ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ! ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ “ΒΟΜΒΑ” ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ! Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΑΠΑΣΦΑΛΙΣΕ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΣΤΗΝ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ

    Κοινοποίηση:
    Δένδιας

    Η χώρα ζει πλέον μία πρωτοφανή πολιτειακή κρίση, η οποία δεν έχει προηγούμενο στην μεταπολίτευση. Ο υπουργός εξωτερικών Νίκος Δένδιας με μία επίσημη διαρροή, διαψεύδει τους ισχυρισμούς της προεδρίας της δημοκρατίας και μάλιστα πετάει το γάντι, προκαλώντας την κ. Κατερίνα Σακελλαρόπουλου να δώσει στην δημοσιότητα τυχόν έγγραφα που έχει με την υπογραφή του!

    Τέτοιο γεγονός δεν έχει ξαναγίνει. Όπως φυσικά δεν έχει ξαναγίνει η διασπορά fake news από την προεδρία της Δημοκρατίας, με στόχο πολιτικό αρχηγό αλλά και τον ίδιο τον υπουργό εξωτερικών.

    Η διαρροή όμως του Νίκου Δένδια είναι σαφής και δεν αφήνει περιθώρια για παρερμηνείες. Η κυρία Σακελλαρόπουλου οφείλει άμεσα να παρουσιάσει τα έγγραφα τα οποία επικαλέστηκε, προσπαθώντας να μετακυλήσει την ευθύνη για την επιλογή των προσώπων που θα παρασημοφορούσε στο Νίκο Δένδια. Σε αντίθετη περίπτωση, οφείλει να παραιτηθεί.

    Κι έτσι εξηγείτε το γεγονός ότι ο Νίκος Δένδιας δεν παρευρέθη στην δεξίωση για την 47η επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας.

    Αναμένουμε λοιπόν να δούμε τι θα γίνει. Ακολουθεί η διαρροή του υπουργείου εξωτερικών:

    Σχετικά με «διαρροές συνεργατών της Προεδρίας της Δημοκρατίας», συνεργάτες του Υπουργού Εξωτερικών επισημαίνουν σχετικά με το ζήτημα των παρασημοφορήσεων:

    • Δεν υπάρχει αρχική εισήγηση υπογεγραμμένη από τον Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια.
    • Δεν υπάρχουν γνωμοδότηση και πρακτικά για το περιεχόμενο της συζήτησης στο Συμβούλιο Ταγμάτων Αριστείας.
    • Δεν υπάρχει πρόταση του Υπουργού Εξωτερικών με βάση τη γνωμοδότηση.
    • Δεν υπάρχει Προεδρικό Διάταγμα με υπογραφή του Υπουργού Εξωτερικών.

    Όποιος έχει οτιδήποτε από τα παραπάνω στην κατοχή του παρακαλείται να τα δημοσιοποιήσει».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΩΝ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΟΡΦΟΥ ΚΟΡΦΟΥ

    2. Ανεπαρκής η κυρία Ο Πρόεδρος πρέπει να βγαίνει από το λαό, να προασπίζεται το σύνταγμα και να μην γίνεται τσιράκι του κάθε πρωθυπουργού

    3. Σιγά τα αυγά, ο επαγγελματίας μόνιμος υπάλληλος της Κακιάς Φάρας Ρότσιλντ λέει στην έκτακτη μετακλητή υπάλληλο ότι αυτός κάνει κουμάντο και αυτόν προωθούν για επόμενο πρωθυπουργό γιατί ήταν πολύ καλό κοπρόσκυλο στον ρόλο του μέχρι τώρα και θα του κάνουν δώρο μερικές αυτονόητες αλήθειες για να αποκτήσει λαϊκό έρεισμα ο φαλακρός

    4. 12 χρόνια με πρωθυπουργούς τύπου ΓΑΠ. ΠΩΣ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ από αυτήν την κατάσταση;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    5. Έλληνες να χαίρεστε την ψεύτο πρόεδρο της ψεύτο δημοκρατίας που δεν υπάρχει ούτε το ένα ούτε το άλλο. Δυστυχώς την Ελλάδα την κυβερνούν κουμουνια και μασονια.

    6. Μη βρίζεις τα μπουρδέλα γιατί εκεί επικρατεί απόλυτη τάξη, πειθαρχία και καθαριότητα. Τα κοπρόσκυλα -όλοι τους- την Ελλάδα μας την κατάντησαν άτακτη, απείθαρχη και βρώμικη. Πολύ βρωμιά φίλε μου. Δεν αντέχετε άλλο. Να γκρεμοτσακιστούν, στα σκατά να πάνε και να μη ξαναγυρίσουν.

    7. Τέτοιο τζακ-ποτ με όποιους και όποιες έχει διαλέξει το αμεα δεν έχει ξαναγίνει. Τελικά δεν είναι στραβός ο γυαλός είναι χαζός ο κουλός.

    8. Ο ένας εβραίος Η άλλη βρωμοσυριζαια …😰😰😰

    9. Δεν υπάρχει πρόεδρος της δημοκρατίας, η Ελλάδα έχει σοβαρό θεσμικό πρόβλημα στην κορυφή της πυραμίδας της πολιτειακής ηγεσίας.

    10. Υπαρχουν παντα και τα στημενα. Παιζουν παντα αυτα. Δηλαδη να παραιτηθει η προεδρος με τον δενδια να ειναι το πιονι και να κανει ο Κουλης εκλογες

    11. εμείς ξέραμε ότι βραβεύει ο ΠτΔ με πρόταση του ΥΠΕΞ. Τελικά και οι 2 δηλώνουν άγνοια. Τις κουμπάρες παίζουν για να καταλάβουμε κι εμείς; Απαντήστε, ποιος επέλεξε τα νούμερα που βραβεύθηκαν, περιλαμβανομένου του κτηνίατρου της pfizer:

    12. Ναι αλλά δεν λέτε για ποιο λόγο διαψεύδει ο Ντεντιας την Κατινγκω!!!!!
      Είναι για το θέμα του διασώστη και υπερμαχου των λαθραίων Ιάσωνα Αποστολοπούλου για τον οποίο είχε ενστασεις μερίδα βουλευτών της Νουδου με αρχιμάστορα τον Μπογδάνο!!!!
      Τώρα ο Ντεντιας είναι πατριώτης ?????
      Τελικά όλους σας δεν μπορεί κανένας να σας πιάσει….
      Άξιοι της μοίρας σας/μας!!!!!

    13. Την Κερα Κατινα το μονο που τον ενδιαφερει ειναι ο Γκομενος που τον σερνει μαζι και αποδιδουν τιμες οι στρατιωτες μας.Οξω μωρη Σαυρα.Δεν εισαι προεδρος μας.Τον πουλο ΑΡΜ ΒΡΩΜΟΓΡΙΑ

      1. όπως πολύ σωστά έγραψες γκόμενος, γιατί είναι αστεφάνωτη, με σύμφωνο συμβίωσης

    14. Ειμαστε ενα μεγαλο και ωραιο @ουρδελο. Μα ολοι, μηδενος εξαιρουμενου!

    15. Aν καταφερει και την διωξει θα τον παραδεχθω τον Δενδια. Θελουμε πατριωτη πατριωτισα για ΠΡΟΕΔΡΟ

    16. Αντε Δένδια κάνε παιχνίδι και πέτα τον πουστροκούλη και πουστροαδωνι αν θέλεις να γυρίσουμε στην ΝΔ

    17. Μεχρι και κτ ανθρώπους στην Ζιμπάμπουε και Ν.Αφρικη παρασημοφορει. Πώς προέκυψαν αυτοί;

    Comments are closed.