«ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΤΑΙ, ΠΕΘΑΙΝΕΙ» ΕΙΠΕ ΤΟ ΒΑΛΙΤΣΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΕΤΣΑΣ! ΤΟ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΖΕΙ ΤΑ ΜΜΕ, ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙ ΠΟΛΙΤΕΣ! ΞΕΦΤΙΛΕΣ!

    Κοινοποίηση:
    ΠΕΤΣΑΣ

    Σε καθεστωτικό σπιράλ η παρέα του Μητσοτάκη
    Εάν θεωρήσατε ότι το παραλήρημα ολοκληρωτισμού, όπως αυτό εκδηλώθηκε πριν από λίγες ημέρες στην ΔΕΘ ήταν προνόμιο του «κυβερνήτη πρωθυπουργού», κάνατε λάθος.

    Φαίνεται ότι αυτή η απάνθρωπη λογική που παραπέμπει τις πιο μαύρες εποχές της ανθρωπότητας, είναι ίδιον όλων των στενών συνεργατών του Κυριάκου Μητσοτάκη.

    Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η απάντηση που έδωσε ο υπουργός Στέλιος Πέτσας, στις διαμαρτυρίες των δημοσιογράφων για το κόστος αλλαγής του καυστήρα φυσικού αερίου σε καυστήρα πετρελαίου.

    Ακούστε το με τα αυτιά σας, γιατί εάν σας το περιγράψουμε, πιθανότατα δεν θα το πιστέψετε.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. Προσαρμοσου και εσύ πέτσα με το γεγονός ότι η κυβέρνηση Κούλη θα έχει τελειώσει πολιτικά,όταν θα μπει ο Κασιδιάρης στη Βουλή, στις επερχόμενες εκλογές

    2. Τι λένε οι ελεεινοί; πάλι επιδότηση θέλουν και ζητούν για μετατροπή από φυσικό αέριο σε καυστήρα πετρελαίου;
      Αντί να τους βγάλουν στην σέντρα τάχα νοιάζονται για εμάς;

    3. ΠΕΤΣΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΣ!!
      ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΕΙΣΑΙ ΒΑΡΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΣΠΗΛΑΙΩΝ!!!!
      ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΚΑΙ Γ@Μ@ΣΟΥ!!!!

    4. Συμφωνώ με το κινέζικο σώβρακο. Θα πεθάνουμε καριόλη μόνο αν είναι θέλημα Θεού, όχι δικό σας. Ρίχτε τον στα σκυλιά!

    5. Εξαπατησε τους συνταξιουχους λεγοντας”μη προβειτε σε αγωγες γιατι το κρατος θα δωσει τα αναδρομικα σε ολους” Και δεν βρεθηκε ενας να του υποβαλλει μηνυση για συνειδητη εξαπατηση.
      Ηθελε να κανει το καλο παιδι στο αφεντικο του

    6. Το έχω πει από το 2020 που ξεκίνησαν με την “Μεγάλη Επανεκκίνηση”.

      Κυβερνούν ως πασάδες, έχωντας καταλύσει το πολύτευμα, το Σύνταγμα εκτελώντας και γενοκτονία κατά του Ελληνικού πληθυσμού. Και πρέπει να τελειώνουμε με ΟΛΟΥΣ αυτούς σύντομα αν θέλουμε να επιβιώσει το Έθνος.

      Ή αυτοί ή εμείς.

    7. Άραγε στα hot spot των αγαπημένων τους λαθρομεταναστών, τί οικονομία στην ενέργεια θα κάνουν??Όλα με a/c ζεσταίνονται!!Θα μας πουν την ίδια καραμέλα,ότι δηλαδή πληρώνει η Ευρώπη για αυτούς???

    8. ΠΕΤΣΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΝΟΥΔΟΥΛΑ!!!! ΕΙΣΤΕ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΓΥΨΟΙ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΟΜΑΡΙΑ!!!

    9. ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΡΠΑΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ, ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΠΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ!
      ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΚΟΥΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ! ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ!
      ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΗΔΗ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ! ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΙ!
      ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ;;; ΓΕΝΙΚΟ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ, ΣΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΣΤΑ “ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΣΥΣΙΤΙΑ ΑΛΗΛΛΕΓΓΥΗΣ”.
      ΕΡΧΕΤΑΙ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ!

    10. Παιδια μη βριζετε για το καλο μας το κανουν…Θα φτιαξουμε και επιδερμιδα με το κρυο.

    11. ΠΕΤΣΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΑΓΙΑ ΩΡΑ ……ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΩ ΤΗΝ ΠΕΤΣΑ ΚΑΡΓΙΟΛΗ…!!!! ΘΑ ΦΑΣ ΚΑΛΑ….ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ…..ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ…???? ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ….!!!! Η ΩΡΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙΟΤΑ ΑΠ ΟΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ…!!!!

    12. ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΦΡΩΝ

    13. Γιατί μιλάνε όλα τα….αντε να μην πω… κλαίνε όλα μαζί και δεν καταλαβαίνομε τι λένε;;;

    14. Η εικόνα δείχνει ότι θα πάτε φυλακή και θα περασετε πολύ χάλια όταν.ερθει η ώρα.Ξεφτιλες.φταει ο λαός ξεκαθαρα

    15. Αν η επόμενη κυβέρνηση, που δεν θα είναι της νέας δημοσιοφαγίας, δεν στήσει ειδικά δικαστήρια για πολλές περιπτώσεις ρεμούλας, τότε, δυστυχώς, δεν υπάρχει σωτηρία γι’ αυτόν τον τόπο. Εσύ πέτσα ζέστανες πολλούς για να σας γλύφουν. Δεν ντρέπεσαι; Αυτές οι δηλώσεις αποτελούν αφουγκρασμό της κοινωνίας; Λίγες είναι οι μέρες σας και στο τέλος εσείς θα πεθάνετε πολιτικά.

    16. Αυτό είναι το μοτο τους. Όποιος δεν υπακούει τον τρώει η μαρμάγκα. Ας ξυπνήσει ο υπνωτισμένος παραπλανημένος λαός μια φορά και ας δει κατάματα σε τι λάκο τον σπρώχνουν. Έλεος πια. Πόσα πρέπει να πουν και να κάνουν για να πάρουν χαμπάρι τα ζωντανά.

    Comments are closed.