Τέσσερις Πολωνοί πήγαν να ληστέψουν αστυνομικό και τον έκαναν τούμπανο στο ξύλο

Κοινοποίηση:
elas-astunomia-astunomikos-peripoliko-arxeiou

Άγριο ξύλο από τέσσερις μεθυσμένους Πολωνούς δέχτηκε τα ξημερώματα Κυριακής αστυνομικός με πολιτικά. Σκοπός της επίθεσης ήταν να του αφαιρέσουν το υπηρεσιακό του πιστόλι.

Οι δράστες αφού τον κυνήγησαν, στην συμβολή των οδών  Παιωνίου και Λιοσίων τον έβαλαν κάτω και κυριολεκτικά τον τσάκισαν στο ξύλο με σκοπό να τον ληστέψουν παίρνοντάς του το υπηρεσιακό του όπλο. Ο αστυνομικός, ο οποίος αξίζει να σημειωθεί κράτησε την ψυχραιμία του, πρόλαβε και αφαίρεσε τον γεμάτο γεμιστήρα του όπλου προκειμένου να μη σημειωθεί κάτι χειρότερο.

Οι Πολωνοί συνελήφθησαν και αφού οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι.

Άξιο ερωτηματικών είναι το γεγονός ότι παρά την σύλληψη των δραστών και την μεταφορά των δραστών στον Εισαγγελέα  αφέθηκαν ελεύθεροι καθώς και για το περιστατικό η επίσημη ΕΛ.ΑΣ εποίησε τη νήσσα (!).

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΑΙΣΧΟΣ!ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ??ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ??ΕΒΓΕ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ……..

  2. που θα παει? την δευτερη φορα ισως το πετυχουν να αφαιρεσουν πιστολι αστυνομικου και τη τριτη ισως τον σκοτωσουν κιολας. Και ΙΣΩΣ τοτε τους οδηγησουν στον εισαγγελεα για μια απλη προφορικη συσταση να μην επαναληφθει… Αμ δεν χρειαζοταν να ευχαριστησει ο Παυλοπουλος τους αλλοδαπους που διαλεγουν τη χωρα μας ως τοπο κατοικιας τους. Ξερουν εκεινοι. Που θα βρουν καλυτερα στο πλανητη? Αλλα το ψαρι απο το κεφαλι βρωμαει. Και το κεφαλι ειναι παντα οι ενθερμοι υποστηρικτες της πολυπολιτισμικης κουλτουρας.

  3. Ευνομία παντού Νικόλαος Δένδιας, Βουλευτης ΝΔ Κέρκυρας Υπουργός προστασίας των λαρθομεταναστών!
    ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝ ΤΟΛΜΑΤΕ!

Comments are closed.