ΣΟΚ στη Μοσχα με τις αλητείες Τσίπρα – ΕΒΑΛΕ την ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ το πολιτικό σκουπίδι για να πληρωθούν από τον ΟΗΕ και τις ΗΠΑ ΚΕΦΑΛΟΚΥΝΗΓΟΙ που θα ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΠΟΥΤΙΝ και ΑΣΑΝΤ ως ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ! (ΕΓΓΡΑΦΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

Κοινοποίηση:
τσιπρας πουτιν

Τώρα που έχει πάρει φόρα -ή μάλλον …κατηφόρα- ο Αλέξης Τσίπρας, δεν σταματά με τίποτε!

Νομίζετε ότι την κοροϊδία και την εξαπάτηση την περιορίζει αποκλειστικά στο εσωτερικό της χώρας μας; Ότι αυτοί που την πάτησαν είναι μόνο σαν τον εργαζόμενο της Κρήτης που προχθές φώναζε με απελπισία ότι πίστεψε και ψήφισε τον κ. Τσίπρα αλλά εκείνος αποδείχθηκε ψεύτης;

Προφανώς και δεν είναι έτσι τα πράγματα! Σιγά που θα άφηνε τέτοια «πατέντα» αναξιοποίητη ο κ. Τσίπρας και δεν θα έκανε εξαγωγή των …ικανοτήτων του και στο εξωτερικό.

Δώστε λοιπόν προσοχή:

Στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ κατατέθηκε ψήφισμα για να ορισθεί προκαταρκτική επιτροπή  Έρευνας για τη Συρία. Για την κατάθεση του ψηφίσματος έβαλαν μπροστά το … Λίχνενσταϊν ο πρεσβευτής του οποίου Κρίστιαν Βέναβεζερ υποστήριξε ότι η ομάδα αυτή «θα συλλέξει, θα εξετάσει και θα αναλύσει στοιχεία για τέλεση εγκλημάτων πολέμου αλλά και παραβίαση ανθρώπινων δικαιωμάτων» και μάλιστα «θα προετοιμάσει φακέλους για να δρομολογηθεί δίκαιη και ανεξάρτητη ποινική διαδικασία βάσει της διεθνούς νομοθεσίας»…

Δεν χρειάζεται πολλή σκέψη για να καταλάβει κανείς ποιοι βρίσκονταν πίσω από αυτή την «πρωτοβουλία» τη στιγμή μάλιστα που με τη βοήθεια της Ρωσίας ο Άσαντ κερδίζει με ηρωικό τρόπο τη μεγάλη αναμέτρηση στη χώρα του.

Οι σκοπιμότητες φάνηκαν και στην ψηφοφορία όπου πρώτες και καλύτερες οι Ηνωμένες Πολιτείες μαζί με τους άλλους δυτικούς -και φυσικά η Τουρκία- υπερψήφισαν την πρόταση διότι πολύ απλά αυτοί βρίσκονταν από πίσω. Αντίθετα, αρνητικά ψήφισε η ίδια η Συρία τονίζοντας ότι η σύσταση ενός τέτοιου μηχανισμού είναι κατάφωρη παρέμβαση στις εσωτερικές υποθέσεις ενός κράτους μέλους του ΟΗΕ» αλλά και χώρες όπως η Ρωσία και το Ιραν.

Θέλετε να μάθετε με ποιους συντάχθηκε η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα; Δυστυχώς, συντάχθηκε με τους εχθρούς της Συρίας ψηφίζοντας κι αυτή «ναι» ως ουρά των αμερικανών και των γερμανοευρωπαίων. Το ψήφισμα τελικά υπερψηφίστηκε με 105 ψήφους, έναντι 15 κατά και 52 αποχών…

Η ειρωνεία ποια είναι; Ανάμεσα στα «όχι» ήταν και χώρες όπως η Κούβα, η Βενεζουέλα, η Βολιβία, η Νικαράγουα και η Ζιμπάμπουε. Διαβάζοντας το σχετικό πίνακα της ψηφοφορίας -τον οποίο και σας παραθέτω για τους λόγου το αληθές καθότι ο σεμνός και ταπεινός Μαυρογιαλούρος έχει προσβάσεις ακόμη και στον ΟΗΕ, παρακαλώ!- θυμήθηκα ότι πριν από λίγες ημέρες ο κ. Τσίπρας ήταν εκείνος που είχε πάει στην Κούβα ως «διεθνής επαναστάτης» για την κηδεία του Κάστρο. Κι από εκεί, μαζί με τους ηγέτες όλων αυτών των χωρών αγκαλιά, εξαπέλυε μύδρους κατά των «δυναστών» της ανθρωπότητας και έδινε όρκους με υψωμένη τη γροθιά για «αγώνα μέχρι τη νίκη». Προφανώς κάποιοι και από αυτούς θα εντυπωσιάστηκαν αν δεν τον πίστεψαν κιόλας. Μέσα σε λίγες ημέρες όμως τους …άδειασε κι αυτούς!

Ε, Τσίπρας είναι. Θα έκανε κάτι διαφορετικό;

Ρεπορτάζ
Εφημερίδα μακελειό

εγγραφο ντοκουμεντο

siria

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

loading...

20 Σχόλια

 1. Αγαπητοί μου ΣΥΜΠΟΛΊΤΕΣ , χρόνια σας πολλά – με μυαλά στο κεφάλη σας – και αγάπη για την ΠΑΤΡΊΔΑ μας , και ΌΧΙ αυτά που διαβάζω στα γραφόμενά σας , που δεν μαρτηρούν τίποιτε ότι είναι Έλληνες Πολίτες , αλλά του εναντίον ΣΥΜΠΟΛΊΤΕΣ ΆΛΛΩΝ ΚΡΑΤΏΝ , και ΌΧΙ Ελληνων Συμπολιτλων .
  Αμέσως τρέξατε να ΛΑΣΠΟΛΟΓΊΣΕΤΕ ΌΤΙ ΠΡΆΤΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΜΑΣ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ , ΞΕΧΝΌΝΤΑΣ , ΤΟ ΠΟΙΌΣ ΜΑΣ ΈΦΕΡΕ ΣΕ ΑΥΤΉΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ ΑΣΦΙΞΊΑ ????
  Ξεχνάτε ποιός μας έφερε τον ΈΝΦΙΑ και για ποιώ λόγο .( γιατί έφαγαν και έπεξαν τον υδρότα μας στα χρξηματηστήρια )
  Ξεχνάτε τες ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ των ΣΥΜΠΑΤΡΙΟΤΏΝ σας ????(διότι δεν υπείρχαν χρήματα στα ταμεία για να τους Πληρώνουν ) , Απαντήστε μου ????.
  Ξεχνάτε την απομάκρησην του ΕΡΓΑΤΙΚΟΎ ΔΙΚΑΊΟΥ , που μα πετούσαν στον δρόμο χωρίς αμοιβές , και μας υποχρέοναν να δουλευουμε όσο χρόνο αυτο΄ι είθελαν -με λιγότερη αμοιβή – ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΆ ΠΕΊΓΆΙΝΕΤΕ ΣΤΑ ΣΠΊΤΙΑ ΣΑΣ ???
  ΞΕΧΝΆΤΕ ΤΟ ΜΕΓΆΛΟ ΚΑΡΤΈΛ ΤΩΝ ΦΊΛΩΝ ΣΑΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑΣ 5 ΕΤΊΑΣ ΚΥΒΕΡΝΉΣΕΩΣ ΜΕ ΤΕΣ ΤΡΆΠΕΖΕΣ , ΕΛΛΗΝΙΚΈΣ ΚΑΙ ΞΈΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΉ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΉΣ ΈΝΩΣΗΣ ??
  ΞΕΧΝΆΤΕ ΤΗΝ ΠΡΆΞΗ ΤΟΥ ΜΑΕΓΆΛΟΥ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΝΆΛΥΠΤΟΥ ΠΡΟΈΔΡΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΧΑΡΕΊΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΎΣ ΚΑΤΑΧΤΗΤΈΣ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΕΊΩΣΉ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΊΤΕΣ ΚΑΙ ΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΈΣ ΚΑΙ ΑΝΑΝΔΡΈΣ ΕΠΙΘΈΣΕΙΣ —ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΊΣ ΥΠΌΣΧΕΣΗ ΝΑ ΠΆΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΊΝΑΝΤΕΣ ΠΟΛΊΤΕΣ ΕΡΓΆΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΟΙΚΟΔΟΜΊΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΈΑ –δεν άκουσα τίποτε περι αυτού του γεγονότος —<<<>>>.
  Ξεχνα΄τε τον λόγο που έκλησα τα μαγαζία <<<>>>.
  Ξεχνάτε ποιοί υπεγραψαν –και γιατί —-μας έφεραν τα ΜΝΗΜΌΝΙΑ , και είμαστε υποχρεομένοι να τα αποπληρώνουμε μέχρι 1 ΑΙΏΝΑ , και οί αίτιοι να είνα μεσ τα πλούτη απο τον Υδρότα μας ??????.
  Νομίζω ότι είναι αρκετά , και θα σταματήσω να όομάζω και τα υπόλοιπα , πιστεύω να σας έδωσα το μάθημά σας και να σας επαναφέρο στην ΤΆΞΗ του Έλληνα Πολίτη χωρίς Κομματικά – Ιδεώδη- Χρηματηστιριακά Μυαλά . Καλή χρονιά Συνάνθρωποι , θα σας Ονομάσω Συμπολίτες όταν γίνετε .

 2. χωρις να δινω μεγαλη εμπιστοσυνη στους ρωσσους.απο την αλλη δεν δινω και στους δυτικους.δεν ειναι λιγες οι φορες που μας ποπυλησαν και οι δυο πλευρες.και οι δυο πλευρες επαιξαν παιχνιδια εις βαρος μας με τους τουρκους.μην ξεχναμε την βοηθεια του λενιν στον μουσταφα ριζα(κεμαλ)τον επονομαζομενο και ατατουρκ,παρολο,που δεν ειχε σχεση με τους τουρκους.ουτε και την αλλαγη των συμμαχων στο Α.Π.Π.αλλαξαν μερια μονο και μονο για τα οικονομικα συμφεροντα,που θα απολαμβαναν,απο την κατεστραμενη τουρκια.το ιδιο μας εκαναν και Β.Π.Π.βαζοντας μας τον εμφυλιο πολεμο για να μην εφαρμοσουν τις υποχρεωσεις στην χωρα μας,για αυτα,που μας υποσχεθηκαν

 3. ΠΟΤΕ ΕΙΠΑΜΕ ΞΕΚΟΥΜΠΙΖΕΤΕ Ο ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΟς ???ΚΙ ΕΣΕΙς ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΙΦΙΣΑΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΚΙ ΠΙΟ ΠΕΡΑ ΟΥΣΤ !!!!!!!!!!!!!

  ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΟΥ

 4. ΚΑΛΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ , (ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΦΑΛΕΣ), ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΗΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ .

 5. ΆΝ Η ΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ, Ο ΚΑΛΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ , ΚΑΙ ΣΑ ΚΑΛΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ, ΘΑ ΣΟΥ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ, ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ, ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ, 100ΠΛΑΣΙΟ. ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ !
  ΑΝ ΠΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, Ο ΤΣΙΠΡΑΚΟΣ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΪΟΝ , ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ ΓΙΑ ΤΑ …
  να στο πω οπως την λενε την εταιρια στο χωριο μου. ….ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΚΝΤΑΝΟΛΝΤΣ

 6. χαχαχα μαλον λαθοσ κανουνε ο κοζμοσ ολοσ ξερη τουσ εγκλιματιεσ δεν ξεχναμε την εισβολη τον περσηκο κολπο ακομα ψαχνουν γεια τα πηρηνηκα και τα χειμηκα χαχα μην ξεχναμε τησ δολοφονιεσ στην σερβια βρε μαλακιζμενη ξερουμε τουσ εγκλιματιεσ βρομιαρηκα σκουληκια

 7. Γιατί, μήπως δεν είναι εγκληματίες πολέμου, ιδίως ο αιμοσταγής δικτάτορας Άσαντ; Άλλο ζήτημα οι όποιες πολιτικές σκοπιμότητες. Φιλορώσοι, ξυδάκι.

  1. Οι δούλοι του ΟΗΕ μήπως δεν είναι; ξεχασες την Σερβια και τους άλλους πολέμους; ή δεν σε συμφέρει;δουλε τις ΝΤΠ!!!!

 8. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΟΠΩΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΚΙ Ο ΓΥΙΟΣ ΤΟΥ ΒΟΥΤΣΗ ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ ΩΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΑΝ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ Κ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΜΕ ΠΟΙΝΙΚΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ Κ ΟΜΩΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ Κ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝΤΕΣ ΗΘΙΚΑ Κ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΛΕΠΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΣΑΣ.
  Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΣΑΣ ΟΣΩΝ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΙΣΤΗ Κ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΧΝΟΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΠΡΑΤΤΕΤΕ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ Κ ΟΙ ΚΑΝΝΙΒΑΛΟΙ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΥΡΙΖΑ.
  KΑΛΟΥΣ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΙΣΣΙΣ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕ Ο ΗΡΩΑΣ ΣΑΣ ΤΟΥ ΛΕΝΙΝ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΤΟΥ ΑΡΗ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ Κ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ
  Ο ΑΡΗΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΠΟΛΕΜΟΥΣΕ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟ Κ ΣΥΝΘΗΚΟΛΟΓΟΥΣΕ ΕΣΦΑΖΕ ΒΙΑΖΕ ΕΚΑΝΕ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΤΩΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΤΙ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΣΣΙΣ
  ΜΕΧΡΙ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΗ . ΣΤΗΝ ΓΚΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ΕΨΗΝΑΝ Κ ΤΟΥΣ ΣΟΥΒΛΙΖΑΝ ΕΝΩ ΑΠΟΛΑΜΒΝΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΡΝΕς ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΕΣ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΑΡΚΕΣ
  ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΒΙΑΣΜΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΗΣΗΣ

 9. O ΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΛΕΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ , ΟΠΟΙΟΣ ΣΚΑΒΗ ΤΟΝ ΛΑΚΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥΝΟΥ
  ΠΕΦΤΗ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕΣΑ , ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ , ΘΑ ΤΟΝ ΚΛΑΣΟΥΝ ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ ΑΝΤΙΔΙΑ !!

 10. Καλα, ψυχασθενής ειναι;;;; Είπαμε προδότης ναι, ηλίθιος ναι, ανισόρροπος ναι, αλλα και ψυχασθενής;;;; Ε, αυτο παει πολυ. Να τον χαίρονται τα ζωα που τον ψήφισαν. Οταν φωνάζαμε πως αυτος θα ειναι η ταφόπλακα της Ελλαδας, καποιοι μας έλεγαν φασιστες. Τωρα τι εχουν να πουν;;;; Σιγουρα εχουν καταπιεί την γλώσσα τους!!!

  1. ΜΑΜ..Ε ΤΟΝ, ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΕΛΛΑ ΠΟΥ .ΒΑΡΑΕΙ ΘΑ ΜΑΣ ΘΑΨΕΙ ΟΛΟΥΣ. ΤΕΤΟΙΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ, Σ’ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!

 11. Έτσι βάλανε και τον Μιλόσεβιτς φυλακή και αφού πέθανε το δικαστήριο τον αθώωσε. Τα πράγματα αλλάξανε όμως και αυτά δε περνάνε στο Ρώσο. Πλέον δεν υπάρχει πλανητάρχης. Καιρός να σπάσει το απόστημα.

 12. Καλά τώρα το καταλάβατε τι πουλημένο τομάρι είναι ο Τσίπρας, αλλά και ο Μητσοτάκης να ήτανε τα ίδια θα έκανε.

Leave a Response