ΠΑΓΩΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΑΚΕΛΕΙΟ! ΤΙ ΗΡΘΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο «ΤΟΥΡΚΟΦΑΓΟΣ» ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΖΗΛΑΝΔΙΑΣ ΜΠΡΕΝΤΟΝ ΤΑΡΑΝΤ. Ο ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΡΟΥΓΟΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.

    Κοινοποίηση:
    makeleio nea zilandia

    Πανηγυρική επιβεβαίωση της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ του Σαββατοκύριακου για την δράση του τρομοκράτη που αιματοκύλησε την Νέα Ζηλανδία.

    Από την Παρασκευή Βράδυ στο νέο Εκρηκτικό Δελτίο του αρτ ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος παρουσία του έγκριτου διεθνολόγου Αθανάσιου Δρούγου αποκάλυψε ότι ο μέρη ιστορικής σημασίας επισκέφθηκε στην Ελλάδα ο δράστης της επίθεσης στη Νέα Ζηλανδία
    Δείτε από το 04:00


    Λίγες ώρες μετά η εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ κυκλοφόρησε με την είδηση Βόμβα
    exofyllo SK 16&17.03

    Ο Δρούγος επιβεβαιώνει το ΜΑΚΕΛΕΙΟ

    Σε ελληνικές τοποθεσίες μεγάλης ιστορικής σημασίας βρέθηκε ο δράστης της αιματοχυσίας στη Νέα Ζηλανδία Μπρέντον Τάραντ, σύμφωνα με τον διεθνολόγο- στρατιωτικό αναλυτή Θανάση Δρούγο.

    Ο Τάραντ, που σκότωσε εν ψυχρώ πενήντα ανθρώπους σε δύο τεμένη στην πόλη Κράιστσερτς, σε ένα καλοσχεδιασμένο χτύπημα, τα ξημερώματα της Παρασκευής, πέρασε από την Ελλάδα τον Μάριο του 2016.

    Σύμφωνα με στοιχεία που έδωσαν οι Αρχές της Νέας Ζηλανδίας και τα οποία που διαβίβασε η Interpol στις Αρχές της χώρα μας, ο Τάραντ είχε χρησιμοποιήσει την Αθήνα ως ενδιάμεσο σταθμό του στο ταξίδι του στα Βαλκάνια και την ευρύτερη περιοχή.

    Η σχέση του με την Ελλάδα απασχόλησε τις αρχές λόγω των λέξεων «Turkofagos» και «Lepanto» (η ονομασία της Ναυπάκτου) που ήταν γραμμένες πάνω στο όπλο του.

    Όπως δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό Open ο Θανάσης Δρούγος, ο Τάραντ έμεινε στην Ελλάδα για περίπου δύο εβδομάδες, 13 με 14 ημέρες, τον Μάρτιο του 2016.

    Έφτασε στην Αθήνα από το Κάιρο και στη συνέχεια με λεωφορείο επισκέφθηκε σημεία μεγάλης ιστορικής σημασίας. Το «δρομολόγιό» του περιλάμβανε Δελφούς, Μυκήνες και Θερμοπύλες, ενώ στη Φθιώτιδα φαίνεται να έμεινε αρκετό διάστημα. Επισκέφθηκε επίσης Σούνιο και Σαλαμίνα και στη συνέχεια κινήθηκε βόρεια, προς Θεσσαλονίκη και Σέρρες.

    Πέρασε τέλος με λεωφορείο στη Βουλγαρία και στα τέλη του Μαρτίου αεροπορικώς ταξίδεψε από τη Σόφια με προορισμό το Βουκουρέστι.

    Από το Ζάγκρεμπ και το Σεράγεβο επιβεβαιώθηκε επισήμως ότι ο Τάραντ είχε μεταβεί στα τέλη του 2016 και στις αρχές του 2017 στην Κροατία στη Βοσνία – Ερζεγοβίνη. Δεν είναι ακόμη σαφές τι πήγε να κάνει αλλά υπάρχουν υποψίες ότι το ταξίδι του εκεί περιελάμβανε και κάποια παραστρατιωτική εκπαίδευση.

    Το υπουργείο Εσωτερικών της Κροατίας επιβεβαίωσε ότι ο Ταραντ ήταν στη χώρα από τα τέλη Δεκεμβρίου 2016 έως τις αρχές του 2017 και εκείνη την εποχή δεν ήταν άτομο που είχε απασχολήσει τις Αρχές.

    Σύμφωνα με τον Τύπο, ο Tάραντ παρέμεινε στην Κροατία για περίπου δύο εβδομάδες και επισκέφθηκε το Ζάγκρεμπ και διάφορες πόλεις στην ακτή της Αδριατικής, συμπεριλαμβανομένου του Ντουμπρόβνικ.

    Η Συνοριακή Αστυνομία της Βοσνίας επιβεβαίωσε ότι ο ο 28χρονος μπήκε στη χώρα στις 2 Ιανουαρίου 2017.

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ
    ΩΡΑ 19:50! ΒΟΜΒΑ – Ο «TOURKOFAGOS» ΕΙΧΕ ΖΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. Τουρκος καλος?? ΜΟΝΙΟ κι ΠΑΝΤΑ ο ΝΕΚΡΟΣ τουρκος!!

    2. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΕΩΣ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΝ Α/ΓΕΕΘΑ ΠΟΥ ΥΠΕΒΙΒΑΣΘΗ {ΟΥΣΙΑΤΙΚΩΣ } ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ :

      Κύριε Αρχηγέ λαμβάνω την τιμήν να σας αναφέρω κάποιους κανόνες που πιθανώς λησμονήσατε . Κι’ αυτό διότι ως είναι γνωστόν βρισκόμεθα εν πολέμω , ούτω υπομμνήσκω υμίν τα κατωτέρω :

      «Οχι ο χρυσός , αλλά οι καλοί στρατιώτες είναι το νεύρο του πολέμου . Με τον χρυσό δεν είναι εύκολο να βρείς καλούς στρατιώτες , αλλά οι καλοί στρατιώτες {ως ο επίκαιρος Κρης καταδρομέας Μπούχλης } είναι επαρκείς γιά να βρείς χρυσό».

      Μετά τιμής

      18-3-2019 Φ.Π. {Ανδρέας Γούλας} Συγγραφέας Ιστορικός .

    3. Μιλάτε συνεχώς για κανάλια των νταβαντζίδων ρε μάγκες. Εγώ έχω ξεριζώσει τις κεραίες και έχει 2 χρόνια να συντονιστώ με κανάλι. Πραγματικά δεν σας καταλαμβαίνω για πιο πράγμα μιλάτε. Τα κανάλια ήταν αναγκέο κακό πρίν απο το διαδύκτυο. Τώρα πάνε να μας το κόψουν κι αυτό.

    4. Ο σορός δεν έχει σκοπό μόνο τον εξισλαμισμού της ελλαδας αλλά όλων των ευρωπαϊκών και σκανδιναβικών κρατών. Με την εφαρμογή τής παγκοσμιοποίησης ήταν επόμενο να έρθουν και οι ταραχές. Οι ισλαμιστές εν καιρώ ειρήνης φτιάχνοντας τούς τα ευρωπαϊκά κράτη τζαμια και τεμένη δεν χρειάζεται να υδρωσει το αυτι τούς ωστε αργότερα όταν έχουν δύναμη να πράξουν αυτά που θέλουν. Ή πρωθυπουργός της νέας ζηλανδιας θα αλλάξει τον νόμο για την οπλοκατοχή και παρουσιάστηκε με μαντίλα στούς μουσουλμάνους. Όσο για τον ταραντ είπε κάτι σωστό που τα βοθροκαναλα και οι προσκυνημένοι νεοραγιαδες ανά τον κόσμο κστεκριναν. Έρχονται να μας πάρουν τις χώρες και όσο υπάρχει ένας λευκός δεν θα τίς πάρουν ποτέ. Τα 400 χρόνια σκλαβιάς δεν σού έγιναν μάθημα βρε νεοραγια..!!!!…

    5. Η τελετουργικη σφαγη χιλιαδων συριων Χριστιανων απο τα τζιχαντια εγινε γαργαρα ως συνηθως.

    Comments are closed.