ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ! ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΑΚΟΜΗ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ Η ΒΙΖΑ ΚΑΙΡΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
καιριδης

Η Visa Express του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, η άτυπη κερκόπορτα που άνοιξε στην Τουρκία ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Αιγαίο, επεκτείνεται και σε άλλα νησιά. Μετά την Χίο, την Κω, την Λέσβο, την Ρόδο και την Σάμο, η βίζα του Δημήτρη Καιρίδη θα ισχύσει σε Λέρο, Λήμνο, Κάλυμνο, Καστελόριζο και Σύμη.

Την ανακοίνωση έκανε την Τρίτη η ελληνική πρεσβεία στην Άγκυρα εν είδει: Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!

Η ανάρτηση της πρεσβείας στα ελληνικά και τα τουρκικά:

Έναρξη του προσωρινού προγράμματος βραχείας διαρκείας επισκέψεων σε ελληνικά νησιά
«To προσωρινό πρόγραμμα βραχείας διάρκειας επισκέψεων σε επιλεγμένα ελληνικά νησιά ξεκίνησε! Από 30 Μαρτίου, επισκέπτες μέσω ακτοπλοϊκής σύνδεσης από συγκεκριμένα τουρκικά παράλια, μπορούν να υποβάλουν αίτηση για θεώρηση κατά την άφιξή τους σε Χίο, Κω, Λέσβο, Ρόδο και Σάμο, ενώ 5 ακόμη ελληνικοί νησιωτικοί προορισμοί θα είναι σύντομα διαθέσιμοι. Επικοινωνήστε με τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα και προγραμματίστε το ταξίδι σας!».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. tis manas sas o kolos poustides express na einai o thanatos sas death express tha sas dosoume emeis poustaria

  2. …..ΤΑ ΜΟΓΓΟΛΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ….ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΔΗ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΧΡΟΝΟΥΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ…..

  3. Μη χειρότερα με το οθωμανικό ψυχοπαθές κ@λόπαιδο και τις ηλίθιες προδοτικές εμπνεύσεις του κάθε τρεις και λίγο! Ιδιαίτερα με την αισχρή συμπεριφορά των π💩τουρκων, που τον τελευταίο καιρό έχουν οργιάσει σε ανθελληνικές κινήσεις και αποτελούν πλέον σοβαρότατο κίνδυνο, σύμφωνα με πολλαπλές εκτιμήσεις αναλυτών!

  4. ….που είσαι Καιριδ#… τσίμπα ένα @ρχιδι !!! Είστε όλοι καταδικασμένοι και δεν το ξέρετε…!!! Πρώτη φορά στα χρονικά που στη μπουρδ€λο παράταξη σας είστε… όλοι μουνοπ@ν@ !!! Όλοι όμως….

  5. Χαίρεσαι παλιό πουστα ε? Φυσικά και η Μύκονος θα μείνει για να πηγαίνουν κάτι λουγκρες σαν κι εσένα μωρη. Καταραμένη ήταν η ένταξη των Δωδεκανήσων στην Ελλάδα απ’ ότι φαίνεται, ούτως ή άλλως

  6. O ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙΡΙΔΗΣ ΚΑΙ Η ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΜΟΓΓΟΛΙΑ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΑ

  7. Μόλις περάσει η ώρα από 12:00 το βράδυ και μπει ο καινούριος νόμος θα ακούσει ο Κούλης του λαού τα καντήλια.

  8. Τη Μυκονο μη πειραξετε μονο. Να ερχομαστε χωρις διαβατηριο στο νησι των ανεμων. χα χα . Δε θα το αντεξω να βλεπω στους ανεμομυλους να κοιματιζει η Τουρκικη σημαια. Τα αλλα δωστε τα δεν με ενοχλει καθολου να μη πω οτι με χαροποιει κιολας . Και μη ξεχασετε να δωσετε 50% στο Κουλη αυτη τη φορα να σας παει καλυτερα.

  9. Ρε Καιρίδη πολύ φουσκωμένα χείλη έχεις ρε. Χαράς ευαγγέλια για κάτι μελαμψούς ε;;;
    Φτου σου ρε βδέλυγμα.

  10. Τουρκικη Κολοψολοαρπαχτρα την ροδελα σου σκεφτεσαι μονο προδοτη σατανα αυτοι οι καβαλιωτες πως σε ψηφισαν ωρεεεεε ε? ξυλο απελεκιτο εισαι στουρναρι το ιδιο και αυτοι που σε ψηφισαν.

Comments are closed.