ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ: ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΠΡΟΣΤΙΝΗ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ «ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ» – ΤΟ «ΜΑΓΕΙΡΕΙΟ» ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ

Κοινοποίηση:
deb

Ήταν στις ευρωεκλογές του 2014 η πρώτη φορά που το Κόμμα Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας (ΚΙΕΦ), μετεξέλιξη του κόμματος του Αχμέτ Σαδίκ, έπαιρνε μέρος στις ευρωπαϊκές εκλογές. Μάλιστα και τότε στη διακήρυξη που δημοσίευσε για τις ευρωεκλογές μιλούσε για την «τουρκική μουσουλμανική μειονότητα», αλλά ουδείς θορυβήθηκε.

Το ΚΙΕΦ, γνωστό και με τα τουρκικά του αρχικά ως DEB (Dostluκ Esitlik Baris Partisi), ιδρύθηκε το 1991 από τον τουρκογενή εθνικιστή Αχμέτ Σαδίκ, που εξελέγη αυτόνομα βουλευτής το 1989 και το 1990. Στενότατες οι σχέσεις του με την Άγκυρα και το τουρκικό προξενείο, προωθώντας την προπαγάνδα των γειτόνων και μιλώντας συνεχώς για «τουρκική μειονότητα» στη Θράκη.

Αυτό λοιπόν το κόμμα, του οποίου οι στόχοι είναι κάτι παραπάνω από ξεκάθαροι, αποφάσισε ο Άρειος Πάγος ότι μπορεί να συμμετάσχει στην ευρωπαϊκή εκλογική διαδικασία, την ώρα που «έκοβε» άλλους πολιτικούς σχηματισμούς.

Χαρακτηριστικό είναι πως το Σάββατο 20 Απριλίου σε γνωστό ξενοδοχείο της Κομοτηνής το ΚΙΕΦ και η Ελεύθερη Ευρωπαϊκή Συμμαχία (EFA) πραγματοποίησαν κοινή εκδήλωση εν όψει των ευρωεκλογών.

Την εκδήλωση συντόνισε η πρόεδρος της Πολιτιστικής Εκπαιδευτικής Εταιρείας Μειονότητας (ΠΕΚΕΜ) Περβίν Χαϊρουλά. Εκεί και η πρόεδρος του ΚΙΕΦ Τσιγδέμ Ασάφογλου, την οποία που τη βρίσκεις που τη χάνεις όλο στην Τουρκία είναι.

Στην ομιλία της λοιπόν αναφέρθηκε με περηφάνεια σε «τουρκική μειονότητα» λέγοντας: «Χάρη στην EFA και τις ερωτήσεις που κατάθεσε στο Ευρωκοινοβούλιο έγιναν γνωστές σε όλη την Ευρώπη οι αδικίες εις βάρος της τουρκικής μειονότητας. Συνεχίσαμε τον αγώνα μας με δημοκρατικά μέσα, στο πλαίσιο του νόμου. Η νίκη του κόμματος μας στις ευρωεκλογές του 2014 και του 2019 σε Ροδόπη και Ξάνθη, όπου ζουν οι Τούρκοι, ήταν μια δημοκρατική αντίδραση απέναντι στην Ελλάδα»!

Αυτά δεν τα βλέπουν εκείνοι που ελαφρά τη καρδία δίνουν δικαίωμα συμμετοχής σε ένα κόμμα υποκινούμενο και προασπιζόμενο τις τουρκικές διεκδικήσεις;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

24 Σχόλια

  1. Ας τολμησουν ! και μετα θα δουν τι κανουν οι πραγματικοι θρακιωτες θα τους σφαξουμε σαν σκυλια και οποιος μπει ενδιαμεσα. Εμεις δεν παραδεινουμε τα εδαφη μας πεφτουμε νεκροι για την θρακη μας πουτανες κρητικοι.

  2. Το κόμμα της Ντόρας, Δημοκρατική Συμμαχία, κατέγραψε ποσοστό 2,55% στις πρώτες εκλογές του 2012.
    Στην Ροδόπη έλαβε 18% και σε δήμο με πλειοψηφία μουσουλμάνων 38% !!!
    Ο πατέρας της όταν ανέλαβε την πρωθυπουργία επέτρεψε την αγορά ακινήτων Ελλήνων χριστιανών από μουσουλμάνους, κάτι που είχε απαγορευτεί επί Επταετίας. Επίσης απέδωσε την ελληνική ιθαγένεια σε όσους είχε αφαιρεθεί για αντεθνικές ενέργειες βάσει του άρθρου 17 του νόμου περί ιθαγένειας.

  3. TO KOMMA ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΠΡΑΚΤΟΡΑ ΣΑΔΙΚ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ ΕΝΤΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ ΣΑΠΙΟΙ ΑΕΡΟΠΑΓΕΙΤΕΣ ΔΕΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΣΤΙΝ ΠΑΤΡΗΔΑ ΑΠΕΚΛΕΙΣΑΝ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΚΑΣΗΔΙΑΡΗ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΓΚΡΙΖΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΟΣΟ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΕ ΜΟΥ ΠΟΣΟ???

  4. Γιατι, αυτοι που μας κυβερνανε ειναι Ελληνες?ΟΧΙ βεβαια! Ειναι ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!

  5. Η λογική των παραχωρησεων υπαγορευεται από την αμερικανική πρεσβεία….και ο ‘νοών νοειτω’….

  6. το ελλαδισταν ειναι προτεκτορατο της τουρκιας. κουμαντο στα δικα του κανει ο ερντι. το δικο σας μεγαλο διοικιτικο κεφαλι με περικεφαλαια αγναντιζει φωτογραφιζομενος. για καριερα μοντελου μαλλον πονταρει…. και εις ανωτερα…….ολα για εσας χωρις εσας…. στην χωρα Τ Ο Υ Σ…..

  7. Άπαντες οι του Δεινοκρατικού τόξου είναι ανθέλληνες αλητάμπουρες και ως τέτοιους πρέπει να τους συμπεριιφερόμαστε.
    Όπου τους απαντάτε πατσαβούρες και καυτό νερό.
    Έχουν αποκλείσει τους Έλληνες απ τις εκλογές και ψηφίζουν μόνο κάτι ελληνοποιημένα κουράδια,κάτι γύφτουλες κάτι αλλοδαποί αγνώστου προελεύσεως κάτι ισλαμοίίθηκοι και κάτι κομματόσκυλα.
    ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΣΤ ΡΕ ΚΟΠΡΟΙ

    1. είναι κατά κύριο λόγο Πετσενέγκοι Μογγόλοι, απλά μιλάνε μια σλαβίζουσα γλώσσα και έχουν χριστιανικό δόγμα αν και έχουν επίσημη μεγάλη μειοψηφία Τούρκων των οποίων δεν γνωρίζω την καταγωγή, δηλαδή αν είναι εκτουρκισμένοι βαλκάνιοι ή μογγόλοι

  8. ο Ελληνικός εθνικισμός είναι ποινικοποιημένος στην Ελλάδα από το 1974, όλοι οι άλλοι μογγολικοί και αφροασιατικοί εθνικισμοί είναι νόμιμοι και ευσπρόδεκτοι ως αντίβαρο στους λιγοστούς Έλληνες εθνικιστές που έχουν απομείνει στην Γραικία και διώκονται αγρίως από το καθεστώς των παιδιών που ζουν από τόκους και τυπώνουν χρήμα αέρα κοπανιστό για να δανείζουν και να καταστρέφουν λαούς, κράτη και έθνη…..

  9. ΚΑΛΑ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΖΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ{41%}…. ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ.ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΡΤΕΛ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΗΔΙΚΑ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΠΟΤΕ ΔΕΞΙΟΙ ΠΑΤΡΙΟΤΕΣ {ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ} ΑΔΩΝΗΣ-ΠΛΕΥΡΗΣ-ΒΟΡΙΔΗΣ.

  10. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ. – ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    ΤΡΕΜΑΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ .

    Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ .


    ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ – ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ.

  11. Αυτά να τα βλέπουν όσοι συνεχίζουν και πιστεύουν ότι η ΝΔ είναι πατριωτικό κόμμα και νοιάζεται για το καλό της Ελλάδος.

  12. Γιατι απορειτε; Αφου εχουμε πολλους Τουρκοσπορους Προδοτες, στο κιναιδοβουλιο! Γινεται να μην προωθησουν και να μην υπερασπιστουν τους … ομοσταυλους τους;

  13. Βάζετε Τουρκαλάδες στο ελληνικό κοινοβούλιο σαν δούρειος ίππος παλιό προδότες πάτε καλά;

  14. Ο Μητσοτακης εκοψε τα πατριωτικα κομματα για να περασει τα τουρκικα ελεος με τον προδοτη.

  15. Αυτός ο μλκας ο Κουλής τα έχει ισοπεδώσει όλα είναι έθνο-καταστροφέας

Leave a Response