ΝΕΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ 27ΧΡΟΝΗΣ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ Ο ΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΔΡΑΣΤΗΣ

    Κοινοποίηση:
    viasmos__1_

    Η 27χρονη κοπέλα, την Παρασκευή το μεσημέρι, επισκέφθηκε τον εισαγγελέα συνοδευόμενη από τη μητέρα της και κατήγγειλε βιασμό το 2016 όταν ήταν 21 ετών, κατονομάζοντας ως βιαστή της πρόσωπο εμπλεκόμενο στην υπόθεση της 24χρονης Γεωργίας.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα που ήταν κάτοικος Αθηνών τότε, είχε αναχωρήσει από την πρωτεύουσα για τη Θεσσαλονίκη με μια φίλη της. Κάποιο από τα βράδια που παρέμεινε στη συμπρωτεύουσα, επισκέφθηκε ένα νυχτερινό κέντρο μαζί με τη φίλη της.

    Όπως καταγγέλλει η 27χρονη σήμερα κοπέλα, γνώρισε τον εμπλεκόμενο στην υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα. Παρά το ό,τι – όπως η ίδια δηλώνει – δεν είχε πιει ποσότητα αλκοόλ, εκείνο το βράδυ έχασε πλήρως την αίσθηση του χώρου και του χρόνου, ωστόσο θυμάται ορισμένα πράγματα που συνέβησαν εκείνη τη νύχτα.

    Στην εισαγγελία Θεσσαλονίκης, η 27χρονη κατήγγειλε πως βιάστηκε από άνδρα που εμπλέκεται στην υπόθεση βιασμού της Γεωργίας και ο οποίος διαδραματίζει σε αυτή την υπόθεση κεντρικό ρόλο.

    Από τις μέχρι τώρα έρευνες και καταθέσεις προκύπτει πως αστυνομικοί και στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. εμπλέκονται στο κύκλωμα αυτό και προστατεύουν τα μέλη του.

    Εντός των επόμενων 24ώρων, αναμένεται να υπάρξουν σοβαρές εξελίξεις ως προς όλες τις καταγγελίες και καταθέσεις θυμάτων στις εισαγγελικές Αρχές.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. και εσυ αρχοντοτσοπάνη που ξερεις τι εγινε στην πραγματικοτητα;
      Αυτό που ΣΙΓΟΥΡΑ γίνεται είναι ότι αρκεί μια καταγγελία απο γυναίκα για να βάλει στο στόχαστρο οποιονδήποτε άντρα, είτε αληθινή είναι η καταγγελία είτε ψευτικη.
      Και φυσικά, πουθενά δε γράφεται τι και πως έγινε στην πραγματικότητα, και πόσο του κούναγε η άλλη το κωλαράκι της μέχρι να του τον κάνει κατάρτι.

    2. Ολους μεσα αυτους ,μεσα ολοι τους και οι γονεις να μεγαλωνουν τα παιδια τους σωστα .Οχι ξαφραγο αμπελι.

    3. Οτι και να λέμε πολύ βρωμιά στηνΕλληνική κοινωνία. Πολύ σήψη. Καλά κανένας εισαγγελέας δεν παίρνει τίποτα χαμπάρι! Οι γονείς δεν μαζεύουν τα παιδιλά τους! Ντροπή και μόνο ντροπή. Οι γονείς είναι αυτοί που γεννούν δαιμόνους και Αγίους. Ας ασχοληθούν και λίγο με τα παιδιά τους! Πόσο παρακάτω θα πάμε σαν κοινωνία! Όσο για τα πλουσιόπαιδα των μπουρζουάδων πλουσίων πάντα θα γίνονται αυτά, αφου βρίσκουν τζάμπα κρέας! Ελλάδα πως κατάντησες! Σεις οι δικαστές πάρτε το νόμο επάνω σας! Στο χέρι σας είναι: <> προς πάσαν κατεύθυνση….

    4. να δω τους ανέραστους simps και cuckolds αναγνωστες να σχολιάσουν ζητώντας θανατικές ποινές και άλλα τέτοια φαιδρά…

        1. οι έννοιες αυτές δεν είναι αρκετά γνωστές στην Ελλάδα και χρησιμοποιούμε τους αγγλικούς όρους, simp είναι μ@υνόδουλος, cuckold είναι ο “ανοιχτόμυαλος” που φέρνει μαύρους να πηδάνε την γυναίκα του, το πρώτο είναι αρκτικόλεξο ενώ το δεύτερο σημαίνει “κούκος” και βασίζεται στο ότι ο κούκος γεννάει τα αυγά τους σε ξένες φωλιές…..οι αναγνώστες του μακελειού είναι τέτοιας κοπής και τρέχουν να υπερασπιστούν την κάθε πόρνη που κάνει ψευδείς καταγγελίες για να βγάλει λεφτά από αποζημιώσεις….

    5. Αν αυτη ειναι η δουλειά του και δεν δίστασε να το κάνει σε μια κοπέλα που μόλις γνώρισε πως η 24χρονη που λέει ότι βιάστηκε τον έκανε παρέα και μάλιστα έλεγε πως ήταν φίλος της και οτι ηταν αυτός που της έδωσε οδηγίες για το πάρτυ ;δεν είχε καταλάβει τιποτα; και είπε οτι ειχε ξαναπάει σε πάρτυ που την είχε καλέσει ο ιδιος

    6. Ξέμειναν από λεφτά οι τσουλες.
      Όταν τα έκαναν ήτανε καλά;
      Και εμένα με βίασε αυτός που βίασε την 27 Χρόνη.
      Να βάλω δικηγόρο μπας και πάρω κάνα φράγκο να γλεντήσω λίγο μας έχει φάει το μαύρο σκοτάδι.

      1. Επιβήτορα, αρχοντοσερνικέ, και για τα φράγκα να πας και π@υτανα να είσαι, τσιμπάς τα φράγκα και λακίζεις. Όμως αν να σε πρεζάρουν να μείνεις κόκκαλο και δεν είσαι πρεζάκι και αντί για έναν, σε παρουν πέντε, , ειναι εκτός συμφωνίας και άτιμο, ακόμα και για αυτά τα κυκλώματα. Oύτε νταβάς δεν θα το επέτρεπε, του καταστρέφεις το κορίτσι. Γιατί είσαι αναίσθητος, πρακτικά νεκρός κι ανήμπορος. Ούτε να κλάψεις και να παρακαλέσεις δεν μπορείς. Υπάρχει μπέσα ακόμα και στην λάσπη. Αυτοί ούτε αυτό δεν έχουν.

      2. Αντε σαλτα γ@μησου μπετοβλακα παλιο σουργελο

    Comments are closed.