ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΛΩΡΙΔΗΣ: ΕΝΑΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ – ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΡΕΒΑΣ

Κοινοποίηση:
floridis-eurokinissi

Ρεπορτάζ εφημερίδα Μακελειό

∆εν γνωρίζουμε εάν ο Νίκος Ανδρουλάκης «γλίτωσε» από το φαινόμενο… Φλωρίδης συνολικά. ∆ηλαδή, εάν αισθάνεται δικαιωμένος που δεν  ασχολήθηκε ποτέ μαζί του, γνωρίζοντας πως οι άνθρωποι μπορούν πολιτικά να «ξεπουλιούνται» περισσότερο εύκολα. Όμως, είναι άκρως προκλητικό να είναι στην πολιτική ζωή αυτού του τόπου ένας άνθρωπος, που τα τελευταία χρόνια ήταν «τρολ» στο διαδίκτυο, από παντού αποκομμένος και τώρα να το παίζει πολιτικά νταής και να έχει ως βασικό δόγμα «βάλτε τους όλους φυλακή». Μάλλον, όπως είπαν οι συγγενείς των θυμάτων στα Τέμπη, ο
υπουργός ∆ικαιοσύνης είναι για τα μπάζα!

Κατ’ αρχήν, συμβαίνει το εξής καταπληκτικό. Έχοντας την απόλυτη εύνοια του πρωθυπουργικού ζεύγους, αποφασίζει με ύφος χιλίων καρδιναλίων, όταν η τελευταία φορά που τέθηκε στην κρίση του ελληνικού λαού ήταν στις εκλογές του 2015! Ναι, πριν από 9 χρόνια! Ως κλασικός πασόκος, είχε  παραιτηθεί από βουλευτής τον Ιούνιο του 2011 διαπιστώνοντας -σύμφωνα με όσα ανέφερε στην επιστολή του προς τον πρόεδρο του Κοινοβουλίου- ότι δεν υπήρχε διάθεση από ΠΑΣΟΚ και Ν.∆. για σχηματισμό ενός μεταβατικού σχήματος εθνικής σωτηρίας. Το πολιτικό σχήμα που επιθυμούσε προέκυψε έναν χρόνο αργότερα, μέσα από τη λεγόμενη κυβέρνηση Σαμαροβενιζέλων. ∆υστυχώς, τότε ο σημερινός υπουργός ∆ικαιοσύνης δεν είχε αναπτύξει την ικανότητα του προβλέπειν. Ίδρυσε ένα κόμμα, ονόματι «Κοινωνικός Σύνδεσμος»! ∆εν χρειάζεται να αναφέρουμε ότι πάτωσε ολοκληρωτικά. Επέστρεψε στο ΠΑΣΟΚ το 2015 αλλά… τίποτα!

Και τι συνέβη; Επειδή ήταν άεργος πολιτικά και λογικά βαριόταν τη ζωή του, είπε να το παίξει «θεωρητικός» στα κοινωνικά δίκτυα. Και είχε στόχευση, τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Έγραφε πάντα ότι η Αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ θα καταστρέψει τον τόπο. Α, όπως έχουν γράψει οι αριστερές ιστοσελίδες, το πιο «θετικό» σχόλιο που ίσως να έγραψε για τον Αλέξη Τσίπρα εξελίσσοντας την καριέρα του στο Twitter ήταν:

«Ο Τσίπρας θυμήθηκε στη Μύκονο ότι πετούσε καρέκλες στην πενταήμερη. Και ότι “πλακώνονταν με όλα τα σχολεία”. Συνέχισε να πετάει καρέκλες (στα κεφάλια μας) και όταν έγινε πρωθυπουργός. Και προσπάθησε να πλακωθεί με τις χώρες της Ε.Ε. Μετά ήρθαν οι ευρωπαϊκές φάπες και η kolotoumba».

Έξυπνα είχε κινηθεί, τότε. Γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, άρχιζε πολιτικά να τον… ερωτευόταν. Θεωρούσε ότι ο Φλωρίδης συνεχίζει να εκφράζει τον σημιτικό εκσυγχρονισμό που ο ίδιος χρειάζεται για να διατηρεί την ελκυστικότητα της Κεντροδεξιάς στους ψηφοφόρους του μεταρρυθμιστικού Κέντρου. Και επειδή έπρεπε να χρυσώσει το χάπι, έβγαινε και με όσα έλεγε προκαλούσε για να ακουγόταν ώστε να γίνεται περισσότερο συμπαθής  στους νεοδημοκράτες. Για παράδειγμα, είχε φτάσει στο σημείο να χαρακτηρίσει «διαβόλους» όσους ψήφισαν ΝΙΚΗ και Πλεύση Ελευθερίας στις τελευταίες εκλογές. Έτσι, όταν του προτάθηκε η θέση του υπουργού ∆ικαιοσύνης, λογικά εκείνη τη νύχτα δεν πρέπει να κοιμήθηκε!

Στην θητεία του ως υπουργός ∆ικαιοσύνης, πραγματικά έχει αποδειχθεί ότι πολιτικά είναι για τα… μπάζα. Άλλωστε, προτρέπει τα μίσος, θέλει φυλακές παντού, θέλει φυλακισμένους όλους τους δημοσιογράφους, μιλάει άσχημα για τους συγγενείς στα Τέμπη (σ.σ. «είναι για τα μπάζα όσοι μιλούν για το μπάζωμα»), ούτε λέξη δεν έχει πει για το predator και τις παρακολουθήσεις… ∆εν τον νοιάζει που σύσσωμος ο νομικός κόσμος έχει  χαρακτηρίσει το νέο ποινικό κώδικα οπισθοδρομικό, αντιμεταρρυθμιστικό κι αντιφιλελεύθερο… Ούτε ήξερε για τον Κολωνό, μπερδεύτηκε με τη γραμμή Μαξίμου για το ακαταδίωκτο των τραπεζιτών. Βγήκε ακόμα και να πανηγυρίσει για τους ομοφυλόφιλους. ∆εν χρειάζεται να γράψουμε περισσότερα. Άλλωστε, ο ίδιος, βγήκε από την ναφθαλίνη, με παραίνεση Μητσοτάκη, δηλώνοντας ανοιχτά ότι δεν το περίμενε, αφού είχε δεχτεί ότι πλέον ήταν «ζόμπι» και τοποθετημένος στο χρονοντούλαπο των σημιτικών που έφεραν την Ελλάδα στο βάλτο.

Τελεία και παύλα…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Και τωρα στο μεγαλο χωριο που λεγετε Ελλαδισταν βγαζετε τα απλυτα ο ενας του αλλου ενω γενικα πρεπει πλεον να γνωριζεστε και μεταξυ σας ολοι οι κατοικοι .Ενα Μανχαταν με το ζορι ολη η χωρα.

  2. Εξαιτίας του Φλωρίδη και των ρουσφετιών του αρχές δεκαετίας 00,γέμισε ο στρατός Γεωργιανούς ψευτοπόντιους για να πάρουν την υπηκοότητα με τρίμηνη (ή και λιγότερο ) θητεία. Και άκουγες κάτι επίθετα τύπου “Ποποφ-ίδης” κτλ

  3. ΕΙΔΗΣΗ !!!!!!!!!!!! (Απο μέσα απο το υπουργειο ενημέρωση), Στο Δικαιοσυνης κουμαντο κανει η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΓΙΑΒΗ. ειδικη γραμματεας, κουμπαρα του κουλη,,, ο ΦΛΩΡ(ιδης) ειναι πιονη !!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. Ο υπουργός σωπακι για τη Δημοκρατια! Μην τολμησετε κσι πειτε κουβεντα για τη γκεσταπιτισσα Κουλαρα και τη παρεα τηε σπο πρωτομαγια κσι περα!

  5. ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ …. ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΙΔΗΣ ! Ο ΚΑΘΕ ΑΣΧΕΤΟΣ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ Ο ΚΑΘΕ ΗΛΙΘΙΟΣ ΝΑ ΤΣΕΠΩΝΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΣΕΠΩΝΕΙ ……

    1. Όταν πονάει η αλήθεια το αποτέλεσμα είναι αυτό να πιστεύει ότι είναι για τα μπάζα όσοι μιλάνε για μπάζωμα…

  6. Όταν παίρνουν εντολές από τα ξένα συμφέροντα δεν παίζει ρόλο τι κόμμα ήταν… Ο ένας έγινε υπουργός επειδή εξάθρωσε την 17Ν και αυτός επειδή ήταν ο αμέσως επόμενος υπουργός δημόσιας τάξης, δεν τον είχαν βάλει τυχαία σε αυτή την θέση ξέρει πολλά…

  7. Τον εβαλαν μεσα γιατι στον ΒΠΠ οι κωλοπρογονοι του ηταν ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ !!! Στεφανε ξαβρακωσε τον .

Leave a Response