ΣΟΚ & ΔΕΟΣ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΚΟΣΙΩΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ! ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ Ο ALEX ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ, ΖΗΤΗΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΜΠΑΜΠΕΣΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ. «ΥΠΟΤΙΜΗΣΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ». ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ «ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ» ΠΑΝΩ ΜΟΥ. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ… Η ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΠΕ «ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΠΟΤΕ». (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    4806

    Για την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό και τη μεγάλη μάχη που έδωσε στην εντατική νοσοκομείου μίλησε ο δημοσιογράφος Αλέξης Παπαχελάς.

    Παράλληλα έστειλε το δικό του μήνυμα για τον κορωνοϊό προτρέποντας τους πάντες να μην κυκλοφορούν έξω. «Προσέξτε. Μείνετε σπίτι. Πάρτε το σοβαρά. Δεν αφορά μόνο τους ευάλωτους ή με προβλήματα υγείας. Αφορά όλους μας. Όλοι είμαστε ανοιχτοί σε αυτήν την απειλή», είπε ο Αλέξης Παπαχελάς μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

    Όπως εξηγεί πέρασε δύσκολες στιγμές. «Βιώνουμε κάτι που είναι μεγαλύτερο από όλους μας. Είναι ένας πάρα πολύ ύπουλος ιός. Εγώ τον υποτίμησα. Είναι κάτι πάρα πολύ σοβαρό κάτι πάρα πολύ βαρύ. Εγώ θέματα υγείας δεν είχα. Ξαφνικά βρέθηκα στην εντατική».

    Μέσα από αυτή την εμπειρία του στο νοσοκομείο διαπίστωσε πόσα λίγα γνωρίζουν οι γιατροί για τον ιό. Έμαθαν κάποιες μέρες ότι «όσο πιο γερή κράση έχεις τόσο πιο επίμονος γίνεται ο ιός και σου επιτίθεται. Αυτό που κρατάω από αυτή την εμπειρία είναι οι άνθρωποι που στάθηκαν σε μένα, οι ήρωες πίσω από τις μάσκες», είπε χαρακτηριστικά με την επισήμανση ότι δεν πρέπει να τους ξεχάσουμε.

    Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για τη βοήθεια και τη στήριξε που του παρείχε. «Οι άνθρωποι που εργάζονται στον τομέα της υγείας χρειάζονται στήριξη από όλους εμάς και την πολιτεία, να αποκτήσουν τον εξοπλισμό που χρειάζονται γιατί η μάχη θα συνεχιστεί».

    Τόνισε επίσης πως αργήσαμε όλοι να καταλάβουμε τι συμβαίνει. «Όταν πρωτοεκδηλώθηκε στην Κίνα δεν το είχα πάρει σοβαρά σαν θέμα. Εκεί που άρχισα να τρομάζω ήταν με την Ιταλία».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. ΠΡΟΣΟΧΗ: ΜΕΤΑ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥ ΝΕΟΤΑΞΗΤΕΣ, ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ Η ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑΙΝΙΕΣ Η ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ. ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΑ ΝΟΣΗΡΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΓΗΤΕ ΥΓΕΙΕΣΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΥΤΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.
      ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΩΡΑΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΜΕ. ΑΠΟΚΛΕΙΤΙΚΑ ΟΛΑ.

    2. Μπορούν να μας πουν αυτά τα τομάρια για ποιο λόγο χρειάζεται η παγκόσμια κυβέρνηση;Μπορεί να μας πουν οι λαγοί τις παγκόσμιας δικτατορίας με ποιον τρόπο θα κυβερνήσουν 7 δις κόσμο ;Μόνον οι βλαμμένοι που ανήκουν σε διάφορα κόμματα και ιδεολογίες δεν θέλουν να καταλάβουν τι έρχεται και πόσο στημένα είναι τα πράγματα.

    3. ρε με τι κοροιδευουν τους ιθαγενεις στο ελλαντα;…Δεν ειναι τυχαιο οτι το iq στο ελλαδισταν ειναι το χαμηλοτερο στην ευρωπη

    4. αναστηθηκε ο λαζαρος οριστε πεταει σαν πουλακι , χασαμε και τον δαραβιγκα τι ωραια που ηταν πριν 10 χρονια ρε γαμωτο .

    5. Είμαι αισιόδοξος με αυτά που διαβάζω εδώ .
      Πήρατε χαμπάρι όλοι τι παιχνίδι γίνεται .
      Είμαστε πολλοί και είναι λίγοι .
      Θα μας νικήσουν όμως με την δική τους αστυνομία .
      Μέσα ο κακομοίρης στην Χίο που μπαρουτάρισε τους λαθροκανίβαλους .
      Έναν έναν μας λιώνουν .

    6. Πράκτορες και παρακράτος, μασονία υπέρ πάντων. Δεν πείθεις Αλέξης.

    7. Λέσχη Μπίλντερμπεργκ Παπαχελάς.ξυπνηστε ζώα !!!!

    8. Με το που εδειξε θετικος στο τεστ κατευθειαν σουιτα στο Σωτηρια ο Αλεξ. Ο Μπορις Τζονσον 10 μερες αρρωστος και θετικος εμεινε στο διαμερισμα του κι οταν αποειδε πηγε νοσοκομειο…. Τι να πεις….

    9. ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΑΤΟΜΟ. ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙΣ.
      ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΟΙΝΟΣ ΘΝΗΤΟΣ ΘΑ ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ:

      ΣΠΙΤΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΙΩΣΕΤΕ ΔΥΣΠΝΟΙΑ . ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ. ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΕΤΕ ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ……..
      ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΣΤΥΛ ΠΑΠΑΧΕΛΑ, ΚΑΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ

    10. αρχ@δ@ια κορονιο ειχε…το δουλεμα παει συννεφο

    11. Όταν τόσα χρόνια η ΝΔΟΥΛΑ έκλεινε το ένα ΔΗΜΟΣΙΟ νοσοκομείο μετά το άλλο (βλέπε Άδωνις) και απαξίωνε το ιατρικό προσωπικό, αυτό τι αποτέλεσμα θα είχε; Το πορνίδιο από την Πολωνία να μας προτρέπει να βγαίνουμε στα μπαλκόνια να χειροκροτούμε; Οι γιατροί δεν θέλουν ούτε παλαμάκια ούτε ευχαριστίες. Θέλουν αξιοπρεπείς μισθούς και αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας. Μόνο τότε θα μειωθεί το brain drain που ο Κούλης κόπτεται να μειώσει.

    12. Τζέφρυ, τσαβουσογλου, μητσοτακενα, παπατσολιας, κισιγκερ κλπ νεοταξίτες όλοι προτιμούν ένα φαρμακο για το κορωνιο, όπως οι μύγες που προτιμουν ένα φαγητό τα σκατά… τυχαίο;

    13. Τον Κοσμάκη του επιβάλουν να μείνει και να πεθάνει στο σπίτι .
      Ο κύριος είχε την δωρεάν δημόσια περίθαλψη οι κοινοί θνητοί δεν έχουν και ενώ είχε να πληρώσει σε ιδιωτικά νοσηλευτικά ιδρύματα την έβγαλε τζάμπα .
      Ενώ έχουν άδεια κρεβάτια να σώσουν αρκετούς που πέθαναν στο σπίτι τους δεν τους παραλαμβάνουν και τους λένε να μείνουν σπίτι .
      Όσο για τις λεπτομέρειες και τις διαδικασίες που δεν ήθελε να πει αυτό ήταν το σοβαρό που έπρεπε να πει και όχι τις μπαρούφες που μας αμολά να μείνουμε σπίτι και να πεθάνουμε εκεί .
      Έχω να του πω ότι οι ήρωες νοσηλευτές και γιατροί είναι ήρωες για όλο τον λαό και όχι για τα παπαγαλάκια και τους πολιτικούς και δεν θα τους πω ήρωες στο δικό μου κράτος που εκτελούν διαταγές για το ποιος θα μπει στο νοσοκομείο κρατώντας κενές θέσεις για ημετέρους .
      Αλλη μία φορά διαπιστώνω την αδικία εις βάρος του λαού με το παπαγαλάκι και αηδίασα με όσα λέει .

      1. Στην Αγγλια μητε ο πρωθυπουργος δεν μπορεσε να μπουκαρει νωρις στην εντατικη στο νοσοκομειο. Ακολουθουν το ιδιο πρωτοκολλο για ολους γιατι δεν εχουν πολλες διαθεσιμες κλινες.
        Για αυτο εχουν πολλους θανατους. Στην Γερμανια εχουν πολυ λιγωτερους γιατι εχουν πολυ περισσοτερα κρεβατια στην εντατικη και βαζουν τους ασθενεις για θεραπεια πολυ νωριτερα.
        Γιατι ο Παπαχελας οπως λεει ο φιλος δεν μας λεει τις διαδικασιες που ακολουθησε. Με ενα τηλεφωνο μπουκαρε νωρις σε μονοκλινο. Δεν καθησε σπιτι του να αφεθει στο ανοσοποιητικο του.
        Ο Γερμανος στην Κρητη ετσι πηγε αδικα ο ανθρωπος. Ειναι η μονη περιπτωση που ξερουμε σιγουρα. Ολα τα αλλα ειναι παραμυθια/

    14. Κριμα για την χωρα που δεν πηγε να συναντησει τον δημιουργο.

    15. ΕΝΤΑΞΕΙ ,ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΤΗΣ ΝΤΠ, ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΚΙ ΕΣΕΝΑ. ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΠΡΟΣΒΛΗΘΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΙΟ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΑΣΗΜΟ ΝΑ ΠΑΣΧΕΙ. ΤΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΩΡΑ Η ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΣΟΥ ΣΤΟΑ ΑΞΙΟ ΤΕΚΝΟ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ;

      1. ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ μπραβο μαρθα.ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ο κορωνοιος με ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ?ΜΙΣΤΕΡ ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΡΑΜΥΘΑΣ.κουτοχορτο ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΑΝΟ.και τι θα ΚΑΝΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ βρε μεγαλε?θα διωξει τον ιο?θα κυνηγησει Ο ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΣΟΥ τον ιο ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΑΤΑΛΑ[ΣΦΕΝΔΟΝΑ]? ΚΡΑΤΑ τα παραμυθια ΓΙΑ ΣΕΝΑ.

    Comments are closed.