ΕΚΤΑΚΤΟ. ΕΚΑΝΑΝ Γ.Γ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ, ΤΟΝ ΑΝΙΚΑΝΟ ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΨΕ 102 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΟ ΜΑΤΙ Κ’ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ. ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΑΚΟΜΑ ΚΥΛΑΕΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ

    Κοινοποίηση:
    tsouvalas2

    Πριν από λίγο ανακοινώθηκε: 

    Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης: Κωνσταντίνος Τσουβάλας , ο ανώτατος αξιωματικός που αποστρατεύτηκε ως αποτυχημένος και ένας από τους εν δυνάμει φονιάδες που εξαιτίας των κατά συρροήν ενεργειών του, οδήγησε την αστυνομία σε κακουργηματικές ενέργειες, με αποτέλεσμα ΕΛΑΣ και Τροχαία να οδηγήσουν 100 ανθρώπους στο θάνατο.

    Πρόκειται για απόφαση όνειδος.

    Και μας δίνουν και το βιογραφικό του, τρομάρα τους. Ντροπή σας. Το αίμα να γυρίσει στο κεφάλι σας, προδότες.

    Γεννήθηκε στους Ραφταναίους Τζουμέρκων του Νομού Ιωαννίνων, το έτος 1962.  Αποφοίτησε από το Πρότυπο Λύκειο Πατρών το έτος 1980. Κατατάχθηκε στο Σώμα της πρώην Ελληνικής Χωροφυλακής, το έτος 1981 και αποφοίτησε από τη Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, το έτος 1986. Είναι πτυχιούχος της Μαρασλείου Παιδαγωγικής Ακαδημίας Αθηνών (1988). Παρακολούθησε το Τμήμα Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών Στελεχών της Αστυνομικής Ακαδημίας (1999). Κατά το Ακαδημαϊκό έτος 2001-2002 παρακολούθησε, στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το πρόγραμμα «Διοίκηση – Διαχείριση Ασφαλιστικών Οργανισμών», του οποίου είναι κάτοχος πιστοποιητικού Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης . Φοίτησε στη Σχολή Εθνικής Ασφαλείας της Ελληνικής Αστυνομίας, κατά το εκπαιδευτικό έτος 2004 – 2005. Υπηρέτησε ως Αξιωματικός σε μάχιμες Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σε Υπηρεσίες Τάξης της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής και ως Επιτελής στη Διεύθυνση Οργάνωσης – Νομοθεσίας, του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας. Από το έτος 2001 έως το έτος 2008 υπηρέτησε στο Ταμείο Αρωγής Αστυνομικών, ως Υποδιευθυντής και Διευθυντής του Ταμείου. Από το έτος 2009, που προήχθη στο βαθμό του Ταξιάρχου και εν συνεχεία ως Υποστράτηγος διετέλεσε Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ενοποιημένου ασφαλιστικού φορέα της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α. Τον Ιούλιο του 2012, ως Υποστράτηγος τοποθετήθηκε Προϊστάμενος του Κλάδου Οικονομικοτεχνικών και Πληροφορικής του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας. Την 23/9/2013 τοποθετήθηκε στη θέση του Προϊσταμένου Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας. Την 23/10/2013 προήχθη στο βαθμό του Αντιστρατήγου. Την 5/3/2015 τοποθετήθηκε στη θέση του Υπαρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας. Την 16/02/2016 επελέγη απο το ΚΥ.Σ.Ε.Α. ως Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας. Διετέλεσε Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας έως την 05-08-2018.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. Πεφτω απο τα συννεφα. Δουλευομαστε μεταξυ μας? Αν εξαιρεσεις τους βολεμενους που οτι και να κανει το κομμα τους αυτοι συμφωνουν, ολοι οι υπολοιποι ψηφισαν Μητσοτακη για να φυγουν τα βδελυγματα του Συριζα. Ξεχασαν τις αθλιες κυβερνησεις της ΝΔ του κουρασμενου και του Σαμαρα. οπως και του πατηρ Μητσοτακη. Εμεις οι ιδιοι δινουμε δυναμη σε αυτους που μας εκμεταλευονται.

    2. Μαλακες…που ψηφισατε τον γκουρλοματη…!
      Τριζουν τα κοκκαλα των νεκρων στο Ματι.

    3. Ρε τον τσουβάλα ρε και τον ποταμισιο μαυρωτα Γ. Γ. … Δεν ντρέπεστε ρε

    4. Κατά τα άλλα έρχεται η αλλαγή στο Μπουρ..λο.

    5. Καποιοι περιμεναν ο Κουλης που δεν εχει δουλεψει ποτε στην ζωη του και καταγεται απο μια απο τις πιο πλουσιες οικογενειες της Ελλαδας με ολες τις αποσκευες, τσιμεντα Ηρακλης, Πασαβολτα, επιταγες γερου Αλαφουζου, Siemens, Χριστοφορακος κ.ο.κ θα σωσει την χωρα και θα λειτουργησει με αξιοκρατια.
      Ειναι ευκολο αυτο να βρεις ικανους ανθρωπους να καταλαβουν καιριες θεσεις και να δωσεις την εικονα οτι κατι παει να αλλαξει. Αμα πας για πρωθυπουργος εχεις χρονο να εχεις ετοιμη την λιστα σου.
      Δεν προκειται ομως να το κανει οπως και κανενας δεν το εκανε απο το 1974.
      Γιατι; επειδη ξερει οτι η Ελλαδα ειναι γεματη απο προβατα.
      Τον ψηφισε 20% δηλαδη 2 στους 10 και σχηματισε ανετα κυβερνηση. Βλακας ειναι να κουραστει και διορισει ικανα ατομα. Ολα τα ικανα θα πανε να κοψουν το λαιμο τους…..

    6. Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού = Έβαλαν τον Μαυρωτά απο το Ποτάμι που ψήφισε την συμφωνία των Πρεσπών

    7. ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ..ΜΑΥΡΩΤΑΣ..+++
      Τους ψήφισα για να φύγουν οι προηγούμενοι…
      Κατάντια..

    8. ολες οι κυβερνήσεις ανακυκλώνουν τις σαβούρες οπού είναι για φυλακές και κρέμασμα

      1. Και σείς πάτε και τούς ψηφίζετε ανόητοι νέο-Έλληνες, λές και δεν ξέρατε ποιος ήταν ο Κούλης
        Μητσοτάκης !!
        Φάτε τους τώρα στη μάπα για τα επόμενα 4 χρόνια. αμετανόητοι κοψοχέρηδες……

        1. ρε καπετάνιο τοσο σιγουρος είσαι ότι τους ψηφίζω ??? μήπως εσύ τους ψηφίζεις ???

          1. Σύντροφε πάντως τους ψηφίζει σίγουρα… η σίνγκιουλαρ και η πρεσβεία !

    9. Είναι δυνατόν να δίνουν πολιτική θέση Γ.Γ. σε έναν μπασκίνα; Όποιος κι’ αν είναι αυτός. Αίσχος. Ρε Κυριάκο…

    10. Γι` αυτο, τον επιβραβευουν! Γιατι βοηθησε, ωστε να ολοκληρωθει, η Τραγωδια, στο Ματι! Τς! Τς! Τς! Ολα εγω, θα σας, τα λεω;;;

    11. τρωω μελι… ζητω η νεα δημοκρατια… ζητω. χα χα χα

    Comments are closed.