ΧΑΜΟΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! TON EΚΟΨΕ ΚΡΥΟΣ ΙΔΡΩΤΑΣ – TO ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ! ΒΡΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    mitsotakis-2-1

    Αίσθηση και σοβαρές ενστάσεις σε πολιτικούς κύκλους και σε γαλάζιους ψηφοφόρους έχει προκαλέσει η περίπτωση της τοποθέτησης του πρώην αρχηγού της Αστυνομίας, Κωνσταντίνου Τσουβάλα, στη θέση του γενικού γραμματέας Δημόσιας Τάξης.

    Η Κυβέρνηση έχει κάνει ένα τεράστιο ατόπημα και πρέπει άμεσα να βρεθεί λύση. Στο διαδίκτυο γίνεται χαμός από τον κόσμο που αντιδρά στην επιλογή αυτή καθώς ο κ. Τσουβάλας ήταν αρχηγός όταν η ελληνική αστυνομία κλήθηκε να διαχειριστεί την τρομακτική αυτή φωτιά και τα έκανε… θάλασσα.

    Τι έγραψε το makeleio.gr χτες: ΕΚΤΑΚΤΟ. ΕΚΑΝΑΝ Γ.Γ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ, ΤΟΝ ΑΝΙΚΑΝΟ ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΨΕ 102 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΟ ΜΑΤΙ Κ’ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ. ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΑΚΟΜΑ ΚΥΛΑΕΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ

    Ο κ. Τσουβάλας ήταν αρχηγός της Αστυνομίας που απέτυχε παταγωδώς. Δεν παραιτήθηκε, υπερασπίστηκε την Αστυνομία λέγοντας ότι όλα έγιναν σωστά, έδωσε και συγχαρητήρια και δήλωσε περήφανος για το επιχειρησιακό σχέδιο όταν είχαν καεί 102 άνθρωποι.

    Δείτε επίσης: ΝΤΡΟΠΗ!! Ο προδότης που ψήφισε την Συμφωνία των Πρεσπών Γιώργος Μαυρωτάς, ο νέος γενικός γραμματέας Αθλητισμού

    Η υπόθεση αυτή έχει προκαλέσει βραχυκύκλωμα και στα γαλάζια στελέχη, αν και κανείς δε μιλά. Ενώ θα έπρεπε διότι θα ίδια στελέχη ήταν εκείνα που ασκούσαν και δικαίως κριτική στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, στην περιφερειάρχη, Ρένα Δούρου, στην Αστυνομία και την Πυροσβεστική.

    Στις 31 Ιουλίου 2018, δηλαδή 8 ημέρες μετά την εκατόμβη νεκρών στο Μάτι, ο ίδιος ο τότε πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, ζητούσε να πέσουν κεφάλια. Ζητούσε παραιτήσεις σε συνέντευξη τύπου που είχε παραχωρήσει. Το βίντεο είναι αδιάψευστος μάρτυρας με τον σημερινό πρωθυπουργό να λέει ότι «όταν αναλαμβάνει κάποιος μια θέση πρέπει να αναλαμβάνει και την πολιτική ευθύνη. «Πραγματικά αναρωτιέμαι πώς κάποιοι άνθρωποι κοιμούνται σήμερα και συνεχίζουν να ασκούν τα καθήκοντά τους».

    Και ο κ. Μητσοτάκης κατονόμασε τον Αλέξη Τσίπρα, τη Ρένα Δούρου, τον Νίκο Τόσκα, τον Πάνο Σκουρλέτη, τον γενικό γραμματέα Πολιτικής Προστασίας και τον αρχηγό της Αστυνομίας. Δηλαδή πριν από ένα χρόνο ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης έλεγε πώς κοιμούνται ήσυχοι και παραμένουν στις θέσεις τους και τώρα ο κ. Τσουβάλας, εις εξ αυτών, επιβραβεύεται με τη θέση του γ.γ. στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης.

    Δείτε βίντεο:

    Κύριε Μητσοτάκη πάρτε πίσω την απόφαση, γιατί με τις επιλογές σας έχετε δυσαρεστήσει τους ψηφοφόρους σας. Όπως και με την επιλογή Μαυρωτά. Ο κόσμος δεν ξεχνάει να ξέρετε, όποιος τον εμπαίζει τιμωρείται!

    Αναλυτικό ρεπορτάζ στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Τετάρτης σε όλα τα περίπτερα!

    1.indd

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. Πρέπει οπωσδήποτε να τον ανακαλέσουν και να βάλουν άλλον, εφόσον είχαν ζητήσει πέρυσι την παραίτησή του και ο κόσμος δεν τον θέλει

    2. Γιατί να τους ενοχλεί; Ο υπουργός εξωτερικών δεν είναι αυτός που όταν καικε το καράβι με ανθρώπους ήταν υπουργός Ναυτιλίας;

    3. ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΗ ΑΜΕΣΑ, ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΕΤΣΙ , ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΛΑ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ , ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟΝ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΥΓΟΥΜΕΝΩΝ ΣΕ ΘΑ ΑΝΤΕΞΗ ΟΥΤΕ (2) ΧΡΟΝΙΑ, Η ΑΛΛΟΙ ΑΝΤΕΞΑΝ (3,5 ) ΧΡΟΝΙΑ , ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΘΑΡΗ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΗ & ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ , ΙΣΩΣ ΝΑ ΚΑΝΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΟΣΗ ΤΩΡΑ – ΣΗΜΕΡΑ , ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΟΡΓΑΝΑ & ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΠΑΣΟΝ . Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ , & ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΛΑΘΡΟ-ΟΡΚ ΤΟ ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΑΝΕ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ , ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ , ΔΕΝ ΚΟΙΜΩΜΑΣΤΕ & ΔΕΝ ΕΦΙΣΥΧΑΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΧΡΟΝΟ , ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

    4. Καλά να πάθετε!!!!!ΝΔ δεν στηρίζετε????? Αυτά είναι σταγόνα στον ωκεανό!!!!!Όταν θα έρθει το ασφαλιστικό τότε θα δείτε ποια είναι η ΝΔ πού στηριζατε και ψηφίσατε!!!!!!! Αλλά δυστυχώς από ένα ποσοστό ανεγκεφαλων Ελλήνων την πληρώνουν όλοι οι υπόλοιποι που δεν την ψήφισαν!!!!!!

    5. ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ.
      ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ

    6. Λακαμία μεγάλη αυτή της Ν.Δ.. Επίσης, δεν πρέπει γενικά να δίνονται πολιτικές θέσεις και μάλιστα Γ.Γ. σε χωροφύλακες και καραβανάδες Δ.Υ..

    7. ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΙΟ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ ΠΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΞΕΝΟΦΕΡΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.

      1. ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΑ ΚΡΑΤΗ & Η ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΑΝ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΠΙΣΩ , ΑΛΛΑ ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ , ΕΙΔΩΜΕΝ

        1. Μπροστα ? Τι λες φιλε μου, εκατο χρονια πισω μας εχουν παει ολοι αυτοι.

    8. Γιατι αυτο σας πειραζει;;;
      Το οτι αποφυλακιστηκε ο Φλωρος που αμα θυμαμαι επι Σαμαρα τον αφησαν να λυμαινεται τις εισπραξεις της ΔΕΗ;
      Για να το κανεις αυτο πρεπει να εχεις πλατες και καποιος αλλος απο πανω να παιρνει το ποσοστο του.
      Δεν μπορεις ο καθενας να ιδρυει ηλεκτροκη εταιρεια. Εδω σουβλατζιδικο πας να ανοιξεις και σου βγαινει το λαδι.
      Κια ξαφνικα ο Φλωρος ελευθερος και δηθεν φταιει ο ποινικος κωδικας. Τι εγινε ρα παιδεια με τα χρηματα, τα συμβολαια θανατου.
      Εδω να πουμε ζητω η ΝΔ!!!

    9. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ;;;;;;;;

    10. τωρα μην μιλατε ψηφισατε αυτο το ατομο τον γερμανολατρη οπως γραφει και ο παραπανω μονο για τον λαο δεν θα ενδιαφερθει αλλα οτι του πουνε τα αφεντικα του τωρα ειναι αργα γιαμοιρολατρειες το θεμα ειναι οτι τον τρωμε στην μαπα και εμεις που δεν ψηφισαμε αυτα τα κοματα ολοι οι παρεισακτοι τωρα ειναι στην βουλη και οι εθνοπροδοτες περαστικα μας

    11. Ο/Η ουτε μπλε ουτε πρασινα ουτε μαυρα ουτε κανενα χρωμα λεμε λέει:

      ετσιiiiiiiiiiiiii ετσι φατε Κουλη στη μαπα και ξερο ψωμι Ελληνο αιγοπροβατα ψηφοφοροι. καημενοι κουληδο τσιπρο πασοκο προβατα . ΟΤΑΝ σας λενε ριξτο σε μικρο κομμα να σκορπισει η βουλη ολοι λετε οχι , τωρα ΦΑΤΕ αλλα 4 χρονια σκατα οπως τα προηγουμενα 4 και τα προηγουμενα 30 . γιδια ε γιδια .

    12. ερχεται Η ΔΕΞΙΑ ΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΕΕΕ??? ΧΧΑΧΑΧΑΧ ΕΚΕΙ ΡΕ! ΖΩΑ!!! ΤΟ ΚΡΙΜΑ ΣΕ ΟΛΩΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ!!! ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΔ!! ΕΤΣΙ ΝΟΥΔΟΥΔΕΣ?? ΣΚΛΗΡΟΙ…..ΔΕΞΙΟΙ……ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧ ΕΥΡΩΠΕΟΙ…….

    13. Ωχ! Δε βλέπω να μακροημερεύει και αυτή η κυβέρνηση.

    14. ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΕΚΠΛΗΣΣΕΙ?ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ..ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΙ ΝΑ ΕΞΗΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΝΕ.ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ….

    Comments are closed.