ΔΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΗ! Η ΧΑΡΑ ΤΡΥΦΕΡΗ ΑΝΑΦΕΡΕΙ: «ΤΟ ΜΠΟΛΙ ΜΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗ ΖΩΗ! ΣΠΑΣΜΟΙ, ΠΟΝΟΙ ΚΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ»!

    Κοινοποίηση:
    ΤΡΥΦΕΡΗ

    Σε άσχημη κατάσταση η Χαρά Τρυφερή μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του Covid-19

    «Καθόμουν με πόνους αφόρητους στο σπίτι μου οι σπασμοί να με χτυπάνε σε όλο το σώμα κ το κεφάλι.. Ένιωθα ότι κάτι δεν πάει καλά .στράβωσε το στόμα με σπασμούς στο πρόσωπο.

    Το οξυγόνο μου έπεφτε το αποτέλεσμα στο νοσοκομείο. (νοσηλεία) γλίτωσα το εγκεφαλικό στο τσακ. Τώρα συνήλθα λίγο. Από την στεναχώρια που με δέρνει όλο αυτώ τον καιρώ.. Κωλό εμβόλιο με κατέστρεψες».

    Όλο το παρασκήνιο και οι εξελίξεις στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ που κυκλοφορεί σήμερα στα περίπτερα όλης της χώρας

    exofyllo16-9

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    44 Σχόλια

    1. ΜΑΓΚΑ 123. ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΛΟΓΩ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΜΠΟΛΙΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΕΧΩ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΠΟΥ ΑΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΘΩΑ ΑΣΠΙΡΙΝΗ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΙ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΡΑΔΑ 123 ΟΤΙ ΛΕΣ ΚΟΥΤΑΜΑΡΕΣ;

    2. ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ ΟΥΤΕ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ, ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΑΦΩΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΟΜΩΣ, ΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΟΜΩΣ ΕΝΘΕΝ ΚΑΚΕΙΘΕΝ ΜΑΛΛΟΝ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ. Ο ΚΑΘΕΝΑ Σ ΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙ, ΑΛΛΑ ΩΣ ΕΚΕΙ.

      1. Δεν ειναι κομματι συνομωσιας;;;;;;;;;;;;;;;;;ε αφου το λες εσυ ο “εμπειρογνωμονας” ετσι θα’ναι!!!!!!!!!!!!!!χρρρρρρρ χρρρρρρρ χρρρρρρ χρρρρρρ!!!!!!!!!!!!!νανι νανι το μωρο να κανει………….

    3. Ο Ελληνας και για το εσώρουχα που θα ψωνισει ζητά εγγυηση αγορας και το πολυ πολυ αν δεν του δωσουν να παει σε αλλο καταστημα ….φανταστειτε οταν αγοραζει ενα αυτοκινητο τοτε ειναι που ζητάει εγγυησεις επι εγγυησεων για την ασφαλεια της ζωης του και της οικογένειας….ειναι λοιπον παραδοξο μεχρι σχιζοφρένειας να πηγαινει ο πολιτης να σηκώνει αυτοβουλα το μανικι του και να αφηνει εναν ακαταδιωκτο απο πασα ευθυνη να του κανει ιατρικη πραξη με πειραματικο εμπολιο ανευ τελικης αδειας χορηγησης και χωρις καμια εγγυηση για τυχον παρενεργειες η θανατο και χωρις καν να συνοδευεται σπο εγχειριδιο για το τι ουσιες περιλαμβανει και το πιο γελοιο να κοροιδευουν το Ελληνα εξ αρχης πως με μια δοση εχεις ελευθερία, αραγε απο ποιον , ενω στην συνεχεια εχει κανει αλλες τρεις και ακλουθουν η τεταρτη η πεμπτη η έκτηκ. η εβδομη κ.ο.κ…Μπραβο σας …..ειστε υπευθυνοι ….

    4. Εχω πραγματικά κουρασθεί να ακούω τις ανοησίες του καθενός άσχετου. Ο 123 προσεγγίζει σωστά το θέμα, αλλά να αποφεύγει τους χαρακτηρισμούς για τους άλλους που έχουν διαφορετική άποψη. Καλύτερα ας μην απαντά.

      1. Νανι,νανι,νανι,νανι…..σχετικε μου εσυ……….εδω πολλοι εμβολιασμενοι εχουν ξυπνησει,εσυ γιατι οχι;;;;;;;ξερεις ποσοι την πατησαν και ξυπνησαν μετα δυστυχως;;;;;;;ειναι αργα τωρα.ειναι κριμα να ξυπνησεις με τιμημα τη ζωη η την υγεια σου.και ασε τα περι ανοησιων.οσα δεν βλεπεις και δεν καταλαβαινεις δηλαδη ειναι ανοησιες για σενα.εισαι πολυ χαμηλα ακομα.εχεις δρομο μπροστα.εκτος κι αν εισαι σε λαθος δρομο και τζαμπα ” ταξιδευεις”.

    5. Εσυ μπετοβλακα να ετοιμαζεσαι για τα επικαιροποιημενα μπολια μιας και σε μας τους ανεμβολιαστους δεν επιτρεπεται (ειχα μια σκασιλα)και μη το τσιγκουνευτεις κανε και 4η 5η 6η αφου δε παθαινεις τπτ εμ βεβαια πως να παθεις αφου εισαι μπετον αρμε….

    6. Οταν τα λεγαμε καποιοι ημασταν ”ΠΣΕΚΑΖΜΕΝΟΙ” και γραφικοι. Τωρα περαστικα…

    7. Πολυ σωστα τα λεει ο παραπανω φιλος. Διαβασε ρε γελαδι Νο 123. Το ”Great Reset” το οποιο αναφερει τι θα γινει τα επομενα χρονια εως κ το 2030-2050, και αν δε χαλαστεις γιαυτα που μας περιμενουν ολοι την ανθρωποτητα δηλαδη,τοτε παει να πει οτι εισαι πραγματι γελαδι.Το διεφθαρμενο συστημα σε φτυνει σε ριχνει ροχαλες κ εσυ νομιζεις οτι βρεχει, αλλα πιστεψε με τετοιους σαν εσενα θελουν κ ολους τους μπολιασμενους.ΖΩΑ ΓΕΛΑΔΙΑ ΑΒΟΥΛΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ!!!!

    8. Ότι είναι να πείτε με τον 123 θα παρακαλούσα να είναι σύντομο να προλάβει να απαντήσει ο χρόνος του είναι περιορισμένος σε λίγο καιρό δεν θα είναι μαζί μας να μας κάνει αστειακια

    9. Εχουν και παραεχουν προβλημα οι εμβολιασμενοι.εχω 7 περιπτωσεις δικων μου ανθρωπων που υποφερουν.αλλοι πεθαναν,αλλοι εχουν θεμα υγειας.

    10. Οι εμβολιασμενοι εχουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΓΩΙΣΜΟ για να παραδεχτουν οτι τα εμβολια σκοτωνουν.τρελαινονται στην ιδεα οτι εκεινοι την πατησαν,ενω οι ανεμβολιαστοι οχι.δεν το σηκωνει ο εγωισμος τους οτι πιαστηκαν μ@λ@κες.ξερουν κατα βαθος οτι ισως κινδυνευουν αλλα ΔΕΝ το δειχνουν προς τα εξω.μεσα τους ομως τους τρωει το σαρακι μηπως τα κορδωσουν και φυγουν,ενω εμεις θα μεινουμε.αυτο ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΙΣΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.

    11. Mrna δεινουν την…. ” καταλληλη” πληροφορια στο dna…. τι ψαχνετε να βρειτε τωρα απορω! Γενετικο μπολι η εκφραση τα λεει ολα! Συγχρονος Καιαδας της ΝΤΠ! Δεν πεθανατε απο το μπολι? Εχουμε το ενεργειακο πανετοιμο? Δεν σας αποτελειωνει κι αυτο? Νερο με το δελτιο! Και παει λεγοντας απο τα εκλεγμενα η διορισμενα καθικια που ιδρωνει ο κωλος τους την καρεκλα της εξουσιας για να μαγειρευουνε μειωσεις πληθυσμων και υπερκερδη με αμοιβη τα φραγκα του φορολογουμενου πολιτη!

    12. Αγαπητέ φίλε 123… Μπορείς να μας εξηγησεις κάτι? Διότι όλα δείχνουν ότι είσαι ο πλέον γνώστης του θέματος εδώ μέσα. Εξήγησε μας λοιπόν γιατί στις ΜΕΘ το μεγαλύτερο ποσοστό είναι εμβολιασμοί από αν εμβολιαστούν? Γιατί πριν τα εμβόλια αυτά οι θάνατοι στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο ήταν λιγότεροι από όλα τα αίτια και αυξήθηκαν κατακόρυφα μετά την εμφάνιση των εμβολίων? Αφού υποτίθεται σε σώζουν ρε φίλε… Για να δω τι θα απαντησεις

    13. Για διευκρίνιση το tweet το ανέβασε ένας ονόματι
      ΜΗΤΣΑΡΑΣ Ο ΜΕΡΑΚΛΗΣ.

    14. Δε μου λες 123 να τη φας και ναι κρύα.
      Τόσοι αθλητές και τόσοι εμβολιασμενοι πιλότοι που απεβίωσαν ξαφνικά είχαν ανοσοποιητικό για τα μπάζα;;
      Μήπως το μυαλό σου είναι μπαζο;;

      1. Πουθενά δεν γράφω για ανοσοποιητικό εγώ.
        Αμέτρητοι άλλοι παράγοντες μπορείς να φταίνε.
        Μπας και νομίζεις ότι οι αθλητές έχουν καλύτερο οργανισμό από τους άλλους ;
        Δεν αρρωσταίνουν οι αθλητές;
        Δεν παίρνουν διαιτητικά ντοπαριστικά συμπληρώματα που ενδεχομένως είναι βλαβερά;

        1. 123 σε βάρεσαν τα μπόλια, αντε να φας και τις άλλες 2 δόσεις να ξεβρωμίζουμε. Την 4η δόση γιατί δεν την έκανες ακόμη;;

      2. Ξαφνικοί θάνατοι σε αθλητές υπήρχαν και πριν την πανδημία. Θα σου αναφέρω μερικούς: α)Φοε ποδοσφαιριστής του Καμερούν πέθανε το 2003 κατά τη διάρκεια αγώνα στο κύπελλο συνομοσπονδιών, β) Αντόνιο Πουέρτα ποδοσφαιριστής της Σεβίλλης κατέρρευσε κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα με τη Χετάφε και λίγο αργότερα πέθανε (το 2007 έγινε αυτό), γ) Ντε Νίγκρις ποδοσφαιριστής της Λάρισας πέθανε το 2009 στον ύπνο του.

        1. Ρε μαστορα,εσυ αναφερεις 10 ατομα στην 20ετια.εδω μιλαμε για 10 τη βδομαδα.εθελοτυφλεις.χαμος γινεται.

    15. Τον αριθμό των ανθρώπων με παρενέργειες τον ξέρεις;

      1. Όταν είχαν βγει τα πρώτα εμβόλια τον περασμένο αιώνα, δημιουργήθηκε ένα τεράστιο αντιεμβολιαστικό κίνημα καθώς οι αδαείς τα δαιμονοποιούσαν και τα θεωρούσαν βλαβερά.
        Τα συστατικά που χρησιμοποιούνταν μεταξύ άλλων ήταν και παραπροϊόντα από αγελάδες
        (παρεμπιπτόντως, η λέξη “vacine” (εμβόλιο) προέρχεται από τη “vaca” που σσημαίενι αγελάδα).
        Λοιπόν, κυκλοφόρησαν μέχρι και σκίτσα που έδειχναν αγελαδόμορφους ανθρώπους, οι οποίοι, λέγανε οι ενατιωθέντες του εμβολιασμού, θα γίνονταν έτσι από το εμβόλιο.
        Τις ίδιες γελοιότητες κάνετε κι εσείς σήμερα. Ακριβώς την ίδια νοοτροπία έχετε !
        Απλώς γελάω ειρωνικά…

        1. Μονο που τον περασμενο αιωνα δεν σε πιεζαν με το ζορι να εμβολιαστεις,ουτε σε απελυαν βλακα κουτοπονηρε.

        2. Τι περιμένεις φίλε από αμόρφωτους ούγκανους.

    16. Τον καημένο το ακούσατε? Έπεσε απο τον 12 όροφο αλλά τελικά πήγε απο κόβιτ ήταν ανεμβολίαστος.
      ο άλλος έπεσε το αεροπλάνο αλλά επειδή ήταν εμβολιασμένος σώθηκε.
      δεν πάτε καλά . το εμβόλιο είναι επικύνδινο εάν δεν κάνεις εξετάσεις αίματος, δεν είναι εγκεκριμένα .τέλος. Δυστήχως μας ανάγκασαν να τα κάνουμε και εμένα μου έχουν δημιουργήσει πρόβλημα έχω πόνους στην καρδιά, αλλά το άφησα θα το ξεπεράσω λέω. μόνος μου. Δεν κάνω ούτε 3η ούτε 4η ούτε 14η. τέρμα. φυλακή να πάνε όλοι όσοι ευθήνονται.

    17. για να σε δω ρε ψαρόμαγκα σε κάνα 2 χρόνια … για να δούμε το γραφένιο τι θα σου προκαλέσει τόσα χρόνια που θα μπαίνει και βγαίνει στον εγκεφαλικό φραγμό σου, στα λεπτά σου αγγεία … όπως καλά το είπες έτυχε να έχεις γερό ανοσοποιητικό όπως οι πιο πολλοί … αλλά για πόσο …..

      1. Εσύ κοίτα να κόψεις το τσιγάρο και το ποτό, και να μην τρως junk food – και μην ανησυχείς για το εμβόλιο.
        Από αυτά θα πεθάνεις, πολύ πιο σύντομα από εμένα, και πιο οδυνηρά.

    18. Νομίζεις.μακαρι να είσαι πάντα καλά,αλλά διάσημοι ιολογοι έχουν πει τι θα γίνει σ αυτούς που πήραν το δηλητήριο μέσα σε 5 χρόνια.

      1. χαχαχα….εσείς δεν λέγατε ότι από τον Σεπτέμβριο θα αρχίσουν μαζικοί θάνατοι; και ότι επίκειται μείωση του πληθυσμού παγκοσμίως;
        Ακόμη γελάω.
        Κι εν τω μεταξύ είμαι πιο καλά κι απο πρώτα !
        Αντί να κόψετε τα τσιγάρα, τα ποτά, και την κακή διατροφή, που αποδεδειγμένα προξενούν ασθένειες και μειώνουν το προσδόκιμο ζωής, σας φταίει το εμβόλιο !
        Τενεκεδόμαλοι….

        1. ΗΔΗ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΒΛΑΚΑ.ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ.ΕΧΕΙΣ ΕΓΩΙΣΜΟ ΠΟΛΥ.

      2. Εσείς λέγατε από Σεπτέμβρη, τώρα πήγε στα πέντε χρόνια;
        Και στα πέντε χρόναι θα πείτε στα δέκα.
        Και στα δέκα θα πείτε στα δεκαπέντε.
        Κι όταν τελικά αποβιώσει ο εμβολιασμένος από άσχετο λόγο θα πείτε “ε, ναι, πέθανε γιατί πριν από ξέρω ‘γω τριάντα χρόνια είχε κάνει το εμβόλιο”.
        χαχαχαχα…..

        1. Και τωρα εσυ απ’οτι καταλαβαινω εχεις αγωνια καθε βραδυ που πεφτεις για υπνο μηπως και δεν ξυπνησεις το πρωι.καθεσαι και μετρας με ρολοι τους μηνες ή τις ωρες που περνανε και επειδη “υποτιθεται” δεν εχεις προβλημα εσυ,οτι ειμαστε ακυροι εμεις;;;;;;;;;;με τετοιο μυαλο δεν απορρω που εμβολιαστηκες.αντε κανε καμια εξεταση αιματος να δεις την πηξη αιμοπεταλιων και τα λεμε.μηπως τωρα τελευταια σε ποναει λιγο το ποδι,λιγο η μεση,μηπως δεν νιωθεις σωστη την κυκλοφορια αιματος,μηπως ειναι πρισμενα λιγο τα ποδια σου,μηπως εισαι ετοιμος για θρομβωσεις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;μηπως ηδη σου εχει “κατσει η μπιλια” και δεν το χεις παρει χαμπαρι η δεν θες να το παραδεχτεις απο εγωισμο;;;;;;;;;ολοι οι εμβολιασμενοι που ξερω,συγγενεις και φιλοι ΕΧΟΥΝ ΘΕΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΧΕΣΤΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ…………απ’οτι φαινεται κι εσυ….για να κανεις ετσι!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    19. Το θέμα είναι οτι θα πρέπει να μας πεις?? Για πιο λόγο έκανε το εμβόλιο?? Πχ το αποφάσισε μόνη τής??? Την πίεσαν κάποιος?? Κτλ κτλ ? Αυτη ειναι η ουσία?

      1. Η ουσία είναι ΜΟΥΛΕ ότι σου βάζουν το μαχαίρι στην δουλειά και αλλιώς σε απολύουν. Και θα βρεις εύκολα αλλού ή θα πεθάνεις από την πείνα;

      2. η μ@λ@κία εδώ μέσα πάει σύννεφο! αντε και να στα πει αυτά, θα κάνεις κάτι ή θα αλλάξει κάτι πλέον?
        Η κοπέλα να γίνει καλά μας νοιάζει, τον λόγο και το όλο θέμα να το ρωτήσεις στην π@υστροπαρέα της Κούλας που εξανάγκασαν τόσο κόσμο

    20. Δεν φταίει το εμβόλιο αν εσύ έχεις οργανισμό για τα μπάζα.
      Εγώ έκανα και τις τρεις δόσεις και δεν εμφάνισα ούτε καν πυρετό.
      Πάνω από 2 δις άνθρωποι εμβολιάστηκαν και ζουν μια χαρά.

      1. Τι να πεις;;
        Αν δεχτούν την αλήθεια πρέπει να αποδεχτούν τη λάθος επιλογή και ν αυτοκτονήσουν
        Για αυτό από την παγκόσμια κυβέρνηση σταμάτησαν (προς το παρόν) τις υποχρεωτικοτητες
        Δε θέλουν εξεγέρσεις . Το πάνε λαου λαου.
        Και ο ποιο ανίδεος κάτι έχει πάρει πρέφα για τις ξαφνικιτιδες. Κάτι τις ………έχει δει διαφορετικό στον οργανισμό του
        Άλλωστε πρέπει να είσαι και άτυχος στις τρεις δόσεις ναη πέσεις έστω και σε μια placebo.

      2. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΕΙ. ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΚΩΛΟΣΟΓΟ, ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΓΗΓΕΝΝΩΝ! ΜΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ! HAIL!

      3. ΟΙ ΝΕΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΑΡΑ AYTO ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ
        ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
        Το πιθανότερο είναι να είσαι κωλογερος ή να έχεις ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ για τα μπάζα
        Μην είσαι σίγουρος ότι στη τέταρτη θα τη βγάλεις καθαρή.
        Ένας ηλικιωμένος γείτονας άρχισε το τρέμουλο στα χέρια μετά την τέταρτη

      4. Δηλαδή για να καταλάβω. Έχεις προσωπική επαφή με όλους αυτούς τους 2 δις ανθρώπους και σου είπαν ότι όλοι τους είναι μια χαρά;;;;; Αγαπητέ, εύχομαι πραγματικά να είσαι πάντα καλά αλλά λυπάμαι ειλικρινά που θα στο πω έτσι άκομψα και σκληρά. Κάποια στιγμή, μέσα στην 5ετια απ’ την 1η δόση του εμβολίου, δεν θα γλιτώσει ΚΑΝΕΙΣ… είτε από σοβαρές επιπλοκές (ή καρκίνο που θα σου βγει λόγω του εμβολίου!!) είτε από…τον άλλο κόσμο. Δυστυχώς είναι η αλήθεια. Όλο αυτό που έγινε και συνεχίζεται λέγεται ΑΤΖΕΝΤΑ 2030. Και δεν το λέω εγώ. Το λέει το βιβλίο “Covid-19 The Great Reset” (όπου στην ελληνική έκδοση έχουν αφαιρέσει σκοπίμως το Covid-19 απ’ τον τίτλο). Είναι το βιβλίο που διάβαζε με μεγάλη “υπερηφάνεια” ο Μητσοτάκης και πάνω στο οποίο βασίζονται όλα όσα “αποφασίζονται” στα παγκόσμια οικονομικά φόρα ( βλ. WEF) και στο Davos υπό τον “αρχηγό” τους, τον Κλάους Σβαμπ. Επίσης, δες στο διαδίκτυο και την ΟΜΟΛΟΓΙΑ του Χαράρι όπου λέει με εξοργιστική ειλικρίνεια ότι το εμβόλιο δημιουργήθηκε για την μείωση του πληθυσμού. Ενημερώσου ΣΩΣΤΑ και ο Θεός βοηθός σου. ΥΓ. επειδή είναι πιθανό να με πεις “ψεκι”… αγόρασε αυτό το βιβλίο, διάβασέ το, δες και τις ομολογίες πολλών εξ αυτών που “διαφεντεύουν” την καμπάνια των εμβολίων… και μετά έλα να μου πεις για τα 2 δις ανθρώπους που είναι μια χαρά …”ΑΝ” θα είναι “μια χαρά”.

      5. ΣΤΑ @ΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΔΟΣΕΙΣ ΡΕ ΜΟΥΛΕ 123 ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙΣ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑ ΣΥΟ ΦΙΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΛΟΦΟΛΑ

      6. Εχεις προβλημα και απο εγωισμο δεν το παραδεχεσαι.η αποδειξη οτι εχεις προβλημα ειναι οτι μπηκες εδω για να γραψεις.σε καιει που την πατησες και κανεις προσπαθεια να μας πεισεις οτι ειμαστε ψεκασμενοι.η πιο τρανη αποδειξη ειναι οτι προσπαθεις παααααααρα πολυ να πεισεις και οτι προσβαλεις τους αλλους.αυτο ειναι υποπτο και ο καθενας υποπτευεται το αντιθετο οταν κανεις ετσι και οταν βριζεις τοοοοσο πολυ.μαλλον εχεις φαει φολα με τα εμβολια και εχεις νευρα επειδη δεν την πατησαν κι αλλοι σαν κι εσενα και θες να πεισεις σωνει και καλα οτι ολα ειναι ο.κ.συνεχισε αγορι μου εσυ τα τρυπηματα.το σωμα σου επιλογη σου….ετσι δεν σας δασκαλευουν τα αφεντικα σας να λενε οι γυναινες σας στις εκτρωσεις;;;;;; Ε λοιπον κι εμενα το σωμα μου,επιλογη μου.γιατι με το ζορι να κανω εμβολιο;;;;;;;αφου δεν γουσταρω λεμε.και μπαινεις τωρα εσυ εδω μεσα φασιστακο να μας βρισεις μονο και μονο γιατι δεν θελουμε.ας δωσουμε ενα ραντεβου να ερθω απο κοντα να σου εξηγησω γιατι δεν θελω…….καταλαβες πιθηκε;;;;;;;;

      7. Ο/Η Έχει δίκιο, τρέξε και για τις υπόλοιπες δόσεις γρήγορα λέει:

        Νούμερο 123 τα λες μια χαρά! Αντε φιλάρα να κάνεις και την 4η-5η δόση σου, γιατί την καθυστέρησες την 4η; Αντε αντε να πας γρήγορα, δεν νιώθεις ευάλωτος χωρίς την 4η δόση σου, μπορεί να πεθάνεις από κορωνοιό, κλείσε άμεσα ραντεβού!! Μην παίζεις με την τύχη σου και την υγεία σου και κολλήσεις, ζήτα να σου κάνουν και την 5η δόση μαζί.

    Comments are closed.