ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ τη γνώμη σας για την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου

Κοινοποίηση:
αδειλινη

Created with Poll Maker
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

49 Σχόλια

  1. Μου …..αρεσει που της παιρνει συνεντευξηκαι το αλλο νουμερο η Μανδρου την ωρα εκεινη που ετρωγα μολις της ειδα κατευθειαν πηγα για εμετο!!!!!!!!!!!!!!

  2. Να ερωτηθεί αν είναι εβραία
    αν ειναι μασόνα
    αν το τρίβει το πιπέρι και την κρατάνε οι μοσαντοι απ τα ουμπαλα
    αν λαδωνεται απ τους τραπεζιτες

  3. σελήνη πάει άσυλο…ένα τέτοιο πράγμα είναι η καθυστερημένη ηλίθια που αποφασίζει για την ζωή μας

  4. Κυρια Αδειλινη πες αλευρι η Λαουρα Κοβεση σε γυρευει!
    Οταν η εκτελεστικη εξουσια διοριζει τους δικαστικους μιλαμε για ανεξαρτητη δικαιοσυνη ???? Σιγουρα καπου εδω χρειαζεται αναθεωρηση του Συνταγματος!

  5. Αυτό το ΠΗΓΑΊΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΊΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΊΤΕ ΠΑΡΗΓΟΡΙΆ? είναι το φοβερότερη που έχει ακουστεί μέχρι σήμερα από άτομο που υπηρετεί την δικαιοσύνη

  6. Εμενα παντως μου θυμιζει τον Σβαμπ, στην θηλυκη του εκδοχη!
    Βαλτε τις φωτογραφιες τους διπλα-διπλα και βγαλτε συμπερασμα!

  7. ΣΚΥΛΙΚΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΟΡΜΙ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΟΥ ΣΠΙΝΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΧΙΟ.
    ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΣΟΥΝΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
    ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΟΤΙ ΣΕ ΚΟΙΤΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΤΗς ΒΛΕΜΜΑ Η ΚΑΡΓΙΟΛΑ.
    ΤΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΕΣΥ

  8. Βρε σεις αυτή δεν είπε οτι δεν πρέπει να ενημερωνόμαστε απο ανεξέλεκτες ιστοσελίδες ή κάνω λάθος?

    1. Επι λέξη το είπε ότι για και καλά συγκάλυψη στα Τέμπη λένε μόνο κάτι ανεξέλεγκτες ιστοσελίδες, οι άλλες δηλαδή οι ελεγχόμενες δε λένε για συγκάλυψη. Που να την πάρει ο Χάρος.

  9. Όπως είπε και η Μαρία Καρυστιανού:”Πως έγινε αυτή πρόεδρος;; 17η ήταν στην ιεραρχία!!! Κάποιοι την βάλανε για να υπηρετήσει τους σκοπούς τους”!!! Γράστρα της ΝΔ και των Ολιγαρχών η θείτσα!!! Ήταν αυτή που είπε στις οικογένειες των Τεμπών και πάνε στην εκκλησία να βρούν παρηγοριά!!! ΞΥΛΟ ΜΕ ΒΑΡΔΙΕΣ!!! ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ= ΤΟ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ!!!

  10. κομματικο οργανο της ΝΔ οπως και ο προηγουμενος κος ντογιακος ,οι εντολες δεν ειναι δικαστε τιμια,@ αλλα οπως σας υπαγορευω εγω ηΝΔ@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

  11. Τι είναι αυτή ρε!!! Ούστ μωρή εβραιοσκύλα εσύ και το μπάσταρδο του Χρυσσού από την ιερή Ελλάδα πριν ανοίξει το Γουδί γιατί θα σας φάνε ζωντανούς τα λαϊκά δικαστήρια και πίσω όλα τα κλεμμένα από όλους σας και τα φακελάκια που παίρνεις μωρή χλαπάτσα.. ΓΟΥΔΙ γαμώ την σκατοφάρα σας κωλοερπετά χωρίς έλεος..

  12. Πατημένη κουρ@δ@…με γυαλιά !!! κολλητή με τη πατημένη κουρ@δ@ με τη στέκα !!! και την Άθεη πατημένη κουρ@δ@ που έχει σκυλοβρωμησει το Προεδρικό μέγαρο επίσης με γυαλιά !!! Στα κοράκια…να μη μείνει σκατό για σκατό..!!!

  13. Αμα δείτε τι κάνει η Ψαρουδάκη στις μικρότερες υποθέσεις θα φρίξετε.
    Μοναδικός γνώμων είναι να μη θίξουν πολιτικά πρόσωπα και τη γνωστή στημένη δικαστίνα του Ε τριμελλούς πλημμελειοδικείου.
    Μονο με αγωγές για κακοδικία θα στρώσουν για την οποία αύξησαν το παράβολο και το έκαναν 3000 ευρώ. Ο ορισμός της Διαφθοράς στη Δικαιοσύνη.

  14. Και διαφημιζεστε οι Ελληνιδες σαν ωραιες γυναικες ? Το ωραιο φυλο? Απο που να το ξεκινησω ? Απο την προεδρο της δημοκρατιας ? Ολα τα ποστα στο Ελλαδισταν τα εχουν καταλαβει κατι σουργιελα ακομα και εμφανησιακα. Και αν σας πειραζει ορισμενες που ειμαι ρατσιστης η σεξιστης η οποιαδηποτε αλλη εννοια του 21ου αιωνα δεν πεφτω στη παγιδα. Το ωραιο ειναι ωραιο και ο βλακας βλακας. Δε θα αλλαξω κανεναν ορο επειδη σας το ειπε ο ψυχολογος μια επιστημη μπουρδα .Μια τεχνικη ειναι και αυτη που προσπαθει να εκμιευσει το παρελθον οπως νομιζει στους ευκολοπιστους. Μπορεις να το πεις και μοδα .Εκει παω πασο γιατι η μοδα μου αρεσει.Το παρελθον περασε.Δεν υπαρχει.Και δεν χρειαζετε να διαχειριστεις το μελλον γιατι και αυτο μπορει να μη υπαρχει. Ψαχνουμε το πριν και το μετα και ξεχναμε το τωρα.

    1. Σοβαρά, σου μοιάζει αυτή για γυναίκα; Και ίσως και «άλλες» στα πόστα να μην είναι. Οι εγχειρήσεις δεν ξεκίνησαν χθες.

  15. άσχετο;αλλά όποιος παρακολούθησε επεισόδια της Peppa Pig με το παιδί του θα θυμάται τον Μίστερ Πατάτα.
    Μετά τι να περιμένει κανείς.

  16. Ορθώς έπραξε μέ τίς Εφέσεις πού διέταξε κατά πάντων, ενόχων και αθωωθεντων πρωτοδικα .

    1. Αυτά τα έκανε πολύ μετά όταν είχε ξεφτιλιστεί τόσο πολυ που ήταν να της πετάς κλούβια αυγά και να τη φτύνεις. Πριν από αυτό έκανε την κινέζα. Ψάξε εδώ στο Μακελειό προηγούμενα αρθρα να ενημερωθείς σωστά.

Leave a Response