγή πατέρα θύματος και έστειλε τη δικογραφία στη Βουλή ως προς τους τότε υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργό, Χρήστο Τριαντόπουλο, τον υφυπουργό Μεταφορών, Μιχάλη Παπαδόπουλο, τον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη και την υφυπουργό Υγείας, Ζωή Ράπτη.

Στο μεταξύ, η οικογένεια του εκλιπόντος μηχανοδηγού της επιβατικής αμαξοστοιχίας Hellenic Train (IC 62) κατέθεσε χθες μήνυση κατά κάθε «φυσικού και ηθικού αυτουργού», ζητώντας τη διερεύνηση παρέμβασης αγνώστων στο καταγραφικό μηχάνημα του ΟΣΕ. Ειδικότερα, με αφορμή, μάλιστα, και μηνυτήριες αναφορές επιβαινόντων, οι οποίοι σημειώνουν πως η επιβατική αμαξοστοιχία, μετά την αναχώρησή της από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό της Λάρισας, έκανε ολιγόλεπτη στάση «σε σημείο όπου δεν υπήρχε σταθμός», οι συγγενείς του νεκρού μηχανοδηγού, σημειώνουν τη βεβαιότητά τους ότι άγνωστοι και κατ’ εντολή «αλλοίωσαν αποδεικτικά στοιχεία», αφού επενέβησαν και διέγραψαν ηχητικά αρχεία. Αρχεία που αφορούν σε χρονικό διάστημα 11 λεπτών και ειδικότερα μεταξύ των πραγματικών ωρών, από τις 23:07:54 έως και 23:18:24, όπου στις συνομιλίες μέσω ραδιοτηλεφώνου επικρατεί «απόλυτη σιωπή» και για τον λόγο αυτόν οι συγγενείς ζητούν τον ορισμό ειδικού πραγματογνώμονα.

Σε ό,τι αφορά, τέλος, την πορεία της έρευνας του κ. Μπακαΐμη, μεθαύριο Μεγ. Πέμπτη είναι προγραμματισμένο να απολογηθεί και το τελευταίο διευθυντικό στέλεχος της ΕΡΓΟΣΕ. Χθες απολογήθηκε ένας πρώην πρόεδρος της ΕΡΓΟΣΕ, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, ενώ στέλεχος της Διεύθυνσης της ΕΡΓΟΣΕ μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος χωρίς κανέναν όρο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Οι αετοί πετούν μόνοι τους. Τα πρόβατα κοπαδιαστά. Γνωρίζεις κάποια επανάσταση να ξεκίνησε από τους πολλούς:

  2. Διότι ναι μεν ετσι συνηθίζεται να γίνεται αλλά, η μήνυση σωστά έγινε για να διαβιβαστεί στη βουλή και να αναγκαστούν να κρυφτούν πίσω από την ασυλία.
    Και ίσως κάποιος από αυτούς δε θα είναι βουλευτής για πάντα οπότε αν δε παραγραφεί στο μεταξυ… Δε ξεχνάμε.

  3. Εσυ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ Η ΤΙΠΟΤΑ πολυ καλα τα λες μαζι σου ειμαι αλλα ειμαστε λιγοι τα προβατα πολλα.Τοσα και τοσα αισχρα μπαααα μονο τις κουδουνες τους ακουνε τα τεμπελοσκυλα

  4. Mυνησεις και τριχες κατσαρες…
    Τιποτα δεν εχουνε καταλαβει,απολυτως τιποτα.
    Ο εισαγγελεας θα στειλει τις μυνησεις στη βολη για αρση ασυλιας και φυσικα θα αρνηθουν και θα μπει στο αρχειο.
    Αποτελεσμα μηδεν.
    Εχασαν τα παιδια τους και ακομα πιστευουν οτι θα βρουν το δικιο τους απο την πουλημενη “δικαιοσυνη” του ελλαδισταν.
    Ε,δε σας φταινε οι πολιτικαντηδες,αμα εσεις ειστε τοσο αφελεις…

  5. Η Ελλάδα πάντα διέθετε κλέφτες πολιτικούς όμως τώρα διαθέτει κανονική μαφία κοινώς Gagsters που ο μόνος τρόπος να νικηθούν είναι η επανάσταση του λαού για να τρέχουν να κρυφτούν..Με διαφορετική μορφή αγώνα δεν πρόκειται να νικηθούν ουδέ ποτέ.

  6. Οι μηνύσεις θα πάνε οι δικογραφίες στην Βουλή ,δεν θα άρουν την βουλευτική ασυλία και ο φάκελος θα τεθεί στο αρχείο.Αλοίμονο απο τα παιδιά που χάθηκαν και τις οικογένειές τους που ζούν το δράμα τους… Δεν θα εχουν αποτέλεσμα δίκαιο απο την εγκληματική οργάνωση.

Leave a Response