ΕΚΤΑΚΤΟ – ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”: ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ ΓΚΕΙΤ! – “ΕΠΑΙΡΝΕ ΒΡΩΜΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΜΚΟ (;)” – ΧΑΜΟΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    Avramopoulos

    Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ξεκίνησε έρευνα σε βάρους του πρώην υπουργού και επιτρόπου επί Νέας Δημοκρατίας Δημήτρη Αβραμόπουλου για χρηματισμό και αντικοινοτικές συμπεριφορές στο Qatar Gate.

    Η έρευνα δημιουργεί αναταράξεις στο εσωτερικό τις Νέας Δημοκρατίας με κορυφαία στελέχη να πιέζουν για την άμεση διαγραφή του πριν να είναι αργά και ενώ ο ίδιος είχε δώσει τα χέρια με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να είναι υποψήφιος και πάλι με το κόμμα στις ερχόμενες εθνικές εκλογές.

    Σύμφωνα με το Politico, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ζητά εξηγήσεις από τον Δημήτρη Αβραμόπουλο σχετικά με την πιθανή εμπλοκή του στο Qatar Gate αλλά και πώς συμμορφώθηκε με τους κανόνες λόμπι.

    Ο Δ.Αβραμόπουλος προκύπτει πως ήταν μισθοδοτούμενος με χρήματα τα οποία προέρχονταν πρακτικά από το Κατάρ, και αυτό γιατί έπαιρνε 5.000€ μηνιαίως από μια ΜΚΟ η οποία χρηματοδοτούνταν από το Κατάρ!

    Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος στο δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας «La Stampa», αναφορικά με τη συμμετοχή του στη ΜΚΟ του φερόμενου «εγκεφάλου» του Qatar Gate απάντησε πως η συμμετοχή του ήταν «τιμητική» και παραδέχτηκε ότι έλαβε πληρωμή 60.000 ευρώ από την Fight Impunity.

    ΠΥΡΙΝΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ: ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ! ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΡ, ΒΟΛΕΨΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ, ΕΤΟΙΜΑΖΕ ΝΑ ΜΑΣΑΜΠΟΥΚΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ ΑΛΛΑ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗ ΓΙΔΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΤΗ! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΤΡΟΠΟ!

    ΘΑ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΑΠΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ; «Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΑΙΡΝΕ ΒΡΩΜΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΜΚΟ» – ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ! ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΥΡΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟ RADIO MAK ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ!

    ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΜΑΚΕΛΕΙΟ! ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΗ ΜΚΟ ΤΟΥ ΛΩΠΟΔΥΤΗ ΙΤΑΛΟΥ; ΓΥΡΝΑΓΑΤΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ;

    Για «σύντομες επισκέψεις αβροφροσύνης» από τον Δημήτρη Αβραμόπουλο στην έδρα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, στις Βρυξέλλες, μίλησε ο εκπρόσωπος της Κομισιόν Έρικ Μαμέρ μετά από εσωτερικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε. Ωστόσο, ο εκπρόσωπος πρόσθεσε ότι η Κομισιόν έχει ζητήσει περαιτέρω διευκρινίσεις από τον πρώην Επίτροπο, σχετικά με τον τρόπο που λειτούργησε ως επίτιμο μέλος της ΜΚΟ του Παντζέρι.

    Νωρίτερα, ο εκπρόσωπος είχε πει ότι σε εκείνες τις εννέα επαφές του με κοινοτικά στελέχη, στις 15 – 17 Νοεμβρίου του 2021 – την περίοδο δηλαδή που ελάμβανε μηνιαία αποζημίωση 5.000 ευρώ για την συμμετοχή του – ο κ. Αβραμόπουλος δεν λειτουργούσε ως εκπρόσωπος της ΜΚΟ του Παντζέρι, ούτε τέθηκαν ζητήματα σχετικά με τα ανθρώπινα δικαιώματα, που ήταν το αντικείμενο δράσης της Οργάνωσης.

    Η επίμαχη δήλωση του κ. Μαμέρ ως το 4.36


    Η δήλωση του Μαμέρ έχει ως εξής:

    Όπως ανακοινώθηκε τη Δευτέρα, πραγματοποιήσαμε εσωτερικούς ελέγχους εντός της Επιτροπής που σχετίζονται με τον πρώην επίτροπο Αβραμόπουλο σχετικά με τις δραστηριότητές του, μετά την εντολή που έλαβε από την Κομισιόν. . Πράγματι, σημειώνουμε ότι επισκέφτηκε διάφορους Επιτρόπους, τουλάχιστον στις ημερομηνίες 15 έως 17 Νοεμβρίου 2021. Για αυτό που οι Επίτροποι περιγράφουν ως σύντομη επίσκεψη και αφορά τις Επιτρόπους Ίλβα Γιόχανσον και την Στέλλα Κυριακίδου.

    Απ’ ό,τι καταλαβαίνουμε, σε καμία από αυτές τις συναντήσεις, δεν εκπροσωπούσε τη ΜΚΟ για την οποία είχε ζητήσει εξουσιοδότηση δραστηριότητας μετά την εντολή του, ούτε συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν την εν λόγω ΜΚΟ. Έχει επίσης συναντήσει κατά καιρούς πρώην συναδέλφους για ιδιωτικές υποθέσεις. Ωστόσο, η Επιτροπή απευθύνει επιστολή στον πρώην Επίτροπο, ώστε να λάβουμε περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο σεβάστηκε τους όρους που ορίζονται στη θέση του.

    Το θέμα του εσωτερικού ελέγχου τέθηκε ύστερα από δημοσίευμα του Guardian, που έγραψε ότι ο κ. Αβραμόπουλος είχε επαφές στις Βρυξέλλες το διάστημα που ελάμβανε χρήματα για την συμμετοχή του στην «Fight impunity», την ΜΚΟ που θεωρείται «κλειδί» για το Qatargate και η δήλωση του εκπροσώπου σημαίνει ότι δεν τίθεται κάποιο ζήτημα για τον πρώην Επίτροπο.

    Όπως είναι γνωστό, ο πρώην Επίτροπος – όπως και όλοι οι υπόλοιποι κοινοτικοί παράγοντες που ήταν επίτιμα μέλη της Οργάνωσης – παραιτήθηκε από την ΜΚΟ αμέσως μόλις ξέσπασε το σκάνδαλο. Παράλληλα, δήλωσε ότι μετά από τον πρώτο χρόνο της συμμετοχής του – για την οποία είχε λάβει άδεια από την Κομισιόν – ζήτησε να μην λαμβάνει την αποζημίωση των 5.000 ευρώ μηνιαίως.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    29 Σχόλια

    1. Και μαγκιά του. Αφού στις εκλογές νδ και τσύριζα θα πάρουν τις δύο πρώτες θέσεις, μαγκιά του και του δημητράκη και της εύας της πασοκτζούς και του άλλου του συριζοευρωβουλευτή του γατομούστακου του παπαδημούλη με τα δεκάδες ακίνητα στην Αθήνα σε μκο για γυφτοπακιστάνια. Μαγκιά τους και ξευτίλα σας που τρέχετε… από πίσω τους για 20 ευρώ / μήνα food pass, λακαμάδες.

    2. ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΤΕ ΣΤΑ ΚΟΛΟΣΠΙΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ , ΚΑΘΕΣΤΕ ΣΑΝ ΚΟΥΤΟΡΝΙΘΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΑΝΑΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ .
      ΤΙ ΠΟΡΕΙΕΣ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ .. ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ ΚΙΟΛΑΣ . ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΚΟΡΟΙΔΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΗΣΟΥΝ ΞΑΝΑ .. ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΖΑΒΟΥΣ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ
      ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΝΤΟΥ .. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ , ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΗΔΗ ..

    3. “….ένα πλυντήριο που είναι eskimo…γιατι είναι όμορφο και πρακτικό…..”

    4. Δημητράκη έλα πες μας, αμάρτησες για 1 πεντοχίλιαρο ρε κουφάλα; Αφού η θέση ήταν τιμητική ρε πουσταρά.

    5. Τι συμβαίνει βρε παιδιά… βλάκα Έλληνα… εμείς δεν έχουμε να φάμε..δεν έχουμε τα παιδιά μας να ταισουμε.. κατεβάζουμε το κεφάλι από ντροπή που μισό μεροκάματο παίρνουμε και δεν μας φτάνει να βάλουμε πιάτο στο τραπέζι μας… και αυτοί… λούζονται με χιλιάδες ευρώ για την πλάκα τους..να τα βάλουν δεν έχουν που… άλλος σε τράπεζα του εξωτερικού..άλλοι κάτω από τα κρεβάτια.. άλλοι χώνουν από δω και άλλοι από κει… απίστευτα πράγματα.. Αντέδρασε Έλληνα… Αντέδρασε Έλληνα…χτες.. όχι σήμερα.. σήμερα είναι αργά…

    6. Τεφαρίκια όλοι τους. Η γενιά του Πολυτεχνείου που θα έσωζε την Ελλάδα και κοπτονταν για τον λαό της. Από τους κυριους/κυρίες τίποτα κάτι κάγκελα και τενεκέδες μένουν μόνον.

    7. Ο/Η Καταραμενο 90+βαθυ μπασοκ υποχθονιο+βολεμενοι χωριατλαμαδες λέει:

      Ταταρογυφτοπουστ@ποίηση των πάντων. Σκ@τά στα πακέτα σας. Σκ@τά στα κονδύλια σας. Σκ@τά στα εξτραδάκια σας. Σκ@τά στις ψυχές σας.

    8. Γρήγορα στους εγχώριους δικαστικούς να συγκαλύψουν τα πάντα.

    9. Δεν λέγεται! Ρημαξανε την Ελλάδα και νομίζαν ότι μπορούν να κάνουν τα ίδια στην Ευρώπη ατιμώρητοι…

    10. Ταχύρυθμα μαθήματα Λαμογιάς στη ΝΔ δέχονται για αμοιβή ,μόνο , τιμητική αμοιβή ή επιδότηση οποιοδήποτε επίδομα θα θεωρηθεί οικονομικό σκάνδαλο μην τους πουν και τεμπέληδες

    11. όλα τα εγχώρια καθάρματα δεν θα πάθουν τίποτα, γιατί έχουν τοοοοοσο χρήμα που δεν σκάνε. είναι σε όνομα συζύγων, παιδιών, εγγονων………..
      μήπως ετοιμάζουν διάλυση εε ΜΕ ΠΙΕΣΕΙΣ ηπα ΔΟΛΟΦΌΝΟΥ ΤΩΝ ΕΘΝΏΝ Κ.ΞΗΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΥΤΑΙΣΜΕΝΑ ΓΟΥΡΟΎΝΙΑ; όπως κ. κτυπήματα στην υποθηκευμενη Ελλάδα μας;
      ΟΜΩΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΌ ΤΑ γνωστά λαμογια ΤΙ ΘΑ ΓΊΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΟΝ ΙΣΣΑΛΑΙΕΝ Κ. ΤΟΝ ΑΝΤΕΡΟΒΓΑΛΤΗ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ;;;; ΜΕ ΑΥΤΆ ΤΑ ΚΑΘΟΙΚΙΑ ΠΟΥ τσεπωσαν μονονΟΙ 2 ΤΟΥΣ πόσα ΔΙΣ € ΓΙΑ τα 10 δις δόσεις φόλες κ. εξαναγκασε η βρωμιαρα κόσμο κ. κοσμάκη σε θάνατο κ. παρενεργειες

    12. Ντρεπομαι για τη καταντια της ΝΔ! Τριζουνε τα κοκκαλα του ιδρυτη της!

      1. Ποιου, του τουρίστα στο Παρίσι ή του η Κύπρος κείται μακράν;
        Αστον αυτόν, καλά πέρασε και κοράκιασε, εμείς τι κάνουμε.

    13. Ο κυριος Δημήτριος Αβραμόπουλος είναι ένας άμεμπτος και ανιδιοτελής πολιτικός και τιμιος ανθρωπος και πάνω απ όλα πατριωτης.
      Η ΝΔ είναι το πιο καθαρό κομμα που νοιάζεται για την πατρίδα και τον Ελληνικό λαό.
      Ψήφο εμπιστοσύνης στον Κυριάκο Μητσοτακη και στην πατριωτική ΝΔ για ακόμα καλύτερες ημερες ,για μαι δυνατή Ελλάδα.

      1. ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΕ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕΣ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ

      2. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΦΛΩΡΕ;;ΑΑΑ;;;;ΣΟΥ ΘΙΞΑΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΗΗ;;;;;ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΩ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΨΗΦΗΖΕΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΟΦΟΝΟΙ.

        1. Και τους πηδάνε οι Αλβανοί και αυτούς και τις γυναίκες τους.

        2. Σας παρακαλώ κυριε,πως εκφράζεστε ετσι; δεν σας επιτρεπω και δεν σας γνωρίζω προσωπικά.

    14. Ο κύριος Αβραμόπουλος που κοσμούσε με τη φωτογραφία του σε γνωστό κολλέγιο της Ελλάδας.
      Εδώ πληρώνονται ΟΛΑ!!

      1. ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΜΠΟΡΝΤΕΛΟ ΤΟ ΚωΛΕΓΙΟ ΜΕ ΤΙ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΠΑΙΔΕΡΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

    15. Η κάθε άλλο δημοκρατική Νέα Δημοκρατία είναι βουτηγμένη μες στα σκάνδαλα και το ζήτημα δεν είναι αν θα πιάσουν το 15% στις εκλογές αλλά να επέμβει εισαγγελέας για την Νέα εγκληματική οργάνωση που μας προέκυψε

    16. Παρέα με τον πράκτορα τον Δημητρα μωρή κ@υφαλα που τα παίρνατε από συγγενικες ισλαμικες μκο, π@υτανες.

    17. Ενώ ο Σχοινας και ο Μηταρακης που οργάνωναν όλο αυτό και δυστυχώς συνεχίζουν να φτιάχνουν μουσουλμανικες πόλεις σε ακριτικες περιοχές και νησιά αδιαφορώντας για την ασφάλεια των Ελλήνων και με το εάν συμφωνούν ή όχι να εποικίσουν τον τόπο τους ισλαμιστες, δεν ήξεραν τίποτα!!! Τα αρπαζαν περίπου 1,5 χρόνο πριν όταν ξαφνικά και τα τρία εθνικά μειοδιτικα σκουλικια έκαναν πανομοιτυπες δηλώσεις υπέρ των μουσουλμάνων παράνομων μεταναστών. Μόνοι τους καρφώθηκαν ότι κάτι τρέχει με αυτούς. Τα έπαιρναν εις βάρος της εθνικής ασφάλειας της χώρας, η κατηγορία πρέπει να ενέχει και την εθνική μειοδοσία.

    18. Βάλτε μέσα τα συνεταιρακια Αβραμόπουλου – τσιαρα , στην μπουζου, κλέφτες του ελληνικού κράτους!

    19. Ο συγκεκριμένος το 2009-2010 ηταν επικεφαλής μαζί με τον Τσιοδρα στην τοτε εμβολιαστικη καμπάνια για τη νόσο των πτηνών..
      Λέτε να τα είχε αρπάξει και τοτε ο αδιάφθορος;;;

    20. Αφού η συμμετοχή του ήταν τιμητική γιατί έπαιρνε φράγκα;

    21. Τον γαμούσε ο πουστάρχης από παιδί. Έτσι μπήκε στην πολιτική ο σιτεμένος καλλονός, ο κοπρίτης.

    Comments are closed.