ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΑ! ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΡΙΝ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ – Η ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΤΑ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΑΥΤΑ; ΟΥΤΕ ΣΕ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΟΡΓΟΥΕΛ ΤΕΤΟΙΑ ΣΚΗΝΙΚΑ! (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    1 ok

    Επιστροφή στην κανονικότητα για τα σχολεία είπατε; Μάλλον όχι. Οι μαθητές της Γ’ Λυκείου (όσοι το αποφάσισαν γιατί δεν ήταν και πολλοί) επιστρέφουν σε τάξεις που δεν… γνωρίζουν. Γιατί δεν τις έχουν ξαναδεί όπως θα τις συναντήσουν από σήμερα.

    Η πρώτη εκτίμηση από την εικόνα στα σχολεία είναι πως οι μαθητές που επέλεξαν να πάνε ξανά σχολείο ήταν λιγότεροι απ’ όσους υπολογίζονταν. Και μάλλον ο αριθμός τους θα μειωθεί τις επόμενες μέρες, αφού πολλά παιδιά παραδέχτηκαν ότι πήγαν σήμερα στο σχολείο για να πάρουν μια… ιδέα ή να τους δουν τους φίλους τους και τις επόμενες μέρες μάλλον θα μείνουν στο σπίτι να διαβάζουν.

    Όσοι, πάντως, πήγαν και θα συνεχίσουν να πηγαίνουν θα βρουν… άλλα σχολεία. Πρώτα απ’ όλα, στην είσοδο τους μαθητές (όπως συμβαίνει από νωρίς το πρωί στο 1ο Λύκειο Γλυφάδας αλλά και σε όλα τα σχολεία) περιμένει η θερμομέτρηση. Στέκονται μπροστά στην κάμερα και η θερμοκρασία τους εμφανίζεται στον υπολογιστή!

    Δείτε εικόνες:

    3 ok

    2 ok

    4 ok

    5 ok

    1 ok

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Τόσες μέρες φωνάζουνε όλοι για το ότι δεν υπάρχουν μέτρα στα σχολεία.Παίρνουνε μέτρα ξεσηκώνονται ποιοι άραγε;Στείρα κριτική άνευ λόγου νομίζω..

    2. Ωραίες μάσκες !!! Από Microsoft Paint ……………. Ούτε καν Photoshop…..Noobaδες

    3. επρεπε να μπαινουν σαν τα γιδια χυμα μπεεεεε
      Επισης για το οτι δεν πηγαν πολλα λογικο αλλωστε δεν εχει απουσιες μα απο τελη αυγουστου οποιος δεν παει απουσια και δεν ειναι ολοι οι ελληνες καμμενοι να λενε δεν υπαρχει ιος

    4. Στα σχολεία του Κέντρου των Αθηνών θα εξαπλωθεί, οι λαθροπίθηκες δεν έχουν ιδέα τι συμβαίνει και γιατί εξαφανίζονται τα σαπούνια. Θα δείτε σύντομα, όπως τα άνοιξαν όλα έτσι θα τα ξανακλείσουν.

    5. Προσέξτε τις μάσκες, μαύρες και καλύπτουν το πρόσωπο, μας ετοιμάζουν για μπούργκες.

    6. ΑΙΣΧΟΣ
      ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ
      ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ
      ΑΛΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ
      ΟΙ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΑ ???????????

    7. Ω ναι! Αυτοί που κάνουν τους πολέμους δολοφονωντας εκατομμύρια ανθρώπους στο όνομα…… της δημοκρατίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων εννοείται, νοιαστηκαν ξαφνικά για την υγεία μας! Τι καλοί άνθρωποι..

    8. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΝΤΡΩΣΟΥΝ , ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΠΛΗΘΟΣ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΝΕ ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ. ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ!!!!!!!

    9. η καινούργια “κανονικότητα” των και επίσημα απανταχού σκλαβωμένων!!

    10. Ειναι σαν να λενε στα παιδια μην ερχεστε στο σχολειο με αυτες τις γελοιοτητες που κανουν.

    11. Για ακομα μια φορα προεβλεψα σωστα. Οι καθηγητες ειναι εκει με πολυ ελαχιστους μαθητες. Στο σχολειο απεναντι απο το σπιτι μου σε συνολο 28 μαθητων της Γ Λυκειου εχουν προσελθει οι τρεις. Κανεις δεν θα θεσει σε κινδυνο την υγεια του για δεκα μερες μαθημα αφου εαν κατι παει στραβα δεν θα μπορεσει να δωσει πανελλαδικες σε ενα περιπου μηνα. Προβλεπω το ιδιο περιπου να συμβει και με τις υπολοιπες ταξεις. Καθε οικογενεια εχει ηλικιωμενα και ευπαθη ατομα. Κανεις δεν θα διακινδυνευσει το παραμικρο. Εκτος βεβαια απο αυτους για τους οποιους το σχολειο ετσι κι αλλιως ειναι χωρος παρκαρισματος παιδιων.

    Comments are closed.