ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΕΑ ΑΥΣΤΗΡΟΤΕΡΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΙΤΑΛΙΑ – ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ GOLDEN HALL – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΦΟΡΕΑ ΝΑ ΕΙΧΕ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ – ΕΠΕΣΕ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ – ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

    Κοινοποίηση:
    1

    Η κυβέρνηση και συγκεκριμένα το Υπουργείο Υγείας προσανατολίζονται σε ακόμη αυστηρότερα μέτρα κατά του κορονοϊού.
    Ούτε 24 ώρες δεν πέρασαν από την ανακοίνωση κλεισίματος όλων των κινηματογράφων, θεάτρων και νυχτερινών κέντρων, με το Μέγαρο Μαξίμου να επεξεργάζεται νέα μέτρα για τον περιορισμό εξάπλωσης της πανδημίας.

    Προπομπός των νέων μέτρων αποτελεί το κλείσιμο του Golden Hall στη Λεωφόρο Κηφισίας, ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα στην Ελλάδα.
    Η είδηση ανακοινώθηκε πριν από λίγο, με την απόφαση για προσωρινό «λουκέτο» να αφορά την απολύμανση ολόκληρου του κέντρου, δίχως για την ώρα να δίνονται περαιτέρω λεπτομέρειες.

    Εξετάζεται «λουκέτο» και στις καφετέριες
    Την ίδια ώρα σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από το κυβερνητικό στρατόπεδο, μέχρι και το Σάββατο αναμένεται να ανακοινωθούν τα νέα μέτρα στα οποία θα περιλαμβάνεται το κλείσιμο όλων των μπαρ ακόμη και των καφετεριών.

    Αυτήν την άποψη μάλιστα φέρουν και πολλά στελέχη στο Μέγαρο Μαξίμου, δείχνοντας τον δρόμο για τη νέα δέσμη μέτρων που θα εφαρμοστούν ενδεχομένως τις αμέσως επόμενες ώρες.

    Στόχος είναι να ανακοπεί ο ρυθμός εξάπλωσης των κρουσμάτων κορονοϊού, ούτως ώστε να αραιώσουν στον χρόνο τα όποια επιβεβαιωμένα περιστατικά.

    Τα μέτρα, μερικά από τα οποία ήδη εφαρμόζονται, θυμίζουν αρκετά τα μέτρα της Ιταλίας, με την καταλυτική διαφορά πως εδώ αποφασίζονται πριν το λεγόμενο «οutbreak», πριν δηλαδή παρατηρηθεί εκτόξευση του αριθμού των κρουσμάτων.

    Διαβάστε και

    Κορωνοϊός: Κλείνουν μουσεία και αρχαιολογικοί χώροι – Οι δήμοι κλείνουν παιδικές χαρές, στο τραπέζι λουκέτο και στις λαϊκές αγορές

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Υπάρχουν εταιρείες που εκβιάζουν μανάδες να μην κάνουν χρήση ειδικής άδειας!!! Πρέπει να γίνουν ξεφτίλα όλοι αυτοί!!

    2. Ρε Χίο.. πείτε κάτι κ για τα ξενοδοχεία που δουλεύουμε τόσες ώρες με τόσο κόσμο από παντού..

    3. Πολυ σημαντικο οποιος καταλαβαινει αγγλικα να δει αυτο το βιντεο, η ουσια ξεκιναει απο το 1:50 https://www.youtube.com/watch?v=aEIv3jdKpE4 . Αλλες ενεργειες πρεπει να γινουν και των περισσοτερων ουτε παει το μυαλο.

    4. ΜΠΡΑΒΟ ΚΛΕΙΣΕ ΤΙΣ ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ.
      ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΜΕ ΝΤΙΛΙΒΕΡΙ ΜΟΝΟ , ΑΥΤΟ ΟΚ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ. ΣΩΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΡΙΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΙΤΑΛΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΝ.
      ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΑ ΚΑΠΗ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ … ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΟΔΙΑ?

    5. Κανονικά όλα τα καταστήματα πρέπει να κλείσουν 14 ημέρες.Ετσι και αλλιώς και που τα ανοίγουμε 2 ευρώ δεν βγάζουμε.

    6. Αμεσο κλείσιμο των πάντων, εκτός σούπερ&μίνι-μάρκετς και φαρμακείων. Οτιδήποτε άλλο είναι εγκληματικό όπως στην Ιταλία που το καθυστέρησαν και τώρα θρηνούν

    7. Οι καφετέριες σήμερα στην Θεσσαλονικη που έχουμε και καλο καιρο ηταν γεμάτες!Έπρεπε απο χτες να εχουν κλεισει,δεν καταλαβαίνει αλλιώς ο Ελληνας

    8. Ρε Μητσοτάκη γιατί δεν τα έκλεινες τα εμπορικά τόσες μέρες; Θα σε μάτωνε το σβέρκο ο Λάτσης; Κάτσε τώρα να μετράς πτώματα. Με όλους τους άρρωστους που κάνουν τσάρκες, κοιτάνε βιτρίνες και δοκιμάζουν ρούχα.
      Και στις καφετέριες να μαζεύουν ήλιο τα μουσκάρια. Και να κάνουν πλακίτσα λέγοντας “είμαστε νέοι εμείς δεν παθαίνουμε τίποτα”. Χαζός λαός – χαζοί πολιτικοί, θα την πληρώσουν πάλι αυτοί που δεν φταίνε σε τίποτα.

    Comments are closed.