ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΜΑΚΕΛΕΙΟ! ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΗ ΜΚΟ ΤΟΥ ΛΩΠΟΔΥΤΗ ΙΤΑΛΟΥ; ΓΥΡΝΑΓΑΤΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ;

    Κοινοποίηση:
    5694847

    Ένα ακόμα ρεπορτάζ της εφημερίδας Μακελειό επιβεβαιώνεται! Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος είναι μέλος της ΜΚΟ που είχε αναλάβει το “ξέπλυμα” του Κατάρ, και πρώην Ιταλός ευρωβουλευτής Πιέρ Αντόνιο Πανζερί.

    Ο Πανζερί φαίνεται να ξέπλενε τις μίζες του Κατάρ και μέσω της ΜΚΟ ‘FIGHT IMPUNITY» που διατηρούσε.

    Το εξαιρετικά περίεργο είναι πως μέλος στην συγκεκριμένη ΜΚΟ, ήταν και ο Δημήτρης Αβραμόπουλος! Ο οποίος μάλιστα είχε ανακοινώσει με υπερηφάνεια την συγκεκριμένη εξέλιξη.

    «Νέος ρόλος για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο», Ήταν ο τίτλος των σχετικών δημοσιευμάτων, αρκετά πομπώδης, καθώς όλοι περίμεναν ότι ο επίτροπος και πρώην εμπλεκόμενος του σκανδάλου Novartis θα είχε κατακτήσει κάποια άλλη θεσμική θέση στο εξωτερικό.

    Η φωτογραφία του Δημήτρη Αβραμόπουλου φιγουράρει στη ΜΚΟ του απατεώνα

    «Μέλος του διεθνούς μη κυβερνητικού οργανισμού FIGHT IMPUNITY γίνεται ο πρώην Ευρωπαίος Επίτροπος και υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος, έπειτα από πρόσκληση του Προέδρου του, Pier Antonio Panzeri». Αυτός ήταν ο «νέος του ρόλος»….

    avramopoulos

    Αυτή τη στιγμή ο Panzeri βρίσκεται κρατούμενος, λόγω των αδιευκρίνιστων ποσών που βρέθηκαν στα χέρια του.

    Σημειώνουμε ότι ο Δ.Αβραμόπουλος είχε πρόθεσή να γίνει αποσταλμένος της ΕΕ στην περιοχή του Κόλπου, δηλαδή την περιοχή που βρίσκεται το Κατάρ, αλλά φαίνεται ότι ήταν μια τραγική σύμπτωση.

    Ιδού το σημερινό πρωτοσέλιδο του Μακελειό:

    exofyllo10-12

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. Ό Δημητράκης είναι παλιά πόρνη στα Νούφαρα πού ψάρευε τά ηλικιωμένα τεκνά😁😎 στην γνωστή Πλατεία… Τώρα μάθατε τόν Δημητράκη? Τίποτα για τούς Γυφτοσκοπιανους θά γράψεις ποτέ?..🤔
      Καλά.. γράψε μας πόσο καλός κύριος ήταν ό Ράλφ😁

    2. Δεσμευση της περιουσιας τους απ ολους.Εχουν ρουφηξει το αιμα του κοσμου.Δουλευε ο κοσμος σαν ειλωτας και τα λεφτα του αερας.Πηγαιναν στις τσεπες τους για καλοπεραση ενω ο κοσμος δεν ειχε να φαει.Κατεστρεψαν τα παντα.

    3. Οι πολιτικοί ασχολούνται με μαύρες μπίζνες, όπου μυρίζονται χρήμα, εκεί τρέχουν. Ίσως αυτοί που έβαλαν χέρι στα ακίνητα του κοσμάκη, μάλλον πρέπει να είναι από τους πλέον έντιμους. Μπόχα, βρώμα και δυσωδεία πατριώτες.

    4. Ο Αβραμόπουλος, απόφοιτος του ιταλικού λυκείου, κατόρθωσε να εισέλθει στην Νομική σε ηλικία 21 ετών μετά τρεις ανεπιτυχείς προσπάθειες.
      Καίτοι υιός στρατηγού της Χωροφυλακής ανήκε στο ΚΚΕ εσωτερικού.
      Επί ΠΑΣΟΚ εισήλθε στο Διπλωματικό Σώμα.
      Ο Μητσοτάκης τον διώρισε διπλωματικό σύμβουλο. Εν τάξει πρέπει να έχει έναν τοιούτο σύμβουλο αλλά γιατί τον όρισε υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ;
      Εξελέγη αυτός ο άγνωστος διότι έτυχε τεράστιας προβολής από τον συστημικό τύπο.
      Μετά κατά τον ίδιο τρόπο εξελέγη δήμαρχος Αθηναίων.

      1. την τιναζει την αχλαδια και ο Δημητρακης ? το κανελλωνει το ρυζογαλο? Δεν το ηξερα …

    5. Αυτόν θα τον βάλουν μέσα;
      Εδώ σας θέλω. Ο,τι δεν έκαναν οι κότες οι δικές μας λες να το κάνουν οι Βέλγοι;

    6. Γιατί εδώ και κάμποσο καιρό είχα ξεχάσει ότι οι Ιταλοί είναι λωποδύτες.

    7. Τραπεζικούς λογαριασμούς καιλη, Αβραμόπουλου κλπ

    8. Ρε καλως το Δημητρακη! Ανωτατος αξιωματουχος της μασονειας εν Ελλαδι! Η διορισμενη κυρα ΠτΔ τα ξερει καλυτερα τα….ανομηματα του!
      Κουλαρα πολλα…δελφινια μαζοχτηκαν γυρω σου ετοιμα να συνεχισουνε το….εργο σου!

    9. Ψάξτε:? Αβραμόπουλος και τσιαρας το δίδυμο με τα πολλά τούβλα????

    10. Ευτυχώς για τον πονηρό Δημητράκη Νοβαρτη, που από δω και πέρα θα μείνει Μπανανοελλαδα και δε θα ξαναβγεί έξω,γιατί εδώ δεν κινδυνεύει από κανέναν,και εξήντα εκατομμύρια εμβόλια να σπρώξει,πάλι τίποτε δε θα τρέχει. Όσο για το πόθεν έσχες του, στις Μπανανιες είναι ιεροσυλία να ψάξει η μπανανοδικαιοσυνη τέτοια πράματα… η πουτανα είχε πάρει αέρα πολύ στα μυαλά της και νόμισε ότι θα ισχύουν τα ίδια και στα κορόιδα τους Βέλγους .Πάντως τώρα δε θα βγαίνουν πια σε ταξιδακια τα πουλημένα τομάρια του Κυνοβουλιου και έτσι θα γλυτώσουμε κάποια εκατομμύρια το χρόνο από τα έξοδα που έκαναν,κάθε πο@στης υπουργός να παίρνει μαζί του και άλλα είκοσι λαμόγια σε δωρεάν διακοπές και ψώνια με λεφτά του μακακα του λαού. Κάτι είναι κι αυτό …

    11. Δημητρκη το ρουφαγες κ συ το μυδιιι,, την ξεζουμιζες την κατσαρολα….???ε εε εεε

    12. Δεν ξέρω τίποτα εγώ κυρ Στέφανε, εγώ κοιτάζω τη δουλειά μου που είναι να κοπριτεύω, ξέρετε λείπει και η γυναίκα μου τώρα από το σπίτι, τι να σας πω.

    13. Λέγετε οτι κάποιοι ευρωβουλευτές εχουνε πάρει ακριβά δωράκια οχι μόνο σε ρευστό… θέλουνε ψάξιμο
      θυρίδες και στην Ελλάδα.
      Ανοιξε ο βόθρος..

    14. Ο Δημητράκης ακολουθεί τις προσταγές των ανώτερων από λεσχιτών και δίνει συχνή ομολογία. Ακολουθεί κατά γράμμα τις εντολές και δίνει τα διαπιστευτήρια του καλού μαθητή. Έτσι δεν κινδυνεύει από κανέναν και τίποτα.

    15. Οι πολιτικοί γιατί την θέλουν την ασυλία; για να εγκληματούν ανενόχλητοι.

    16. Μέλος της εγκληματικής οργάνωσης και Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος έτσι να παίρνουν το δρόμο της φυλακής οι πολιτικοι απατεώνες

    17. ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ

      ΣΤΕΦΑΝΕ ΣΩΣΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΠΟΧΑ

      1. ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΣΟΥ ΖΗΤΑ ΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΣΟΥ… ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΤΡΑΚΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ…

    Comments are closed.