ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΝΑΖΙ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΖΟΦ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ – ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΙΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ “ΜΩΥΣΗ” ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (ΕΙΚΟΝΕΣ)

    Κοινοποίηση:
    μητσοτάκης-βουλή

    Η ομιλία του Βολοντίμιρ Ζελένσκι στην ελληνική Βουλή δεν εξελίχθηκε όπως θα περίμενε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Η παρουσία του ναζί από το τάγμα Αζόφ στο βίντεο του Ουκρανού προέδρου έσπειρε θύελλα αντιδράσεων.

    Ακόμα χειρότερα τα έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος σε μήνυμά του στα social media χαρακτήρισε ως ιστορική τη σημερινή μέρα, με την ομιλία του Ζελένσκι.

    Δείτε μερικά απο τα σχόλια στη σελίδα του Πρωθυπουργού:

    Ο sxolia

    sxolia1

    sxolia2

    sxolia3

    sxolia4

    Έντονη αντίδραση από τα υπόλοιπα κόμματα

    Με δήλωσή της η Γραμματέας της ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Όλγα Γεροβασίλη αναφέρθηκε (σε ήπιους τόνους βέβαια…) στα όσα συνέβησαν εντός της αίθουσας του Κοινοβουλίου και αφού δήλωσε τη συμπαράσταση του κόμματος στον Βολοντιμίρ Ζελένσκι, χαρακτήρισε «απαράδεκτο» το ότι μίλησε στη Βουλή μέλος του Τάγματος Αζόφ:

    «Ακούσαμε σήμερα με σεβασμό και αλληλεγγύη το δημοκρατικά εκλεγμένο Πρόεδρο της Ουκρανίας, κ. Ζελένσκι, ο οποίος αντιστέκεται στην εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία και δηλώνουμε τη συμπαράστασή μας. Από εκεί και μετά όμως, είναι απαράδεκτο ότι σήμερα στο ελληνικό Κοινοβούλιο απευθύνθηκε μαζί με τον Πρόεδρο Ζελένσκι, μέλος του Τάγματος Αζόφ. Σε λίγη ώρα έχουμε Διάσκεψη των Προέδρων και θα ζητηθούν εξηγήσεις από τον Πρόεδρο της Βουλής, τον κ. Τασούλα, αν ήταν ενήμερος, αν συμφώνησε. Διότι νομίζω ότι αυτό αποτελεί μεγάλο ατόπημα».

    ΚΚΕ: «Ντράπηκε και η ντροπή!»

    Με ανάρτηση στο Twitter σχολίασε το ΚΚΕ την παρουσία του τάγματος Αζόφ στη Βουλή:

    «Ντράπηκε και η ντροπή σήμερα στη βουλή και την ομιλία Ζελένσκι, με τα κόμματα του ΝΑΤΟϊκού τόξου να χειροκροτάνε τους ναζί του τάγματος Αζόφ, επειδή αυτό επιβάλλουν οι ΝΑΤΟϊκές οδηγίες και δεσμεύσεις. Απόλυτη δικαίωση για τη στάση του ΚΚΕ!».

    Πρωτοφανής απρέπεια του Ζελένσκι με την ανοχή του προεδρείου και της κυβέρνησης

    Το ΜέΡΑ25, το οποίο εκπροσωπήθηκε μόνο από έναν βουλευτή του, τον Γιώργο Λογιάδη, ο οποίος αποχώρησε μόλις εμφανίστηκαν οι Αζοφίτες, μίλησε με σκληρή γλώσσα για τα όσα συνέβησαν σήμερα:

    «Ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25 Γιώργος Λογιάδης αποχώρησε άμεσα από την αίθουσα μόλις έγινε αντιληπτό πως μέλη του Τάγματος Αζόφ πήραν τον λόγο. Το ΜέΡΑ25 είναι αλληλέγγυο στον Ουκρανικό Λαό, όχι στο ναζιστικό Τάγμα Αζόφ! Αυτό που συνέβη σήμερα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο είναι απαράδεκτο, είναι καταδικαστέο, είναι ο απόλυτος εξευτελισμός και συνέβη με την πλήρη κάλυψη και ανοχή του Προέδρου της Βουλής και της Κυβέρνησης αλλά και όλων όσοι παρέμειναν στην αίθουσα».

    Ελληνική Λύση για το Διάγγελμα Ζελένσκι: Ημέρα ντροπής στο Ελληνικό Κοινοβούλιο

    Εξίσου σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε και η Ελληνική Λύση, η οποία απείχε σήμερα, ενώ ζήτησε και την παραίτηση του Προέδρου της Βουλής, Κώστα Τασούλα:

    «Η σημερινή ημέρα θα καταγραφεί ως η ημέρα ντροπής του ελληνικού κοινοβουλίου και της Ελληνικής Δημοκρατίας! Για πρώτη φορά βέβαια είδαμε τόσους βουλευτές και υπουργούς της Νέας Δημοκρατίας να παρίστανται στην αίθουσα διότι καθόλη τη διάρκεια των τριών ετών είναι στην πλειοψηφία τους, απόντες.

    Φαίνεται ότι οι εκλεγμένοι της ΝΔ σέβονται περισσότερο τους Ουκρανούς, παρά τους Έλληνες πολίτες που τους έστειλαν στο κοινοβούλιο Παρακολουθήσαμε λοιπόν ένα διάγγελμα Ζελένσκι όπου δεν έγινε καμία αναφορά στην τουρκική εισβολή και κατοχή της Κύπρου. Αντίθετα, η τουρκική θηριωδία κατά του κυπριακού ελληνισμού «διεγράφη» από τον Ουκρανό πρόεδρο, εντός της Βουλής των Ελλήνων.

    Το χειρότερο όλων, επιτρέψαμε στον κ. Ζελένσκι να κάνει ένα τηλεοπτικό σόου χρησιμοποιώντας ακόμη και κουκουλοφόρους οι οποίοι κατά δήλωσή τους ανήκαν στα ναζιστικά τάγματα Αζόφ. Η νομιμοποίηση ναζιστών συνιστά μία ανεξίτηλη εικόνα ντροπής στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

    ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ επέτρεψαν την μετατροπή του λίκνου της Δημοκρατίας σε υπερασπιστή της ναζιστικής θηριωδίας, στην μαύρη επέτειο των 81 ετών από τη ναζιστικής επίθεσης στην Ελλάδα. Εάν ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ δεν το γνώριζαν, τότε είναι ανίκανοι και εξαπατήθηκαν από τον κ. Ζελένσκι. Εάν όμως το γνώριζαν και το επέτρεψαν, τότε είναι άκρως επικίνδυνοι.

    Στην συνέχεια, ο ίδιος ο κ. Ζελένσκι προσέβαλλε εκ νέου το ελληνικό κοινοβούλιο κάνοντας υποδείξεις για το πώς πρέπει να ασκηθεί η εξωτερική πολιτική της χώρας μας. Έφτασε δε στο σημείο να ζητά και περαιτέρω πολεμική εμπλοκή με αποστολή όπλων στο πεδίο των μαχών. Η εικόνα των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας να καταχειροκροτούν όρθιοι τα μέλη των ναζιστικών ταγμάτων Αζόφ και τον Ζελένσκι, ια τους συνοδεύει εώς το τέλος του πολιτικού τους βίου.

    Στο τέλος ο Πρόεδρος της Βουλής μίλησε ατυχώς εξ ονόματος όλης της Βουλής νομιμοποιώντας και αυτός τους ναζί των ταγμάτων Αζόφ αναφωνοντας «Ζήτω η Ουκρανία, Ζήτω η ελευθερία». Ο Πρόεδρος της Βουλής ο οποίος ήταν ενήμερος για την παρέμβαση των κουκουλοφόρων ναζιστών, οφείλει να υποβάλλει την παραίτηση του. Η Ελληνική Λύση αισθάνεται δικαιωμένη για την εθνική επιλογή της, να μην παραστεί στο διάγγελμα Ζελένσκι που μετετράπη σε Διάγγελμα των ναζί της Αζόφ. Εμείς θα συνεχίσουμε να αναφωνούμε από τα βάθη της ψυχής μας: Ζητώ η Ελλάς, Ζήτω η Κύπρος. Ζήτω η ελευθέρια, Ζήτω η Δημοκρατία».

    Έντονη ήταν και η αντίδραση του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου, ο οποίος ανέφερε ότι «η νομιμοποίηση ναζιστών συνιστά μία ανεξίτηλη εικόνα ντροπής για το ελληνικό Κοινοβούλιο. ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ επέτρεψαν τη μετατροπή του λίκνου της Δημοκρατίας σε υπερασπιστή της ναζιστικής θηριωδίας, στη μαύρη επέτειο των 81 ετών από τη ναζιστική επίθεσης στην Ελλάδα».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

    Προσπαθούν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα! “Λανθασμένο το μήνυμα μέλους του τάγματος Αζόφ” λέει τώρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    50 Σχόλια

    1. Με ποια δύση είσαι ρε κακομοίρη όταν χειροκροτείς όρθιος μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο τον καραγκιόζη ζελενσκυ και τον πιθηκομούρη φασίστα του αζοφ;Ούτε για πρωθυπουργός της Ουγκάντας δεν κάνεις.Η ΝΔ δεν έχει καμία ανάγκη τους ακροδεξιούς που τους έχεις δώσει και υπουργεία και σένα πλέον.

    2. πολλοί πρώην ΝΔ θα ψηφίσουν Μπογδάνο Τζήμερο ήρθε η ώρα

    3. ΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΟΙΑ ΑΝΤΕ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑΤΑΙ ΜΕ ΣΥΚΟΜΕΝΟ ΤΟ ΧΕΡΗ ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ

    4. Άχρηστοι είστε ΞΕΦΤΙΛΕΣ,γιατί δεν πάτε να πολεμήσετε οι ίδιοι αφού τόσο γουστάρετε αυτά τα νεοναζί ρεμάλια;
      Είστε άθλιοι

    5. ΚΑΙ ελεγα τι θα κανει ο κουλης για να πεσει και κατω απο το 22-23 τοις εκατο.
      ημουν σιγουρος οτι κατι εξυπνο θα κανει παλι….ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ!!!!
      αιντε τωρα μετα το χθεσινο εκτρωμα στο 15 τοις εκατο να στρωσετε!!!!

    6. ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ,, ΜΑΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΜΕΣΑ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟΤΑΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣ/ΝΙΚΗ ΚΑΡΑΚΕΝΤΡΟ ΜΑΣ ΚΟΠΑΝΑΕΙ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΨΙΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ,, ΑΛΑ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ 3 ΚΟΜΑΤΙΚΗ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ .

    7. ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ,, ΜΑΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΜΕΣΑ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟΤΑΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣ/ΝΙΚΗ ΚΑΡΑΚΕΝΤΡΟ ΜΑΣ ΚΟΠΑΝΑΕΙ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΨΙΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ,, ΑΛΑ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ 3 ΚΟΜΑΤΙΚΗ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ .

    8. Μαύρη μέρα για την χώρα που γέννησε την δημοκρατία να μιλάει το ναζιδιο των ταγμάτων του αζοφ στο ελληνικό κοινοβούλιο ….μόνο ντροπή τίποτα άλλο.ευτυχως που δεν το είδα

    9. χαχαχα λαος γτπ. τους περισσοτερους τους πειραξε που εμφανιστηκε ο ανθυποχιμπατζης που ειναι ενας απλος μαχητης αλλα οχι το “αφεντικο” ο “καθως πρεπει” αρχιμαφιοζος ζελενσκι.

    10. Αρε Τερη Κυρ Λευτερη δεν ”επαιρνες” εκεινο το βραδυ τη χειρα με τα πεντε ορφανα…αντι για τη φακλανα !!! Μας κατεστρεψες….

    11. ΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ? ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ. ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕ ΕΞΑΛΛΟΥ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ?

    12. Καθίστε τώρα ελληναραδες κοιμησμενοι να δούμε τι λουτσο θα μας ρίξει η Ρωσία.Καθιστε να ανεχεσται και να ψηφίζετε αυτά τα γελοία υποκείμενα της δήθεν Δημοκρατίας. Καλά κάνουν αφού βρήκαν ξεφτιλισμενους καραγκιοζηδες!!!!!! Υποπατος!!!!! Τελειωμένοι σε όλα!!!!!!

    13. Η Χρυσή Αυγή είναι αγία μπροστά στην ΝΔ και ο Μιχαλολιάκος άγιος μπροστά στον Κούλη

    14. Λέτε ότι θέλετε αλλα το όνειρο 95% του πληθυσμού ειναι δημόσιο και μαύρα. Δεκάρα δεν δίνουν για όλα αυτά. Ναι, θα ουρλιάξουν στο διαδίκτυο, αλλα αν αυριο είναι διορισμός…

      Γιατί προσποιούμαστε ?

    15. Ο θεός να μας φιλάει από το επιτελικό συνονθύλευμα των αχρήστων. Ούτε δυο γαϊδάρων άχυρο. Δηλαδή στο μεγάλο μπαμ θα είναι τέτοια η τρικυμία τους που θα μας στείλουν σαν πρόβατα στη σφαγή.

    16. ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ? ΝΑ ΜΑΣ ΧΤΥΠΗΣΕΙ Η ΡΩΣΙΑ?

    17. Πηγαιντε τη Νεα Δικτατορια στο 3% αντι απλα να τους βριζετε.
      Η Μαφια δεν παιρνει χαμπαρι απο λογια,μονο απο πραξεις.
      Να πανε στο 5% να μην ξαναβγει βολευτης κανεις απ’τους τους μαφιοζους.
      Αλλιως,αν τους ξαναψηφισετε,εσεις ειστε για φαπες και για κλωτσιες,οχι αυτοι.

    18. Μάχεται λέει για την πατρίδα του ,από τα χαρακώματα του μετώπου ,θα γράφει και γραμμα από το μέτωπο ,τι λες βρε μυτογκα..

    19. Ήρεμα ρωτάω, τους ντόπιους ναζί τους βγάζουμε από τη Βουλή & τους βάζουμε φυλακή. Τους ουκρανούς ναζιστές τους δίνουμε βήμα στη Βουλή!!! Μπορεί ο χ@αλβ@ς Κούλ….ς να μας το εξηγήσει?

    20. Η ομιλία του Ζελένσκι έδειξε το πραγματικό πρόσωπό του …..
      ξεφτίλησε την ελληνική και κυπριακή βουλή διότι ξέρει ότι οι λαοί των χωρών μας δεν απεδέχθησαν το πραξικόπημα του 2014 για ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ και δεν συμφωνούν με τις επιδιώξεις του για παγκόσμια σύρραξη ….

      με τέτοιους ‘ηγέτες’ ο κόσμος μόνο δεινά μπορεί να περιμένει…

      ‘Οσο για τους δικούς μας υποτακτικούς στο ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ θα έρθει η ώρα που θα λογοδοτήσουν για τα πεπραγμένα τους στον ελληνικό λαό…..

    21. Αυτό το τάγμα ΑΖΟΦ έκαιγε ολόκληρες περιοχές σε όλη την Ευρώπη την εποχή του Χίτλερ…..
      Έχει παρελθόν.

    22. Οριστε τι κανουνε με μας ξεφτυλα εβαλαν στην βουλη μας Ν@ΖΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΟΛΟΙ ΧΕΡΟΚΡΟΤΑΝΕ ΤΟΝ Ν@ΖΙ ΠΟΥ ΜΠΙΚΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΝΗΓΗΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΜΙΤΣΟΤΑΚΗ ΔΙΚΙΟ ΕΙΧΕ Ο ΘΕΩΔΟΡΑΚΗΣ “ΜΙΤΣΟΤΑΚΗ Κ@Θ@ΡΜΑ” ΠΟΥ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΧΟΥΝΤΑ

    23. Ντροπή σας υποταγμένα και προσκυνημένα ανδρείκελα που χειροκροτάτε καραγκιόζηδες και αζοφικά φασιστόμουτρα και μας βάζετε σε μπελάδες.

    24. Αλήτες το αίμα των 10.000.000 εκτρώσεων που με νόμους ψηφίσατε βόα όπως βόα και η φωνή των υγιεινομικων που είναι στον δρόμο για το πιστεύω τους σταματήστε να φέρνετε στην επικαιρότητα θέματα για να συγκαλύπτετε την ανωμαλία σας …είστε μισάνθρωποι και το δείχνετε σε κάθε ευκαιρία αρχηγός σας είναι ο διάβολος

    25. ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΥΠΝΑ ΤΟ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙ ΑΝΤΕ ΠΑΜΕ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΜΕ

    26. Τον έχει πάρει η φουτσα σβαρνα…από τη μία μ@λ@κι@ στην άλλη. Άι στα τσακιδια.

    27. Η απόλυτη κατάπτωση από ιδρύσεως του ελληνικού κράτους νά μιλούν στην βουλή ναζιστές που ευθύνονται για τον θάνατο χιλιάδων Ελλήνων ομογενών μας. Νομιμοποιούν τον φασισμό τά καθάρματα, διαλύοντας ταυτόχρονα την χώρα μας με οποιοδήποτε τρόπο μπορούν.

    28. Είναι μάγκας . Καλα κάνει . Αφού ξέρει ότι η μαλακια κ η αμορφωσιά του έλληνα είναι ανίκητη . Προσπαθεί να εξαργυρώσει με όσα κάνει για να παρει μεγάλη θέση στην ευρωπαϊκή ένωση με μισθό 40χιλαδες τον μήνα κ γίνει είναι πολιτικός παράγοντας στην ΕΕ στις βρυξελλες . Απλά πράγματα . Μάγκας είναι

    29. Ο Πούτιν θα έχει πεθάνει στο γέλιο βλέποντας τις μαλακίες του Κούλη που πέφτουν σαν ντόμινο η μία μετά την άλλη

    30. Ο Γοβακιας ειδε απεναντι του τους ομοιδεατες του Ταγματος Αζοφ για αυτο και τους εμφανησε στο βιντεο, δηλαδη ειδε μια κυβερνηση με τρεις ναζι υπουργους, εναν πρωην μελος ταγματος εφοδου με τσεκουρι, εναν δευτερο εκδοτη νεο-ναζιστικων βιβλιων και εναν τριτο πρωην μελος ενος κομματος που εχει καταδικαστει απο την Ελληνικη δικαιοσυνη ως εγκληματικο και ναζιστικο. Τουλαχιστον ο Γοβακιας τους εχει τους ναζι ως κρεας για τα κανονια των Ισλαμιστων κα τωνι Σαμανων που στελενει ο αλλος “δημοκρατης” ο Πουτινι, η Κουλα τους ναζι τους εχει υπουργους με μισθαρες, ο Ζελενσκι φταιει???

    31. Σε ξευτελισε ο Ζελενσκι ( γελαει και όλη η Μόσχα) Καθ’ όλου τυχαία που έβγαλε τους ακροδεξιούς ναζιστές του Αζοφ με κουκούλα να μιλήσουν μέσα στην Βουλή της Ελλάδος.
      Μύνημα που τους έλεγε πίσω από τις κουκούλες και τις ψεύτικες μάσκες ξέρουμε ότι και εσείς Ναζιστές είστε !
      Όπως ακριβώς τα έλεγα Μια χαρά ξέρουν όλοι την αλήθεια….και θα είναι πικρή για εσάς καθάρματα της Ελλάδος και σύντομα μάλιστα.
      Το τι είστε πραγματικά το ξέρουν όλοι στον κόσμο και Βασιλιάδες και στην Αμερική και στην Ρωσία και στην Τουρκία και οι Σιωνιστές και εγώ.

    32. Χτες να πέσει η κυβέρνηση της ντροπής… αισχος χωρίς πάτο… Ντράπηκε και η ντροπή από τον αποτροπιασμό των πράξεών τους γενικώς…

    33. δηλαδή τι ειναι το περίεργο ? ο ανθρωπος έφερε τον συνεργάτη του να μιλήσει και αυτος , αυτοί που πηγαν και κάθισαν στα έδρανα της βουλης σήμερα δεν ήξεραν οτι ο Ζελενσκι και τα τάγματα ΑΖΟΦ ειναι ενα και το αυτο ? μην τρελαθούμε δεν ήξεραν δεν ρώταγαν ?

    34. με τι ψήφο όταν έρθει η ώρα θα το καταλάβεις γουρλομάτη τι εστί βερίκοκο

    35. ου να χαθείτε προδοταριά που σας ανεχόμαστε ακόμα.

    36. ΕΞΩ ΟΙ ΝΑΖΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ! ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΜΕ ΡΟΛΕΞ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΓΑΤΟΜΟΥΣΤΑΚΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΑ 30 ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ!! ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΕΩ ΓΩ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΡΟΖ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑ ΒΑΖΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!

    37. Όταν λέω εγώ ότι τους προδότες θα πρέπει να τους κρεμαμε έχω άδικο?Ποιους βάζουν να μιλάνε μέσα στην Βουλή των Ελλήνων?Τους Τούρκους?…ωραία καθ@@ια και οι αμερικλανοι ουστ όλοι ρε

    38. Συγνώμη για νά καταλάβω το τάγμα αζοφ δεν είναι αυτό που κυνηγούσε και σκότωνε την μειονότητα των Ελλήνων στην Ουκρανία;;;;; Και ο Κούλης των είχε καλεσμένο στην ελληνική βουλή;;; Καλά κάνει αφού εμείς οι ΈΛΛΗΝΕΣ ΚΟΙΜΌΜΑΣΤΕ έπρεπε τώρα αυτή τη στιγμή να καίγεται η Βουλή με όλους αυτούς τους προδότες μέσα

    39. Η χρυση αυγη δεν ενοχλουσε μονο το μιζοτακη αλλα και τους αλλους συριζαιους πασοκουςκλπ. Ξερετε γιατι? απλο ειναι το θεμα. γιατι προσδοκουν να παρουν τους ψηφους της χρυσης αυγης.καλα θα παρουν απο τα τρια το μακρυτερο. χιο θα ψηφισουμε και ξερο ψωμι.
      Τα μιασματα προσκαλουν το μιασμα.ντροπη και αισχος.Οι περισσοτεροι στην ελλαδα θελουν τους ρωσους που ειναι και ορθοδοξοι οπως εμεις

    40. Μα και ο ιδιος του στους Ναζι ανοικει και ταυτιζεταοι απολυτως μαζι τους.
      Αρκει να αναφερουμε τα ναζιστικα μετρα εξαναγκασμου που επεβαλε λογω ψευτοιου εδω και δυο χροινια.
      Κηλησε ο τενζερης και βρηκε το καπακη

    41. ΜΑΚΑΚΕΣ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΚΟΙΤΑΤΕ ΣΕ ΤΙ ΠΕΡΙΠΕΤΙΕΣ ΜΑΣ ΒΑΛΑΤΕ

    42. Αι σιχτιρ Κουλα με τις ναζιστικες σου παραστασεις! Οι ναζι το β παγκοσμιο πολεμο μου φαγανε τη μιση οικογενεια στο Κομμενο της Αρτας καραγκιοζη τσαρλατανε “επικοινωνιακε” του κωλου με τα πουστρολαμογια που σε συμβουλευουνε!
      Δινε του ταχεις καταστρεψει ολα! Τι περιμενεις πια να ολοκληρωσεις τις εντολες της frau και του σκατοσαψαλου των ΗΠΑ?
      Ενας νεοδημοκρατης.

    43. Το ίδιου Ναζιστής είναι και αυτός και οι Βουλευτές του …το ίδιο και αυτός υπαλλήλος της πρεσβείας της Αμερικής όπως και ο Τσίπρας ….Το ίδιο τέλος θα έχουν.
      Πες κάθαρμα στην μάνα σου στα παιδιά σου και στην γυναίκα σου πόσους Έλληνες έχεις υποκλέψει το στοιχεία τους αλήτη από τις μυστικές υπηρεσίες .
      Ότι έγινε στην Ουκρανία θα γίνει και στην Ελλάδα και στο Ισραήλ.
      ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.

    44. Στέφανε, ανέβασε την φωτογραφία που είχε βγάλει παλιά η αυριανή που έδειχνε τον πατέρα του κουλη αγκαλιά με αξιωματικό των εσεσ. Όλο το μητσοτακεικο γνωστοί ναζιστες ήταν στην Κρήτη και σήμερα πρακτορια της γερμανιας. Πάντως πραγματικά υπάρχει οργή εναντίον του εξώγαμου.

    45. Η χρυσή αυγή τον ενοχλούσε τον Κούλη και οχι μόνο , οι Αζόφ (χρυσή αυγή) της Ουκρανίας οχι , φαρισσίοι υποκριτές ξενόδουλα ρεμάλια της κοινωνίας

    46. Tελικά, μεγάλη ξεφτύλα ο Μητσοδράκουλας.

    47. Που έχουμε μπλέξει. Ας κάνει ένα δημοψήφισμα να δει ότι το 70% είναι με τους Ρώσους.

    48. το μεγαλυτερο προδοτικο σκουπιδι της χωρας
      ΚΡΕΜΑΛΑ

    Comments are closed.