ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ ΜΕ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ! ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΦΤΙΑΧΝΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΡΡΟΗ! ! ΝΕΚΡΟΣ Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

    Κοινοποίηση:
    1

    Αιματηρό περιστατικό με έναν νεκρό σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (27.01.2020) στον Διόνυσο.

    Σοκάρουν τα νέα στοιχεία για το άγριο έγκλημα στον Διόνυσο. Όλα έγιναν νωρίς το πρωί της Δευτέρας (27.01.2020) όταν 77χρονος εξαγριωμένος πολίτης πήγε να ζητήσει το λόγο για μια διαρροή στο σπίτι του και κατέληξε να δολοφονήσει τον προϊστάμενο ύδρευσης του δήμου!

    Ήταν 08:45 το πρωί της Δευτέρας όταν ο 77χρονος δράστης της δολοφονίας στον Διόνυσο πήγε στο αμαξοστάσιο του δήμου. Ήταν η πολλοστή φορά που ήθελε να διαμαρτυρηθεί για διαρροή νερού στο σπίτι του.

    Ο 77χρονος, στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν μετά τη δολοφονία του 55χρονου προϊστάμενου ύδρευσης του δήμου Διονύσου, υποστήριξε ότι είχε απευθυνθεί πολλές φορές στο δήμο για τη διαρροή στο σπίτι του. Είπε πως φοβόταν ότι αν δεν φτιαχνόταν το πρόβλημα άμεσα, θα έπεφτε το σπίτι από τη διάβρωση.

    Αποφάσισε, λοιπόν, εξαγριωμένος να πάει στο αμαξοστάσιο του δήμου. Πήγε όμως και οπλισμένος. Ζητούσε να φτιαχτεί «εδώ και τώρα» η βλάβη στο σπίτι του. Το 55χρονο θύμα, του είπε πως η διαρροή δεν ήταν δυνατόν να σταματήσει άμεσα καθώς δεν υπήρχε συνεργείο, αλλά του υποσχέθηκε να αποκατασταθεί η βλάβη μέσα στην ημέρα.

    Όμως η απάντηση δεν ικανοποίησε τον 77χρονο, που δεν δίστασε να τραβήξει όπλο και να πυροβολήσει τρεις φορές στο κεφάλι τον άτυχο 55χρονο, σκοτώνοντάς τον!

    Ο δράστης μετά το φονικό, μπήκε στο αυτοκίνητό του και τράπηκε σε φυγή. Συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα στο σπίτι του, στον Διόνυσο

     

    1

    1

    1

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. καλα του εκανε του βρωμιαρη οκνηρου γραικουλιακα και τον κατεβασε απο το ατη που ειχε καβαλικευσει.ετσι να πανε και οι αλλοι με τετοια συμπεριφορα,συμπεθερια.η Ἀλαζόνεια οδηγει τους ανθρωπους να διαπραττουν την Ὕβρη και ειναι τοτε που ερχεται η Ἄτη και τους βγαζει το ματι.μη πιανεσθε κοροϊδα λοιπον και ζωη στα κατσικομουλαρα σας που φτανετε τους συνανθρωπους σε τετοια αντιδραση με την βλακεια σας σε θεσεις ευθυνης,αναξιοι και αχρηστοι γραικουλιακες.
      https://www.youtube.com/watch?v=AD4TEWpKClc
      https://www.youtube.com/watch?v=zTVeXlHM8pU

    2. Ελατε στο δημο μεσολογγιου να διτε τη γυνεται

    3. Θα μπορούσε απλά να κάνει μήνυση, να καλέσει τα ΜΜΕ ηλεκτρονικά και τηλεοπτικά, να προσφύγει στο διεθνές δικαστήριο, να περιμένει τα Ελληνικά δικαστήρια και άλλα τέτοια για όσους έχουν υψηλά εισοδήματα. Ανεπίδεκτος μαθήσεως και φτάνει στη 3η ηλικία,: που δεν πρόκειται να μάθει όσο κι αν τον διδάσκουν τι άτομα έχει το δημόσιο και θα έχει, υπάλληλους δήμου, αστυνομικούς και ότι άλλο. Οι βλάβες ύδρευσης ευθύνης του καταναλωτή λόγω καμιάς συντήρησης ή άλλων πράξεων που προκάλεσαν φθορά χρεώνονται στο λογαριασμό του.
      ~
      Πολύ γνωστές οι κατηγορίες «ανθρώπων» που ονομάζονται δημόσιοι υπάλληλοι Ελλάδος, αν και έχει και αξιοπρεπείς που εργάζονται και διορίστηκαν με δίκαιο, αλλά δεν διαθέτουν τη δέουσα ηθική ή έχουν απόκλιση σε αυτό αφού καλύπτουν όλες τις πράξεις των κακοποιών δήθεν συναδέλφων τους και δήθεν προϊσταμένων τους που οι περισσότεροι διορίστηκαν με μεσολάβηση και πολλοί παράνομα (δήθεν ΑΣΕΠ). Η πλειοψηφία είναι κακοήθεις, ανίκανοι, τεμπέληδες, ασυνείδητοι, σκουπίδια, άψυχοι, θρασύτατοι, ανεξέλεγκτοι.
      ~
      Χαρακτηριστικά παραδείγματα κακοποιών πάρα πολλά, όπως στη Κατερίνη η διορισμένη παράνομα και απευθείας στη θέση της διευθύντριας στο 5ο Γενικό Λύκειο Κατερίνης η πολιτική μηχανικός Μαρία Κορύτσα του Δημητρίου, ανίκανη, άχρηστη και γνωστή τι είναι σε όλους τους απόφοιτους δημόσιου ΙΕΚ Κατερίνης. Μια ανεπάγγελτη πολιτική μηχανικός που οι υποστηρικτές της την διόρισαν απευθείας στο λύκειο ΕΠΑΛ να κάνει την εκπαιδευτικό, και μετά διευθύντρια στο δημόσιο ΙΕΚ Κατερίνης και εκεί έπαιζε καθημερινά με το υπολογιστή του γραφείου της, χωρίς αξία, προσόντα, ικανότητες, ξεδιάντροπα και προκλητικά διορισμός από διεφθαρμένους.
      ~
      Στο ΙΕΚ Κατερίνης με 20 και παραπάνω κακουργήματα ευθύνης της εις βάρος ζωής μαθητών χρονιάς 2014-2015 με τη συνέργεια ασταμάτητων προσλαμβανόμενων εκπαιδευτικών ΙΕΚ Κατερίνης από τη ίδια και το συνεργό της πρώην υποδιευθυντή ΙΕΚ Κατερίνης ηλεκτρολόγο Ιωάννη Καϊτανίδη του Γεωργίου επίσης σεσημασμένος κακοποιός που διέπραξε και τα παραπάνω από αυτήν αδικήματα. Όλες οι πράξεις αυτών των δυο τις κάλυψε η ίδια η αστυνομία που δήθεν έστειλε την υπόθεση στη Εισαγγελία Κατερίνης το 2015 για την απειλή ζωής παιδιών μαθητών και απόπειρα ανθρωποκτονίας μαθητή από εκπαιδευτικό του ΙΕΚ Κατερίνης του Βασίλη Β. που κατοικεί στη Παραλία Κατερίνης μαζί με την φίλη του Αγγελική Π. που κάνει χρήση το επίθετο του συζύγου της τώρα, και οι δύο τους επαναπροσλήφθηκαν στο ΙΕΚ Κατερίνης. Φταίει η ίδια η διεφθαρμένη αστυνομία, που πάρα πολλές φορές καλύπτει, δίκαιο δεν βρίσκεις και θύμα παραμένεις, μιας και αποτελείται από δημόσιου υπάλληλους, που στη λέξη εκκλησία Γεώργιος Χρυσοστόμου παπάς ματαιόδοξος ναρκισσιστής και Κωνσταντίνος Κουκοδήμος θα θάψουν το παιδί σας ζωντανό, στέλνοντας ψεύτικα αποτελέσματα εισαγγελικής έρευνας για να αθωωθούν οι κακοποιοί μην ενοχληθούν τα παράσιτα και τα σκουπίδια της Κατερίνης. Αυτό έχει συμβεί, οι μάρτυρες είναι παραπάνω από 50, μαθητές δημόσιου ΙΕΚ Κατερίνης 2014-2015 τμήμα μαγειρικής, με συνεργό το Υπουργείο Παιδείας και την αστυνομία παρέα. Προς δημοσίευση: όποιος έχει αντίρρηση για αυτά ας προσφύγει στη Εισαγγελία Κατερίνης που έχει την υπόθεση για να τον γνωρίσουν όλοι ποιος είναι και ποιους υποστηρίζει.

    4. Έχουν ξεφύγει γενικά στον δήμο Δυονύσου με τα τιμολόγια της ύδρευσης. Ξαναστέλνουν λογαριασμούς που ήδη έχουν πληρωθεί. Αν δεν μπορούν να το διαχειριστούν να δώσουν την ύδρευση στην ΕΥΔΑΠ.Έτσι και αλοιώς από την ΕΥΔΑΠ πέρνουν το νερό.

    5. Ρε πάτε καλά; Λέτε μπράβο στον εγκληματία δολοφόνο που σκότωσε τον άνθρωπο που απλά έκανε τη δουλειά του; Δεν πάτε καλά…

    6. Kριμα πολυ κριμα δεν προλαβε να παρει τη συνταξη ο κουρασμενος καταιδρωμενος δημοσιος υπαλληλος….

    7. αρχισαν τα οργανα περιμενε και συνεχεια μολις αρχισουν οι πληστηριασμοι απο τον μαιο.

    8. ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ. ΜΠΡΑΒΟ ΧΙΛΙΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΜΠΡΑΒΟ!!! ΕΤΣΙ ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΞΕΚΟΙΛΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ. ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΒΟΛΕΜΕΝΑ.

    9. Τα περήφανα γηρατειά οπλίστηκαν και γυρνάνε οργισμένα κι επικίνδυνα!!!

    Comments are closed.