ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΒΟΜΥΛΟ! ΠΡΟΣ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΚΕΝΤΡΟ «ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ» – ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΠΑΝΤΟΥ!

    Κοινοποίηση:
    1

    Δεύτερες σκέψεις κάνει η κυβέρνηση σχετικά με τη δημιουργία κέντρου προσφύγων στον Καραβόμυλο της Φθιώτιδας λόγω των αντιδράσεων της τοπικής κοινωνίας. Ποια είναι τα επιχειρήματα των κατοίκων…


    Προς ακύρωση οδεύει το κυβερνητικό σχέδιο για δημιουργία κέντρου υποδοχής προσφύγων στον Καραβόμυλο.

    Οπως μεταδίδει το Star Kεντρικής Ελλάδας, η κυβέρνηση και το αρμόδιο υπουργείο λαμβάνοντας υπόψη τις αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας επανεξετάζουν τον σχεδιασμό διανομής των προσφύγων σε όλη τη χώρα για την αποσυμφόρηση των νησιών και το πιθανότερο σενάριο αναφέρει ότι δεν συμπεριλαμβάνεται ο Καραβόμυλος στη δημιουργία νέων κέντρων.

    Οι κάτοικοι της Ανατολικής Φθιώτιδας και κυρίως του Καραβομύλου είχαν αντιδράσει έντονα από την πρώτη στιγμή στα σχέδια του Υπουργείου, εκφράζοντας ενστάσεις στην επιλογή του στρατοπέδου που βρίσκεται μέσα στον αστικό ιστό το οποίο διαθέτει υγρά καύσιμα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. Το θεμα ειναι , οπως λεει καποιος πολυ σωστα, να φυγουν απο την Ελλαδα, οχι να φυγουν απο τον καραβομυλο και να πανε σε αλλη περιοχη!!!!!!!!! Αν η ΝΔουλα δεν αλλαξει μυαλα και συνεχισει το βιολι του Συριζα, οσον αφορα την λαθροεισβολη, το θεμα αυτο ειναι μειζον για την χωρα και θα γινει το Βατερλω της!!!!!!! Κλειστε τα συνορα και γυριστε τις βαρκες που ερχονται πισω στην Τουρκια!!!!!!!! Ας καθησουν να το σκεφτουν καλα!!!!!!!! Δεν θα αισθανομαστε εμεις ανασφαλεις στη χωρα, επειδη οι πολιτικαντηδες που εχουμε θελουν να μετατρεψουν την χωρα σ’ ενα τεραστιο Hot Spot!!!!!!!!!

    2. ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΡΑ…. ΩΡΑΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΚΑΝΕ ΚΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ!!!!! ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ , ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΔΥΧΙΛΙΑΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΝΝΟΒΟΛΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΥΝΕΛΙΑ;;;;;;

    3. ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΥΨΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΙ. ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΔΩ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΚΕΙ. ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΒΟΜΥΛΟΥ . ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ;;;;;

    4. ποτέ οι “κάτοικοι” δεν κρατούν ελληνικές σημαίες, μόνο μαύρες, αποφεύγουν τις μαυροκόκκινες για να μην καρφωθούν ότι είναι κουμμούνια μιας και οι αριστεροί είναι υπέρ της λαθρομετανάστευσης. Όταν τα αριστερά κοπρόσκυλα ζοριστούν βάζουν μία μαύρη σημαία.

    5. Μια σοβαρη χωρα θα τους ειχε στηλει στην μακρονησο μαζι με τους οδηγητες τους αναρχοκουμουνιστες!!

    6. Πισω στήν πατριδα τους να τους στειλουνε τους ουγκανους εδω ειναι χριστιανικη Ελλαδα και οποιος τους θελει απο τους ραγιαδες να φυγουν αγκαλια μαζι τους γιατι και αυτοι δεν ειναι στην ουσια Ελληνες ουστ !@!

    7. Ο σκοπός είναι να γίνουν συλλαλητήρια παντού και να απαιτήσουμε με συνοπτικές διαδικασίες να φύγουν όλοι οι παράνομοι άμεσα. Όσο για τους Σύρους να παραμείνουν όσο χρειάζεται και μετά και αυτοί στην πατρίδα τους. Δεν χρειαζόμαστε λαθραίους έχουμε αρκετούς άνεργους Έλληνες που ψάχνουν για δουλειά. Δεν χρειαζόμαστε εγκληματικότητα έχουμε αρκετή.

    8. Κριμα,χρυσες δουλειες στον Καραβομυλο θα εκαναν οι κατοικοι.Ας ρωτησουν τους Χιωτες και τους Μυτιληνιους που εχουν θησαυρισει.Εφτασαν στο σημειο να περιμενουν στη προβλητα τους μπατιροτουριστες και να τους κλωτσανε για να παρουν το δρομο της επιστροφης.
      Οι τοπικοι επαγγελματιες πληρωνουν τους μουφτηδες στα σφαγεια για να ευλογησουν(χαλαλ)τα αρνια και τα βοδια.
      Οι ραβδοι χρυσου που φορουσαν στα μεσοφορια τους οι προσφυγες μεχρι χθες,σημερα βρισκονται στα σεντουκια των επαγγελματιων της Χιου,της Μυτιληνης και οπου αλλου υπαρχει χοτ-σποτ.
      Προσφυγες με τις οικογενειες τους μαζευουν τη μαστιχα και τις ελιες της Μυτιληνης.
      Μακαρι να τους φερουν εδω στην Αμφιαλη του Πειραια να παρει μια ανασα το μαγαζι μου με χαλια και κιλιμια.

      1. ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΣΥΡΙΖΟΣΚΥΛΟ, ΠΡΟΔΟΤΗ? ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΚΕΙ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΔΕΙΝΑ. ΠΑΡΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΡΕ ΚΑΘΙΚΙ . ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΑΛΙΟΚΟΜΟΥΝΙΑ ΕΙΣΤΕ. ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ.

    9. Ας κάνουν hot spot σε κανένα βουνό ή σε κανένα έρημο νησί.

    10. Ας τους φέρουν στη Βουλή και ας φύγουν οι πολιτικοί να πάνε στην πατρίδα της Μέρκελ να την υπηρετήσουν από κοντά μια και εδώ έτσι και αλλιώς είναι άχρηστοι για τους Έλληνες.

    11. Το θεμα ειναι να φύγουν εκτος Ελλαδος. Οπου και να τους πανε Ελλαδα ειναι και τον ιδιο κινδυνο αντιμετωπίζουμε ολοι. Λογικα ολη η Ελλαδα θα επρεπε να ειναι στο πόδι, αλλα δυςτυχως ο Έλληνας ετςι ειναι. Μακρια απο τον κ@λο μας κι ας ειναι οπου να ναι. Φωνάζουμε μονο οταν το κακό χτυπήσει την πορτα μας, αλλα η Ελλαδα ειναι η αυλή όλων μας, αρα και η πορτα όλων μας. Πρεπει οοολοι να διαμαρτυρηθούμε για οσα γίνονται εις βαρος μας, εις βαρος της πατριδας μας και κυριως των παιδιων μας. Τα δικα μας παιδια δεν εχουν αλλη πατριδα, να φύγουν να πανε που;;; Ενω ολοι αυτοι που ερχονται εδω, εχουν πατριδα να πανε. Ας γυριςουν πίσω. Ας παλέψουν να αλλάξουν την δικη τους πατριδα, προς το καλύτερο, οχι την δικη μας, προς το χειρότερο. Αφου ομως εμεις δεν μιλαμε, γιατι να αλλαξει κατι;;;; Το σχεδιο εποικισμου της Ελλαδας και της εκτόπισης τους Έλληνα καλα κρατεί.

    12. Ναι… Νίκη να μην τους πάρουν στην πόλη τους αλλά δε πειράζει εάν τους πάνε αλλού στην Ελλάδα… Και όλοι αυτοί που φωνάζουν εκεί στον Καραβόμυλο ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ ΚΚΕ ΝΔούλα και Πασοκινα-ληστές… λαθρολάγνους… Ά ρε μαλάκες έλληνες……

    13. Για ποιά “νίκη”μιλάτε???Όπου και να τους πάνε δεν θα είναι Ελλάδα? Νίκη θα είχαμε άν τους εξαναγκάζαμε σε φυγή εκτός Ελλαδικού χώρου
      Αλλά δυστυχώς οι Γενναίοι μας τελείωσαν μετά τον Κολοκοτρώνη!

    14. Μπράβο στόν Καραβόμυλο καί χίλια μπράβο σέ όλους τούς κατοίκους γιά τήν μεγάλη αντίσταση.
      Μόνο έτσι θά διώξουμε τούς εισβολείςαπό όλη τή χώρα.Έξω οί ισλαμιστές από τήν Ελλάδα.
      Γιάννης Λάκων

      1. Εσύ αυτό κατάλαβες???Ότι τους έδιωξαν? Κούνια που σε κούναγε !

    15. Μπα; Τις δικές μας αντιδράσεις δεν τις λάβανε υπόψη όταν μας τους έφερναν; Να τους πάρουν στην Εκάλη και στου διαβολου τον κωλο που μένουν και στις αυλές τους !!!!
      Άντε στο διάολο !!!

    16. Ε, δεν θα τους βάλουν στον Καραβόμυλο θα τους πάνε αλλού, απλά τα πράγματα.

    Comments are closed.