ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΣΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΝΤΙΚΟΜΑΜΗ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ – ΓΗΣ ΜΑΔΙΑΜ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ – ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΩΣ ΓΛΥΤΩΣΕ ΤΟ ΛΙΝΤΣΑΡΙΣΜΑ Ο ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙ

    Κοινοποίηση:
    φασφασα-1024x540

    Σε αίθουσα του αεροδρομίου της Αλεξανδρούπολης πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συνάντηση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρη Αυγενάκη για την αποκατάσταση των πληγεισών περιοχών του Έβρου αφού διαπίστωσε ότι τον λαό δεν μπορεί να τον αγνοήσει κανείς πολιτικάντης. Υπενθυμίζεται ότι λίγο πριν αγρότες και κτηνοτρόφοι εισέβαλαν στο αεροδρόμιο για να “περιλάβουν” αυτόν τον ογκόλιθο της πολιτικής που λέγεται Λευτέρης Αυγενάκης.

    Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την οργή του κόσμου:

    @kostis.theocharis♬ Originalton – Kostis Theocharis

    Όπως καταλάβατε δεν υπήρχε επιλογή. Ή θα τους συναντούσε ή δεν θα έφευγε ποτέ από εκεί. Έτσι λοιπόν, η προγραμματισμένη συνάντηση του υπουργού έγινε τελικά σε αίθουσα του αεροδρομίου της Αλεξανδρούπολης, επειδή, όπως ειπώθηκε, η προηγούμενη ευρεία σύσκεψη που έλαβε χώρα στην Κομοτηνή με εκπροσώπους φορέων αγροτών, κτηνοτρόφων και μελισσοκόμων, διήρκησε  περισσότερες από 3,5 ώρες, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν αλλαγές της τελευταίας στιγμής στο πρόγραμμα του υπουργού.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. φανταστειτε τι ακρες εχει αυτη η ποντικομαμμη που λεει το αρθρο για να ειναι σ ολες τις κυβερνησεις του κουλη ,υπουργος.Ας ρνατρεξουμε τα εργα του κυριου οταν ηταν και στο υπουργειο αθλητισμου.Ακομα τον βριζουν για τη προηγουμενη θητεια του.Ομως αυτοι οι τυποι επιβιωνουν στο πολιτικο στερεωμα

    2. Την γλύτωσε το τομάρι, πόσο θα κρύβεται, κάποια στιγμή κάποιος θα τον αγαπήσει.

    3. Πειτε τους αγροτες να σπειρουν φουτουβολταικα γιατι η ΔΕΗ οι Δημοι και η ΝΕΤ μας καταντησε λοατκι στις χρεωσεις. Σας ευχαριστω.

    4. ο εβρος δεν ειναι κρητη για να σε κρυβουν πουταβγενακη

    Comments are closed.