ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΣΕ VODAFONE ΚΑΙ WIND ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΔΑΕ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ – ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ… “ΓΝΩΜΗ” ΤΟΥ ΝΤΟΓΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ COSMOTE – Η ΠΤΩΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΙΑΙΗ ΚΑΘ@ΡΜΑΤΑ

    Κοινοποίηση:
    ,kjgl;j

    Πριν καλά – καλά κοπάσει η σκόνη από την άτυπη γνωμοδότηση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου προς την Cosmote προκειμένου να μην ολοκληρωθεί ο έλεγχος της ΑΔΑΕ για τις υποκλοπές στα τηλέφωνα του ευρωβουλευτή Γιώργου Κύρτσου και του δημοσιογραφου Τάσου Τέλλογλου, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το iEidiseis.gr βρίσκεται σε εξέλιξη νέα επιχείρηση παρέμβασης, αυτή τη φορά στους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους Vodafone και Wind.

    Σύμφωνα με το ρεπορταζ, το πρωί της παραμονής των Χριστουγέννων, ανήμερα της επιβεβαίωσης πως ο Α/ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος ήταν ο στόχος 519c της ΕΥΠ, στενότατος συνεργάτης του πρωθυπουργού και όψιμος «ένοικος» του μεγάρου Μαξίμου επικοινώνησε με τη διοίκηση των δυο παρόχων, καλώντας τους να μην διευκολύνουν τον έλεγχο για τυχόν τηλεφωνικές υποκλοπές σε τηλεφωνικούς αριθμούς που ζητά η ΑΔΑΕ, με την αιτιολογία πως οι έλεγχοι «θα είναι παράνομοι με βάση το νέο νόμο».

    Πρόκειται για την ίδια ακριβώς επιχειρηματολογία που είχε χρησιμοποιήσει ο κ. Ντογιάκος στην επικοινωνία του με την Cosmote, όπως είχε αποκαλύψει το Euractiv και εν συνέχεια επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, κάνοντας λόγο για «γνώμη».

    Αξίζει να σημειωθεί πως η εν λόγω παρέμβαση αυτή τη φορά έγινε απευθείας από το πρωθυπουργικό γραφείο και όχι από τον ανώτατο εισαγγελικό λειτουργό, με ο,τι μπορεί αυτό να συνεπάγεται για την παρέμβαση της κυβέρνησης στη λειτουργία των Ανεξάρτητων Αρχών.

    Τέλος, σημειώνεται πως τις τελευταίες ημέρες πληθαίνουν οι πληροφορίες για επικείμενες αλλαγές στη σύνθεση της ηγεσίας της ΑΔΑΕ, εν μέσω των εν εξελίξει ερευνών για το σκάνδαλο των υποκλοπών.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. Ένας δειλός, ένα χεστόμουτρο, ένας βλάκας, που φοβάται ότι θα τού τραβήξουν το χαλί κάτω από τα πόδια. Οι αληθινά έξυπνοι δεν χρειάζεται να παρακολουθούν τους άλλους, ξέρουν τα φίδια που τρέφουν στον κόρφο τους.

    2. ΚΑΛΑ ΜΑΚΑΚΕΣ καθιστε με τα ταυτοποιημενα κινητα σας και αφησετ τους κουληδες να σας κατασκοπευουν. xaxaxa

    3. Τροφή για σκέψεις :
      Που μπορεί να έδινε τις πληροφορίες αυτές ο Κούλης ? Πόσες ξένες μυστικές υπηρεσίες έχουν πρόσβαση στο υλικό ?
      Πιστεύετε ότι όλα αυτά έμειναν εντός των τειχών ?

    4. Τροφή για σκέψεις :
      Που μπορεί να έδινε τις πληροφορίες αυτές ο Κούλης ? Πόσες ξένες μυστικές υπηρεσίες έχουν πρόσβαση στο υλικό ?
      Πιστεύετε ότι όλα αυτά έμειναν εντός των τειχών ?

    5. Τροφή για σκέψεις :
      Που μπορεί να έδινε τις πληροφορίες αυτές ο Κούλης ? Πόσες ξένες μυστικές υπηρεσίες έχουν πρόσβαση στο υλικό ?
      Πιστεύετε ότι όλα αυτά έμειναν εντός των τειχών ?

    6. Τα υπόλοιπα κόμματα συγκαλύπτουν,μέχρι βέβαια να έρθει ο Συριζα να θάψει όλες τις βρωμιες,όπως έκανε και προηγουμενως 2015-2019.Αν ήθελαν,έριχναν την κυβέρνηση σε μια μέρα,απλούστατα θα αποχωρούσαν από το μπουρδέλο και θα του έλεγαν κυβερνα μόνος σου,παραβαίνεις το Σύνταγμα,εσύ και η “ανεξάρτητη”. Εννοείται ότι δεν θέλουν να πέσει ο Κούλης για αυτό και κάνουν αντιπολίτευση της πλάκας.

    7. Μην τους πληρώνετε και όταν λέω μην τους πληρώνετε εννοώ όλες τις τηλεφωνικές εταιρείες εάν έχετε κάποιο υπόλοιπο μην το πληρώνετε διότι είναι απόλυτα παράνομο να παρακολουθούν την δραστηριότητα των πολιτών και να καταπατούνται απόλυτα τα προσωπικά δεδομένα αυτων.

    8. Μην τρελενεσται, εάν δεν έρθουν ξένοι εισαγγελείς να αναλάβουν την υπόθεση, θα κρατήσει η δήθεν έρευνα των λαμογιων εισαγγελεων για μεγάλο διάστημα ικανό να σβηστούν όλες οι αποδείξεις. Έτσι δεν κάνουν συνέχεια πολιτικοί και εισαγγελείς? Όταν κατηγορείς πολιτικό για κάτι τι απαντάει? Τα στοιχεία στον εισαγγελέα. Ξέρει πως θα τον καλύψουν. Εδώ βρε παιδιά βρήκαν 250χιλ στον λογαριασμό του μπουμπούκου και είπε ο εισαγγελέας πως αυτό…. δε είναι λέει λόγος έρευνας!!! Πλάκα κάνουμε?

    9. Ο ισίδωρος δεν ασχολείται με αυτά.
      Ακούει Στανίση.
      Με τον Σεραφείμ.

    10. ΚΑΘΑΡΜΑ – ΜΙΖΟΚΟΥΛΗ ,
      απορώ γιατι ΟΛΑ τα υπόλοιπα κομματα στην βουλή ΔΕΝ βγάζουν ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ και να ΑΠΑΙΤΟΥΝ την ΑΜΕΣΗ παραίτηση του ντογιάκου ,που και τυφλοί βλέπουν τι κανει αυτος ο τυπος ….ΑΝΙΚΑΝΟΣ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ειναι για την θέση αυτή …

    11. Ισχύει το ρεπορτάζ. Εγκληματική οργάνωση με μεθόδους παρακρατικής μαφίας. Το επόμενο στάδιο μετά από τους ηλεκτρονικούς πράκτορες του Ισραήλ, είναι να έρθουν κανονικοί εκπαιδευμένοι πράκτορες και να αναλάβουν δράση για τους ανεπιθύμητους του συστήματος. Καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα.

    12. Το ότι γαμιέται ο Μητσοτάκης το ξέρουμε. Ότι είναι ένοχος το υποπτευόμαστε. Ότι είναι ανήθικος είμαστε σίγουροι. Το πόσο θα τον ξεσκίσουμε δεν το ξέρουμε όμως. Όλοι στους δρόμους.

    13. Παρακολουθούσαν και τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ με τον κωδικό παρακολούθησης 519#!! Έτσι ώστε να βρουν κάτι εναντίον του ακόμη και για την προσωπική του ζωή, να τον εκβιάζουν μετά για να υπογράψει την παράδοση των S300 στους ναζι του Κιέβου αφήνοντας την Ελλάδα χωρίς ισχυρή α/α άμυνα!!! Οι εισαγγελείς στην Ελλάδα συνεχίζουν να καλύπτουν τους πολιτικούς είτε στις κλεψιες που κάνουν είτε στις μίζες που παίρνουν είτε στις προδοσίες στα εθνικά θέματα. Οπως θα δείτε η έρευνα των εισαγγελεων δεν θα ρίξει ευθύνες σε κανένα μέλος της κυβέρνησης ή πολιτικό πρόσωπο, μιλημενοι είναι. Τι έρευνα, @@ μαντολες δηλαδή.

    14. Ξεκίνησαν και οι Κορσοβαροι την εκκαθάριση λένε θλιβερό πολλή τίμιοι εδώ επηχηρηματιας πιάστηκε σε ξενοδοχείο με 14 χρόνο κορίτσι καλά πάμε αφού αυτοί είναι μουσουλμάνοι κλπ τώρα θα το πεξουν καλοί

    15. Ξεκίνησαν και οι Κορσοβαροι την εκκαθάριση λένε θλιβερό πολλή τίμιοι εδώ επηχηρηματιας πιάστηκε σε ξενοδοχείο με 14 χρόνο κορίτσι καλά πάμε

    16. Δεν βλεπω κατι το…παραξενο! Παρακολουθουσε απο τη γυναικα του, υπουργους, αντιπολιτευση, ενοπλες δυναμεις….πιστευει οτι με τις παρακολουθησεις και τα πετσωμενα καναλια, τα lock down οτι εξασφαλιζε εαυτον και διακυβερνηση της χωρας ! Κυρ Κουλη προχωρα αμεσα σε συνεδριο στη ΝΔ για εκλογη διαδοχου σου ! Τερμα τα διφραγκα οτι μερκελικες μεταρρυθμισεις εκανες, εκανες!

    Comments are closed.