ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ – ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΝΕΚΡΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΟΣΕ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΦΑΝΕ ΛΑΧΑΝΟ – Η ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ

    Κοινοποίηση:
    MAKELEIO-ΜΑΚΕΛΕΙΟ-1-7

    Ο Κωνσταντίνος Χρυσάγης, Δ/ντής Κυκλοφορίας του ΟΣΕ, που “έφυγε” χθες, στη πρώτη συνεδρίαση του νεοσύστατου συντονιστικού κέντρου ασφαλείας σιδηροδρόμων.

    Ο εκλιπών είναι πρώτος από αριστερά. Το ντοκουμέντο που σας παρουσιάζουμε λέει πολλά για το τι θα ακολουθούσε για τη μοίρα αυτού του ανθρώπου

    337688402_1742163372846216_296563154488052236_n

    Τα σχόλια δικά σας…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΑΓΑΝΕ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΙΠΛΩΜΑ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΓΕ ΚΑΙ ΚΡΑΝΟΣ ΠΗΓΑΝΕ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΨΟΥΝ ΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΕΝΟ..KIM KOU LEE THE COLOMBIA OF EUROPEAN UMION

    2. Η κυβέρνηση έβαλε πλάτη στα καρτέλ και μας ξεπατώθηκα στην ακρίβεια.
      Αυτή είναι η ΝΔ για όσους έχουν αμφιβολίες.
      Ο νεοέλληνας να μην ξεχάσει πάλι στην κάλπη.

    3. Πάντως από τις ανεμογενητριες που φυτρώνουν μετά από πυρκαγιές, τους δρόμους και την Λαρκο το όνομα Γεραπετριτης θα ακούσεις. Το μόνο που του είχε ξεφύγει ήταν ο ΟΣΕ και να πάρει ο δικός του την εργολαβία. Μετά το τραγικο δυστύχημα, πάλι ο Γεραπετριτης με τον πεθερό του έχουν τον έλεγχό. Εάν δεν υπήρχε το δυστύχημα δεν θα υπήρχε άλλος τρόπος να περάσει ο. ΟΣΕ στα χέρια του πεθερού.

    4. Εάν είναι δολοφονία, και οι δολοφόνοι με τον ίδιο τρόπο θα πάνε!! ‘Μάχαιραν έδωκας, μάχαιραν θα λάβης’ είπε ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός!!

    5. Ο καραμαν-αλής έλεγε ότι είναι ντροπή να θέτουν ζητήματα ασφαλείας και σκοτώθηκαν τουλάχιστον 100 άνθρωποι αφού οι ίδιοι λέγανε και για 56 αγνοούμενους. Γύρευε τι πιέσεις ασκούσαν στον άνθρωπο για να ξαναλειτουργήσουν τα τρένα την ώρα που όχι μόνο δεν υπάρχουν συστήματα ασφαλείας αλλά ούτε εκδοτήρια εισιτηρίων. Και ακόμα και τα ρεπορτάζ των καναλιών της λίστας πέτσα βγάζουν φωτογραφίες που λένε για εισιτήρια να πάνε απέναντι στο καφενείο! Και ο κούλης μας απειλεί με τον τσίπρα. Όχι ρε, ούτε κούλης ούτε τσίπρας ούτε ανδρουλάκης, ούτε συνταγματικό ανθελληνικό τόξο!

    6. Απίστευτη φωτογραφία!
      Α ρε Χίο εσύ πώς γλίτωσες….

    7. Μια μέρα πριν καταθέσει και ο καραιβαζ τον έφαγαν…..

    8. Γι’ αυτό έδιωξαν τον διοικητή της αστυνομίας, για να μην ερευνήσει για το δυστύχημα. Όλα προσχεδιασμένα.

    9. ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΥΦΛΟΣ. ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΗΓΑΝ ΣΥΝΝΕΦΟ.
      ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΝΑ ΞΑΝΑΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΣΑΠΙΟ ΔΙΚΤΥΟ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΑΙΤΙΟΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ.
      ΑΥΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΕΜΑΘΑ. ΤΩΡΑ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ.
      ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΗΞΕΡΑΝ ΤΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.
      ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ; ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ;

    10. ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΚΗΝΗ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΡΙΓΕ ΜΠΛΟΥΖΑ ΠΟΥ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΙΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΛΕΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΨΙΘΥΡΊΖΕΙ ΦΤΑΝΕΙ ΦΤΑΝΕΙ

    11. * Δεν γνωριζω, να επεξεργαζομαι μορφη Pdf

      hellenicparliament.gr
      https://www.hellenicparliament.gr › …PDF
      ελληνικη δημοκρατια – υπουργειο υποδομων και μεταφορων

      9 Οκτ 2017 — 521/17/12/31-08-2107 σχετικό έγγραφο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, το με αρ.πρωτ. … Χρυσάγη Κωνσταντίνο. Δ/ντη Κυκλοφορίας εκπρόσωπο του ΟΣΕ με αναπληρωτή …
      *Σελις: 11*

      Υ.γ. Ειχε διορισθει το 2017, επι Σπριτζη! Στο μεταξυ αναρατωτιεμαι, για το αν το νεοσυστατο “Συντονιστικο κεντρο ασφαλείας σιδηροδρόμων”, σχετιζεται με την τοτε “Συσταση και συγκροτηση Επιτροπης για την Ασφαλεια του Σιδηροδρομικου δικτυου! Γιατι ειθισται στο “Ελλαδισταν”, να αλλαζει ο Μανωλιος και να βαζει τα ρουχα του αλλιως!

    12. Είναι αδίστακτοι κι επικίνδυνοι, δίχως καμία πλέον κάλυψη και δίχως κανέναν πλέον ενδοιασμό !!! Όποιος μπαίνει εμπόδιο στη πορεία μας για τη διάλυση της χώρας ολοσχερώς, επιχειρώντας ν’ αποκαλύψει τα βρώμικα σχέδια τους και την άκρως κερδοφόρο λεηλασία των δημοσίων ταμείων και όχι μόνο…αλλά κι αυτών των ευρωπαϊκών !!… βγαίνει απ’ τη ” μέση ” με συνοπτικές διαδικασίες εκτός ορισμένων περιπτώσεων που τους χαμογέλασε η τύχη κι ο Θεός κι επιβίωσαν..των διαδικασιών. Βλέπε.. Στέφανος Χίος !!! Οι περισσότεροι πήγαν αδιάβατοι και αμέριμνοι..με ότι αυτό συνεπάγεται..π.χ. απο “φιλια” πυρά !!!.. ξεσκαρταρισμα δια χειρός Φιλίας. Κι όποιος κατάλαβε.. κατάλαβε, τώρα τι κατάλαβε..ο Θεός κι η ψυχή του. Τα πράγματα είναι σε κρίσιμη καμπή για τη “Δημοκρατία” της Ελλάδος.
      Το “παρακράτος” έχει υπερκεράσει το ίδιο το ‘κράτος”, η διαβρωμένη δικαιοσύνη είναι ανήμπορη εώς ανύπαρκτη για ν’ αντιδράσει και το εγγύς μέλλον διαγράφεται δύσκολο.. εώς πάρα πολύ δύσκολο. Οι “θυσίες” των Ελλήνων στο βωμό της Κλεπτοκρατίας..είναι η κοπριά για τη συνέχιση της.
      ΥΓ. ” Τώρα κλαστε μου τον “μπουτσον”..!!! είπε ο τεράστιος Καραϊσκάκης..!!! στο λέω κι εγώ Μιζοτακη..θα μας κλάσεις τον “μπουτσον” !!! είστε
      “Τελειωμένοι” και το ξέρετε… ερχόμαστε..!!!

    13. Δεν είναι ντοκουμέντο αυτό.Να αλλάξετε κ.Χιο τίτλο και να γράψετε οι μαλάκες Έλληνες τοποθετούν με την ψήφο τους στην Βουλή δολοφόνους και Gagsters της μαφίας που σκοτώνουν τα Ελληνόπουλα και τους Έλληνες πολίτες.

    Comments are closed.