Στην Επίδαυρο σαν σίφουνας, ο “κερατούκλης”. Πρώτη μούρη η Μαρέβα. Όπου γάμος και χαρά, η Βασίλω πρώτη. Αυτός δεν είναι πρωθυπουργός, είναι ο νέος Ψινάκης (φωτο)

Κοινοποίηση:
koulis-epidavros

Φώτισε η μουρη του από την κούραση, να τρέχει από πάρτι σε γιορτή και από τραπέζωμα σε παράσταση. Που όρεξη για δουλειά.

Όπως μαθαίνουμε από καλοπληρωμένα ΜΜΕ από τα 20 εκατ. του Λαού,  στην Επίδαυρο βρίσκονται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα για να παρακολουθήσουν τους «Πέρσες» που ανεβάζει το Εθνικό Θέατρο σε σκηνοθεσία Δημήτρη Λιγνάδη. Και οι δύο φορούσαν μάσκα κατά την είσοδό τους στον χώρο μέχρι που κάθισαν στις θέσεις τους. Μαζί τους βρέθηκε η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη που παρακολούθησε και το Σάββατο την παράσταση.

Μπρος στα κάλλη, τι ειναι ο πόνος. Ε, ρε κατάντια. Ο ένας έτρεχε στα κότερα με τα πούρα, ο άλλος κάνει τον Ψινάκη.

koulis-epidavros2

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Ρε τη χοντρη χειροκροταει το ζωαδι.
    Ευτυχως διπλα η Χιονατη και η Αριελ σωζουν το τοπιο

  2. ΑΥΤΑ ΕΒΑΛΕΣ Κ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Κ ΠΟΝΕΣΕς ΠΟΛΟΥΣ ΣΤΕΦΑΝΕ….
    ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟς ΤΟΥς ”ΑΡΚΟΥΔΕΙΔΕς” ΝΑ ΣΕ ΦΑΝΕ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟ ΚΑΛΟΛΑΔΟΜΕΝΟ ΓΡΑΝΑΖΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟς ΤΟΥς ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕς ΤΗς ΑΡΙΣΤΕΡΑς..

  3. ελεος ρε ελεος…. τοσο επιφανειακή;;;;;;;;; αυτο ειναι για σενα το προβλημα;;;;; τι φοραει;;;; γιατι εσυ φορας καλυτερα;;;;;;;; ελεος ρε ελεος…. το οτι Αυτος ειναι πρωθυπουργος;;;; δεν σου λεει τιποτα;;;;;;; το οτι ο ανηψιος Του ειναι δημαρχος Αθηνας;;;; αυτο δεν σου λεει τιποτα;;;;; τοωοτι ΟΛΗ η οικογενεια πληρωνεται με ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ, δεν σου λεει τιποτα;;;; τι φοραει η μαρεΓΚΑ σε ενοχλησε;;;;; ελεος ΡΕ ελεος…

  4. Που την πας την παλιό γίδα…
    Η γίδα και ο αλήτης..ουστ

  5. ΚΡΑΤΑΕΙ Ο ΚΟΠΡΟΣ ΤΟ ΠΟΙΟ ΚΑΚΑΝΟΝΤΥΜΕΝΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΤΟ ΠΟΛΩΝΟ.
    ΕΥΓΕ ΚΟΥΛΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ..
    ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

  6. γιατι καλε??? τι εχει το σακακι τις?? ταιριαζει με την φουστα της αλλης επισκεπτριας της επιδαυρου……. φοραει / φορανε χρωματα τρεντι….. αππααπαα…….. :-)).

  7. Πότε ήταν στην Αντίπαρο το ζεύγος;;;;;

    ΟΙ ΚΟΙΝΟΊ ΘΝΗΤΟΊ ΜΈΣΑ……

    ΡΕ ΟΥΣΤ ΡΕΜΆΛΙΑ ΤΟΥ ΚΈΡΑΤΑ ΣΟΡΟΣ……..

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

  8. ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΑΥΡΟ
    ΚΡΑΤΆΝΕ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ
    ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΊΑ ΌΧΙ;;;;;;;;;

    ΡΕ ΟΥΣΤ ΧΑΡΑΜΟΦΑ’Ι’ΔΕΣ
    .
    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

  9. Στα πανηγύρια κολλάει,
    στην Επίδαυρο δεν κολλάει;;;;;

    Επίδαυρος 😷 γιοκ;;;;

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

  10. ΨΙ ΨΙ ΨΙ…..
    ΝΙΆΟΥ…….
    ΨΙΤ…….

    Ο KU LEE Ο ΓΑTULEI……..

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

  11. Έτσι όπως πάμε, σε λίγο καιρό η γκαντεμόσαυρα θα μπορεί να δει και τους “τούρκους”, εκτός απ’ τους “Πέρσες”… Φτου, φτου, φτου!

  12. ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΤΟΣΟ ΚΕΡΑΤΟ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΓΚΑΛΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΧΑΣΕΙ ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ ΣΑΝ ΓΥΦΤΙΚΟ ΣΚΕΠΑΡΝΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟΝΤΥΜΕΝΗ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΤΑ ΠΡΩΤΕΙΑ ΕΧΕΙ Η ΑΞΥΡΙΣΤΗ ΚΝΙΤΙΣΑ ΤΟΥ ΤΣΙΡΙΖΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ !!!!

  13. Πανάγια μου τι είναι αυτό που φοράει. Ειναι μακράν η πιο κακοντυμενη γυναίκα πρωθυπουργου. Και μας κάνει και ρεζίλι όταν πάει εξωτερικό με κάτι απίθανα σακάκια, παντελονες, πουκαμισα. Τρομάρα της και είχε και οίκο μόδας έλεγε. Αίσχος. Κατά ταλλα τα πληρωμένα ΜΜΕ μας της πασάρουν σαν style icon

Comments are closed.