ΩΡΑ 21:43! ΤΟΝ ΛΑΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΓΝΟΕΙΣ ΠΟΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ – ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ “ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΟΥΝ” ΤΟΝ ΑΥΓΕΝΑΚΗ

    Κοινοποίηση:
    ΩΣΔΣΩΔ

    Εισβολή στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης προσπάθησαν να πραγματοποιήσουν αγρότες σε μία προσπάθεια να συναντήσουν τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Λευτέρη Αυγενάκη ο οποίος νωρίτερα σήμερα ματαίωσε προγραμματισμένη συνάντηση που είχε μαζί τους.

     Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, όταν οι αγρότες έμαθαν ότι ο υπουργός και ο υφυπουργός ακυρώνουν την προγραμματισμένη συνάντηση που είχαν στις 18:00 το απόγευμα με εκπροσώπους αγροτών, κτηνοτρόφων και μελισσοκόμων και τότε μπήκαν στα τρακτέρ που είχαν παρατεταμένα έξω από το ξενοδοχείο που θα γινόταν η συνάντηση και έφτασαν μέχρι το αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης.

    Οργισμένοι οι αγρότες

    Όταν έφτασαν στο σημείο, προσπάθησαν να εισέλθουν στην αίθουσα αναχωρήσεων προκειμένου να συναντήσουν τον υπουργό και τον υφυπουργό. Εκεί περίμεναν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας και άνδρες των ΜΑΤ και δεν τους επέτρεψαν την είσοδο.

    Αυτή τη στιγμή οι αγρότες στο σημείο είναι οργισμένοι, καθώς θεωρούν μεγάλη προσβολή ότι περίμεναν περισσότερες από τέσσερις ώρες στο ξενοδοχείο για να πραγματοποιηθεί η συνάντηση και ο υπουργός και ο υφυπουργός αποχώρησαν από την περιοχή.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες του σταθμού, οι αγρότες σχεδιάζουν μετά από το συγκεκριμένο περιστατικό να σκληρύνουν άμεσα τη στάση τους και να προχωρήσουν νωρίτερα σε αποκλεισμούς τελωνείου, ενώ θα πραγματοποιήσουν νέες συσκέψεις για να αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις τους.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Καλέ μη πειράζετε τον Αυνανάκη, μια δουλειά κάνει κι αυτός ο βρωμόπουστας, μαφιόζος του μιζοτακέικου είναι.

    2. Δεν είναι δίκαιο να λέμε ότι τους ψήφισαν 41% επειδη οι κατοχικοί έφτιαξαν έτσι τους εκλογικούς νόμους . Αυτό βολεύει τους ελληνόφωνους ρουφιάνους . Γιατί ρίχνεται νερό στον μύλο τους ;
      Όμως 41% ψήφισαν όλα τα εθνοπροδοτικά συμμοριτοκομματα και αυτό είναι δυστυχία .
      Όσο γι αυτό το πράγμα που φέρει το όνομα Αυγενάκης που έστησε τους γραικύλους 4 ώρες ! θα έπρεπε να πάρουν σβάρνα τους πραιτωριανους και να του ψυθιρισουν ότι είναι υπάλληλος τους (μας) και αν το ξανακάνει θα ψάχνει να βρει το κεφάλι του .
      Αρκετά με τα τσόκαρα που παριστάνουν την εξουσία . Εξουσία είναι μονον ο πολίτης~οπλίτης .

    3. AΥΓΡΝΑΚΗΗΗΗΣΣΣ!!!! ΓΕΛΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΔ ΜΕ ΤΟΝ ΑΧΡΗΣΤΟΟΟΟΟΙΙ!!!!

    4. Μαζί με τους αγρότες είναι όλη η Ελλάδα!Είναι αλήτες μεγάλοι οι πολιτικοί μας!Ας δούν τελικά ότι οι Έλληνες δεν κοιμούνται!Φτάνει πια!

    5. Να παρακαλούν το σκατό για να του μιλήσουν.

    6. Ψηφίζουμε Κούλη για να γαμηθούμε ούλοι.

    7. Κρίμα που δεν τον πετσόκοψαν το τομάρι.

    8. Κουτοπόνηρος Μητσοτάκης, με πανηλίθιους Υπουργούς.

    9. 44% ΝΔ ψηφίσατε στον Έβρο . Μη παραπονιέστε τώρα !

    Comments are closed.