Η ΕΓΓΟΝΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΦΑΣΙΣΤΑ ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ ΕΞΕΛΕΓΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΗ ΡΩΜΗ – ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΛΑΒΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ

    Κοινοποίηση:
    mousolini

    Αναστάτωση προκλήθηκε στην Ιταλία, καθώς η Ρακέλε Μουσολίνι, εγγονή του Μπενίτο Μουσολίνι, εξελέγη δημοτική σύμβουλος στη Ρώμη.

    Μια από τις εγγονές του Ιταλού φασίστα ηγέτη, Μπενίτο Μουσολίνι, η Ρακέλε Μουσολίνι, κέρδισε την πλειοψηφία στις εκλογές του δημοτικού συμβουλίου της Ρώμης, προκαλώντας αναστάτωση στα ιταλικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως έγινε γνωστό την Παρασκευή (08/10).

    Συγκεκριμένα, η 47χρονη πολιτικός από το ακροδεξιό κόμμα της αντιπολίτευσης «Fratelli d’Italia» ήταν μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου της Ρώμης τα τελευταία πέντε χρόνια.

    Έτσι, στις πρόσφατες εκλογές έλαβε 6.522 ψήφους, δηλαδή τις περισσότερες από οποιονδήποτε άλλο υποψήφιο, και έτσι κέρδισε μια δεύτερη θητεία ως δημοτική σύμβουλος.

    Αυτό έγινε αμέσως αντικείμενο έντονης συζήτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς πολλοί Ιταλοί εξέφρασαν θυμό που μια εγγονή του φασίστα δικτάτορα θα μπορούσε να κερδίσει τέτοια πολιτική αναγνώριση.

    Μάλιστα, πολλά τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης άσκησαν σφοδρή κριτική, που απευθυνόταν στο «Fratelli d’Italia».

    Επίσης, ο δημοσιογράφος, Μάσιμο Γκραμελίνι, σε σχετικό άρθρο στην «Corriere Della Sera», έγραψε: «Εάν ένα κόμμα προτείνει ένα άτομο που ονομάζεται Μουσολίνι, το κάνει για να προσελκύσει τις ψήφους εκείνων που θρηνούν τον Μουσολίνι».

    Σε απάντηση στην κριτική, η Ρακέλε Μουσολίνι είπε ότι η νίκη της δεν είχε καμία σχέση με το επώνυμό της καθώς. σύμφωνα με την ίδια, οι ψηφοφόροι απλώς έδειξαν την υποστήριξή τους για τη σκληρή δουλειά της.

    Υπενθυμίζεται ότι η Ρακέλε Μουσολίνι είναι κόρη του διάσημου μουσικού της τζαζ. Ρομάνο Μουσολίνι, του τέταρτου παιδιού του δικτάτορα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    27 Σχόλια

    1. Ο Ιταλικός λαός άργησε πολύ. Δεν θα πάρει όμως ποτέ την κυβέρνηση. Όταν κινδυνεύει η δημοκρατία συκοφαντεί και φυλακίζει. Είτε τους δένεις σε μιά βραδιά είτε σε συκοφαντούν και σε μπαγλαρώνουν πρώτοι οι..δημοκράται..

    2. ΧΑΡΕΣ Ο ΗΛΙΑΣ ΧΑΣΙΔΙΑΡΗΣ Ε ? ΧΑΡΕΣ ?
      ΑΙ ΣΙΧΤΙΡΙ ΡΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΟΥΝΟΠΑΝΟΣ Ο ΜΟΥΣΟΛΙ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΤΟ 40 ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ?
      ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΦΑΓΕ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΩΛΟ!
      ΚΩΛΟΦΑΣΙΣΤΕΣ

    3. ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ..ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ??? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ-ΕΚΛΟΓΗ ΤΗΣ???

    4. Σκεφτείτε τι πρόβλημα με τους Λάθρο έχουν κι αυτοί που αναστήσανε και τους φασίστες.

    5. Αν ήταν εγγονή του Στάλιν,του Τσαουσέσκου,του Λένιν δεν θα έτρεχε τίποτα

      1. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ,ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΡΕΧΗ ΚΑΤΙ!!!

    6. Δημοκρατικα εξελεγη η γυναικα.
      Τι σκουζουν ολα τα αριστεροπουλα ?
      Μηπως εκλεψε ? Οχι, την ψηφισαν.
      Δημοκρατια δε θελουν ολοι ? Τουμπεκι λοιπον.
      Οχι δημοκρατια οταν μας συμφερει.

    7. Μην ξεχνάμε ότι υπάρχει και ο Caio Giulio Cesare Mussolini που παραλίγο να έμπαινε στην Ευρωβουλή με το Brothers of Italy.

      Και μαζί με την Lega (Σαλβίνι) και το Forza Italia (Μπερλουσκόνι) έχουν ήδη δηλώσει θα συνεργαστούν ώστε κάνουν κυβέρνηση όταν γίνουν εκλογές στην Ιταλία.

      Η πλειοψηφία του πλανήτη στρέφεται προς πατριωτικά κόμματα που μιλάνε για έξοδο από ΕΕ/Ευρώ και προστασία των χωρών τους. Εδώ είναι απλά Σάββατο και η τεχνο-εταιρική νεοκομουνιστική δικτατορία (techno-corporatism neo-communism ο αγγλικός όρος ό,τι έχει η Κίνα βασικά) της μονοκομματικής 6-κομμάτων κυβέρνησης όλα είναι καλά!!!!!

      Ξυπνάτε αδέλφια.

    8. Καλη επιτυχια στη κυρια! Λευτερια στη πατριδα της με το διποδο Ντραγκι που ειναι τωρα στο τιμονι ποτισμενος απο τη γερμανικη μποτα!

    9. Ο παππούς της ήταν Γατάκι πλάι στους Φασίστες της Νέας Τάξης πραγμάτων που κυβερνουν πλέον όλο των κόσμο! Φασίστα ο Μουσολίνι που ήθελε το καλό της Ιταλίας; Α… Ναι όπως ήταν Φασίστας για το σύστημα εδώ στην Ελλάδα ο Μεταξάς !!!!!

      1. και ο κουλης το ιδιο λεει, οτι θελει το καλο της Ελλαδας, χα χα χα ραγιαδες…

    10. Ποιός πολιτικός έκανε μεγαλύτερη ζημιά στήν Ιταλία;Ο Μουσολίνι ή ό Τζούλιο Αντρεότι ό ¨νονός”πού ήταν 7 φορές πρωθυπουργός τής Ιταλίας.Σέ κανένα μεγάλο σκάνδαλο στήν Ιταλία δέν λείπει τό όνομα Τζούλιο Αντρεότι.Συνδέσεις μέ τήν μαφία,μυστικές συμφωνίες,νεποτισμός,καταχρήσεις,παν-τού ό πανούργος καμπούρης.
      Γιάννης Λάκων

    11. Τιμη στον Μπενιτο Μουσολινι…οταν οι ανατολιτες σουβλατζηδες γραικυλοι σε μια εξαρσης “ζητωπατριωτικης γελοιοτητας” εστεκαν στο πλευρο του Σταλιν και των εβραιοκαπιταλιστων,ο Μπενιτο σταθηκε στον πλευρο των Γερμανων εθνικοσοσιαλιστων που αγωνιζονταν για εναν καινουργιο κοσμο….

    12. Και που είναι το πρόβλημα κυρ’ Αθηνά;Σε χάλασε που η κοπελιά βγήκε αέρα Δημ.σύμβουλος;…Κι απ’ότι γνωρίζω δεν γουστάρει λαθροπιθήκια στη χώρα της;…Και δεν είναι της ”φαρδιάς” αλληλεγγύης;
      Είναι φασίστρια γι αυτό;Ε τότε φασίστας είμαι κι εγώ…

    13. για την Νέα Τάξη Πραγμάτων που εγκαθιδρύθη μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο δεν φταίνε ούτε οι φασίστες ούτε οι ναζί αλλά οι δημοκράτες, οι αριστεροί και οι φιλελέ και οι διάφοροι “όπου γης και πατρίς” που αφού συνεργάστηκαν με το Ράιχ μετά πέρασαν στο στρατόπεδο των νικητών και λέγανε για σαπούνια……..

    14. ΕΠΕΙΔΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ Ο ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ;;; ΧΑΑΧΑ…….

      1. ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ ΕΜΑΣ ΜΟΥΛΕ ΚΟΠΡΕ.

        1. Καλά τα λες για τους ναζί αλλά τα φιλαράκια του κούλη και του τσίπρα, σε είχαν σκλάβο 400 χρόνια.

      1. Και εγώ Εμπ1…. και τραγούδαγα και το γνωστό τραγουδάκι.. “Κορόιδο Μ@υσ0lινη κανένας δεν θα μείνει”

    15. Ευγε στην κοπελα!!Συγχαρητιρια!!Καλο αγωνα για την ελευθερια της χωρα της!!

    16. ……ο Μουσολινι ισπανογυφτης την καταγωγη ηταν και στην ιταλια αυτοι εποτελουν το 55% των κατοικων της…..βλεπε αλβανια με 45% και στην ελλαδα με 8% περιπου…..παντου ισπανογυφτοεβραιοι και στην ελλαδα επιπλεον κουμανοι διποδα στα ορεινα της 4%.

    Comments are closed.