ΜΕ ΥΦΟΣ “ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΚΑΪΛΑ” Ο ΚΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΡΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΟΡΓΗ! ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ ΚΑΙ ΕΤΑΞΕ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΜΕ Τ’ ΑΣΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ – “ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΩΘΗΚΑΝ…”, ΛΕΕΙ Ο ΑΘΛΙΟΣ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΜΑΥΡΙΣΕΙ ΟΛΗ Η ΕΥΒΟΙΑ

    Κοινοποίηση:
    mitsotakis

    Θορυβημένος από το απίστευτο κύμα οργής και τα άγρια μπινελίκια σε όλη την χώρα για αυτόν και τον συρφετό του εμφανίστηκε σαν κακομοίρης υποκρινόμενος ότι αφουγκράζεται το δράμα των πολιτών. Ο τύπος είχε το θράσος να ζητήσει  συγνώμη για την καταστροφή και μετά έταξε τον ουρανό με τ’ άστρα στους πυρόπληκτους για να μετριάσει τη λαϊκή οργή.

    Θαυμάστε τον εθνικό αποτεφρωτή που τώρα μετά από μία εβδομάδα χάους επέλεξε να αφήσει το ύφος καρδινάλιου και να υποκριθεί τον κακομοίρη Πρωθυπουργού που δουλεύει νυχθημερόν.

    Αναλυτικά η δήλωση του πρωθυπουργού έχει ως εξής:

    Οι τελευταίες ημέρες ήταν από τις πιο δύσκολες για την πατρίδα μας εδώ και δεκαετίες. Δώσαμε, και ακόμη δίνουμε, τη μάχη με όλες μας τις δυνάμεις. Αλλά αντιμετωπίζουμε μία φυσική καταστροφή πρωτόγνωρων διαστάσεων: σε λίγες μέρες ξέσπασαν 586 πυρκαγιές σε όλες τις γωνιές της Ελλάδας. Mε φωτιές οι οποίες, λόγω του πρωτοφανούς καύσωνα αλλά και της πολύμηνης ξηρασίας, σβήνουν πια πολύ δύσκολα.

    Πολλές χώρες μάς συνδράμουν ήδη με μέσα και προσωπικό. Τις ευχαριστώ για την αλληλεγγύη τους. Κυρίως, όμως, ευγνωμονώ όλες και όλους που δίνουν τον αγώνα στο πεδίο. Παλεύουν με ένα φυσικό φαινόμενο που, συχνά, ξεπερνά τις δυνάμεις τους. Και όμως, δεν το βάζουν κάτω. Στα μαυρισμένα τους πρόσωπα βλέπουμε την Ελλάδα που αντιστέκεται και επιμένει. Ενώ το κύμα συμπαράστασης και αλληλοβοήθειας που απλώνεται σε όλη την επικράτεια δηλώνει την απόφαση αυτού του λαού να ξαναχτίσει γρήγορα ό,τι γκρεμίστηκε.

    Το ότι σώθηκαν άνθρωποι, με πλήρη σχέδια εκκένωσης, οφείλεται στον επαγγελματισμό της Πολιτικής Προστασίας, στη δράση της Αστυνομίας και του Λιμενικού. Δεν ήταν αυτονόητο, ούτε δεδομένο. Το ίδιο ισχύει και για την προστασία πολλών οικισμών που τελικά δεν κάηκαν χάρη στην αυτοθυσία πυροσβεστών και εθελοντών, και φυσικά των πιλότων μας και των Ενόπλων Δυνάμεων. Μέσα σε λίγα 24ωρα σε 141 περιοχές έγιναν 62 οργανωμένες απομακρύνσεις κατοίκων.

    Η έκταση της καταστροφής, ειδικά στην Εύβοια και στην Αττική, μαυρίζει την καρδιά όλων μας. Και πρώτος εγώ ζητώ συγνώμη για τις όποιες αδυναμίες υπήρξαν. Κατανοώ απόλυτα τον πόνο των συμπολιτών μας που είδαν τα σπίτια ή τις περιουσίες τους να καίγονται. Την αναστάτωση όσων μετακινήθηκαν όπως-όπως από τον τόπο τους.

    Ακόμα και την οργισμένη απορία εκείνων που αναζητούσαν, για παράδειγμα, εναέρια βοήθεια, χωρίς να γνωρίζουν αν τα πυροσβεστικά αεροσκάφη επιχειρούσαν αλλού ή αν οι συνθήκες ήταν απαγορευτικές.

    Οι αντιδράσεις μας, ωστόσο, δεν πρέπει να είναι τυφλές. Οι τυχόν αστοχίες θα εντοπιστούν. Και οι ευθύνες θα αποδοθούν όποτε πρέπει και σε όποιον πρέπει. Το πρώτο ζητούμενο, αυτήν την ώρα, είναι οι λύσεις. Ακριβώς όπως και πρώτο ζητούμενο ήταν και παραμένει η προστασία της ανθρώπινης ζωής. Γι’ αυτό και ο απολογισμός αυτής της εμπειρίας οφείλει να μην περιλαμβάνει μόνο το τι χάθηκε, αλλά και το τι σώθηκε μέσα σε μία τέτοια φυσική λαίλαπα που δεν έχει προηγούμενο.

    Είναι προφανές ότι η κλιματική κρίση χτυπά, πλέον, την πόρτα ολόκληρου του πλανήτη, με φωτιές που διαρκούν επί εβδομάδες. Αυτό είναι αιτιολογία, όχι, όμως, δικαιολογία ούτε και άλλοθι. Και θα το πω καθαρά: μπορεί να κάναμε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν, αλλά σε πολλές περιπτώσεις αυτό δεν φάνηκε αρκετό στην άνιση μάχη με τη φύση. Το ίδιο ξεκαθαρά, όμως, θα πω και ότι θα βρεθούμε δίπλα σε όσους έπληξε η πυρκαγιά. Όπως το κάναμε και άλλοτε, μετά τις πλημμύρες του «Ιανού» στη Θεσσαλία ή του μεγάλου σεισμού της Σάμου.

    Έχουμε χρέος να σφίξουμε τα δόντια και να προχωρήσουμε. Και άλλες φορές η χώρα έζησε καταστροφές αλλά έμεινε όρθια. Το ίδιο θα συμβεί και σ’ αυτήν την περιπέτεια, μετατρέποντας τη θλίψη μας σε δύναμη. Θα συνεχίσουμε λοιπόν στα μέτωπα της κατάσβεσης, καθώς ο πόλεμος με τη φωτιά εξακολουθεί. Και, ταυτόχρονα, θα ξεκινήσουμε να επουλώνουμε τις πληγές μας: όσοι έχασαν σπίτια και περιουσίες θα αποζημιωθούν, οι καμένες εκτάσεις θα αναδασωθούν και θα δρομολογηθούν αμέσως τα απαραίτητα αντιπλημμυρικά έργα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    57 Σχόλια

    1. Η μούρη του είναι διαολοσμενη. Τσαντισμένος φαίνεται. Από τότε που βγήκε το συγμωμη χάθηκε το φιλότιμο παλιανθρωπε

    2. Ζηταει συγνωμη για οτι δεν εκανε παραδεχεται αρα την ανικανοτητατου Αρα πρεπει να παει σπιτι του

    3. το μονο καλο που θα μπορουσες να κανεις τωρα μετα απο την τοση καταστροφη που εκανες με την αχρηστια σου ειναι να παρεις την εγκληματικη σου οργανωση και να φυγετε απο την χωρα γιατι εσεις ειστε εγκληματικη οργανωση οχι οι αλλοι οι πολιτικοι σας αντιπαλοι που στειλατε με δολο και τεχνασματα και εξαγορα εισαγγελεων αδικα στην φυλακη και μην μου πεις για τον φουσα θα σου θυμησω και εγω τον τεμπονερα και δολοφονος ηταν στελεχος σας αρα εσεις επρεπε με την λογικη σας ολη η νδ να ειναι φυλακη

    4. Άχρηστο παιδαρέλι σαν τον τσίπουρο, ανίκανοι πάμπλουτοι χλεχλέδες, ξέρεις πόσες ζωές έχετε στον λαιμό σας παλιοδολοφόνοι άμε στον αγύριστο και συ που σε ψηφίσαμε, κάνε δημοψήφισμα αν τολμάς.

    5. Ποσο σιχαμενο ειναι, το περιτετμημενο! Ταση προς έμετο, προκαλει! Και ταση, προς ανασκολοπισμο του!

    6. ξεφτιλα μητσοτακη εχειςξεπερασει καθε οριο ντροπης παρε τους βλακες συμβουλου σου και φυγετε απο ελλαδα,για το καλο σου,Εισαι εθνοδολοφονος,Ντροπη σου προδοτη.

    7. Τραγικο και εξοργιστικο ναζηταει ενας πρωθυπουργος συγνωμη για τις συμφορες που λογω ανικανοτητας προκαλεσεΝΤΡΟΠΗ

    8. Παραιτήσου ΣΙΧΑΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΕΜΕΤΟ

    9. Ποιος σου ειπε να πεις συγγνωμη αθλιε και ρομποτ? Παραιτησου

    10. Θα συνεχισει να ενωνει τους ελληνες με τους εκβιασμους περι εμβολιων και Lockdown καθως επισης και με τις νεες ταυτοτητες με τα βιομετρικα και την facebook-ο-ποίηση του gov.gr . Θα συνεχισει να ενωνει τους έλληνες λέγοντας οτι η Θεία Κοινωνία μεταδίδει τον κορωνοϊο και διχάζοντας την εκκλησία που την βάζει να κανει αστοχες ανακοινώσεις υπερ του εμβολιασμου.
      Α, ναι και με τις κάμερες παρακολούθησης σε καθε πεζοδρομο με το προσχημα του παρκαρισματος. Αλλά ξέχασα, δεν ευθύνεται αυτος, είναι ευρωπαϊκή οδηγία, και η ευρωπαϊκή οδηγια υποσύνολο της παγκόσμιας οδηγίας. Μόνο που αυτο το “παγκόσμιο boss” δεν το επιλέξαν οι λαοί.

    11. ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΣΤΟΥΡΩΜΑ..ΒΛΑΜΕΝΕ !!! ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΕ !!! ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ !!!
      Α..ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΑΙ…” ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΑΜΙΕΣΑΙ ” ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ.

    12. ΜΉΤΣΟ ΤΆΚΗ ΜΑΜΙΕΣΑΙ…….

      Έρχεται και το τραγούδι….
      ΣΤΟ ΡΕΦΡΈΝ ΚΟΛΛΆΜΕ ΛΊΓΟ…..

    13. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΠΙΝΟΚΙΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ – Και, ταυτόχρονα, ΘΑ ξεκινήσουμε να επουλώνουμε τις πληγές μας: όσοι έχασαν σπίτια και περιουσίες ΘΑ αποζημιωθούν, οι καμένες εκτάσεις ΘΑ αναδασωθούν και ΘΑ δρομολογηθούν αμέσως τα απαραίτητα αντιπλημμυρικά έργα. ΔΗΛΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΟΤΙ ΘΑ γνωρίσω τη Μόνικα Μπελούτσι ΚΑΙ ΘΑ την κάνω να με ερωτευτεί ΚΑΙ ΘΑ με θέλει ΚΑΙ ΘΑ την μαμήσω ΚΑΙ ΘΑ είναι τρελλή για μένα. ΑΥΤΑ. ΚΑΙ ΠΑΕΙ Η ΧΩΡΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ (μαλακίες) ΚΑΙ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ

    14. Aυτό που είπε, δηλαδή να μη ξεχνάμε αυτά που σώθηκαν, σημαίνει στη μετάφραση ΠΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΓΛΥΤΩΣΑΝ ΔΕΝΤΡΑ, ΤΟΣΟΥΣ ΕΜΠΡΗΣΤΕ ΞΑΜΟΛΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΩΤΙΕΣ, ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΛΥΤΩΣΑΝ ΔΕΝΤΡΑ ? ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ. ΑΝΤΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΤΑ ΚΑΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ, ΑΛΛΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ, ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. Σωστόόόός ο κύριος πρωθυπουργός ή αλλιώς μαμιέσαι Μητσοτάκη

    15. Ακομη και αυτην την υστατη στιγμη κυριε πρωθυπουργε , τα λογια σας ειναι ψευτικα και κουφια! Ο λογος οταν ειναι απο καρδιας, δεν χρειαζετε κανενας υποβολεας για να διαβαζετε απο αυτον……. ακομα και σε αυτον τον λογο που απευθύνεστε στον ελληνικο λαο , ειναι προφανες οτι σας τον εχουν γραψει αλλοι. Τουλαχιστον ……..μαθετε τον απ εξω. Ντροπη και αισχος! Εαν ειχατε λιγο συναισθηση θα ειχατε παραιτηθεί ΑΜΕΣΩΣ!

    16. ΝΤΡΟΠΗ τους να κοροιδεύουν έτσι τον κόσμο που κάηκαν τα σπίτια τους, έχασαν τις δουλειές τους……..

    17. ΡΕ ΑΛΗΤΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ….ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΦΑΝΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ….

    18. Δεν σε θέλει ο λαός
      παρ’ τη “μανα” σου και μπρος

    19. ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑ ΣΤΑ SOCIAL ΟΤΙ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΟΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΒΥΣΜΑ…ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΗΝΥΣΕΙΣ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

    20. ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΚΑΙ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΣΥΛΙΑΣ

    21. Είναι ψυχασθενης. Μίλησε πάλι για επανεκκινηση, πως θα αλλάξει την φύση! Είναι παράφρονας.

    22. π@υστροκούλη γαμιέσαι!
      εχεις πέσει σίχαμα, τώρα ότι και να κάνεις το ποτάμι δεν γυρνάει πίσω

    23. Ειλικρινά, μέσα σε όλο το χαμό και την απραξία, όταν βλέπω το διάγγελμά εξοργίζομαι 300 φορές περισσότερο που τον βλέπω να του έχουν κάνει μακιγιάζ λες και βγήκε από τις φλόγες και νευριάζω ακόμα περισσότερο!
      Ας του πει κάποιος ότι εκνευρίζει ακόμα περισσότερο αυτό το φούμο που του βάζουν στη μάπα

    24. Ρε σκ@@@ψυχε αει τραβα στα τσακιδια βρωμοερπετο εκει οπου ανηκεις…τολμας κ μιλας κ στον ελληνικο λαο βρωμιαρη, τρισαθλιε ελεεινε υπανθρωπε..

    25. Αυτά του υπαγορεύει να λέει ο Θεοδωρικάκος.. Ο Κούλης είναι ένα ρομπότ που εκτελεί συμφέροντα τρίτων. Δεν αισθάνεται.

    26. Αυτά του υπαγορεύει να τα λέει ο Θεοδωρικάκος.. Ο Κούλης είναι ένα ρομπότ που εκτελεί συμφέροντα τρίτων και δεν αισθάνεται.

    27. τι ειπε το βλαμενο;
      να μην ξεχναμε αυτα που δεν καηκαν;
      ρε ξυπνηστε απειλει να καψει κ αυτα που δεν καηκαν το τσογλανι.

    28. Σφιξε τα δόντια σου εσύ ρε. Και τι σημαίνει αυτό; Το κάνουμε γαργαρα; Μνήμη χρυσόψαρου θες να έχουμε; Να έχεις λαό βλάκα;

    29. Παμε next συμπατριωτες η κανας σεισμος μας περιμενει η πολεμος!

    30. Απο το διαγγελμα του Μητσοτακη¨Π <>
      Με αλλα λογια του αγιου ΠΟΥΤΣΟΥ ΑΝΗΜΕΡΑ

    31. MA TO ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΔΑΚΡΥΒΡΕΧΤΟΣ??????ΟΤΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΣΩΣΤΑ ΔΕΝΔΡΑ????ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ ?????ΛΑΘΟΣ Κ ΤΑ ΔΕΝΔΡΑ?????ΚΑΚΤΟΥΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ?????ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΕΦΤΑΙΞΑΝ ΤΩΡΑ???ΤΑ ΔΕΝΔΡΑ??????

      1. Και γιατί να μη φυτέψουμε αυτούς για λίπασμα και βάζουμε ότι δέντρα θελουμε εμείς.

    32. Χαχαχα! Άκου ζήτησε συγγνώμη!!! Νάι… λυπήθηκε… Μας κοροϊδεύει κατάμουτρα αυτός!

    33. Πάλι διάγγελμα; Σε τι χώρα ζούμε και τι πολιτικοί είναι αυτοί που σε κάθε συμβάν βγάζουν διάγγελμα; Είναι όντως επαγγελματίες ή νομίζουν ότι είναι δάσκαλοι σε κάποιο δημοτικό σχολείο θεωρώντας τους πολίτες τα παιδάκια που υπακούνε;;

    34. Όσο έχεις τον Κολοκουραδα αρχηγό θα φας πολύ παντόφλα.

    35. Όξωωωω ξεφτίλα…..Παραίτηση τώρα παλιοτόμαρο που έχεις και μούτρα…. Σκατό πατημένο…

    36. Ο λαός δεν σε θέλει Κουληηηηη ανεξάρτητα από την πολιτική ιδεολογία των Ελλήνων σε βλέπουμε και ξέρνανε τα μέσα μας είσαι ο πιο μισητός όλων persona non grata στα τσακιδια εξαφανίσουν εσύ και το συναφι σου χθεςςςςςε

    37. ΘΑ..ΘΑ..ΘΑ..καί τό περίλυπο ύφος σάν αυτό μέ τό οποίο θέλει νά μπολιάσει ακόμη καί τά 12χρονα, τώρα θέλει νά μάς πείσει ότι έκαναν ότι μπορούσαν καί θά ξαναφυτέψει όλη τήν Β, Εύβοια, μόνο που θά έχει πεθάνει μέχρι νά ξαναγίνουν όλα που άφησε νά καταστραφούν λόγω εκούσιας ανικανότητας καί εγκληματικού προγραματισμού τοποθέτησης αιολικών γιά τίς τσέπες ολίγων καί τών φίλων του γερμανών.

    38. ΗΕυβοια καιγεται δεν το εχει παρει ειδηση εστω την τελευταια στιγμη να σωθει οτι μπορει να σωθει Τι ζηταει συγνωμη αφου εξακολουθει να κανει εγκληματικα λαθη

    39. χαχαχα κοιτα μαπα ετοιμη να κλαψειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

    40. Κυριάκο συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό. Σ’αγαπάμε και σε στηρίζουμε….

    41. Δεν στεναχωρηθηκε για τις καταστροφές. Που δεν θα ξαναβγεί πρωθυπουργός στεναχωριεται.

      Ο Κουλης είναι κλασσικό golden boy. Δεν λυπάτε αυτούς που καταστρέφει. Λυπάτε μόνο αν χάνει λεφτά και εξουσία.

      Χάνει το money και το power. Αυτό τον καίει.

    42. Στο μυαλό μου είστε εκεί στο Μακελειό. Με τον που το είδα, να σου και ο Βασίλης Καΐλας σκέφτηκα.
      Βρε δεν πάει να χαθεί που έχει τα μούτρα και βγαίνει και ζητάει και συγνώμη, μας χόρτασες από τις συγνώμες σου ….ουστ

    43. Του ρίξαμε σκ@το στη μάπα που πήγε σύννεφο. Δεν ανοίξαμε καν τηλεόραση…

      Έτσι πρέπει να γίνεται από δω και μπρος να απαλλαγούμε από τα Νεοταξίτικα όρνια που μας κατσικώθηκαν.

    44. Πότε θα καταλάβει ότι έχει ήδη πέσει ο γελοίος ; (!) Νομίζει ότι κυβερνάει ακόμα ο παλάβρας γουρλομάτης…

    45. Ακριβως αυτο σκεφτηκα μολις τον ειδα: ο Βασιλακης Καίλας…

    Comments are closed.