ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ: ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗ ΘΥΡΑ 13 ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ – “ΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΟ” ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΟΠΑΔΟΙ

Κοινοποίηση:
MAK

Reportaz

patkiout.gr

Η αρχή του τέλους έφτασε για τον Γιάννη Αλαφούζο! Συλλαλητήριο κατά του Ιδιοκτήτη του «ΣΚΑΪ» και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε η «Θύρα 13»

 Η αρχή του τέλους για την παρουσία του Γιάννη Αλαφούζου στην Προεδρία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός καταφθάνει.

Οι οργανωμένοι οπαδοί των «πρασίνων» εκφράζουν πλέον ανοικτά την οργή και την αγανάκτησή τους προς το πρόσωπο του Ιδιοκτήτη της ΠΑΕ και με ανακοίνωσή τους καλούν σε συλλαλητήριο!
Πρόκειται για μία εξέλιξη, την οποία το «Μακελειό» είχε αποκαλύψει αναδεικνύοντας σε αρκετές περιπτώσεις τα τελευταία χρόνια την οργή των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟ προς τον γνωστό επιχειρηματία και Ιδιοκτήτη του σταθμού ΣΚΑΪ

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο ποστάρισμα, το συλλαλητήριο κατά του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα γίνει στο Πεδίον του Άρεως την Κυριακή (19/05), τη μέρα δηλαδή που το Τριφύλλι αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακός στη Λεωφόρο για την τελευταία αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Δώδεκα χρόνια από την ημέρα που ο Γιάννης Αλαφούζος πήρε (;) τις μετοχές της ΠΑΕ από την οικογένεια Βαρδινογιάννη.

Δώδεκα χρόνια χωρίς όραμα, χωρίς σχέδιο και πλάνο, χωρίς ο Παναθηναϊκός να διοικείται με Παναθηναϊκή νοοτροπία και με ένα μέλλον αμφίβολο που φαντάζει ως ίδιο και χειρότερο!
Δώδεκα χρόνια με ένα σωρό προσχήματα και δικαιολογίες, στην αρχή «για υπέρογκα χρέη που παρέλαβα», μετά «δεν έχω άλλα λεφτά να βάλω», μετά για οικονομική καταστροφή λόγω Στραματσόνι, μετά… μετά… Δώδεκα χρόνια χωρίς κατάκτηση πρωταθλήματος!!!

Δώδεκα χρόνια με αφανισμό από το «χάρτη» των ευρωπαϊκών διοργανώσεων της διαχρονικά μεγαλύτερης ελληνικής ομάδας. Δώδεκα χρόνια όπου ο εχθρός Μαρινάκης έγινε κάποια στιγμή ευκαιριακός σύμμαχος έως και φίλος! Δώδεκα χρόνια χωρίς την παραμικρή πρόοδο στο γηπεδικό πρόβλημα.

Δώδεκα χρόνια όπου όποιος προπονητής χτίζει μία ομάδα αξιώσεων, ξαφνικά απολύεται «νύχτα» με προσωπική «έμπνευση» του Αλαφούζου. Δώδεκα χρόνια με τον απίστευτο αυτόν τύπο που καταφερε να βεβηλώσει μέχρι και την μνήμη του Μιχάλη Φιλόπουλου μη σεβόμενος τίποτα μπροστά στο βωμό των διασυνδέσεων του.

Δώδεκα χρόνια όπου οι εκατομμύρια Παναθηναϊκοί βλέπουν το ποδοσφαιρικό τμήμα να μαραζώνει και να υποφέρει. Δώδεκα χρόνια ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ με υπογραφή Αλαφούζου. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ… Ενώνουμε τη φωνή μας. ΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ Συλλαλητήριο στο Πεδίον του Άρεως, Κυριακή 19 Μαΐου (ανήμερα του ματς με τον γαύρο) και ώρα 15:00.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

26 Σχόλια

  1. Τα ίδια συλλαλητήρια είχαν γίνει και για το Βαρδινογιάννη και τα αποτελέσματα ήταν καταστροφικά το ίδιο θα γίνει και τώρα…

  2. πουύο βρομιάρη και εσεί και το σκουπίδι σου ο σταθμός σου που όποιος κάθετε και τον βλέπει πρέπει να πάει να ανοίξει και ο ίδιος έναν λάκο βαθύ και να πέσει μέσα ούστ στον αγύριστο κοπριά όσοι και όσες σας ψηφίζουν.

  3. γιατι ρε βλακες στο μπασκετ ο γιαννακοπουλος δεν εφερε τουρκο…..ουστ τουρκοσποροι

  4. Προσωπικά χέστηκα για την όποια αθλητική ομάδα μου είναι αδιάφορες (μπορούν να τις αποκλείσουν για πάντα όλες την μεγαλύτερη χάρη θα μου κάνουν)

    Με ενδιαφέρει ο εαυτός μου η οικογένεια μου και τίποτα άλλο

    Μετά για τα χάλια σας φταίνε τα πολιτικά κόμματα και οι πολιτικοί

    καλά σας λέω ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ή ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ έχετε κερδίσει επάξια τον τίτλο καθήστε στον καναπέ να πίνετε τον καφέ και να κάνετε το τσιγάρο σας

    καλά μας λένε τους πιο ΤΟΞΙΚΟΥΣ ανθρώπους στον κόσμο έχουν απόλυτα δίκιο αυτοί που το λένε

    γιατί αν σαν πολίτες και σαν λαός ήμασταν έξυπνοι και όχι βλάκες/ηλίθιοι θα είχαμε τους πολιτικούς που μας αξίζαν και μια χώρα άξια σεβασμού και εκτίμησης

  5. 4 βασικά πράγματα αν μη τι άλλο: 1) συλλαλητήρια, 2) αποχή επ’αόριστον από το γήπεδο, 3) μποϊκοτάζ στις εταιρείες συμφερόντων του “αφεντικού” από την Κρήτη (2 στα καύσιμα πχ) και του μπροστινού καράφλα, 4) επαφές με ανθρώπους με επιρροή οικονομική και πολιτική για να δυναμώσει ο αγώνας και να γίνει κατανοητό ότι θα υπάρχει και πολιτικό κόστος από αυτή την ομηρεία. Δεν είναι τυχαίο ότι το 2017 είχε ενδιαφερθεί άνθρωπος από τη Ρωσία για την αγορά της ΠΑΕ. Με παρέμβαση όμως της γνωστής πρεσβείας δεν προχώρησε η μεταβίβαση των μετοχών, καθώς η γνωστή πρεσβεία δεν ήθελε ακόμα έναν “Ρώσο” και μάλιστα στην Αθήνα και σε ένα τόσο μεγάλο κλαμπ. Μόνο τα δικά της παιδιά, το αφεντικό από την Κρήτη και τον μπροστινό καράφλα. Όλοι μαζί στηρίζουν εντελώς τυχαία συγκεκριμένη πολιτική παράταξη με συγκεκριμένη εξωτερική πολιτική σε διεθνή ζητήματα. Το τμήμα είναι σε ομηρεία πολιτική δεκαετίες. Δεν έφυγαν ποτέ. Καιρός να πάρουν δρόμο

  6. Επιτέλους. Αποχή από το γήπεδο, συλλαλητήρια, μποϊκοτάζ σε εταιρείες του αφεντικού δηλαδή της οικογένειας από την Κρήτη, όπως και στον μπροστινό καράφλα. Τα ψέματα τελείωσαν…

  7. ….με τα χρηματα του κρατους κανετε , να σας δινουμε και το πρωταθλημα καθε χρονο χωρις να παιζετε μπαλα , μερικες βουτιες Μπακασετα φτανουν…..γιδια εεεεεεεεεε γιδια

  8. Κάντε διαμαρτυρία για τις ομάδες μαλάκες ενώ δεν έχετε να φάτε.Της πούτσας το χαβά έχετε.

  9. Καμμια διαδηλωση δεν θα διωξει την λουγκρα .δεν εχει δικαιωμα να φυγει διχως εντολη , αλλωστε τι ειναι δικο του για να το πουλησει ?????

  10. Γιαννακόπουλε ήρθε η ώρα. Κάποτε έκανες έγκλημα που δεν στήριξες τον Νικόλα Πατέρα που είχαμε 40.000 διαρκείας και πήραμε το νταμπλ. Τώρα που έδειξες ότι άλλαξες στο μπάσκετ και τα έχωσες πραγματικά, ήρθε η ώρα να βγεις μπροστά και για την ΠΑΕ γιατί θέλουμε εσένα που είσαι οπαδός και όχι τους Τούρκους στην παέ!

  11. Τίποτα συλλαλητήρια για την κατάσταση του επικρατεί στην πατρίδα μας?Ο σύφιληδικος Μητσοτάκης καταστρέφει την Ελλάδα μας, Τίποτα συλλαλητήρια για να πέσει το κάθαρμα…

  12. Χέστηκαν οι πρόεδροι εάν εξαφανιστεί το ποδόσφαιρο ωμα το λέω και σε όποιο αρέσει.. Έχουν μεγαλύτερες πηγές εσόδων

    1. ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ… τόση ΠΡΕΖΑ κουβαλάνε με τα πλοία τους. Σιγά μην βγάζουν τα φράγκα από ομάδες.

  13. Μπραβο στην 13 για μια ακομα φορα. Ειμαι οπαδος του ΠΑΟ λογω των οπαδών του. Μαγκες και παντα μπροστά. αφήνουμε τα υπαλληλίκια για άλλους… όλοι στο συλλαλητήριο εναντια στον γερμανόφιλο τουρκόφιλο εφοπληστή/ληστή – Ενας Kυψελιώτης…

  14. Το φαινομενο Αλαφουζος παει και κοντρα στο Μαρινακη για το ξεπλυμα του μαυρου χρηματος της “αγιας οικογενειας”!

  15. Μαλακιες αν μπορουν να ριξουν τον γουρλοματη μονο να σκοτονονται μεταξυ τους ξερουν

  16. Τον έκαψε ο γκρίζος λύκος Τερίμ. Ακόμα και οι ελάχιστοι που τον υποστήριζαν, κατάλαβαν ότι τον έφερε για πολιτικούς λόγους ο Ατζούν κατ’εντολή των Τούρκων! Οι περισσότεροι Παναθηναικοί παρακαλάγαμε να χαθεί το πρωτάθλημα για να μην αποθεωθεί ο γκρίζος λύκος τερίμ! Τώρα Αλαφούζο δεν σε σώζει ούτε ο Μαρινάκης που τα βρήκες μαζί του και ξέχασες τι έλεγες για την εγκληματική οργάνωση! Όλοι στο συλλαλητήριο κατά του Αλαφούζου και του Ατζούν για Ελληνικό Παναθηναικό.

    1. EΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΑΤΚΙ…. Ο ΦΟΥΖΟΣ…ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΣΑΣ ΕΦΕΡΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ….

  17. Επρεπε να εχει φυγει πολλα χρονια πριν. Ειναι λιγος σε ολα. Ο ΠΑΟ εχει γινει μικρομεσαια ομαδα επι εποχης του. Η ομαδα εχει καταληξει στο group Β της βαθμολογιας.

Leave a Response