ΟΧΙ ΕΝΑ, ΟΥΤΕ ΔΥΟ, ΑΛΛΑ ΤΡΙΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Η ΜΑΡΕΒΑ ΤΗ ΒΟΛΤΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΟ ΚΑΙ ΕΠΙΔΑΥΡΟ-ΠΛΗΡΩΝΕ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΕ

Κοινοποίηση:
koulis-epidavros

Το ταξίδι του Κυριάκου Μητσοτάκη και της συζύγου του Μαρέβας στην Αντίπαρο και στη συνέχεια στην Επίδαυρο, έχει προκαλέσει σάλο, αφού χρησιμοποίησε ελικόπτερο του ελληνικού στρατού για τις μετακινήσεις του.

Από καταγγελία που ήρθε στο makeleio.gr μέσα από τον Στρατό, μάθαμε ότι τα ελικόπτερα που τέθηκαν στη διάθεση του Πρωθυπουργού δεν ήταν ένα αλλά τρία!!!

“Βούηξε το στράτευμα ότι ήταν τρία ελικόπτερα σε αναμονή” μας ανέφερε η πηγή μας. Τρία ελικόπτερα του ελληνικού στρατού ήταν σε αναμονή και ετοιμότητα για να πάει ο Κούλης και η Μαρέβα του να δουν θεατρική παράσταση στην Επίδαυρο.

Διαβάστε και αυτό:

Στην Επίδαυρο σαν σίφουνας, ο “κερατούκλης”. Πρώτη μούρη η Μαρέβα. Όπου γάμος και χαρά, η Βασίλω πρώτη. Αυτός δεν είναι πρωθυπουργός, είναι ο νέος Ψινάκης (φωτο)

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

27 Σχόλια

  1. Ρε σεις φτάνει ξέρω τι δεν θα ξαναψηφίσω αλλά πείτε μου και τι να ψηφίσω έχω πελαγωσει έλεος

  2. Κουιζ… Πόσους ασφαλιτες-μπραβους με όπλα βλέπετε στην φώτο;;;

  3. ΚΟΙΤΑ ΚΑΤΙ ΣΚΑΤΟΜΟΥΤΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΟΥΝ Ο ΚΕΡΑΤΟΥΚΛΗΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗΝΑΛΛΟΔΑΠΗ ΑΣΧΗΜΟΜΟΥΡΑ ΓΥΡΙΣΤΡΟΥΛΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΦΥΓΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΠΗΔ@ΥΣΕ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΣΟΥΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΡΑΣΕΙΣ ΑΜΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΛΙΟΜΟΥΡΗ ΤΗΣ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΟΙ ΣΒΑΣΤΙΚΕΣ ΣΧΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ ΑΝΤΕ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΑΝΟΗΤΟ ΔΙΠΟΔΟ ΚΑΙ ΦΑΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ

  4. ΠΑΝΤΑ ΕΧΕΙ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΕΤΟΙΜΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ……….

  5. Τι να πεις….
    ολα τα σουργελα….
    και μια απο τα ιδια…
    και δε ντρεπονται….

  6. Αυτό το χαζοχαρούμενο ύφος και οι αγκαλίτσες δημόσια με κάνουν και ξερνάω στα μούτρα τους. Τι πάτε και ψηφίζετε μωρέ κακομοίρηδες. Τις οικογένειες που κατασπάραξαν την ΕΛΛΑΔΑ τόσα χρόνια . Ξυπνήστε επιτέλους.και ψηφίστε πατριωτικά κόμματα.

    1. Πατριωτικά κόμματα ποιους εννοείς; Τους σβαστικοφόρους, τους νοσταλγούς του Χίτλερ, τους νοσταλγούς της χούντας, τους μακεδονοκάπηλους, τους χριστιανοταλιμπάν και τους πωλητές επιστολών του χριστού;
      Όσο κάτι βλάκες όπως εσύ θα μπερδεύουν τον πατριωτισμό με τον ΡΑΤΣΙΣΜΟ, την ξενοφοβία, την ομοφοβία, τον εθνικισμό, το θρησκευτικό φανατισμό, τη μισαλλοδοξία και κάθε είδους σκατοψυχιά τότε μια ζωή στο 2 με 5% θα είστε. Τόσοι είναι άλλωστε οι αμόρφωτοι σ΄αυτή τη χώρα.

      1. Μορφωμένο γίδι, πατριώτη του κώλου, ψήφισε Κούλη που είναι ρατσιστής με τους Έλληνες. Ο πατριώτης σου ξεπουλάει την Ελλάδα και ξεζουμίζει τους Έλληνες με φόρους για να ταϊσει τους τζιχαντιστές δολοφόνους και να φουσκώσει τους λογαριασμούς του στην Ελβετία. Τον χέζω και τον φτύνω αυτόν τον πατριωτισμό και αυτού του είδους την δημοκρατία. Το παίζεις και έξυπνος, ποιά είναι τα επιχειρήματα σου; ο μαίανδρος που τον βάφτισες σβάστικα; Οι δημοκράτες τρώνε με χρυσά κουτάλια και εμείς φυτοζωούμε. Όχι άλλος τρώει γλαρόσουπα, θα τον δείς στον καθρέφτη σου. Σπίρτο σβησμένο είσαι είτε αν είσαι του Κούλη, είτε αν είσαι της Τσίμπλας. Βλάκες μας καταστρέψατε με την παλιοψήφο σας.

        1. ΝΤΙΝΑ ΠΟΝΑΑΣ;;;; ΚΑΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ!!

      2. Τι να κανουμε ρε φιλε δεν εχουμε ολοι την μορφωση της Δαμανακη

  7. Παψτε ,σημερα λογικα βαλατε την μασκα σας και πηγατε να πληρωσετε την εφορια σαν καλα παιδακια ετσι; αμα θελετε ας κανετε κι αλλιως . Ο Κουλης θα είναι προθυπουργος για τα επομενα τριαντα χρονια σας αρεσει η όχι παει και τελειωσε.

  8. Ποια απόσταση από διπλανους σου εννοείτε και δήθεν εξωτερικός χωρος αν φτερνιστει ο (κατ’αλλα συμπαθέστατος) μαλλιας δείτε που θα πάνε τα “σκάγια”. Χάχαχα κλαιω

  9. ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ;;;;;;;

  10. Όχι ρε Αλήτες δεν πληρώνω τίποτα ρε
    Άκου εκεί εδώ δεν έχουμε να ζήσουμε και ο μαλάκας σουλατσάρει με ελικόπτερα ο ΑΛΗΤΗΣ

  11. Κακάσχημοι απο έξω κακάσχημοι και απο μέσα, μαύρες ψυχές, τα λεγόμενα βαμπίρ, πουλημένες στον σατανά για να μας πίνουνε το αίμα. Θέατρα, διακοπές, ελικόπτερα, χλιδάτη ζωή και εσύ Έλληνα ψόφα στην πείνα για να πληρώνεις αυτά τα όντα με τα φραγκοδίφραγκα σου και βάλε και την παλιομάσκα, ο Καλιγούλας και η σιτεμένη του δεν την χρειάζονται, ούτε ο κορωνοϊός δεν τους χωνεύει.

  12. Αυτό το κρατικοδίαιτο κωλόσογο ρήμαξε την Ελλάδα μαζί με δυο τρεις ακόμα παλιοοικογένειες που λυμαίνονται τον ιδρώτα του κοσμάκη. Και οι ηλίθιοι ραγιάδες νουδούλοι ψήφισαν αυτούς που τους κατέστρεψαν για να τους σώσουν… Τώρα μόλις αρχίσει να τους ζώνει πάλι η πείνα θα τους πάρουν στο κατόπι αλλά θα είναι αργά..

  13. ολο αγκαλιτσες και αγαπες το ζευγαρι…σταματηστε το δουλεμα..δεν τρωμε κουτοχορτο

  14. αν γινοταν κανενας τσαμπουκας με τους γυφτους στην άλλη μερια του Αιγαιου, τι θα λεγατε στο ΓΕΣ?
    δεν σου δινουμε τα ελικόπτερα γιατι αυτοι θελουν να πανε θεατρο?
    όταν ιδιωτεύεις και πας για προσωπικη σου υποθεση καπου, ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΟΥ ΡΕ ΚΑΡΝΑΒΑΛΕ!
    ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ! ΓΥΦΤΟΤΣΙΓΚΟΥΝΗ!

  15. Αφού υπάρχουν μαλακες που πήγαν και τους ψηφισαν εδώ στην αποικία καλά κάνουν όλοι αυτοί οι παραμυθατζηδες . Όλα τζάμπα μιλάμε !!!!!Εις υγειαν των κοροιδων. Πληρώστε χαπατα νεοέλληνες. Μια ζωή ραγιάδες.

    1. Ποιός, αυτός που, όταν απασχολούνταν στην εθνική τράπεζα ως ΔΥ, είχε εισπρακτική;;;

  16. ρε γαμω το φελεκι σας που ειναι οι μασκες σας εκει δεν ειναι συνωστισμος? μα τοση υποκρισια σε αυτην την πεμπτοκοσμικη χωρα???????????????????????????????

    1. Δεν βλέπω κανέναν να φοράει μάσκα, ο ένας πάνω στον άλλον είναι. Μας δουλεύουν, τα δικαιώματα είναι στο στόχαστρο τους.

    2. υποτίθεται ότι οφείλεις να την φορας όταν μπαινεις και όταν βγαινεις απο το θεατρο….
      όταν σε βαλουν στην θεση σου, υποτίθεται ότι εχεις αποσταση απο τους διπλανούς σου…

Comments are closed.