”ΞΥΛΟ” ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ- ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ – ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Κοινοποίηση:
KFA

Η στιγμή “όλα τα λεφτά” της σημερινής ημέρας στη Βουλή. Δείτε όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκνευρίστηκε και σηκώθηκε με την… πραμάτεια του, αγνόησε τον ομιλητή και αποχώρησε.

Αυτός είναι ο πρωθυπουργός μας!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

35 Σχόλια

  1. Ο επόμενος πρωθυπουργός της χώρας θα είναι ο Κυριάκος Βελόπουλος

  2. Εννοείται πως ΟΧΙ φίλε μου εγώ δεν ανήκω σε αυτούς που λέγονται ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ η ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ

    Εγώ προσέχω τις ΕΠΙΛΟΓΕΣ που κάνω στην ζωή μου καθώς έχω την ΕΥΘΥΝΗ για αυτές.

    Όταν μάθετε και ΕΣΕΙΣ να κάνετε τις σωστές ΕΠΙΛΟΓΕΣ και να έχετε την ΕΥΘΥΝΗ για αυτές θα καλυτερέψει η ζωή σας.

    Προς το παρών όμως (σύμφωνα με ότι γράφετε εδώ μέσα) όποιον και να κάνετε την ΕΠΙΛΟΓΗ να ψηφίσετε στις οποιαδήποτε εκλογές την επόμενη μέρα θα βρίζετε για την λανθασμένη ΕΠΙΛΟΓΗ σας αλλά δεν θα φταίει κανείς για αυτήν καθώς ΕΣΕΙΣ έχετε την ΕΥΘΥΝΗ.

  3. αυτός ο ψυχοπαθής χ€$της είναι που αποφασίζει για εμάς …δήθεν…

  4. εσυ εισαι ενας αναγνωστης μ@κ@κ@ς αναφερεις με ειρωνια τα κοματα του Βελοπουλου των Σπαρτιατων της Νικης ενω δεν καθεσαι να σκεφτεις οτι τα δημοκρατικα σκατα τα εκαναν μανταρα στην χωρα οι ανωτερωπου αναφερεις δεν κυβερνησανε ποτε οποτε δεν εχεις τιποτα να πεις για αυτους αντι να βριζεις τους πασοκοκλεφτες τους συριζοκουνιστους τους νεοδημοκρατικους παιδεραστες κρινεις τους αλλους χωρις να εχουν κανει κατι κακο και κοψε τις ειρωνιες περι ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ δεν εχετε επιχειρηματα και κρινετε μεσω της ασχετοσυνης σας κατηγορειτε τον Ηλια για ναζιστη εγω ομως ειδα οτι οι δημοκρατες καλεσαν τον ουκρανο ναζιστη στην βουλη δεν ειδα τον ουκρανο να παει να δει τον Ηλια στην φυλακη ειστε για γελια και για κλαματα

    1. Μάθε να διαβάζεις πρώτα και μετά μπορούμε να συζητήσουμε

      Γιατί μάλλον δεν μπήκες στον κόπο να διαβάσεις το μήνυμα μου

      Αν το είχες διαβάσει θα έβλεπες ότι αναφέρομαι σε όλους όσους έχουν κυβερνήσει / κυβερνούν / η θα κυβερνήσουν

      Όποιον και να ψηφίσεις αγαπητέ μου κάνεις δηλαδή την ΕΠΙΛΟΓΗ για την οποία ΕΣΥ θα έχεις την ΕΥΘΥΝΗ
      την επόμενη ημέρα των εκλογών θα τον βρίζεις καθώς θα είναι λανθασμένη
      αλλά είναι δική σου ΕΠΙΛΟΓΗ άρα ΕΣΥ έχεις την ΕΥΘΥΝΗ

      Το τελικό συμπέρασμα που βγαίνει είναι οποιαδήποτε κυβέρνηση και αν επιλέξεις αγαπητέ μου αντι-δημοκράτη θα πρέπει να ακολουθήσει τον δρόμο της Ε.Ε. (ευρώ) και του ΝΑΤΟ αλλιώς γνωρίζεις ποια θα είναι τα αποτελέσματα άρα πάλι θα παίρνει εντολές από αυτούς που δίνουν τα χρήματα δεν θα αλλάξει τίποτα απολύτως.

  5. Αμα γινει κανενα μπαμ θα τρεχει να κρυφτει στα καταφυγια χεσμενος πατοκορφα αντις να κατσει στο προεδρικο μεγαρο τι περιμενεις απο εναν στεγνο κοκαλιαρι με χερια ασπρα ασπρα γαλατενια να μας διξει της καρτελες του απο τον επαγγελματικο βιο του και οχι απο της κληρονομιες του πατερα του ακινητων και φυφοφορων βελασματων ηθελα να ξερα οτον φερνει την ουρσουλα τι της λεει και αν τιν ταειζει ραβασακια και επιστολες τοτε να φερουμε την ουρσουλα και τον βεμπερ να κυβερναει

  6. Σοβαρός πρωθυπουργός 😂 τον Βελο…φοβάται αυτός θ πάρει ψηφοφόρους της ΝΔ

  7. Αντε καλε….ο ανθρωπος ειχε τερμιν με γιατρο και δεν ηθελε να αργησει…..ειχε κ πολυ κυκλοφορία….. κ τ ελικοπτερο ειταν σε αποστολη για την γυναικα του…..γιαυτο εφυγε…δεν ηθελε να αφησει τον γιατρο να περιμενει….. εχει και ιδιωτικές υποχρεώσεις…πολυασχολος ……

  8. Μετά μην έχετε απορία γιατί σας λένε ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ή ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ

    Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα είτε βγάλετε κυβέρνηση την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ (Κ.ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ) είτε τους ΕΛΛΗΝΕΣ (Η.ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ) είτε τον ΣΥΡΙΖΑ (Σ.ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ) είτε το ΜΕΡΑ25 (Γ.ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ)

    Πιστέψτε με δεν θα αλλάξει τίποτα από αυτά που κάνει τώρα η ΝΔ (Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ)
    Αν η ΕΛΛΑΔΑ θέλει να είναι στην Ε.Ε. στο ΕΥΡΩ και στο ΝΑΤΟ θα ακολουθήσουν τις εντολές αυτών που δίνουν το χρήμα (γιατί μην ξεχνάτε έχουμε ένα μνημόνιο με υποχρεώσεις για 100 χρόνια) αλλιώς θα υπάρχουν συνέπειες.

    Έτσι την επόμενη ημέρα των εκλογών (που θα βγει η αλήθεια στην φόρα) που θα δείτε ότι η ψήφος σας δηλαδή η ΕΠΙΛΟΓΗ σας που έχετε την ΕΥΘΥΝΗ πάλι ήταν λανθασμένη θα βρίζετε για ακόμα μια φορά

    αλλά μαντέψτε ΕΣΕΙΣ θα φταίτε κανείς άλλος

    βέβαια για την επιλογή της ψήφου σας θα φταίνε και ΑΛΛΟΙ

    1. Tζαμπα τα γραφεις φιλε,ειναι ηλιθιοι,δεν παιρνουν χαμπαρι…

    2. Μια χαρά τα λες αλλά έχω δυο απορίες.
      Εσυ δεν εισαι ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ δλδ?
      Γιατι σε όλο το κείμενο γραφεις “σας” κι οχι “μας”?

    3. για την αποικία μας …αλλά δεν γίνεται να ψηφίζουμε τους μπροστινούς ξένων ελιτ που μας κατέστρεψαν πάλι και πάλι …ας το ρίξουμε αλλού τουλάχιστον …έτσι και αλλιώς η τράπουλα είναι σημαδεμένη

  9. Ελληνική Λυση ώστε να πάρει μεγάλο ποσοστό και να υπάρχει δυνατή πατριωτική φωνή . Έτσι βήμα βήμα θα χτιστεί ένα πατριωτικό ανάχωμα και μην διανοηθεί ο Βελόπουλος να πουλήσει τον κόσμο. Αν συνεχίσει να κάνει σωστή αντιπολίτευση ο κόσμος θα τον εμπιστευτεί και κάποιοα στιγμή θα κυβερνήσει. Είδατε και ο συριζα από 3,5%έγεινε κυβέρνηση άσχετα του ότι δεν ήξεραν που πάνε τα τέσσερα. Ο Βελόπουλος είναι γνώστης της αγοράς και με καλούς συμβούλους μπορεί άνετα να ηγηθεί. Γι αυτό έχουν λυσάξει και τον πολεμάνε.

  10. Και τον φουφουτο να βάλει για αρχηγό η κλεφτοδημοκρατία πάλη θα την ψηφίσουν, δεν είναι θέμα αρχηγού (και οι ίδιοι γελάνε με τον Μητσοτάκη) αλλά είναι τα συμφέροντα και η πελατεία που έχει , ο Βελόπουλος από το μηδέν και μπορεί να πάρει και διψήφιο ποσοστό αν έκανε ο Μητσοτάκης κώμα ούτε στη βουλή θα έμπαινε.

  11. επίσης έχετε ότι σας αξίζει ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ/ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ μου στην ελληνική βουλή
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ (Κ. ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ) + ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ + ΝΙΚΗ

    όπως θα έχετε και στην ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ γιατί λέτε να έβαλε υποψηφιότητα για την ευρωβουλή το ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ του Α.ΣΩΡΡΑ

    ε?

  12. εγώ θα πω ότι σε ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ και ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ αξίζει μνημόνιο όχι για 100 χρόνια αλλά για 1000+ χρόνια
    κυβέρνηση ΝΔ και πρωθυπουργός ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ μέχρι ο ήλιος να γίνει μπλε

  13. Να βαλουμε το Καρατζαφυρερ διαιτητη για το συμβαν! Οχι αλλο σανο πια οτι δηθεν διαπληκτιζεται η κουλα με το βελοπουλο του ιωσηφ!

  14. Ρε παιδια τι μαλ@κας μιλαμε… σηκωνετε και φευγει λες και ειναι κανενας εφηβος που του φωναζει ο πατερας του και θυμωνει και παει στο δωματιο του… Μιλαμε για τεραστιος μαλ@κας.

  15. Νομίζω όμως ο Βελόπουλος πρέπει να φθάσει ένα τουλάχιστον 15%, όχι για κανένα άλλο λόγο, αλλά για να στείλουμε μηνυμα σε οοολους αυτούς πως στηρίζουμε οποιονδήποτε μιλαει για Ελλάδα. Έτσι, να καταλάβουν πως ο Έλληνας δεν ειναι πλέον ραγιάς. Δεν ξέρω αν θα κάνει κάτι ο Βελόπουλος, αλλά τουλάχιστον τα λαμόγια θα πάρουν το μηνυμα πως τους εχουμε σιχαθεί, πως εχουμε σιχαθεί ολους όσους μας προδίδουν εδώ και χρόνια. Το αν θα κάνει κάτι ο Βελόπουλος, θα το δούμε, αλλά και ένα 20% να κάνει από όσα λεει, πάλι κερδισμένοι ειμαστε.
    Εγώ ξέρω πως αν έχω μπροστά μου δυο ποτήρια νερό και ξέρω οτι στο ένα έχει δηλητήριο στα σίγουρα (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ κλπ) και αν το πιω θα χαιρετίσω, ενώ υποψιαζομαι πως στο άλλο έχει λιγότερο και μόνο θα με αρρωστήσει, (Ελληνική Λύση) αλλά θα την γλύτωσω, ε τότε θα πιω από το δεύτερο. Θα πάρω ρ9 ρίσκο μου με το δεύτερο και όχι με το πρώτο που θα με στείλει στα σίγουρα.

  16. ΤΑ χέρια των ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ της ΝΔ που ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΉ ΕΊΝΑΙ ΒΑΜΜΈΝΑ ΜΕ ΑΊΜΑ ΑΘΏΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ. Οποίος τους ΨΗΦΙΖΕΙ ΛΕΡΏΝΕΙ και τα δικά του. Συγνώμη για την επανάληψη αλλά δεν μπορώ να διανοηθώ πως κοιμούνται το βράδυ αυτά τα καθάρματα. Βάζω τον εαυτό μου στη θέση των γονέων και των συγγενών των θυμάτων και τρελαίνομαι.

  17. ΚΟΥΛΑ vs Φελλοπουλος

    Σωθηκαμε οι Ιθαγενεις της Μπανανιας της Μεσογειου…

  18. ο βελοπουλος δεν στηριζε τον τοκογλύφο Καραμπερη πριν 10 χρόνια? τα 8 παιδια του λαρισαιου εφοριακου που ειχε συλληφθει τοτε, τωρα που δουλευουνε?

    1. Από το να ψηφίσουν ΝΔ καλύτερα Βελο…

  19. Σύνηθες φαινομενο απο τα πολιτικά λαμόγια όταν στριμώχνονται φεύγουν αυτή είναι η δημοκρατία τους

  20. Και εγώ άν με έφερνε κάποιος σε μια οποιαδήποτε δύσκολη θέση αυτό θα έκανα θα το έσκαγα από ενοχές μου και μη ξέροντας τι να απαντήσω ,αυτό έκανε και Κούλης κοινός την ουρά κάτω από τα σκέλια ..

  21. Παει να βρει το φιλαρακι του τον Πελασγο να παραπονεθει ….

  22. Εφυγε το παιντί γιατι του κανανε μπούλιγκ το τσαμένο…..

  23. Έτσι βελοπουλε δώσε πόνο στους προδότες πολιτικούς… Εφυγε σαν την βρεγμένη γάτα… Το ξανά λέω όλο το κολοσυστημα τους που και σήμερα τα τσοντοκάναλα το πρωϊ μιλούσαν για τα υψηλά ποσοστά του βελοπουλου και πόσο επικίνδυνο είναι αυτό τον χαρακτήριζαν ακροδεξιο, και ότι δεν πρέπει να βγει τρίτο κόμμα, τους έχει ταρακουνήσει γιαυτο λοιπόν καλώ όλους τους πατριωτες να τον ψηφίσουμε, δεν έχουμε άλλη επιλογή, άλλη φωνή που να τους τα χώνει, στο κάτω κάτω ας του δώσουμε μια ευκαιρία, με μεγάλο ποσοστό θα αναγκαστούν τα τσοντοκάναλα να καλούν τους βουλευτές του και να μιλάνε για πατριωτισμο, δεν θα μπορούν να πλέον να φημοσουν την πατριωτικη φωνή οπότε όλοι βελοπουλο,

  24. ……ΒΑΣΙΚΑ ΘΑ ΤΟ ΡΙΞΩ ΔΑΓΚΩΤΟ ΕΛΛ.ΛΥΣΗ….ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΑ ΚΑΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΦΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ…..ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΛΠ ΚΛΠ….ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΟΥΝ#Π@Ν@ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ….

  25. Ρε παιδια τι μαλ@κας μιλαμε… σηκωνετε και φευγει λες και ειναι κανενας εφηβος που του φωναζει ο πατερας του και θυμωνει και παει στο δωματιο του… Μιλαμε για τεραστιος μαλ@κας.. Τωρα να πω τιποτα για τα σπιτια σας οσοι τον ψηφισατε ζωα

Comments are closed.