XΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΛΟΤΟΦ ΣΤΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    Καταγραφή

    Επεισόδια σημειώθηκαν στην πορεία που πραγματοποίησαν μαθητές και φοιτητές στο κέντρο της Αθήνας.

    Αντιεξουσιαστές άρχισαν να πετούν πέτρες κατά των αστυνομικών όταν η πορεία έφτασε στο Σύνταγμα, έξω από τη Βουλή, σύμφωνα με την ΕΡΤ, με αποτέλεσμα να επικρατήσει ένταση στη διάρκεια του συλλαλητηρίου.

    Δείτε τι συνέβη στο κέντρο της Αθήνας:

    Δείτε φωτογραφίες από τα επεισόδια:

    1 2 3 4 5 6 7 8 mathites_0 mathites0

    epeiod-2
    epeiod-1
    DSC_9270_2
    DSC_9274
    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. Φτανει πια αυτο το μπαχαλο απο τα τεμπελοαναρχοκοπροσκυλα, που σπαζουν και ρημαζουν ξενες περιουσιες!!!!!!!!! Ολος ο κοσμος ειναι αγανακτησμενος με αυτη την κατασταση που διαρκει χρονια τωρα, διακοσια κοπροσκυλα να αναστατωνουν το κεντρο της Αθηνας!!!!!!!! Σπαστε τους τα κεφαλια και βαλτε τους να πληρωσουν της ζημιες και τα καμμενα λεωφορεια και τρολει και χωστε τους μεσα, διοτι αυτα τα αποβρασματα εχουν καψει και την Μαρφιν και δολοφονησαν τρεις ανθρωπους!!!!!!!!! Φτανει πιαη ασυδοσια!!!!!!!!

    2. Π Ο Λ Ι Τ Ε Υ Μ Α Ι Σ Ρ Α Η Λ . Π Ο Λ Ι Τ Ε Υ Μ Α Ι Σ Ρ Α Η Λ Π Ο Λ Ι Τ Ε Υ Μ Α Ι Σ Ρ Α Η Λ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ . ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΧΩΡΙΑ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΦΙΛΟΥΝ ΜΝΗΜΕΙΑ , ΚΛΑΙΝΕ ΣΤΟ ΤΕΙΧΟΣ ΤΩΝ ΔΑΚΡΥΩΝ , ΦΟΡΟΥΝ ΚΙΠΑ , ΑΝΑΒΟΥΝ ΛΥΧΝΙΕΣ , ΜΙΣΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ
      ΕΛΛΗΝΙΚΟ , ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΦΡΟΝΕΣ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ; ΤΙ ΕΧΕΙ ΔΗΛ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ; ΚΡΑΤΟΣ , ΟΡΓΑΝΩΣΗ , ΤΑΞΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ . ΠΑΝΤΑ .ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΥΤΟ !!!!

    3. Ελευθεροι σκοπευτες σε ολες τις τσαρατσες και να…καλοσοριζουν τους γνωστους αγνωστους αντιεξουσιαστες…

    4. ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΚΑΙ ΣΠΑΝΕ ΤΑ HOT SPOT ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΣΟΥΝΑ ΔΕΝ ΡΙΧΝΟΥΝ

    5. Η ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΗΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΝΟΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ, ΡΕΖΙΛΕΜΕΝΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!

    Comments are closed.