Η ΑΝΗΨΟΥΛΑ ΠΗΡΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΕΙΠΕ… ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ – ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ “ΠΕΘΑΜΕΝΟ” ΣΚΑΙ, ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΑΡΩΔΙΑ ΤΗΣ ΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΘΕΙΟ ΚΟΥΛΗ

Κοινοποίηση:
6203093

Είχαμε καιρό να γελάσουμε και ευτυχώς, πήρε η Σία Κοσιώνη συνέντευξη απο τον Κυριάκο Μητσοτάκη και έσκασε το χειλάκι μας. Η ανιψούλα έβαλε… κάτω τον θείο και πήρε όλες τις απαντήσεις. Πού ήθελε ο ΣΚΑΪ και ο πρωθυπουργός βεβαίως βεβαίως.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης για μια ακόμα φορά με τη “μάσκα του θλιμμένου” έκανε λόγο περί συνομωσίας για το μπάζωμα στα Τέμπη, χωρίς όμως -όπως είναι φυσικό- να δίνει πειστικές εξηγήσεις. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στη “μεγάλη επιχείρηση” όπως επεσήμανε και η ανιψιά, για την οπαδική βία με τον πρωθυπουργό να δηλώνει: “Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα τελειώσουμε με το καρκίνωμα της οπαδικής βίας.

Διαβάστε τι είπε:

Για την έρευνα κατά της οπαδικής βίας: «δυσκολεύομαι να σχολιάσω μία δικαστική έρευνα, έχουμε κάνει πολλά πράγματα για την καταπολέμηση της οπαδικής βίας, αλλά μερικές φορές κάποιες σταγόνες ξεχειλίζουν το ποτήρια. Αυτό το οποίο μπορώ να πω είναι ότι διεξήχθη μία πολύ εμπεριστατωμένη έρευνα με μεγάλη εχεμύθεια. Έχω εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη ότι θα τιμωρηθούν οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί όπου κι αν αυτοί βρίσκονται».

Επέμεινε, δε ότι η κατάσταση στα γήπεδα είναι καλύτερη σήμερα και επανέλαβε ότι θα τιμωρήσουμε τους ενόχους. «Για πρώτη φορά έχουμε κάθε λόγο να είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι ότι θα τελειώσουμε με την οπαδική βία. Όταν το κράτος θέλει να επιβάλει τη νομιμότητα μπορεί να το κάνει» επεσήμανε ο κ. Μητσοτάκης.

Ερωτηθείς για τη δολοφονία της Κυριακής έξω από το Αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων ο πρωθυπουργός έκανε λόγο «για μεγάλη στεναχώρια και μεγάλο θύμο γιατί ήταν γροθιά στο στομάχι».

Ο κ. Μητσοτάκης ξεκαθάρισε ότι όλα έγιναν λάθος χαρακτηρίζοντας αυτό που έγινε μία τραγωδία, ωστόσο εκτίμησε ότι πρόκειται και για περιστατικό μεγάλης αφύπνισης γνωστοποιώντας ότι μόνο τον Απρίλιο έχουμε 1245 συλλήψεις για ενδοοικογενειακή βία. «Στη μνήμη της Κυριακής έχουμε υποχρέωση να τρέξουμε πιο γρήγορα», είπε χαρακτηριστικά.

Σε ό,τι αφορά στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη ο πρωθυπουργός σημείωσε: «Γυρνώντας το χρόνο πίσω κάποια πράγματα θα μπορούσαν να είχαν γίνει διαφορετικά ιδιαίτερα στο πεδίο της επικοινωνίας, καθώς επιτρέψαμε τη διάδοση θεωριών συνωμοσίας. Εγώ αυτό που γνωρίζω είναι ότι δεν υπάρχει μπάζωμα, αλλά αυτό θα το πει και η Δικαιοσύνη».

Ο κ. Μητσοτάκης χαρακτήρισε το πόρισμα της πλειοψηφίας στην Εξεταστική επιτροπή συγκροτημένο και σημείωσε: «Σίγουρα η εικόνα, που δημιουργήθηκε άφησε στους πολίτες μία άσχημη γεύση. Από την αρχή αυτής της διαδικασίας είχα επισημάνει τον κίνδυνο να υπάρξουν κομματικές αντιδικίες. Πρώτος εγώ θέλω να αποδοθεί Δικαιοσύνη. Το θέλω και για έναν ακόμη συμπληρωματικό λόγο, προκειμένου να τελειώνουμε με τις απίστευτες θεωρίες συνωμοσίας, που είναι προσβλητικές και αυτό, που κάνουν είναι να διαρρηγνύουν τις σχέσεις εμπιστοσύνης στην πολιτική». Ερωτηθείς για το εάν η πλειοψηφία θα στηρίξει μία πρόταση για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής ο κ. Μητσοτάκης επιφυλάχθηκε, προκειμένου να μελετήσει το κατηγορητήριο επαναλαμβάνοντας πως όσοι τη ζητούν δεν έχουν καταθέσει τέτοιο.

Σε ό,τι αφορά στα ζητήματα Κράτους Δικαίου, ο πρωθυπουργός επέμεινε πως «δεν υπάρχει τέλειο Κράτος Δικαίου, εξ ου και η Κομισιόν υποδεικνύει σε όλες τις χώρες βελτιώσεις. Είναι σαφές ότι έχουμε περιθώρια βελτίωσης αλλά η Ελλάδα δεν είναι Ουγγαρία». Μάλιστα, κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη ότι είναι εκτός τόπου και χρόνου τονίζοντας ότι εξ αφορμής ενός γεγονότος για το οποίο έχει πάρει απαντήσεις δυσφημεί τη χώρα στο εξωτερικό. «Αυτή τη στιγμή η προσπάθεια, που γίνεται και είδαμε και στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο είναι προσβλητική. Εγώ θα το ξαναπώ: ένας είναι ο κριτής, η Ευρωπαική Επιτροπή. Ειδικά στα ζητήματα ελευθερίας τύπου, υπάρχει κάποιος, που πιστεύει ότι στην Ελλάδα ότι κάποιος δε μπορεί να πει ό,τι θέλει, όπου το θέλει;».

Ο κ. Μητσοτάκης επέμεινε ότι ο ίδιος έχει επιλέξει αντίπαλο και είναι τα προβλήματα των πολιτών, «Το τι συμβαίνει στην κεντροαριστερή πολυκατοικία δεν με αφορά. Εμείς αναμετριόμαστε με τα προβλήματα και ενδιαφερόμαστε για το πώς θα καλύψουμε το χαμένο έδαφος», είπε ο πρωθυπουργός.

Ο πρωθυπουργός αναγνώρισε εκ νέου ότι η ακρίβεια αποτελεί πολύ μεγάλο πρόβλημα. «Γνωρίζω ότι υπάρχουν νοικοκυριά που δοκιμάζονται και τα μακροοικονομικά μεγέθη δεν τους αφορούν» σημείωσε χαρακτηριστικά. Τόνισε, όμως, ότι η κυβερνητική πολιτική παρουσιάζει αποτελέσματα και μία κάποια βελτίωση ως προς τη διαφάνεια και τον έλεγχο των τιμών. «Αν υπήρχε μαγική φόρμουλα κατά της ακρίβειας κάποια άλλη χώρα θα την είχε βρει. Οι μισθοί αυξάνονται επειδή η οικονομία πηγαίνει καλά, οι φόροι έχουν μειωθεί σημαντικά, υπάρχουν έκτακτες βοήθειες και η έμφαση μας είναι πάντα στους πιο ευάλωτους, το κοινωνικό κράτος είναι «παρών», επεσήμανε ο πρωθυπουργός και εκτίμησε ότι «όσο καλύτερα πηγαίνει η Οικονομία τόσο περισσότερο θα αυξάνονται οι μισθοί. Υπάρχουν ενδείξεις ότι ο πληθωρισμός υποχωρεί.

Ο ανταγωνισμός είναι μία απάντηση. Λειτούργησε στους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος. Οι τιμές στην ενέργεια είναι χαμηλότερες γιατί λειτούργησε ο ανταγωνισμός, καθώς και επειδή στηρίξαμε τα νοικοκυριά. Είχαμε επίσης και ευρωπαική στήριξη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Δεσμεύθηκε, μάλιστα, ότι η κυβέρνηση δεν θα σταματήσει τους ελέγχους στην αγορά υπενθυμίζοντας ότι έχουν επιβληθεί πρόστιμα ακόμη και σε μεγάλες πολυεθνικές επιχειρήσεις.

Και το γέλιο είναι… ατελείωτο!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Τι τον φωναζουν να δωσει συνεντευξη ας παρουνε μια συνεντευξη παλια ας την ξαναβαλουνε να ξαναπαιξει και τελειωσε αφου παντου και παντα τα ιδια λεει.
    Συνεχεια ακουμε το παραμυθι οτι η οικονομια θα παει καλυτερα..ποσα χρονια το ακουμε αυτο;;;;.

  2. αν δεν καρατομηθουν οι νεοταξιτες πολιτικοι και τα τσιρακια τους δεν σωζεται το γενος.

  3. αφου αν λεμε, με πολλα αν,ο λαος αυτος εδωσε,αν,αν εδωσε 41% τοτε καλα του κανουν και τον δουλευουν,δωστε στο λαο σανο,του αρεσει βρε σια !

  4. Μια ερώτηση βασική έπρεπε να κάνει. Με 82 το βαρέλι το μπρεντ πως γίνεται η βενζίνη να έχει 2 και 2.10 στην αντλία; ούτε τον εαυτό τους δεν σέβονται.

  5. ΒΡΕ ΤΗΝ ΝΥΦΟΥΛΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΗΣ………ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΖΑΒΟΣ ΣΥΖΗΓΟΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟ ΚΑΛΕ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΤΟ HARBALD…….. ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΚΤΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ??? ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΠΟΛΥΑΡΗΘΜΕΣ ΜΕΡΑΡΧΙΕΣ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΟΜΠΑΤΣΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΟΥΝ…..

  6. Σχετικα με την δολοφονία στα Τέμπη … στάλθηκε λεει η δικογραφία στον Αρειο Παγο … εν συνεχεια στην βουλη κλπ, κλπ, τωρα μάλιστα κοιμηθείτε ολοι ήσυχοι ο ανεξάρτητος θεσμος κλπ, και η ουσία, *καταδίκη των στελεχών της Ν.Δ για την ομαδική δολοφονία των Τεμπών, οδηγεί την Ν.Δ εκει που η ιδια εχει δημιουργήσει περι συνολικής ευθύνης πολιτικης εγκληματικής οργανώσεως … η εισαγγελία στην Ε.Ε εχει και το μαχαίρι και το καρπούζι … θα περάσουμε πολύ ωραια εως οτου φθάσουμε στις ευρωεκλογές οπου η Ν.Δ πιθανόν να μην μπορέσει να μετέχει …!!!!!!!!

  7. Εμετικος κι ερπετικος για 633789 φορά..βοθρος κ αυτός κ αυτή κ το τρισκαταρατο βοθροκαναλο του παιδοφιλου

  8. Η Κουλα μιλαει με την Τασιουλα…

    “Αληθειες”… Οσο ο Ηλιος ανατελλει απο την Δυση…

Leave a Response