ΕΦΥΓΕ -ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ – ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ – Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΝ “ΕΞΟΡΓΙΣΕ” ΜΑΖΕΨΕ ΤΑ… ΜΠΟΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΡΙΨΑΣΠΙΣ – ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ή ΕΣΤΩ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΦΘΗΝΗ ΦΕΤΑ

Κοινοποίηση:
6230444

Σε υψηλούς τόνους συνεχίζεται η συζήτηση για την ακρίβεια στην Ολομέλεια της Βουλής, με τα «αίματα να ανεβαίνουν» μεταξύ του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Κυριάκου Βελόπουλου.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, μιλώντας από το βήμα της Ολομέλειας, υποστήριξε πως ο πρόεδρος του ΣΕΒ ανέφερε σε πρόσφατο συνέδριο πως «στο μυαλό των ξένων, η κατάσταση στην Ελλάδα σε Δικαιοσύνη και Δημόσια Διοίκηση είναι απελπιστική», προκαλώντας την αντίδραση του πρωθυπουργού που αμφισβήτησε τα λεγόμενα του προέδρου της Ελληνικής Λύσης και του ζήτησε να καταθέσει τα σχετικά στοιχεία.

Η αναφορά που πυροδότησε ωστόσο την «έκρηξη» του πρωθυπουργού ήρθε στην επόμενη αναφορά του Κυριάκου Βελόπουλου. «Πόσα χρόνια πρέπει να κυβερνήσετε για να κάνετε μεταρρυθμίσεις; Πόσα χρόνια θα αφήνετε να πηγαίνει πολίτης στην εφορία και να τον εκβιάζει εφοριακός που ήταν μάλιστα και δικό σας στέλεχος;», ρώτησε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης;

Ο πρωθυπουργός παρενέβη, τονίζοντας πως οι αναφορές αυτές είναι αναληθείς, με τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης να επανέρχεται ισχυριζόμενος πως ο συγκεκριμένος εφοριακός είχε μάλιστα βραβευτεί και σε κομματική εκδήλωση της ΝΔ.

Τελικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σηκώθηκε από τη θέση του και αποχώρησε από την αίθουσα σε ένδειξη αποδοκιμασίας των όσων ανέφερε ο Κυριάκος Βελόπουλος, λέγοντάς του μάλιστα πως «μέσα σε 2 λεπτά είπε 3 απίστευτα ψέματα».

Νωρίτερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρήκε και… φθηνή φέτα! Συγκεκριμένα, είπε πως «με βάση τα στοιχεία η φέτα στην Ελλάδα έχει 6,28 ευρώ το κιλό».

Ο οποιοσδήποτε πολίτες, με μία απλή αναζήτηση στο ίντερνετ δεν θα την βρει χαμηλότερα από τα 9 ευρώ το κιλό, εφόσον πρόκειται για χύμα φέτα ενώ για την συσκευασμένη, η τιμή ξεφεύγει και φτάνει τα 11 και τα 12 ευρώ το κιλό.

Προφανώς ο πρωθυπουργός αναφερόταν στην συσκευασμένη ή στην χύμα φέτα λιγότερων όμως γραμμαρίων και όχι στο κιλό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. Ο Κουλης είτε μιλάει είτε κλάνει είναι ένα και το ίδιο. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η μίζα. το χρήμα. Όσο για τους Έλληνες τους μισή.
    Η καταγωγή του δεν είναι Ελληνας, είναι ένας από τους αιωνόβιους εχθρούς των Ελλήνων. Θα ρωτήσει κάποιος, ποιοι είναι οι αιωνόβιοι εχθροί ;;;; Ο Κωνσταντίνος Πρευρης το έχει πει είναι οι Εβραίοι και θέλουν την Ελλάδα χωρίς τους Έλληνες.

  2. Τι game παίζουν ο περικεφαλαίας πρωθυπουργός και ο κολαούζος του;;; Εσεις απλα σφυράτε για την ακριβεια και η ζωη τρεχει αλλου….δλδ στα games δαχτυλα των «δυνατων της εξουσιας» του ελλαδισταν….

  3. Πού να ξέρει αυτός από τιμές. Αυτός ο τζαμπατζής μπήκε σε φούρνο πήρε το κουλούρι και έφυγε χωρίς να πληρώσει λες και ο φούρναρης ήταν υποχρεωμένος να του το κάνει δώρο. Το θράσος του δεν έχει όρια. Ξέρει όμως ότι υπάρχουν αρκετά βοοειδή που θα τον ψηφίσουν γι αυτό και τοσο θράσος.

    1. τι κουλουρια τι τσουρεκια οτι βρει αρπαζει αμα εισαι τζαμπατζης..

  4. Η ΚΟΥΛΑ εφυγε για τον Ολυμπο… 30 χιλιαδες μετρα αναρριχηση…

  5. Πήγε ποτέ του πραγματικά να ψωνίσει κάτι ;
    Εδώ πριν λίγο καιρό τον είδαμε στις τηλεοράσεις να πηγαίνει σε φούρνο και να αφήνει την συνοδεία του να πληρώσει.
    Πόσο μάλλον περισσότερο να βάλει την τσέπη 800Ε και να προσπαθήσει να περάσει αυτός και η οικογένειά του με αυτά 1 μήνα, για να δεί πως περνά ο κόσμος που κυβερνά.
    ΟΥΞΩ Αντουανέτες της πολιτικής

  6. Μαρια-Αντουανεττα !!! Και το λευκο το πηγαν στα 9,40,χτες ειδα αυτην την τιμη . Το κανονικο φετα εχει Καλαβρυτων 12,80 και γυρω εκει τα υπολοιπα,καποια και 13,90. Στ αρχιδια των τσιπροκουληδων βεβαια ολα αυτα, βλεπουν τους φτωχομπινεδες να μετρανε τα πενηνταρακια και γελανε . Ο αρχικνιτης καποτε ο Δραγασακης εχει κατα καποιους, βιομηχανια δικη του στη Βοιωτια, αλλοι Συριζαιοι και πρωην κνιτες με δεκαδες διαμερισματα, ο βρωμιαρης ο αγραμματος βουλγαρακης με πενηντα διαμερισματα σε δυο – τρια χρονια, “ηθικον το νομιμον” ειχε πει ο μεγαλος ελληναρας και χριστιαναρας… Τρεχτε να τους ψηφισετε ,να κανουν κι αλλα. Τετοιοι σας αξιζουν μηπως και χειροτεροι …

  7. 6.28;; Θα μπέρδεψε τη φέτα με το λευκό τυρί ο ριψασπις Κουλης

  8. Το σαν τον κλεφτη δεν είναι σωστα διατυπωμενο, έπρεπε να γράψετε, τον κλέφτη, έτσι απλά.

  9. Έλα μωρέ, είμαστε πρώτοι στην ανάπτυξη όμως (μετρημένοι με βάση τα 500gr, ενώ όλη η υπόλοιπη Ευρώπη στα 1000).

    1. Είμαστε σε όλα πρώτοι…από το τέλος!!! έτσι όταν κάνουμε μεταβολή ….πρώτοι θα είμαστε!!!!!!

  10. Μητσοτακη, απατεώνα, προδότη, αληταρά, κάθαρμα.

  11. Απατεωνες ,κλεφτες και λαμογια !!!! Αυτοι μας κυβερνανε !!!!

  12. Έχει ψωνίσει ο Κούλης ποτέ στη ζωή του κάτι;
    ‘Exει αφουγκραστεί αυτός και οι όμοιοί του την αγωνία του απλού ανθρώπου να τροφοδοτήσει με τα απαραίτητα προς το ζην την οικογένειά του;
    Άεργοι όλοι τους, πουλούν αέρα κοπανιστό και οι άσχετοι και επικίνδυνοι ψηφοφόροι τους επικροτούν, για να μην χάσουν το κατοστάρικο του 100ού pass…

  13. Λαγός ο Κούλης. φετα 6,28 χαχαχαχαχχαχ και το λευκό τυρί (αγελαδινό) ακριβότερο είναι.

Comments are closed.