ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΟΓΚΩΔΗΣ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΒΥΡΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟ. ΠΑΡΑΒΙΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ. ΕΚΑΝΑΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΘΑ’ ΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ. ΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    Image1 (38)

    ΟΓΚΩΔΗΣ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΒΥΡΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟ

    ΕΚΑΝΑΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ. ΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ.

    Αποκλειστικό ΒΙΝΤΕΟ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    32 Σχόλια

    1. Ολες οι βρισιες στα μουτρα σου χαμενο κορμι, αναρχοαπλυτε!!!!!! Το δικο μου παιδι ανεγκεφαλε δεν θα γυριζε στα Εξαρχεια, πρωτον και δευτερον τον μπατσο τον ρωτησε ποτε κανεις τι βρισιες του ειπαν οι δυο κατα τα αλλα ανηλικοι;;;;;;;; Το καλο θα ηταν να μην ειχε συμβει οτι εγινε, αλλα δυστυχως εγινε!!!!!!! Οι γονεις του επρεπε να διωχθουν για παραμελιση ανηλικου!!!!!!!! Δεν ειχε καμια δουλεια στα Εξαρχεια και το πηρατε σχοινι κορδωνι καθε χρονο πορεια για τον Γρηγοροπουλο για να προκαλειτε εκτροπα, καταλαβες υβριστη ηληθιε!!!!!!! Το που κατελειξε και ο αλλος, η παρεα του Γρηγοροπουλου εκεινη την ημερα το ειδαμε!!!!!!!!!

    2. τα αναρχο αληταριά εχουν τοαπάνω χερι στηνκοινωνια που κατασκευαζει,πιταγυρο.

    3. Αλητες. Προδοτες. Μισελληνες. Αχρηστοι. Πουλημενοι. Γερμανοτσολιαδες. Απατριδες. Προσκυνημενοι….

      Ολα τα κοπλιμεντα για την ΝΔ που αυτη ειναι υπευθυνη για τους κουμουνιστοσυμοριτες που ροκανιζουν την πατριδα ακομα και μετα την ηττα τους στο Γραμμο-Βιτσι.

      Η ΝΔ εχει την μεγαλυτερη ευθυνη για την διαλυση των ενοπλων δυναμεων, την σοσιαλιστικη νοοτροπια της οικονομιας, τις πορειες κατσαπλιαδων για το πολυτεχνειο, αλητο γρηγοροπουλο και για το χαος στα πανεπιστημια.

      Καμμια δικαιολογια απο το κομμα του Μητσοτακογλου. Το ΚΚΕ και τα παιδια του δεν λενε ψεμματα για το πιοι ειναι. Η ΝΔ πουλησε τα παντα για να κυβερνησουνε. Ειχανε πολλες ευκαιριες να διορθωσουνε πολλα. Ειναι προδοτες. Τελεια και παυλα.

    4. τσατσε, μόνον από καθοικια γονείς σαν κ. σένα θα έβγαιναν τέτοια παιδιά, κ. 15χρονο θα κοπροσκυλιαζε τα μεσανυχτα στα Εξάρχεια με ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΠΟΔΑ που λέγονται αναρχικοί. ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΊΤΗ βρωμο τσατσε. ακόμα κ. το όνομα; ψευδ.; σε φανερώνει. σκασε. κομπλεξικη σαβουρα

    5. Η ουσία είναι μια και πρέπει να γίνει σύντομα πριν υπάρξουν και άλλες δυσάρεστες εκπλήξεις εις βάρος του ελληνικού λαού:
      ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΝΔ ΑΕ!!!
      ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΡΩΜΕΡΗ ΣΙΧΑΜΕΡΗ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΗ ΧΟΥΝΤΑ ΝΔ ΑΕ!!!

    6. Αφου έχουμε επέτειο για τον Γρηγορόπουλου είμαστε άξιοι τησ μοίρας μας δυστυχώς

    7. Τι λες ρε Αρχιμαλακα . Ναι είναι κατσαπλιαδες και ναι είναι αριστερά σκουπίδια που μόνο να σπάνε και να ρημάζουν θέλουν. Αλλά όχι να ρίξεις και ευθύνες σε 15 χρόνων παιδί. Έλεος ρε αποκτηνωμενο κομματοσκυλο. Παιδί είναι , και εμείς σα παιδιά μας λέγανε οι γονείς μας μη πάτε από δω και από κει και εμείς πηγαίναμε. Για τον κολομπατσο που έβγαλε όπλο σε παιδιά δε λες τίποτα . Ουστ αλήτη κομματοφρουρε. Να δούμε αν ήταν το δικό σου παιδί τι θα έλεγες.

      1. Καλέ πως βρίζεις έτσι???
        Τι είπε ο άνθρωπος???
        Επέτειος για έναν φόνο ???
        Τον οποιονδήποτε φόνο??
        Υπάρχει σε άλλο κράτος αυτό???
        Σε δυτικού ή μη κόσμου???
        Αυτό πάντως που κάποιοι σχολιάζετε με βρισιδια με ξεπερνάει!!!!

      2. Τστσιτσο τσιτσο το βιολί σου εσύ!!!!
        Βρισε βρισε κάτι θα μείνει!!!
        Χαχαχαχαχα
        Πλάκα που χεις!!!!!

    8. Μόλις βλέπουν κανέναν γερό αμέσως πρόστιμο ρε ξεφτιλισμενοι ρε καραγκιόζηδες ντροπή σάς είσαστε προδότες σε ένα λαό μαλακά οι απλυτοι τα παιδιά των εβρεων σας γαμανε

    9. Η χωρα με δεκαδες προβληματα, τα Ελληνοτουρκικα, τα οικονομικα, το λαθρομεταναστευτικο και μεσα σε μια πανδημια ανευ προηγουμενου που εχει κουρασει ψυχολογικα ολο τον κοσμο και τα παρασιτα της κοινωνιας τσιρακια της αριστερας της πλακας, των Ανθελληνων κατσαπλιαδων αναρχικα σκουπιδια, στην κοσμαρα τους για τον Γρηγοροπουλο, τα ιδια μετα απο 12 χρονια!!!!!!!! Το δηθεν ενδιαφερον τους για τον Γρηγοροπουλο ειναι προσχηματικο, αυτο που θελουν, με αφορμη τον Γρηγοροπουλο, ειναι να σπασουν και να ριμαξουν!!!!!! Και μια παραλυτη κυβερνηση, η οποια δεν εννοει να τους τελειωσει μια για παντα και τους ανεχεται να κανουν οτι θελουν!!!!!! Αντε ρε στα τσακιδια ολοι παλιοτομαρα!!!!!!!! 15 χρονων παιδι δεν ειχε καμια δουλεια στα Εξαρχεια!!!!!!!!! Φτανει πια!!!!!!!!

      1. Τι λες ρε Αρχιμαλακα . Ναι είναι κατσαπλιαδες και ναι είναι αριστερά σκουπίδια που μόνο να σπάνε και να ρημάζουν θέλουν. Αλλά όχι να ρίξεις και ευθύνες σε 15 χρόνων παιδί. Έλεος ρε αποκτηνωμενο κομματοσκυλο. Παιδί είναι , και εμείς σα παιδιά μας λέγανε οι γονείς μας μη πάτε από δω και από κει και εμείς πηγαίναμε. Για τον κολομπατσο που έβγαλε όπλο σε παιδιά δε λες τίποτα . Ουστ αλήτη κομματοφρουρε. Να δούμε αν ήταν το δικό σου παιδί τι θα έλεγες.

    10. Μετά από πολύ σκέψη , προσευχές, μετάνοιες,αυτοσυγκέντρωσης… βρήκα γιατί όλοι αυτοί οι Άθεοι,κατσαπλιαδες, γκέι τρυπιοι , Αναρχικοί..κτλ δεν δίνουν σημασία στους νόμους…Απλά γιατί δεν βλέπουν τσιοδρες, και κάθε λογής τρομπες πολιτικούς ,και απλά είναι Ανυπακουοι … όλοι οι άλλοι με τον Σταύρο στο χέρι προσευχές, τηρηση των νομικών τους, τηλεκοντρόλ και ΣΚΑΣΜΟ..

    11. Κομμουνιστοσυμμοριτες κοπρόσκυλα!!
      Ουστ στα ΤΣΑΚΙΔΙΑ να πάτε και να μην ξαναγυρίσετε..
      ΚΟΥΛΗ κάνε ένα καλό για την Ελλάδα:
      Κλείσε επιτέλους”μέσα” την εγκληματική οργάνωση ΚΚΕ κ τους αναρχοαπλυτους του περιθωρίου..
      Εξαφάνισε τους από τον χάρτη,,και αν δεν μπορείς να το κάνεις,, παραχώρησε την θέση σου σε κάποιον άλλον που μπορεί..

      1. Τα ίδια έλεγες και πριν δυο χρόνια και ψήφισες Κούλη “για να κάνει ένα καλό” με την συμφωνία των Πρεσπών (και τελικά απλά κάνει μπιζνες)… Τώρα λοιπόν ψηφοφόρε του Κούλη ήρθε η ώρα να κάνεις ΕΣΥ ένα καλό, να εμβολιαστείς πρώτος-πρώτος να δούμε κι εμείς τι παίζει. Σου δίνουμε τη σειρά μας.

    12. χαρ’α που ια κάνουνε που θα τους κατεβάσουν τα γκ…κια….

    13. ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΗ ΞΕΥΤΙΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΖΕΙ ΤΩΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΤΕ

    14. Είτε κυβερνά ή Δεξια τής Αριστεράς είτε ή κέντρο αριστερά είτε ή αριστερά Σύριζα είναι ακριβώς το ίδιο. Ολοι οι αναρχοαριστεροι γκει πρεζόνια αλλοδαποί άθεοι ανθέλληνες είναι υπεράνω τον νόμον. Ο νόμος έχει ισχύ μόνο για Ελληνες ορθόδοξους χριστιανούς και πατριώτες εθνικιστές!!! Ντροπή σας ρε ξεφτίλες μόνο να κόβεται πρόστιμα σε κανένα Χριστιανό που πάει να ανάψει ένα κερί στην εκκλησία είστε Δημοπρατες!!!!

    15. Δυστυχώς η Ελλάδα είναι η μόνη ευρωπαϊκή χώρα με καθεστώς Απαρτχάιντ. Οι αριστεροί ελεύθεροι να κάνουν ότι θέλουν και όποτε θέλουν εις βάρος της δημόσιας ”σωματικής” και ”οικονομικής” υγείας και οι Έλληνες κλεισμένοι και φοβισμένοι στα σπίτια τους υπό των φόβο του προστίμου και των ληστοσυμμοριτών αναρχοκομμουνιστών.

    16. Eπιβεβαιώνεται για μια φορα ακομη το “Aχρηστοι και Aνικανοι” της κυβερνησης

    17. Το ζαβό είπε τον λαό που τον ταίζει ψεκασμένους,Δίκιο έχει να μας λέει ψεκασμένους αφού ακολουθεί το ζαβό ποιμένα το κοπάδι καλά μας κάνουν…Καθήστε ακόμα έρχονται χειρότερα με το εμβολιο δηλητήριο…Οταν θα πέφτουμε κάτω σαν τα κουνούπια από το δηλητήριο που θα μας βάλουν τότε να μας δω….Αλλά και πάλι μούγκλαβες θα είμαστε….ΕΕΕ τι να κάνουμε ηθελε ο θεούλης και τον πήρε….Ούστ από εδώ παλιοραγιάδες ριψάσπιδες, Ποιόν περιμένετε ρε να πάει μπροστά οι άνω των 60?η περιμένετε να σας υποσχεθούν θέσεις στο δημόσιο,και στάς ευρώπας αλλά Δαμανάκη,Λαλιώτη κλπ για να ξεσηκωθείτε?Περιμένετε το οκ από USA?αλλα πολυτεχνείο?

    18. Δεν πιστεύω μετά απο αυτές τις συμπεριφορές χαιδέματος, να έχουν την απαίτηση να τους πληρώσει κανένας Έλληνας πρόστιμο 300 ευρώ εάν τον σταματήσουν ?

    19. Ε όχι και ογκώδης. Ο Βαψομαλλιάς θα ζητήσει συγγνώμη πάλι;;;;;;
      Σε άλλες χώρες της Ευρώπης θα είχαν παραιτηθεί όλοι!! Αυτό που ζούμε όλοι μας υπό καθεστώς εξοφθαλμου ΓΚΑΝΤΕΜΟΣΑΥΡΟΥ είναι εξωφρενικό.
      Και βρίζουμε τον κακομοίρη τον Τσίπρα.
      Αυτός μπροστά σ’ αυτά που έφαγε και ΘΑ ΦΑΕΙ ο Κούλης είναι νεοσσός.
      ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΑ ΤΟΣΟ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ;;;;
      Αν ήμουνα στη θέση του θα ήθελα ν’ ανοίξει η γη να με καταπιεί!!!!

    20. Ποινικο αδικημα διαπραττουν μονο οσοι ειναι Ελληνες, ορθοδοξοι και πατριωτες! Τα κοπροσκυλ@ εχουν σχεδιο! Ομως το σχεδιο του Θεου …στο τελος!

    21. Βρε πολιτικά αληταριά της αριστεράς και της κυβέρνησης, αφήνετε και αλωνίζουν οι αριστεροί στο κέντρο της Αθήνας, έτσι για να με κρατάτε εμένα σιδηροδέσμιο μέσα στο σπίτι μου?

    22. Να πάνε τα βλαχαδερά στρουμφάκια να τους χτυπήσουν προσοχές όπως κάνανε με τον κουτσούμπα και τους λάθρους.
      Ζαβέ ποδηλάτη βάλε τα προστίματα κ μουρλοεμβόλια του Μπούρλα στο πάτο της μαρέγκα.

    23. ΑΦΟΥ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ.

    24. πολύ βολικό…έχουμε και λέμε ..6 σήμερα Χριστούγεννα σε καμμια 20 μέρες…Άρα 20 του μηνός θα έχουμε ξαφνική αύξηση των κρουσμάτων λόγω των σημερινών επεισοδίων και συγκεντρωσεων …Συνεπώς μην τολμήσετε να πλησιάσετε εκκλησιά τα Χριστουγεννα φασισταρια εθνικια ψεκασμένοι

    Comments are closed.