Προσπαθούν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα! “Λανθασμένο το μήνυμα μέλους του τάγματος Αζόφ” λέει τώρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Κοινοποίηση:
oikonomou

«Ο Πρόεδρος Ζελένσκι, στην ομιλία του στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, περιέγραψε τα δεινά που προκαλεί στον ουκρανικό λαό η ρωσική εισβολή και εστίασε στην ηρωική αντίσταση του λαού του. Η συμπερίληψη στην ομιλία του μηνύματος μέλους του τάγματος Αζόφ ήταν λανθασμένη και άστοχη», δήλωσε ο Γιάννης Οικονόμου.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πρόσθεσε: «Είναι όμως εξοργιστική και ανέντιμη η χρήση αυτού του λάθους από μερίδα της αντιπολίτευσης, με πρωτοστάτη τον κ. Τσίπρα, ώστε να δικαιολογήσουν για άλλη μια φορά τη ρωσική εισβολή. Μια εισβολή που προκαλεί εκτελέσεις αμάχων και ανθρωπιστική καταστροφή. Αν κάτι είναι ντροπή είναι να μην παίρνουν καθαρή θέση. Ντροπή είναι οι ίσες αποστάσεις και η στάση αγγαρείας που κράτησαν σήμερα στη Βουλή. Ήλθε η ώρα των καθαρών απαντήσεων: είναι με τους Ουκρανούς, που μάχονται για την ελευθερία τους, ή με τους εισβολείς του Πούτιν; Άλλη εναλλακτική δεν υπάρχει».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΒΡΕ ΝΕΝΕΚΟΙ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΟΟΥΝ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ. ΤΟΣΟ ΠΟΝΟΣ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΤΩΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ; ΒΡΕ ΑΝΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ!

  2. Σε όλες τις δουλειές όποιος κάνει τραγικά λάθη ή ακόμα και απλά λάθη απολύεται. Απολύεστε ρε βδέλλες δεν συγχωρούνται τα πάντα και βάλτε την συγγνώμη σας στον πάτο σας! Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να τρώμε στην μάπα τις χοντρές μ@λ@κ@@ς τους, μιλάμε για την πατρίδα μας όχι για μπακάλικο! Μας εκθέτουν σε κίνδυνο οι πεοθηλαστές των Ναζί και δεν έχουν ίχνος τσίπας να παραιτηθούν. Εγκληματίες!

  3. ΚΟΜΜΑΤΟ/ΕΚΠΡΟΣΩΠΕ;
    ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΔΙΟΡΘΩΝΟΝΤΑΙ!!!
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΑςΣ ΒΑΛΕΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ Ο ΒΛΑΔΗΜΗΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ…
    ΜΠΕΕΕΕ….ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕ
    ΑΛΗΤΕΣ

  4. Αυυος ο μαλακοβιωλης ο Τασουλας…γνωριζει τι ειναι το ταγμα Αζοφ;

  5. Την βρήκε την δικαιολογία Ο σχιζοφρενής.. αυτό είναι βλέμμα ανθρώπινο που εχει;

  6. ΜΙΛΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ…..ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ….ΟΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΤΟΥ….

  7. Με την ΕΛΛΑΔΑ είμαστε και με κανέναν άλλο. Ουστ κοπρόσκυλα που βάζετε στη βουλή ναζίδες να μιλούν χωρίς την έγκριση του λαού ΠΡΟΔΟΤΕΣ

  8. Με την Ελλαδα ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ????????? Για την ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ υγεια, ασφαλεια, ΦΤΩΧΕΙΑ κλπ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ κανεις??????

Comments are closed.